mrowka05052007 14.03.06, 10:36 Dziewczyny przestańcie! Czy Wy naprawdę musicie się kłócic i dogryzać sobie na kazdym wątku, który pojawi się na forum? Po prostu - obie powiedzcie sobie PRZEPRASZAm i puście wszystko w niepamięć! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bacha1979 Re: do bacha1979 i ewcia1980 14.03.06, 10:40 Nie. nie musze. Nie o to mi chodzi. Ale chyba rzecza naturalna jest , ze w pewnych kwestach mamy rózne zdanie. Natomiast co do mnie. Nie jestem osobą pamieltwliwą, wiec wyciagam do ewci reke i mówie PRZEPRASZAM. Bynajmniej jednak nie licze na wzajmenosc. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: do bacha1979 i ewcia1980 14.03.06, 10:49 Mam jednak nadzieję, że się uda! Oczywiście nie neguję różnicy zdań - ale musze przyznać, że czasami to było coś więcej. W kazdym razie - dzięki za dobre chęci! Pozdrawiam ) Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: do bacha1979 i ewcia1980 14.03.06, 11:00 wiesz mrowka05052007 taki apel juz kiedy byl i równiez było zapewnianie ze strony bachy, ze bedzie mnie ignorowała i co.... sama widzisz. ja nie twierdze, ze jestem swieta ale nie bede ignorowac ciagłych złosliwości ze strony byle kogo. poki ktos mi nie dokuczy ja równiez tego nie robie. ale jezeli przez miesiac czasu ktos ZACZEPIA mnie żałosnymi meilami w stylu: zycze, zeby twoje dziecko nie było tak GŁUPIE jak jego matka (a niby nie jest pamietliwy i złosliwy) to cos tu jest nie tak. ja bachy nie bede przepraszac bo .......... zreszta nie musze sie tłumaczyc dlaczego, to wkoncu widac! moge przeprosic osoby, których watki zostały niepotrzebnie rozwleczone nie na temat, chociaz to i tak nie z mojej winy. no cóz, ja moge jedynie obiecac, ze nie bede niepotrzebnie karmic forumowych trolli i tyle. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: do bacha1979 i ewcia1980 14.03.06, 11:06 ewcia1980 napisała: > wiesz mrowka05052007 taki apel juz kiedy byl i równiez było zapewnianie ze > strony bachy, ze bedzie mnie ignorowała i co.... sama widzisz. > > ja nie twierdze, ze jestem swieta ale nie bede ignorowac ciagłych złosliwości > ze strony byle kogo. poki ktos mi nie dokuczy ja równiez tego nie robie. ale > jezeli przez miesiac czasu ktos ZACZEPIA mnie żałosnymi meilami w stylu: zycze, > > zeby twoje dziecko nie było tak GŁUPIE jak jego matka (a niby nie jest > pamietliwy i złosliwy) to cos tu jest nie tak. > > ja bachy nie bede przepraszac bo .......... zreszta nie musze sie tłumaczyc > dlaczego, to wkoncu widac! > moge przeprosic osoby, których watki zostały niepotrzebnie rozwleczone nie na > temat, chociaz to i tak nie z mojej winy. > no cóz, ja moge jedynie obiecac, ze nie bede niepotrzebnie karmic forumowych > trolli i tyle. > pozdrawiam Wiedziałam, ze nie poda reki bo to człowiek wyjatkow pamieltliwy. Co do meili? Hmm,chyba masz jakies zwidy, poważnie i mówie to bez złosliwości. Pamietasz, ze pogartulowałam ci ciązy. Natomiast nie ma sie co obarzac o inne zdanie na pewne tematy, bo to jest naturlane, ze my je inne. Nie trzeba kogos obrazac, zeby udowidnic soej racje. Niektórzy tak nie potarfia. Mimo wszytko ja przepraszam, jseli ewcia dopatrzyła sie złosliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: do bacha1979 i ewcia1980 14.03.06, 11:17 czyzbym miała zwidy?? nie sadze! chcesz, to przytocze ci tu wszystkie 100 meili, które do mnie nabazgrałas!!!!!!! a to jeden z nich: "Zycze Ci, zeby dziecko nie było takie głupie jak Ty, bo mu źle w zyciu bedzie... Jest jednak sznsa ze moze byc podobne do męza. Gratuluje. ) Pewnie posądzisz mnie o złośliośc, ale naprawde nie chce byc złosliwa. Wystarzcy mu, ze ma głupia matke.." to sa te gratulacje ciazy, o których piszesz????????? jezeli tak, to obeszłoby sie bez nich!!! zegnam! Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: do bacha1979 i ewcia1980 14.03.06, 11:20 ewciu, prosze cie nie ZMYSLAJ. To po pierwsze, po drugie chyba chodziło o to, zeby sie pogodzić. Ale, nie, ty nie umiesz opduśćic. Wiec trudno. Jako, ze ejstem mądrzejsza to czynie. PS. Za złosliwosci cie przepraszam. Wiem, ze dla ciebie to baaardzo trudne słow. Mozesz byc pewna ze sie bez niego obejde. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: do bacha1979 i ewcia1980 14.03.06, 11:24 ale co zmyslam?????? ze wysłałas mi takiego meila??? wsytd ci teraz?, ze sie wypierasz?????? w sumie sie nie dziwie!!! prosze - łacznie z dniem i godzina, kopia z mojej skrzynki meilowej Wróć do Twoja skrzynka pomoc << poprzedni następny >> dodaj adres do książki | dodaj adres do reguł Od: bacha1979@gazeta.pl Data: 2006-03-01 13:53 Do: ewcia1980@gazeta.pl Temat: rozwiń nagłówek Zycze Ci, zeby dziecko nie było takie głupie jak Ty, bo mu źle w zyciu bedzie... Jest jednak sznsa ze moze byc podobne do męza. Gratuluje. ) Pewnie posądzisz mnie o złośliośc, ale naprawde nie chce byc złosliwa. Wystarzcy mu, ze ma głupia matke.. > PS. Za złosliwosci cie przepraszam. Wiem, ze dla ciebie to baaardzo trudne słow sa kolejne złosliwe przeprosiny bardzo w twoim stylu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: do bacha1979 i ewcia1980 14.03.06, 11:28 Jak ci sie chciało takie rzeczy preparowac??? Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: do bacha1979 i ewcia1980 14.03.06, 11:29 bacha1979 napisała: > Jak ci sie chciało takie rzeczy preparowac??? ))))))))) nie rozmieszaj mnie az tak wstydzisz sie tego co piszesz???????? jakbym pisała takie głupoty to pewnie tez wstydziłabym sie!! Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: do bacha1979 i ewcia1980 14.03.06, 11:32 Ewuniu, mam spreparować również takie bzdury i skopoiowac tutaj?? Kwestai 2 minut. I ty mówisz, ze ejstes szczera. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: do bacha1979 i ewcia1980 14.03.06, 12:13 bacha1979 napisała: > Ewuniu, mam spreparować również takie bzdury i skopoiowac tutaj?? > Kwestai 2 minut. no to byłoby zupełnie w twoim stylu. skoro masz na forum załozone 3 rózne nicki i popierasz siebie w kłotni z kims własnie tymi dwoma dodatkowymi nickami to wcale nie zdziwiłabym sie gdybys teraz siedziała i preparowała cos. cała ty! > I ty mówisz, ze ejstes szczera. no pewnie, ze jestem szczera, bo pisze to co mysle, chociaz tobie sie to np nie podoba. a ty piszesz cos do kogos po kryjomu a pózniej sie tego wstydzisz i wypierasz. załosne! dodaj adres do książki | dodaj adres do reguł Od: bacha1979@gazeta.pl Data: 2006-03-07 13:56 Do: ewcia1980@gazeta.pl Temat: rozwiń nagłówek ewciu, nie spinaj sie tak! Poronisz albo Ci pompka sidzie. A jak poronisz narzeczony pójdzie w sina dal... Od: bacha1979@gazeta.pl Data: 2006-03-07 08:39 Do: ewcia1980@gazeta.pl Temat: rozwiń nagłówek Jak myslisz, czy istniej ryzyko, ze Twoje dziecko odziedziczy głuopte po Tobie??? Moim zdaniem, niestety istnieje, biedny dzidziuś... to tez spreparowałam, co nie )))))))))))))))))) skor pisałac takie bzdury to miej teraz odwage przyznac sie do tego. do swojego zdanie i swoich wypowiedzi nie przyznaje sie tylko tchórz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: do bacha1979 i ewcia1980 14.03.06, 12:23 << poprzedni następny >> dodaj adres do książki | dodaj adres do reguł Od: ewcia1980@gazeta.pl Data: 2006-03-13 14:57 Do: bacha1979@gazeta.pl Temat: rozwiń nagłówek Ty głupia krowo,żebys zdechła cytuj przy odpowiedzi << poprzedni następny >> Przenieś list do folderu: Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Ja koncze z toba dyskusje, 14.03.06, 12:25 o ile mozna to dyskusje. A ty jak nie masz nic do roboty kopiju sowje wymyslone bzdury i wklejaj. Dziecku i tobie zycze jak najlepiej, mimo, ze cie nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Przynaje jednka, ze z toba cos nie tak jest. 14.03.06, 12:31 i znowu na mój jeden post twoje 3!!!!!!! wiesz spodziewałam sie, ze spreparujesz cos w tym stylu ))) wyzwiska i epitety to w twoim guscie. ale to naprawde załosne, ze musisz znizac sie do czegos takiego!!!!!!! i pomysły masz niezłe, zeby bawic sie w preperowanie jakis meili. ty na serio masz 27 lat???????? no ale skoro bawilas sie w szukanie informacj jak mam na nazwisko, w jakiej restauracji robie wesele czy w jakiej szkole ucze to sie nie dziwie. a wymyslone meile to zaczynasz tworzyc ty a nie ja. wstyd nie przyznawac sie do własnych wypowiedzi!!!!!!!! naprawde wstyd!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Przynaje jednka, ze z toba cos nie tak jest. 14.03.06, 12:33 Ewuniu, nie zmaierzam ci sie tłumaczyć. nic sie nie poradzi na zwidy paranoidlane. Chyab na to cierpisz. Wstydem jest wymyslac takie bzdety. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Przynaje jednka, ze z toba cos nie tak jest. 14.03.06, 12:43 bacha1979 napisała: > Ewuniu, nie zmaierzam ci sie tłumaczyć. nic sie nie poradzi na zwidy > paranoidlane. Chyab na to cierpisz. NO JASNE ))))))))))))))))))) te zwidy to kolejne twoje madrosci, ktore wypisujesz!!!!!! > Wstydem jest wymyslac takie bzdety. no własnie. to i wysyłajac mi cos takiego powinna sie wstydzic i teraz również powinno ci byc wstyd. no zgadzam sie z toba, ze wszystko co piszesz to bzdety, tego nie da sie po prostu ukryc!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 To ty wymyslasz.... 14.03.06, 12:46 Jelsi marzysz by popisac ze mna, to sie przynzaj do tego.... Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: To ty wymyslasz.... 14.03.06, 12:49 )))))))))))) pocieszna jestes, ale mnie znudziłas. zegnaj TROLLU i meili wiecej mi nie wysyłaj, bo widze, ze pózniej wstydzisz sie tego co piszesz! Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: To ty wymyslasz.... 14.03.06, 12:50 Cóz , dobrze, ze jesetm pocieszna. Ty za to żałosna. A meilach ode mnie możęsz pomarzyć. Cóz- nie dla psa kiełbasa. Pozdrawiam twojego dzidziusia. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: To ty wymyslasz.... 14.03.06, 12:52 bacha1979 napisała: > Cóz , dobrze, ze jesetm pocieszna. Ty za to żałosna. A meilach ode mnie możęsz pomarzyć. Cóz- nie dla psa kiełbasa. tak jak o tych 100, które od ciebie dostałam????????? wiem, wiem to moje zwidy ))))))))))))))))))) > Pozdrawiam twojego dzidziusia. mój dzidzius ani pozdrowien ani zyczen ani gratulacji od ciebie nie potrzebuje. ani na forum dla pokazu ani w meilach. wiec daruj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: To ty wymyslasz.... 14.03.06, 12:54 Tak, tak chciałabys aż 100 meile dostać?? No, popatrz, marzenia nie do zrealizowania. Jednka pozdrawiam twoje dziecko i życze mu wiele szczescia. :0 Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: do bacha1979 i ewcia1980 14.03.06, 11:25 Wiecie co? to chyba faktycznie nie miało sensu. Bacha - faktycznie miałaś rację. Prosiłam, żebyście o wszystkim zapomniały - a tu zaczęło się jakieś wywlekanie starych wątków. Chcecie się kłócić - to prosze bardzo, ale może po prostu załóżcie sobie jakiś swój watek - bo innym (a przynajmniej mnie) to trochę przeszkadza. jestem na forum, bo chce się dzielić swoją radością z przygotowan do najpiękniejszego dnia w moimzyciu - a Wy mi tą moja radośc nieco zaburzacie. Ale O.K. - Wasza wola - więcej się wtrącać nie będę Odpowiedz Link Zgłoś
tusia_minia Re: wiec widzisz. :( 14.03.06, 12:58 za co wy sie tak nienawidzicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: wiec widzisz. :( 14.03.06, 12:59 Ona mnie za to, ze osmieliłam sie miec inne zdanie. Ja jej nie lubie. Nienawisc to napeno za duże słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
tusia_minia Re: wiec widzisz. :( 14.03.06, 13:03 te wypowiedzi sa tak jadem przepelnione,ze mi sie wydalo,ze to wiecej niz "nie lubimy sie",dziewczyny wrzuccie na luz i cieszcie sie swoim zyciem Odpowiedz Link Zgłoś
tusia_minia Re: Próbuje,wyciagam reke po raz któryś, bezskute 14.03.06, 13:10 skoro ktos nie chce wyciagnac reki i do Ciebie to porostu daj sobie spokoj i nie rozmawiajz ta osba ,wtedy zyje sie latwiej,a obrazliwe posty mozna zawsze ignorowac,wtedy czlowiek sie nie nakreca,no chyba ze komus sie to podoba to wtedy inna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Próbuje,wyciagam reke po raz któryś, bezskute 14.03.06, 13:16 tusia_minia napisała: > skoro ktos nie chce wyciagnac reki i do Ciebie to porostu daj sobie spokoj i > nie rozmawiajz ta osba no brawo!!!!!!!!!!!!! własnie o to mi chodzi !!!!!!!!! nasza bidulka tak bezskutecznie wyciaga reke do zgody!!!! no kto by pomyslał. na forum taka słodka, ze na wymioty sie zbiera a meilami sama zaczepia wypisujac takie BZDURY do ktorych teraz wstydzi sie przyznac. póko ktos mnie nie zaczepia w głupi sposob komentujac wszystko co napisze, jest ok, ale nie bede ignorowac złosliwości jakiegos zera nawet w wirtualnej rzeczywistosci. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: wiec widzisz. :( 14.03.06, 13:02 i znowu bacha najlepiej wie kto kogo i za co lubi a za co nie )))))))) no forumowa wrózke mamy. super!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: wiec widzisz. :( 14.03.06, 13:03 Ewuniu, pamietasz od czego zaczełąs wojne??? Wiec dlaczego mnie nienaiwdzisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
lemurka3 Re: do bacha1979 i ewcia1980 14.03.06, 15:46 A dla mnie obie jesteście beznadziejne - żadna z was nie umie uszanować zdania drugiej, wzajemnie sie nakręcacie. Postawa ząb za ząb! Wasze wypowiedzi czyta się tak jakby pisała to jedna i ta sama osoba o rozdwojeniu jaźni. W gruncie rzeczy jesteście do siebie bardzo podobne. Normalnie w zyciu tez jesteście takie kłótliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
an_ia5 Re: do bacha1979 i ewcia1980 14.03.06, 16:17 Współczuję przyszłym mężom.Obaj trafili na wieczne dziewczynki... Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: do bacha1979 i ewcia1980 14.03.06, 17:14 nie, kłótliwa nie jestem, ale pamietliwa i zawzieta. i jezeli ktos zaczepia mnie załosnymi, obrazliwymi meilami, puszcze mi na komórke po 20 sygnałów dziennie czy komentuje absolutnie wszystko co napisze na forum, to człowiek powoli zaczyna tracic cierpliwosci. a najlepiej pózniej wyprzec sie wszystkiego co sie napisało, bo to co w meilu to na forum nikt nie przeczyta wiec mozna sobie pofolgowac!! a pozniej głupio przyznac sie do pisania takich rzeczy!! Odpowiedz Link Zgłoś