flo_mama 23.03.06, 13:41 Wiem, że już było, ale szukam jakiegos niebanalnego cytatu do zaproszęń, może być krótki wiersz, niekoniecznie rymowany.... Pomóżcie! Pozdrawiam mati Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bacha1979 Re: Cytat do zaproszeń 23.03.06, 13:48 www.wesele-lodz.pl/zaproszenia/wiersze.php www.wizaz.pl/forum/archive/index.php/t-47911.html Proszę linki. Może coś wybierzesz. My chyba właśnie cos z nich wybierzemy. Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka To akurat nie psauje, ale mi sie spodobalo! 23.03.06, 13:54 Amor, to jest naturalne, lubi czyny amoralne. Sztaudynger Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: Cytat do zaproszeń 23.03.06, 13:49 Pomysl o czym osobistym. Jakis cytat, ktory lubisz, moze byc nawet z ulubionej piosenki. Albo posuzkac w ksiazkiach z cytatami na temat "milosc" czy cos takiego. Im bardziej osobiste, tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
taniuszka Re: Cytat do zaproszeń 25.03.06, 12:54 witam, my mamy cytat ze Starego Testamentu, z księgi Rut... "Gdzie ty pójdziesz, tam ja pójdę, gdzie ty zamieszkasz, tam ja zamieszkam, twój naród będzie moim narodem, a twój Bóg moim Bogiem." /Księga Rut 1,16/ narzeczony był przeciwny jakimkolwiek wierszykom i cytatom ale ja byłam uparta chciałam cytat z Bibli, w końcu to Sakrament Małżeństwa, więc najpierw znalazłam kilka a dopiero potem Mu pokazałam...zachwycił sie tym fragmentem i od razu go wpisał do treści zaproszeń (robiliśmy je sami )... Odpowiedz Link Zgłoś
kaluha Re: czy ja za dużo wymagam? 25.03.06, 22:05 pierwsza, ew. trzecia. nigdy druga - jakaś taka "sztywna" Odpowiedz Link Zgłoś
kaluha Re: czy ja za dużo wymagam? 25.03.06, 22:06 o rety, gdzie to wskoczyło?? sorki Odpowiedz Link Zgłoś
anka786 Re: czy ja za dużo wymagam? 25.03.06, 22:50 pelno jest fajnych np. Blaise Pascal Istnieje kto kocha. F. Mauriac Na świecie istnieje jedyna rzecz warta życia: bezgranicznie kochać istotę, która kocha nas bezgranicznie Bolesław Prus Miłość jest radością świata, słońcem życia, wesołą melodią na pustyni. Paul Borteloly Miłość powiększa i upiększa rzeczy, daje im oddech nieprzemijalnośći Odpowiedz Link Zgłoś
figa_11 Re: Cytat do zaproszeń 25.03.06, 23:06 A my dziś zamówiliśmy takie zaproszenia: www.zaproszenia- slubne.com/printmedia/index.php? tresc=szczegol.php&zaproszenie=F814&pozycja=9&katalog=katalogSlubne3.php&kateg i wpisaliśmy cytat: Nie wystarczy pokochać, trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie. A. Bekannte Co prawda mój narzeczony był przeciwny wpisaniu jakiegokolwiek cytatu a ten go przekonał Odpowiedz Link Zgłoś
kaluha Re: Cytat do zaproszeń 25.03.06, 23:32 my mamy: Jeżeli cokolwiek warto na świecie czynić, to tylko jedno - miłować JP II Odpowiedz Link Zgłoś
morietka Re: Cytat do zaproszeń 26.03.06, 11:42 My mamy taki cytat: "A gdy teraz, za chwilę obrączkę Ci nałożę, pomyślę sobie w duchu: daj nam szczęście Boże..." Odpowiedz Link Zgłoś