delicja11 12.03.06, 19:01 Czy do slubnej sukienki wypada założyc buty z odkrytymi palcami i pietą ( ślub w sierpniu ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enamorada2 Re: Buty... 12.03.06, 19:03 a dlaczego by nie? jeśli pasują do sukni, to na przeszkodzie może stać jedynie przesąd (że szczęście będzie wyciekać przez palce i piętę)...o ile oczywiście bawisz się w te wszystkie okołoślubne przesądziki Odpowiedz Link Zgłoś
minnie_mouse Re: Buty... 12.03.06, 19:40 Wydaje mi się, że tak,ale pod warunkiem,że pasują do sukni. Jeśli masz lekką i zwiewną suknię to jak najbardziej, ale jeśli suknia jest bardzo elegancka, ciężka lub może bogato zdobiona to chyba nie. sama miałam podobny problem, bo zastanawiałam się nad butami z odsłoniętą piętą, ale w końcu stwierdziłam, ze w przypadku mojej sukni nie pasuje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joasia84 Re: Buty... 12.03.06, 19:40 Było kila dyskusji na ten temat jedna to: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=35232466&v=2&s=0 no idochodzi pytańko czy masz zamiar ubierać pończochy/ rajstopy Zastanów się co będzie jak spadnie deszcz? No i jeszcze jeden wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=23219256&v=2&s=0 Pytałaś czy wypada to tutaj masz odpowiedź. A szczerze, to zrób jak Ci będzie wygodniej. Pozdrawiam. tickers.tickerfactory.com/ezt/d/4;53;87/st/20070707/e/Na+zawsze+razem%3A%29/k/dce4/event.png Odpowiedz Link Zgłoś
halinabe Re: Buty... 12.03.06, 22:36 OCZYWIŚCIE!!! ja planuję zakup tych: www.aldoshoes.com/eng/storeSection/redirect.cfm?sectionID=b2c/search/productSearchResults.cfm&itemCategoryLevel1=621&itemCategor yLevel2=626&itemCategoryLevel3=638&var=d model EDYTH w kolorze złota Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_klapsiara Re: Buty... 13.03.06, 09:28 Uważam, że wypada. Pod warunkiem, że pasują do sukienki.Na przykład do ciężkiegi dołu, to raczej nie bardzo! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Do halinabe 13.03.06, 09:55 Fajne rzeczy na tej stronce. Gdzie można je kupić?Wpadły mi w oko kolczyki, co prawda nie na slub, ale piękne... Odpowiedz Link Zgłoś
halinabe Re: Do halinabe 21.04.06, 15:47 Mam nadzieję, że w Arkadii - tam jest sklep Aldo... Odpowiedz Link Zgłoś
kuna_2000 Re: Buty... 21.04.06, 21:06 mam zakaz kupowania butów , ale z tego co sie orientuję to buty "powinny" mieś zakryte pięty... a tak na marginesie to zwracajcie uwagę na to by buty były o odcień ciemniejsze niz suknia. w przeciwnym wypadku suknia będzie wyglądała na brudną. A tak na marginesie... ja znalazłam śliczne pantofelki bez pięt (hi hi) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kaczusia Re: Buty... 22.04.06, 01:08 buuuu... a tego o kolorze to nie wiedzialam suknia bedzie ecru, a buty no taki wlasnie jasny kremik (nie mialam materialu do porownania)... no i sama nie wiem jak to wypadnie... co do odkrytych palcow to jestem przeciwna, wydaje mi sie to nieeleganckie do takiej sukni... najlepiej wybrac jakis delikatny przod... pieta tez chyba powinna byc zakryta, ale to wedle uznania, ja wiem jedno, czulam sie niepewnie w butach tylko z paskiem na piecie bo chociaz do chodzenia wygodnie to w tancu faktycznie wrazenie, ze w ogole sie nogi nie trzymaja... Odpowiedz Link Zgłoś
bellabionda Re: Buty... 21.04.06, 21:10 tylko nie to,moja siostra zgubila takiego pantofelka w tancu,jest to niepraktyczne a miala tylko bez piety!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hinduska Re: Buty... 21.04.06, 22:09 A do sukni ecru jakie buty??? Wybralybyscie srebrne czy zlote, czy raczej w kolorze ecru??? Odpowiedz Link Zgłoś
olkao Re: Buty... 21.04.06, 22:11 hinduska napisała: > A do sukni ecru jakie buty??? Wybralybyscie srebrne czy zlote, czy raczej w > kolorze ecru??? Chyba ecru będą najlepiej wyglądały, w kolorze zbliżonym do sukienki! Odpowiedz Link Zgłoś