Dodaj do ulubionych

rowerem do slubu !!

22.03.06, 08:54
ten tytuł to żart.
niechcemy jechac na sale "limuzyną".mamy swoje zdanie o tym.
chcemy aby w tym momencie było zabawnie i ekstremalnie.
ktoś rzucił pomysł,ze moze WSKą.hehehe jakby ktos zagwarantował mi ze
sukienka mi sie nie wkreci to ok.
narazie zeby było smieszniej kazdemu mówimy,ze pojedziemy rowerem.
od poczatku jest mowa o bryczce.(nasza sala jest poza miastem)ale bedziemy
musieli w połowie drogi przesiąsc sie w samochód.
macie jakies szalone pomysły.
powymyślajmy troche....zapraszam.
Obserwuj wątek
    • mojave Re: rowerem do slubu !! 22.03.06, 08:58
      a może konno?
      widzialam cos takiego i wyglądało extrasmile
      • misiaczyca1 Re: rowerem do slubu !! 22.03.06, 09:04
        on nie ma nic wspólnego z końmi .
        a ja tyle,ze do technikum chodziłam z hodowcami koni.co prawda nasłuchałam sie
        itd.ale nie.
        nie chce zgrywac fałszywych pasjii.
    • anulka80 Re: rowerem do slubu !! 22.03.06, 09:01
      hehehesmile
      my mowilismy ze pewnie jakas maszyna budowlana byloby super bo oboje jestesmy
      budowlancamismile
      kolejny pomysl mojego przyszlego to motor bo on ma zamilowanie do motorow tylko
      nie tych sportowych tylko takich podobnych do harleya i ma mnostwo kolegow
      ktorzy takie motory maja (sam chcial kupic ale wybilam mu to z glowysmile wiec nie
      byloby problemu o zalatwienei motorusmile
      potem byla wizja pojscia na piechotke no bo jak to moj przyszly we fraku i
      cylinderkusmile
      a pozostalo na tym ze pojedziemy peugotem 406 naszego swiadkasmile
      ale z tym rowerem to swietny pomysl
      • jakaspanna ++ trabantem++ 22.03.06, 09:04
        moj tata ma trabanta, ktory jezdzi na rybybig_grin na masce ma naklejke BOSMAN, nie
        ma siedzenia pasazera i w ogole smieszne to auto.

• misiaczyca1 Re: ++ trabantem++ 22.03.06, 09:08
          ja na harleja nie wsiade.
          szczerze to nie moge patrzec na te motory.brzydza mnie(to moje zdanie).
          ale "scigacza" to sama bym kupiła.mam kilku kolegów co maja takie ale czy damy
          rade go okiełznać...hhmmm
          a z tym trabantem to tez niezły pomysł.
          chce zeby własnie dojazd był bardzo smieszny i wart zapamietania.
          hehehheehe albo taki spary motor (jakby WSKA) ale z ta przyczepka wink
          • ilekobietamalat Re: ++ trabantem++ 22.03.06, 09:36
            moze sie przejedz do muzeum motoryzacjiwink tam napewno znajdziesz cos fajnego(i
            nie mowie o starych wymuskanych samochodach). moi znajomi chca hummerem..
            ale ten pomysl roweru mi sie podoba, bo moj z roweru nie zsiada w ogole,to by
            sie cieszyl, a i ja lubie.. na takim slicznym czerwonym rowerzebig_grin
            • misiaczyca1 Re: ++ trabantem++ 22.03.06, 09:39
              wszystko było by SI ale gdzie ja i moja suknia....
              ale taki tandem symbolicznie by wyszło.
              • sarabella Re: ++ trabantem++ 22.03.06, 09:40
                hahahha, misiaczyca, własnie dokładnie to samo pisałam! smile))
            • sarabella Re: ++ trabantem++ 22.03.06, 09:39
              yyyyy, tandemem smile, a suknie wam się nie pogniotą smile?
              • misiaczyca1 Re: ++ trabantem++ 22.03.06, 09:40
                ten sam tok myslenia sarabello.
                boje ze sie wkreci ;-(
                a na motorze pobrudzi.
                • sarabella Re: ++ trabantem++ 22.03.06, 09:42
                  moi znajomi jechali takim jaby jeepem wojskowym... kumacie? Taki w spolszczonej
                  wersji smile)) Fajnie było, yyyy, potem rok i się rozwiedli smile))), ale to poza
                  konkursem zdanie smile))
                  • misiaczyca1 rozwód 22.03.06, 09:46
                    jak to kurde rozwiedli sie po roku.
                    to po co brali slub.czy brali go po to bo to ładny dzień i mozna wyda przy
                    okazji troszke pieniazków
                    czy mieli po 20 lat?
                    (zesto dwudziesto latkowie biora slub bo "bedzie fajnie",a potem zmieniaja sie
                    ich preferencje bo wiadomo człwoiek w wieku 20 lat jeszcze sie kształtuje i ti
                    klops.znalezli sobie innych kolegów.)
                    czy jak?
                    moze i jestem zacofana ale nie rozumiem.po wielu latach to jakos mozna przyjac
                    ale po roku!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    głupkowaci jakos.
                    pogadajmy o tym bo ja tego nie rozumiem.
                    • sarabella Re: rozwód 22.03.06, 09:51
                      Cóż za nerwy smile))słuchaj każdy jest inny i ma swoje życie - ich sprawa. Ja też
                      jestem po rozwodzie, a miało być pięknie... smile, ale nie martwię się tym.
                      Będzie dobrze smile
                      • misiaczyca1 Re: rozwód 22.03.06, 09:53
                        ALE W ROK PO SLUBIE??
                        mam wiele przypadków rozwodów wokól siebie.ale one były konkretne.
                        jeden przypadek to TESCIOWA.
                        ale po roku??????
                        • sarabella Re: rozwód 22.03.06, 09:55
                          pojechała na staż w pi..du i poznała jakiegos francuzika i olała tamtego, a
                          ślub piękny i kościelnysmile ... Hehee, znam powód Teściowa, oj znam smile
                          • nionczka Re: rozwód 22.03.06, 10:44
                            Francuzik, hmmm. tez bym wziela pod uwage. Tak na serio, statystyki pokazuja,
                            ze najlatwiej sie rozwiesc w pierwszych lñatach malzenstwa. Szczegolnie pary,
                            ktore sie nie znaly, nie dotarly. Ona nie wiedziala, ze on jest impotentem a
                            on, ze ona chce miec dzieci. Historie w tym stylu. No i studenci, ktorzy po
                            skonczeniu studiów maja szanse na calkowita odmiane w zyciu (staze, wyjazdy,
                            nowa praca, nowe srodowisko) i potem okazuje sie, ze ten narezczony z liceum
                            nie pasuje do nowego scenariusza.
              • ilekobietamalat Re: ++ trabantem++ 22.03.06, 13:01
                zadzieram kiece i lece, i juwink
      • taormina5 Re: rowerem do slubu !! 22.03.06, 10:33
        Jestem lekarzem więc wypożyczę karetkę do ślubu-na sygnale rzecz jasna.
        • misiaczyca1 Re: rowerem do slubu !! 22.03.06, 10:34
          dziabniemy sobie morfinke i bedzie GOODDDDD.
          odlotowa imprezka.
    • nionczka Re: rowerem do slubu !! 22.03.06, 10:39
      Wozem drabinisatym fajnie by bylo. Kolezanka mojej mamy pojechala do slubu
      motorem.

Ja tez nie znosze limuzyn, brrr.....
      • misiaczyca1 Re: rowerem do slubu !! 22.03.06, 10:42
        bbbrrrrrr...
        choc jedna panna sie ze mna zgadza.
        ładnym samochodzikiem to ja moge sobie jezdzic na codzień.
        limuzyna to taki przepych.
        udawanie bogatego(tak jest wg.mnie).
        wole zrobic cos szalonego i sie posmiac troche.
        • nionczka Re: rowerem do slubu !! 22.03.06, 10:47
          Jechalam raz limuzyna (to bylo w USA, w Europie na szczescie gustujemy w innego
          typy srodkach transportu). Bylo okropnie! Nisko zawieszony samochód, w srodku
          jakies oblesnie swiatla rozowe, fioletowe, czarne szyby. I siedzialam bokiem do
          ulicy, bardzo zle sie czulam. I nie mam choroby lokomocyjnej!
        • sarabella Re: rowerem do slubu !! 22.03.06, 10:47
          ja na codzień to jeżdzę Ikarusem ahahahahaaa, a uparłam się na cadillaca - nie
          bo drogi, ale dlatego, że ma styl smile Psychobilly ! Ha !!!
          • sarabella Re: rowerem do slubu !! 22.03.06, 10:48
            ... oby nie skończyć na powrocie z wesela radiolą smile))
    • sprycia1979 bryczka 22.03.06, 10:58
      bryczką jest wesoło...w zeszłym roku jechałam- troche koniem waliło...Panna
      młoda martwiła sie o suknie czy nie ubrudziła sobie...a tak to spoko... troche
      sie tym srodkiem transportu jedzie-wiec zdązylismy flaszke zrobic -
      • sarabella Re: bryczka 22.03.06, 11:01
        no ku.wa smile)) Sprycia jak ja Cie uwielbiam, ahahahahahahahahahahahahaaa !!!
        Zajebista opowiastka!!!! Hahahahahhahaaaaa. Flaszkę na koniu obrobić smile))
        • sarabella zle mi sie napisalo :))) 22.03.06, 11:02
          cholera !!! zrobić.... Ahahahahhaaaa
        • sprycia1979 Re: bryczka 22.03.06, 11:03
          jaka tam opowiastk- świadkową byłam smile
          zapomniałam dodac ze kierowca bryczki miał słome w butach
          • sarabella Re: bryczka 22.03.06, 11:03
            i trochę koniem od niego waliło smile????
            • sprycia1979 Re: bryczka 22.03.06, 11:08
              waliło od konia, kieorwcy i wszystkie co było w okolicy smile
          • sprycia1979 Re: bryczka 22.03.06, 11:07
            aha i jeszcze jedno dobrze sprawdzic czy sprzęt sprawny smile
            • sarabella Re: bryczka 22.03.06, 11:08
              w sensie konia czy woznicysmile???
              • karolata Re: bryczka 22.03.06, 11:52
                Ja pikole - ale jazda z tym koniem smile)))hahahahahahahahahahahahahahaha
                Uśmiałam się do łez i sama perspektywa tego obracającego się na kole- z wonią
                nasilającą się za każdym razem gdy koło jest bliżej.
                Ale to jest fakt - bo kto koniowi zabroni smile jak go ciśnie hahahaha
                A może jedźcie "Królową szos" (syrenka) tylko w wersji kabrio ???
                Już sam odgłos mydelnicy będzie OK smile)
                ps. tylko nie na gazolinie smile))))
                • sprycia1979 że tak powiem cuchnąca sprawa 22.03.06, 13:24
                  wink
                  • karolata Sprycia a Ty czym pojedzisz? 22.03.06, 13:31
                    Jakiś oryginalny wehikuł? Bo chyba na bryczke to już się nie skusisz? wink
                    • sarabella Re: Sprycia a Ty czym pojedzisz? 22.03.06, 13:32
                      my wsadzamy zadki w autka tongue_out smile
                      • karolata Przynajmniej nie bedzie koniem waliło ;)) 22.03.06, 13:33
                    • sprycia1979 Re: Sprycia a Ty czym pojedzisz? 22.03.06, 13:35
                      ja pojade samochodem...bez udziwnien smile
                      z orszakiem tirów smile
                      • sarabella Re: Sprycia a Ty czym pojedzisz? 22.03.06, 13:36
                        hehehehe, bo to ich koleżankasmile))tych Tirówsmile)))
                        • sprycia1979 Re: Sprycia a Ty czym pojedzisz? 22.03.06, 13:37
                          niom tzw Tirówka
                          • sarabella Re: Sprycia a Ty czym pojedzisz? 22.03.06, 13:38
                            smile))az mi beret spadł!!! smile
                      • karolata Re: Sprycia a Ty czym pojedzisz? 22.03.06, 13:38
                        hmmmm - kumpele co hajta się w przyszłym roku ostatnio na egzamin przywieźli
                        suką policyjną - bo miała stłuczkę - zastanawiała się nad "wypożyczeniem" ale
                        orszak tirów brzmi zachęcająco wink
                        • sarabella Re: Sprycia a Ty czym pojedzisz? 22.03.06, 13:40
                          zdajesz sobie sprawę z tego, że w niej nie ma klamek i jest szybka ...smile???
                        • sprycia1979 Re: Sprycia a Ty czym pojedzisz? 22.03.06, 13:41
                          ale to musisz pracowac jako Tirówka aby miec orszak- bo obcym to nie zrobią smile
                          • sarabella Re: Sprycia a Ty czym pojedzisz? 22.03.06, 13:42
                            hie hie hie smile)) no tak niby z jakiej racji?! Kazdy by tira chciał smile))
                            • sprycia1979 Re: Sprycia a Ty czym pojedzisz? :))) 22.03.06, 13:46
                              własnie-tylko dla swoich
                              • sarabella Re: Sprycia a Ty czym pojedzisz? :))) 22.03.06, 13:47
                                smile
                            • karolata Sarabella a co jechałaś? 22.03.06, 13:47
                              jechałaś suką?
                              • sarabella Re: Sarabella a co jechałaś? 22.03.06, 13:48
                                baaaasmile)) !!!
                                • sprycia1979 Re: Sarabella hehehhehe 22.03.06, 13:50
                                  heheheheh nocne poworty do domu smile))
                                  szybkie taksi
                                  • karolata Re: Sarabella hehehhehe 22.03.06, 13:51
                                    moherowa landrynka wink)
                                    • sprycia1979 a co to? 22.03.06, 13:52
                                      hmmm???
                                      • karolata Re: a co to? 22.03.06, 13:53
                                        no co mówiła że beret miała
                                      • sarabella Re: a co to? 22.03.06, 13:54
                                        no właśnie...? yyyyy
                                        • sarabella Re: a co to? 22.03.06, 13:54
                                          my to wszystkie mamy berety smile
                                      • karolata Re: a co to? 22.03.06, 13:54
                                        czytałyście nowa ramówkę tv wg PiS u? tam był nocny program - moherowa
                                        landrynka "on line" czy jaoś tak obok innych udziwnień ( z przymrużeniem oka wink
                                        • sarabella Re: a co to? 22.03.06, 13:55
                                          aaaa, wiem mój chłop mi to pokazywał w necie.... tiaaa
                                          • karolata reasumując 22.03.06, 13:58
                                            no to reasumując co wybierze Misiaczyca
                                            niemiecki motocykl z koszem za orszakiem tirów z dorożką na przedzie i suka
                                            policyjną przed - oby tylko koń nie poniósł smile
                                            • sprycia1979 no to wiooooo 22.03.06, 13:59
                                              i w droge smile
                                              • sarabella Re: no to wiooooo 22.03.06, 14:01
                                                i flacha na drogę

hmm, znowu rymy... pamiętasz o Piętaszku, ahahahahaaaasmile
                                                • sprycia1979 Re: no to wiooooo niooo 22.03.06, 14:04
                                                  pamietam smile
                                                  ale to trzeba byc po jednym łatwiej rym idzie

na drogę, jak wystawisz dziewczyno nogę...
                                                  • sarabella Re: no to wiooooo niooo 22.03.06, 14:04
                                                    hehehe, to wtedy byłaś smile))? Mi szło dobrze, jak zawsze smile))
                                                  • sprycia1979 Re: no to wiooooo niooo 22.03.06, 14:05
                                                    nie wiem ....ale wiczorkiem w domku to czesto jakiegos browarka robi sie smile))
                                                  • sarabella Re: no to wiooooo niooo 22.03.06, 14:06
                                                    no, rzekłabym codzieńsmile))
                                                  • sarabella W przyszłym tygodniu-pijem :-)pamiętaj ! :-) 22.03.06, 14:14

• cafet Re: W przyszłym tygodniu-pijem :-)pamiętaj ! :-) 22.03.06, 14:19
                                                    Urodzinki jakies sie szykuja??smile
                                                  • sprycia1979 cafet! 22.03.06, 14:20
                                                    jak to przeciez u ciebie pijemy... nie udawaj greka teraz smile
                                                  • cafet Re: cafet! 22.03.06, 14:21
                                                    No ale chyba nie na krzywy ryj??tongue_outPPP
                                                  • sarabella Re: cafet! 22.03.06, 14:22
                                                    a ta zawsze swoje no.... jakie to niegościnne!!! tongue_out smile))
                                                  • cafet sprycia-czekam na tira 22.03.06, 14:23
                                                    Taaaaa jasne,dalej nie moge doczekac sie na moje rekawiczkiwinki ktos miał tira
                                                    załatwiac zebym dostała sie jakos do tej warszawy
                                                  • sprycia1979 Re: sprycia-czekam na tira NR 7 22.03.06, 14:24
                                                    to rekawiczki wezme...
                                                    a jak na tria to trasa nr 7
                                                  • sprycia1979 Re: cafet! krzywy nie krzywy - bedziemy 22.03.06, 14:23
                                                    a wezmiemy co ze sobą
                                                  • sarabella Tylko wyjdz po nas z Lamą 22.03.06, 14:24
                                                    bo cie nie poznamy, ahahahahaaaa
                                                  • sprycia1979 Re: Tylko wyjdz po nas z Lamąhahahah 22.03.06, 14:25
                                                    właśnie na sznurku
                                                  • sarabella Re: W przyszłym tygodniu-pijem :-)pamiętaj ! :-) 22.03.06, 14:22
                                                    pijemy bom Polki smile)) ! Na zapoznanie się smile))
                                                  • cafet Re: W przyszłym tygodniu-pijem :-)pamiętaj ! :-) 22.03.06, 14:24
                                                    A to przyjezdzajcie-cos sie znajdzie-wprawdzie jeszcze nie flacha weselna,ale
                                                    mozemy ja ochrzcicwink
                                                  • sarabella flacha panieńska :))) 22.03.06, 14:25
                                                    na jedna najpierw smile)), a potem wspólna na nas trzy smile))
                                                  • cafet Ja was poznam 22.03.06, 14:26
                                                    chyba ze zamiast siebie wyslalyscie mi zdjecia jakis modelekwink))
                                                    Zreszta wystarczy ze uslysze-bede wiedziala ze to wy
                                                    Biedna lama-na takie zimno beda ja ciagnac po miescie-troche empatii zycze;PPP
                                                  • cafet A u nas w malopolsce 22.03.06, 14:27
                                                    tez jakies 24godz sklepy sa i nawet stacje benzynowe calonocne wiec o flachy
                                                    nie martwic mi sie tu
                                                  • sprycia1979 bedziemy ze skrzynka 22.03.06, 14:28
                                                    po tym nas poznasz
                                                  • sarabella !!! :))) 22.03.06, 14:29
                                                    i po majtkach na kostach u nóg smile))
                                                  • cafet Nie migac mi sie tu 22.03.06, 14:31
                                                    poznam was po rekawiczkach ktore obiecalyscie kupic i dostarczycsmile
                                                  • sprycia1979 Re: Ja was poznam- a gdzie mamy jechac 22.03.06, 14:27
                                                    poznasz naaaaaaaaaas napewnooooo
                                                  • cafet Re: Ja was poznam- a gdzie mamy jechac 22.03.06, 14:28
                                                    Hmmmm no na poludniu sprzcia na poludnie i dalej pryed siebie PPP
                                                  • sprycia1979 Jakie miasto? 22.03.06, 14:31
                                                    jaka ulica
                                                  • cafet Re: Jakie miasto? 22.03.06, 14:31
                                                    Juz podaje ulice numer i pesel i DNAwink)))))
                                                  • sarabella Re: Jakie miasto? 22.03.06, 14:33
                                                    ty to musiałas mieć jakieś traumatyczne przezycie smile, że tak sie nas boisz :-
                                                    )))
                                                  • sprycia1979 Re: Jakie miasto? czekam :) 22.03.06, 14:33
                                                    pisz pisz
                                                  • sarabella szuka na mapie :)) 22.03.06, 14:35
                                                    rzuci moneta i na co spadnie tam napisze ze mieszka smile)))
                                                  • cafet Re: szuka na mapie :)) 22.03.06, 14:36
                                                    ja po geografii-mape na pamiec znamwink))
                                                  • cafet Re: Jakie miasto? czekam :) 22.03.06, 14:35
                                                    Wiesz ja mam rozne leki-ze mnie obserwują,ze detektywi ekipa w-11 czai sie;PPPP
                                                    Miasto-no problem,tylko blagam;PPP nie piszcie a gdziez to?wink))ten tarnówwink))
                                                  • sarabella a gdzież to !!!??? 22.03.06, 14:36
                                                    tam sa lamy!!!??? smile)))
                                                  • cafet :[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[ 22.03.06, 14:36
                                                  • cafet Ty...ty....ty... 22.03.06, 14:36
                                                    niedoszła lamo:[[[[
                                                    a pamietasz jak pisalas jaka to ze mnie fajna dziewczyna i nie szkodzi ze nie
                                                    ze stolicy;PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
                                                  • sarabella Re: Ty...ty....ty... 22.03.06, 14:37
                                                    no spoko, ale i tak nie wiem gdzie ten tarnów? tarnowo czy jakos tam smile))
                                                  • sprycia1979 a gdzie to Tarnowo 22.03.06, 14:36
                                                    hahhahahahahhaa
                                                  • cafet Ech...niedouczone toto 22.03.06, 14:37
                                                    Zanizacie poziom forum-ide do mariszki<foch>
                                                  • sarabella Re: Ech...niedouczone toto 22.03.06, 14:38
                                                    a hahaahahahhahaaaa, pani artystka taka z Ciebie, a masz jakis obleśny fant
                                                    dla niejsmile))))?
                                                  • cafet Lame podaruje;)zamiast łasiczki tej od damy;) 22.03.06, 14:39
                                                  • sarabella Re: Lame podaruje;)zamiast łasiczki tej od damy;) 22.03.06, 14:41
                                                    no fakt, ładna to ona nie była, ale przynajmniej BYŁA na zdjęciu smile))
                                                  • cafet No to przynajmniej 22.03.06, 14:38
                                                    mam was z glowy
                                                    nie wiecie=====nie przyjedzieciewink))))
                                                  • sprycia1979 czekaj Tirów zapytam 22.03.06, 14:38
                                                    smile
                                                    moze znaja te okolice
                                                  • cafet zaraz patriotyzm lokalny 22.03.06, 14:40
                                                    odezwie sie we mnie i zamilkne na dobrewink))
                                                  • sprycia1979 Re: czekaj Tirów zapytam- dowiozą 22.03.06, 14:40
                                                    spoko jednak jesteśmy- nie stresuj sie juz smile
                                                    bedziemy bedziemy
                                                  • cafet Obciachu narobicie 22.03.06, 14:42
                                                    lepiej siedzcie w tej waszej stolicywinknawet calonocnego lokalu na dworcu nie
                                                    macie:[[[[[[[[[[[[[[[[
                                                  • sarabella Re: Obciachu narobicie 22.03.06, 14:42
                                                    taaa, akiedy to Stolice się oglądało, co???smile))
                                                  • cafet Re: Obciachu narobicie 22.03.06, 14:43
                                                    Zgubilam tam kask:[[[[[ grecki:[[[[ kuknijcie w biurze rzeczy znalezionych-moze
                                                    bedzie
                                                  • cafet co z tym moim kaskiem? 22.03.06, 14:47
                                                    czerwony byl-dowiezcie z rekawicamismile
                                                  • sarabella na cholerę ci był kask :)))??? 22.03.06, 14:48

• cafet Re: na cholerę ci był kask :)))??? 22.03.06, 14:49
                                                    Ty nie wnikaj tylko zdobądz gosmile
                                                  • cafet Na koncercie bylam 22.03.06, 14:44
                                                    potem noc na dworcu spedzilam i peletałam sie od 24-nic nie bylo
                                                    otwartego<szok>,ech:[[[[[[[[[
                                                  • sarabella Re: Na koncercie bylam 22.03.06, 14:45
                                                    smile))))))), hahahhaaa, to po koncercie nie zakręciłaś się na impręsmile?
                                                  • cafet Nie zaprosilas mnie<plask> 22.03.06, 14:46
                                                    nie pamietasz<foch>
                                                  • sarabella Re: Nie zaprosilas mnie<plask> 22.03.06, 14:47
                                                    taaa, a że niby na jakim to byłaśsmile??? pewnie jakis lightowy smile))
                                                  • cafet Taaaaaa jasne - ich troje;) 22.03.06, 14:48
                                                    dead can dance-rok temu -pieknie byłosmilea potem kicha:[[[[[[
                                                  • sprycia1979 te a na dworcu 22.03.06, 14:48
                                                    to i zarobic mozna! była załatwic sobie fuche
                                                  • sarabella a ahahahahahaaaa 22.03.06, 14:49
                                                    jako TORÓWA!!!!! ahahaahahaa
                                                  • cafet Re: te a na dworcu 22.03.06, 14:49
                                                    taaaa ale wygryzły mnie-jak sie potem okazało-kumpele spryciwink))
                                                  • sarabella Re: te a na dworcu 22.03.06, 14:50
                                                    ona przy drodze, a nie na torach rozdajesmile))
                                                  • sprycia1979 Właśnie- Tirówka- nie Torówka nie mylic 22.03.06, 14:51
                                                    pojec moja droga!
                                                  • sprycia1979 Cafet- a gdzie bedziemy spały u ciebie ? :) 22.03.06, 14:52
                                                    bo nie wiem jaki strój nocny brac smile
                                                  • cafet Re: Cafet- a gdzie bedziemy spały u ciebie ? :) 22.03.06, 14:52
                                                    Balkon wolnysmile
                                                  • sarabella Re: Cafet- a gdzie bedziemy spały u ciebie ? :) 22.03.06, 14:54
                                                    oooo, to juz masz gdzie swoje piernaty wynieść, a my na salonie smile w końcu
                                                    warszawa nie zawsze tarnowo gości smile))
                                                  • sprycia1979 hahahhahahaha 22.03.06, 14:54
                                                    hahahhahahahahahhaah
                                                    no my to salonowe damy hahahhaha
                                                  • sarabella Re: hahahhahahaha 22.03.06, 14:56
                                                    a nie jakaś tam z Lamąsmile)) !!!
                                                  • cafet która to dama? 22.03.06, 14:56
                                                    która łasiczka?
                                                    tarnów moja droga tarnów nie tarnowosmile
                                                  • sarabella Re: która to dama? 22.03.06, 14:57
                                                    przecie piszę ze Tarnowo, nie smile))??!

damy z flaszkamismile))
                                                  • sprycia1979 Re: która to dama? a co jeszce macie w Tarnowie 22.03.06, 14:58
                                                    jakies atrakce nam zapewnisz?
                                                  • cafet Siebie-głowna i jedyna atrakcja;))) 22.03.06, 14:59
                                                  • cafet Pokazałybyscie mi 22.03.06, 14:52
                                                    stolice,zebym wielkiego swiata kawalek poznala....zamiast wpraszac sie do mnie
                                                  • sarabella Re: Pokazałybyscie mi 22.03.06, 14:53
                                                    pokazac Ci możemy ....... smile))
                                                  • cafet Re: Pokazałybyscie mi 22.03.06, 14:54
                                                    no to kiedy sie spotykamy?wink)) sarabella tylko stolice mi pokaz stolice,a nie
                                                    jakies inne miejsca......
                                                  • sarabella Re: Pokazałybyscie mi 22.03.06, 14:55
                                                    cholera, ale ja inne mam ładniejsze niż wawasmile))
                                                  • sprycia1979 Re: Pokazałybyscie mi-przeciez widziałas Centralny 22.03.06, 14:56
                                                    co ty myslisz ze cos wiecej tu jest smile
                                                  • sarabella pokażemy jej pałac kultury :))) 22.03.06, 14:56
                                                    albo sama głowe wysadzi to zobaczysmile))
                                                  • sprycia1979 Re: Pokazałybyscie mi--oj my chetnie zobaczymy... 22.03.06, 14:54
                                                    Tarnowskie okolice
                                                  • cafet Phi to ja wszystko widzialam 22.03.06, 14:58
                                                    warszawe od podszewki...chcialabym zobaczyc;PPPPPPPPPPPP
                                                  • sprycia1979 Re: Phi to ja wszystko widzialam 22.03.06, 14:59
                                                    to mowie ze centralny- wiesz jeszcze mamy marekty, jarmark europa i kilka
                                                    atrakcji
                                                  • cafet Ujdzie 22.03.06, 15:00
                                                    to czekam na bilety i zaproszenie od printko-poleconym prosze
                                                  • sprycia1979 to adressssss podaj! 22.03.06, 15:01
                                                    gdzie to wysłac?
                                                  • cafet tu sie wszyscy znają;)))cafet co ma wesele 22.03.06, 15:02
                                                    tyle wystarczywink))
                                                  • cafet Eeee tylko zakłądy azotowe sa;) 22.03.06, 14:58
                                                  • sarabella toz ja chciałam pokazac od podszewki:) 22.03.06, 14:59

• cafet Nie zwątpiłam w to ani przez sekundke;) 22.03.06, 15:00
                                                  • sprycia1979 cafet;) 22.03.06, 15:00
                                                    a ekspres do o której bedzie? co bysmy szybciej dojechały?
                                                    bo my niecierpliwe
                                                  • cafet Ekspres wypożyczony 22.03.06, 15:01
                                                    od zamożnej sąsiadki do 19wink))-takze moze na kawe sie załapiecie
                                                  • sarabella Re: Ekspres wypożyczony 22.03.06, 15:03
                                                    jak dowcipna smile))
                                                  • sprycia1979 Re: Ekspres wypożyczony 22.03.06, 15:04
                                                    hehheehhehe
                                                    no i dobrze ...
                                                    a ty sama bedziesz czy z kolegami
                                                  • sarabella Re: Ekspres wypożyczony 22.03.06, 15:05
                                                    ahahahahahahaaaaa ! No, bo jak nie to my weźmiemysmilena wymiane
                                                    mieędzymiastowa smile))
                                                  • sprycia1979 no no 22.03.06, 15:06
                                                    własnie bo co tam same bedziemy siedziały smile))

ktoś musi polewac
                                                  • cafet Sama z wami 22.03.06, 15:05
                                                    toz ja nie masochistka-ciocia ma przyjechac z wujkiem stefanem-bardzo chcial
                                                    sprycie poznacsmile
                                                  • sarabella Re: Sama z wami 22.03.06, 15:06
                                                    masochistka? ze z chlopyma smile)??? je taam
                                                  • cafet Re: Sama z wami 22.03.06, 15:07
                                                    Oj sarabella-ja sie ciebie dosyc naczytalam-ja wole z chlopami niz sama z toba-
                                                    boje sie;PPP
                                                  • sprycia1979 ciocia bedzie kanapki robiła 22.03.06, 15:07
                                                    a wuja bedzie polewał
                                                  • sarabella Re: ciocia bedzie kanapki robiła 22.03.06, 15:08
                                                    lodysmile)) kolegomsmile))
                                                  • sprycia1979 Re: Sama z wami 22.03.06, 15:06
                                                    o jak wuja bedzie to gites - tylko ciote trzeba gdzies zamknąć
                                                  • cafet Re: Sama z wami 22.03.06, 15:07
                                                    Sarabella sie nia zajme-a ja spokoj bede miala;PPP
                                                  • sprycia1979 no jak to... 22.03.06, 15:09
                                                    przeciez my do ciebie jedziemy- a gdzie poznanie całej rodziny, dziadków,
                                                    oglądanie albumów ????????????????????
                                                  • cafet a to na weselu 22.03.06, 15:11
                                                    najpierw musze was ogarnac-przerobic,zebyscie wstydu nie przyniosly
                                                  • sarabella kapiszonem starym:)))))? 22.03.06, 15:09
                                                    dzieki wieeelkie smile)) to juz wole wuja ... smile)) - ....
                                                  • cafet a to ze sprycia musisz wynegocjowac 22.03.06, 15:10
                                                  • sarabella Re: Sama z wami 22.03.06, 15:08
                                                    zamknąć jej usta smile))) hehehee! Wujo na mieście zwany : masakra! smile))
                                                  • cafet Na miescie jak na miescie 22.03.06, 15:09
                                                    Zebys ty wiedziala jak w rodzinnej wsi na niego wołająwink
                                                  • sarabella Re: Na miescie jak na miescie 22.03.06, 15:10
                                                    kutas wielgussmile)))?
                                                  • cafet No nie.... 22.03.06, 15:10
                                                    żałujesz?wink
                                                  • sarabella Re: No nie.... 22.03.06, 15:11
                                                    kutasa wilegusa????? czy ja wiem smile)), zaluje ze ma ciociesmile))
                                                  • sprycia1979 Sarabella- to kiedy jedziemy? 22.03.06, 15:11
                                                    w piątek??? tylko nie ten ;/
                                                    bo ten mam zajety..... moze byc nastepny
                                                  • cafet Tylko ze ja 22.03.06, 15:12
                                                    w weekendy pracuje-obiboki
                                                  • sprycia1979 szkoda ze cie nie bedzie 22.03.06, 15:12
                                                    klucze pod wycieraczka, jak bedziesz wolna to wpadniesz
                                                  • sprycia1979 sasiadów uprzedz 22.03.06, 15:13
                                                    ze gości masz!
                                                  • cafet rozgoscie sie 22.03.06, 15:13
                                                    tylko nie zapomijcie do 19 oddac zaparzacza do kawy-bo sasiadka sie obrazi i
                                                    nie wypozyczy na wesele
                                                  • sarabella Re: szkoda ze cie nie bedzie 22.03.06, 15:13
                                                    w sumie to nie musisz być, hahahahahahaa, oby wujo, wóda i koledzy bylismile))
                                                  • sarabella Re: Sarabella- to kiedy jedziemy? 22.03.06, 15:12
                                                    najpierw my piwa zrobic musimy w przyszlym tygodniu, a potem git, jedziem smile
                                                  • cafet a urodziny 22.03.06, 15:12
                                                    mowilas zdaje sie sarabellko ze ty baran?
                                                  • sarabella Re: a urodziny 22.03.06, 15:14
                                                    taaaaaaaaaaaaaaaasmile ale w kwietniu
                                                  • cafet No to niewiele 22.03.06, 15:15
                                                    co zostalo-uprzedz zebysmy w kiecki jakies wpadły
                                                  • sarabella taaaaa 22.03.06, 15:13
                                                    ludziom kit wciskasz ze wiosna przyjdzie smile)) i tak wasze prognozy sa do
                                                    dupy smile)), olej sobie ten weekendsmile)
                                                  • cafet Taaa oleje 22.03.06, 15:14
                                                    i za co weselicho zrobie
                                                  • cafet Nie chce zebyscie 22.03.06, 15:15
                                                    szok temriczny przezyły i dlatego tak powolutku wiosna idzie
                                                  • sarabella Re: Nie chce zebyscie 22.03.06, 15:17
                                                    nie martw sie, my sie umiemy rozgrzacsmile))
                                                  • cafet no to umawiajcie sie 22.03.06, 15:18
                                                    smile
                                                  • sprycia1979 Re: Nie chce zebyscie 22.03.06, 15:18
                                                    oojojojojo jakos czuje ze ty cos nie bardzo chcesz abysmy przyjechały- no moze
                                                    tylko wydaje mi sie
                                                  • cafet o niczym innym nie marze i nie snie 22.03.06, 15:19
                                                    ja uciekamsmilesprawdze pozniej kiedy mam was odebrac
                                                  • cafet a wy siebie 22.03.06, 15:19
                                                    wzajemnie rozpoznacie??;PPP
                                                  • sarabella Re: a wy siebie 22.03.06, 15:20
                                                    jak nie jak taksmile))?
                                                  • sprycia1979 Re: a wy siebie pewnie 22.03.06, 15:20
                                                    takich ładnych dziewczyn to niewiele jest
                                                  • sarabella Re: a wy siebie pewnie 22.03.06, 15:21
                                                    poza tym mamy hasło smile)) Zyrafy wchodza do szafysmile tongue_outPP
                                                  • sarabella Re: a wy siebie pewnie 22.03.06, 15:22
                                                    " a jak przyjda lamy, to my spierd..my smile)))))))"
                                                  • sprycia1979 ahahahahahhahahaha ojojoj chyba sie zleje 22.03.06, 15:22
                                                    hahhahahahahahahhaha
                                                  • sarabella Re: ahahahahahhahahaha ojojoj chyba sie zleje 22.03.06, 15:23
                                                    ehehheheheeeeeeee, wiem znam to smile, cieszysz się do ekranusmile)))????
                                                  • sprycia1979 Re: ahahahahahhahahaha ojojoj chyba sie zleje 22.03.06, 15:32
                                                    noooooooo
                                                    o kurde ale uchichałam sie
                                                  • sprycia1979 Poszła sprawdzic o której ekspers 22.03.06, 15:37
                                                    pewnie juz pichci cos dobrego
                                                  • sarabella Re: Poszła sprawdzic o której ekspers 22.03.06, 15:40
                                                    taaa jasnesmile)) ona i cos dobregosmile)))??
                                                  • sprycia1979 zobaczysz 22.03.06, 15:41
                                                    ze nas zaskoczy smile
                                                  • sarabella Re: zobaczysz 22.03.06, 15:42
                                                    jak ją ujrzymy, na pewnosmile
                                                  • sprycia1979 Re: zobaczysz 22.03.06, 15:42
                                                    eheheheheehhe no pewnie tez smile
                                                    zalezy którą stroną lama stanie
                                                  • sarabella Re: zobaczysz 22.03.06, 15:45
                                                    albo co lamie stanie smile)), ale jak ona ja podziwiała !!! chyba wezmę ta fote na
                                                    tapetę smile))
                                  • sarabella Re: Sarabella hehehhehe 22.03.06, 13:52
                                    nie przypominaj smile.... uchhh...
    • karusia28 Re: rowerem do slubu !! 22.03.06, 11:36
      my planujemy podjechac do kosciola, samym ciagnikiem(od tira) jest bialy wiec
      bedzie oksmilechcemy wczesniej go troche ozdobic ale nie jakos tak wiejsko tylko
      jakos tak fajniesmilepozdrawiam.
      • jakaspanna a może balonem??? 22.03.06, 12:54
        Wyladujemy na placu przed kosciolemsmile) tez bedzie bajkowosmile)
      • jakaspanna a moze balonem2 22.03.06, 12:55
        a za nami bedzie się ciągąl transparet Mloda Parasmile
    • mojave rolki 22.03.06, 13:09
      mozna też na rolkach jak ktos umiesmile Tylko potem jak - w kościele w ych rolkach
      być czy przebierac buty przedwink??

Zawsze też można wypozyczyć czolg, tyle, że suknia może się w nim pognieść
    • bradko Re: rowerem do slubu !! 22.03.06, 15:38
      Macie tam gdzieś tory?
      www.drezyny.pl/tresc/drezyny/tabor/DR04.jpg
      BR
      • sprycia1979 Re: rowerem do slubu !! 22.03.06, 15:46
        hehhe no własnie Torówka
        • sarabella Re: rowerem do slubu !! 22.03.06, 15:46
          nie moja drogasmile to nie jest Torówka smile))
          • sprycia1979 Re: rowerem do slubu !! 22.03.06, 15:47
            to Dreznówka
            • sarabella Re: rowerem do slubu !! 22.03.06, 15:48
              to już lepiej smile))
              • sprycia1979 Re: rowerem do slubu !! 22.03.06, 15:48
                ale sluchaj przeciez tez przy torach jak stanie- to ktoo?
                • sarabella Re: rowerem do slubu !! 22.03.06, 15:54
                  yyyyyy, pan konduktorsmile???
                  • cafet Zniknelam na moment 22.03.06, 15:59
                    a tak mnie objechaly-malpy jedne
                    • sprycia1979 Re: Zniknelam na moment 22.03.06, 16:00
                      jak to objechały, jeszcze nawet nie dojechały
                      • cafet Narcyze z was 22.03.06, 16:00
                        jakie my to nie sliczne achsmile)))
                        • cafet I sio od mojej lamy;) 22.03.06, 16:01
                          jest sliczniutka
                          • sarabella Re: I sio od mojej lamy;) 22.03.06, 16:02
                            taaaaaasmile)) buzi buzismile)) lamofilsmile))
                            • cafet Re: I sio od mojej lamy;) 22.03.06, 16:03
                              Zazdrosna?wink))
                              • sarabella Re: I sio od mojej lamy;) 22.03.06, 16:03
                                o lamę smile))? no ja nie mam takich dredów na tyłku jak lama smile)))!!!
                        • sprycia1979 Re: Narcyze z was hahahahhaha 22.03.06, 16:03
                          no a jak sama widziałas!
                          przeciez nie ma co ukrywac
                          • cafet No własnie i tu sie mylisz;PPP 22.03.06, 16:04
                            • sprycia1979 Re: No własnie i tu sie mylisz;PPP 22.03.06, 16:05
                              no porsze cie ....
                              widziałas kiedys cos piekniejszego????
                            • cafet Oczywiscie zartuje,bo sie poobrazacie 22.03.06, 16:05
                              i znow banda zawiesi swoja dzialalnoscisad((((((
                              A narzeczeni nie maja sie co was wstydzic,no chyba ze gadac zacznieciewink
                            • sarabella Re: No własnie i tu sie mylisz;PPP 22.03.06, 16:06
                              my to chociaz gęby pokazujemy, a nie zwierzynę z zoo !!! tongue_outPP
                              • sprycia1979 Re: No własnie i tu sie mylisz;PPP 22.03.06, 16:06
                                jak zaczniemy gada to dopiero jest jazzzda- wtedy mordy w kubeł - no ja tam mam
                                • sarabella Re: No własnie i tu sie mylisz;PPP 22.03.06, 16:07
                                  gdzie masz kubełsmile? żeby nie mówić ...wiadereczkosmile))?
                              • sprycia1979 Re: No własnie i tu sie mylisz;PPP 22.03.06, 16:06
                                to jak twoja lama morda w kubeł
                              • sprycia1979 Re: No własnie i tu sie mylisz;PPP 22.03.06, 16:07
                                ha i tu cos nas łaczy
                              • cafet Cóż za róznica.....czepiasz sie;) 22.03.06, 16:07
                                • cafet to do postu sarabelli o zwierzynie z zoo;) 22.03.06, 16:08
                                  • sarabella Re: to do postu sarabelli o zwierzynie z zoo;) 22.03.06, 16:08
                                    no myslę, że Twój chłop jednak woli zapiąć Ciebie niz lamę Hahahhahahahaaa
                                    • cafet on z gatunku normalnych:) 22.03.06, 16:09
                                      • sarabella Re: on z gatunku normalnych:) 22.03.06, 16:10
                                        a lama to co? pojeb jakiś smile))?
                                      • sprycia1979 Re: on z gatunku normalnych:) 22.03.06, 16:10
                                        te a kto ich tam wie moze oni tak w trojke
                                        • sarabella Re: on z gatunku normalnych:) 22.03.06, 16:10
                                          i lamę miedzy dredziochyyyy !!! i ha !!! i ha !!
                                          • sprycia1979 alob lizu lizu lama 22.03.06, 16:11
                                            a ma czym smile
                                            • sprycia1979 Moment -pytanie????? 22.03.06, 16:12
                                              no tak ale to lama ON czy ONA
                                              • sprycia1979 Re: Moment -pytanie????? 22.03.06, 16:12
                                                bo nie wiadomo kto ma wiecej radochy!
                                            • cafet Eeeeeee bleeeeeeeeeeeeee 22.03.06, 16:12
                                              zmieniamy drogie panie temat
                                              • cafet sarabella nic nie dodalas do swojej strony<nono> 22.03.06, 16:12
                                                • sarabella Re: sarabella nic nie dodalas do swojej strony 22.03.06, 16:13
                                                  nie, a co mialam dodac? nie zmianiaj tematu
                                                  • cafet no np narzeczonego 22.03.06, 16:14
                                                    w koncu strona slubnawink
                                                  • sarabella Re: no np narzeczonego 22.03.06, 16:15
                                                    mam jego foty, calego w krwi umazanego smile)) pijanego pomalowanego czarna kredka
                                                    do oczu smile))) to 666 smile))
                                                  • sarabella a ty pokażesz swojego czy słonia:)))))? 22.03.06, 16:15

• cafet Pewno ze pokaze 22.03.06, 16:17
                                                    5 sierpien-tarnow-zapraszamsmile
                                                  • sprycia1979 Re: a ty pokażesz swojego czy słonia:)))))? 22.03.06, 16:17
                                                    ale za to z jaka trąba
                                                  • sarabella Re: a ty pokażesz swojego czy słonia:)))))? 22.03.06, 16:18
                                                    oby !!!! jak ja mailem słałam smile))taka samąsmile
                                                  • cafet Sprycia ty na pierwszy ogień 22.03.06, 16:18
                                                    Juz ładuj zdjeciasmilei stronke zakładaj
                                                  • cafet A to takie typowe zdjecie?;))) 22.03.06, 16:17
                                                  • cafet Re: A to takie typowe zdjecie?;))) 22.03.06, 16:17
                                                    tego twojego narzeczonego?
                                                  • sarabella Re: A to takie typowe zdjecie?;))) 22.03.06, 16:18
                                                    tak, on taki jest smile))
                                                  • cafet To zazdroszcze;)))) 22.03.06, 16:19
                                                    A nie byl ostatnio w tarnowie?widzialam takiego-opis jak ulał......wink
                                                  • sarabella Re: To zazdroszcze;)))) 22.03.06, 16:20
                                                    taaaa, przynajmniej nie jakiś frajer w okularkach lub w długim wełnianym
                                                    swetrze! A jaka ma trabę!!! smile))))))
                                                  • cafet a co ty opisujesz 22.03.06, 16:21
                                                    faceta mariszki?bo tak sobie go wyobrazam-okularki i sweterek -bleee
                                                  • cafet Traba zdecydowała tak?;))) 22.03.06, 16:21
                                                  • sarabella Re: Traba zdecydowała tak?;))) 22.03.06, 16:22
                                                    szczerze????? w duzym stopniusmile))
                                                  • cafet Tak myslalam.......;PPPPPP 22.03.06, 16:23
                                                  • sarabella Re: a co ty opisujesz 22.03.06, 16:22
                                                    a hehehehheheeeesmile moze on i taki, ja ich nie czytalamsmile))
                                                  • sprycia1979 zmykam 22.03.06, 16:19
                                                    o 20,00 zbiorka smile
                                                  • sarabella Re: zmykam 22.03.06, 16:19
                                                    mnie nie bedzie sad(( moze na moment. chlop dzis w domu, to na kompie zasiadzie
                                                    i grali bedooo smile))
                                                  • cafet O 20 to ja serial mam;) 22.03.06, 16:20
                                                    +cwiczonkasmile i tak przez was filmu nie ogladnełam:[[[[[[
                                                  • sarabella Re: O 20 to ja serial mam;) 22.03.06, 16:21
                                                    seriale???? daj spokój smile))
                                                  • cafet No widzicie jaka ja prosta dzieucha jezdem;) 22.03.06, 16:22
                                                    zyje swiatem serialiwink
                                                  • sarabella ja tez znikaaam, pa....:)))) 22.03.06, 16:40
                                                    moze wleze na moment o 20.00
                                                  • cafet Re: ja tez znikaaam, pa....:)))) 22.03.06, 16:43
                                                    i ja papapa-bo co mi zostało innegowink
                                              • sarabella Re: Eeeeeee bleeeeeeeeeeeeee 22.03.06, 16:13
                                                on czy ona co za roznica smile? potwor nie potwór oby miał....smile))
                                                • sprycia1979 oby miał otwór 22.03.06, 16:13
                                                  smile
                                            • sarabella Re: alob lizu lizu lama zleje sie !!!!:))) 22.03.06, 16:12
                                              hahahahaha, jak sobie sola posypie!!! jak zwierzeta w lesie smile))))))
    • agnrek Re: rowerem do slubu !! 22.03.06, 16:22
      Bryczka wydaje mi się bardziej pretensjonalna niż limuzyna.
      Moja koleżanka kiedyś jechała bryczką (mi to się kojarzy z bryczką pogrzebową),
      welon jej się wkręcił w koło i została tuż pod kościołem z potarganą głową smile
      Nie lepiej eleganckie auto z wyższej klasy?
    • kasia_kar Lektyka 22.03.06, 18:17
      Ponieważ mamy bardzo blisko z mojego domu do kościoła, w którym bierzemy ślub,
      to mój narzeczony wymyślił, że wynajmiemy LEKTYKĘ - by nas zaniesiono!!!

Na początku chciało mi się śmiać, że to szalony pomysł, potem bardzo mi się
      spodobał, ale na dobrą sprawę nie ma jak tego zorganizować. Choć już
      kombinowałam, żeby wynająć 4 gości z klubu kulturystycznego tongue_out
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka