cafet 25.02.06, 17:45 Były już strony z kwiatami,butami może czas na rekawiczki?szukam króciutkich,tiulowych zakonczonych hafcikiem albo koronka,czy ktoś natknął sie moze na takie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cafet Re: Rekawiczki 25.02.06, 17:49 slubne.pl/?pid=3&col=1&item_id=1164&cmd=show_item&gallery_id=&shift=2 Dokładnie takie jak na zdjeciuniestety nigdzie ich nie spotkałam Odpowiedz Link Zgłoś
sarabella Re: Rekawiczki 20.03.06, 15:15 aaa, pamiętam już )) czekam na karteczke z Onetu!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Ajajaj, tu jest problem. Coś o tym wiem. 25.02.06, 18:30 Cafet, poruszyłaś problem, który mnie osobiscie przed ślubem dał w tyłek niemożebnie. Takich właśnie rękawiczek jak opisujesz nie mogłam znaleźć za skarby świata! Ani w Krakowie, ani w Warszawie. Obeszłam jakąś opętaną liczbę salonów - wszędzie dominowały wyszywane perełkami mitenki do łokci (fuuuu), albo jakieś rękawy z pętelką na palec a'la przedwojenny kabaret. Zwykłych koronkowych rękawiczek, choćbyś pękła na sto kawałków - nie uświadczysz. W jednym z warszawskich salonów (Wilcza?) zaproponowano mi uszycie na miarę, ze sto złotych. Już bym się zgodziła, właściwie nawet się zgodziłam (do sukni pasowały mi tylko takie i nie było zmiłuj), kiedy strzeliło nam do głowy zajrzeć jeszcze na Bazar Różyckiego. I co? I były! Za dwadzieścia pięć złotych, dokładnie takie, jakie chciałam, koronkowe, do wyboru białe albo ecru. Poszłam do ślubu w rękawiczkach z bazaru i błogosławiłam szczerze tę pożyteczną instytucję ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cafet Re: Ajajaj, tu jest problem. Coś o tym wiem. 25.02.06, 18:37 Hahaha niezłe połączenie suknia z salonu i rekawiczki z kramów))ale grunt ze się znalazły!! To ja tez wybiorę się w tamte rejonydzieki-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: Ajajaj, tu jest problem. Coś o tym wiem. 25.02.06, 21:00 Suknię to akurat miałam od krawcowej, bo jestem hobbit-size )) A rękawiczki wyglądały naprawdę zdumiewająco przyzwoicie. Spadły mi z nieba, bo do tej sukni takie właśnie rękawiczki napraszały się wielkim głosem, a płacić stówę nie miałam ochoty. Zapłaciłabym, pewnie, jeszcze jak bym zapłaciła - ale skoro się udało za 1/4 tego, to chyba nieźle. Tak że na kłopoty z rękawiczkami się przygotuj - bazarek, szycie na Wilczej, albo jakaś zmiana w ślubnej modzie (np. rękawy z pętelką staną się demode), na co bym jednak nie liczyła. Jeśli masz małe dłonie, możesz poszukać w sklepach z dewocjonaliami, tam czasami sprzedają dodatki dla dzieci do Pierwszej Komunii. Ja w swoje komunijne rękawiczki jeszcze się wbijam, ale z biedą. Odpowiedz Link Zgłoś
cafet Re: Ajajaj, tu jest problem. Coś o tym wiem. 25.02.06, 23:54 Dzieki za rady-najlepsze te o pierwszej komunii A ja suknie mam jak pani na zdjęciu i wydaje mi sie ze rekawiczki dopasowali idealnie Do Warszawy czeka mnie droższa podróż niz rekawiczki bo ja małopolske reprezentujeale może w krakowie cos znajdę /dziekuje i pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asek5 a gdzie w Krakowie? 18.03.06, 22:14 WItam Tez poszukuje takich rekawiczek i tez w Krakowie, wiec jesli bys cos znalazla to prosze daj znac na forum lub maila ja zrobie to samo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asek5 Do cafet 18.03.06, 22:20 WItam Tez poszukuje takich rekawiczek i tez w Krakowie, wiec jesli bys cos znalazla to prosze daj znac na forum lub maila ja zrobie to samo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cafet Re: Do cafet 19.03.06, 08:46 Na pewno się odezwe jak tylko jakies znajdę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asek5 Re: Rekawiczki 19.03.06, 15:05 na razie znalazlam tylko koronkowe sklep.amaro.shop.pl/x_C_Dz__PD_810248__PND_810006.html Odpowiedz Link Zgłoś
asek5 Re: Rekawiczki 19.03.06, 16:03 allegro.pl/item92365893_sliczne_koronkowe_rekawiczki_bawelna_szydelko.html Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_banach Re: Rekawiczki 20.03.06, 14:10 Wklejam link, moze cos wybierzesz www.galanteriaslubna.pl/menu.htm www.rica.biz.pl/ofertapol.htm Odpowiedz Link Zgłoś
cafet Re: Rekawiczki 20.03.06, 14:15 O dziekuje,no i znalazły sie tiulowe,ale nie do końca jeszcze takie jakie chce (( Odpowiedz Link Zgłoś
sarabella Re: Rekawiczki 20.03.06, 14:28 siemanko!!! ja dziś dostałam swoje rękawiczki, totalnie nie jak Twoje )) bordowe i za łokieć )), ale tak sobie klikam )) Odpowiedz Link Zgłoś
sarabella Re: Rekawiczki 20.03.06, 14:36 yyyyyyyyyyyyy, a jak, ale się przyciągamy )) Odpowiedz Link Zgłoś
cafet Re: Rekawiczki 20.03.06, 14:54 A mam Zaraz zostaniemy zbesztane że forum zasmiecamy i to mój wątek-nikt mi nie odpisze przez ciebiePPP Odpowiedz Link Zgłoś
cafet Re: Rekawiczki 20.03.06, 15:03 Nie widziałas tych wielkich usmiechow??)))no nie obrazaj mi sie tu;PPP i wracaj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cafet Re: Rekawiczki 20.03.06, 15:07 Hohohoho juz wysyłam specjalne przeprosiny,może z printko takie beda mieli;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
sarabella Re: Rekawiczki 20.03.06, 15:08 pyatłam o kieckę... poza tym , wystarczą przeprosiny z Onetu )) Odpowiedz Link Zgłoś
cafet Re: Rekawiczki 20.03.06, 15:12 No to patrz o 15.15 -strona onetu na moment zniknie i pojawi sie napis:sarabellko jak ja mogłam cie tak urazić,WYBACZ MI)) daj znać jak przeczytasz)) Odpowiedz Link Zgłoś
cafet Re: Rekawiczki 20.03.06, 15:12 A kiecke mam-dawałam link w tym poscie - druga linijka Odpowiedz Link Zgłoś
cafet Re: Rekawiczki 20.03.06, 15:19 Hahaha wiesz co pisze ten ostatni watek i mysle sobie-zostawić to od tylu czy nie,bo pewno zaraz jakiś komentarz trzaśnie)) I jak przeprosiny przyjete? Odpowiedz Link Zgłoś
cafet Re: Rekawiczki 20.03.06, 15:22 Eeeee jak nie było-przegapiłas,bo na wodza zamiast na monitor się patrzyłaś)) Odpowiedz Link Zgłoś
cafet Re: Rekawiczki 20.03.06, 15:32 O to pewno 3 wizyty sie nie doczekasz-bo ty niedlugo finisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
cafet Re: Rekawiczki 20.03.06, 15:47 Uuuuuuu to ty dzis ciezko pracujesz))a sprycia jakies uniki robi?;P Odpowiedz Link Zgłoś