dusia0701 Re: ja również 07.07.07 :) 27.04.06, 14:44 Piękna data magiczna Zaczęłaś już jakieś przygotowania? Bo my prawde mówiąc zastanawiamy się od czego zacząć.Jakoś nie możemy sie do tego zabrać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lobo25 Re: ja również 07.07.07 :) 27.04.06, 14:47 ja tez ja tez!! mamy juz sale i orkiestre , w sobote juz rezerwujemy fotografa.. kto chce ten termin to radze sie pospieszyc, moga byc problemy szczegolnie w duzym miescie, mnie sprzatneli sprzed nosa orkiestre i sale ale na szczescie znalazlam inne Odpowiedz Link Zgłoś
dusia0701 Re: do lobo:) 27.04.06, 14:53 O matko, to sporo już macie załatwione. Coś mi się wydaje że trezba ostro brac sie do roboty. Szkoda tylko że ja nie znosze czego kolwiek organizować no ale jak mus to mus. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lobo25 Re: do lobo:) 27.04.06, 15:13 Tak,wiesz moj narzeczony tego nie rozumial i miedzy innymi za pozno dalismy znac wlascicielce mojej wymarzonej sali,bo on uwazal ze jeszcze jest tyle czasu.. Skonczylo sie na tym ze ktos nam ten termin zajal a ja sie splakalam bo mi bylo przykro. Lepiej zalatwic wszystko teraz i miec spokoj az do przyszlego roku i zalatwic wtedy stroje obraczki itd niz pozniej sie dolowac ze nie bedziesz miala wszystkiego tak jak sobie wymarzylas Odpowiedz Link Zgłoś
dusia0701 Re: do lobo:) 27.04.06, 15:17 Masz w 100% racje. Tyle że u nas jest troszke odwrotnie bo to mój narzeczony naciska żeby juz powolutku wszystko załatwiac.No i z tego co tu czytam wynika ze ma racje (choc niechętnie mu to przyznaje). Pozdrawiam i życze Ci żeby już wszytsko szło po Twojej myśli Odpowiedz Link Zgłoś
lobo25 Re: do lobo:) 27.04.06, 15:28 mam nadzieje ze utrzymamy kontakt i im blizej slubu tym czesciej bedziemy ze soba rozmawiac wam tez zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
dusia0701 Re: do lobo:) 27.04.06, 15:30 Ja też mam taką nadzieje Zawsze raźniej Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
grejdi Do dusi... 27.04.06, 15:04 Cieszę sie, że Wy również postawiliście na lipcowe siódemki. Wczoraj zarezerwowaliśmy salę, na spokojnie rozglądamy się za orkiestrą. Nie wiemy, tylko w którym kościele będziemy ślubować... Na razie więcej planujemy, niż robimy. Sądzę, że jest jeszcze fura czasu... A wokół wszyscy mnie straszą "zobaczysz, jak szybko to upłynie..." Ale nie dam się zwariować [jak zacznie mi się udzielać, to dam znać ] Miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
dusia0701 Re: Do grejdi... 27.04.06, 15:10 No to mnie uspokoiłaś. Myślałam że tylko ja mam na wszystko czas. Co prawda mój przyszły małżonek jest już "lekko" poirytowany moją beztroską ale sam z niczym sie nie spieszy Co do przygotowan to owszem wiemy w którym kościele chcemy ślubowac i w jakim lokalu urządzić wesele ale w żadno z tych miejsc jeszcze się nie wybralismy Niestety coś czuje że najwyższy czas zabrac sie za nie które sprawy Pozdrawiam i życze miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia84 07.07.2007 27.04.06, 18:45 My również. Mamy salę, orkiestrę, fotografa i firmę cateringową. Kościoła zamamwiać nie muszę bp to mój parafialny więc 3 miesiące wcześniej spokojnie wystarczą bo mieszkam na wsi. Na razie dajemy spokój z przygotowaniami. Zostało zapłacić zaliczkę za salę cateringową i to tyle Mam masę innych spraw na głowie więc nawet się nie zastanawiam już nad ślubem. Szał myślenia miałam do miesięcy po zaręczynach. Spotkanie rodziców już za nami więc teraz czekam do jesieni, obejrzę się za sukienką i zaproszeniami, bo chcę sama robić. Zapomniałam dodać, że chodzę na kurs przed małżeński. I to chyba tyle. Rozpisałam się no ale trudno) Pozdrawiam gorąco!!! -- tickers.tickerfactory.com/ezt/d/4;53;87/st/20070707/e/Na+zawsze+razem%3A%29/k/dce4/event.png Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: 07.07.2007... ktoś jeszcze oprócz mnie? 27.04.06, 19:11 ja tez!!!ale jak na razie to nawet data nie jest pewna.a przygotowania daleko w polu.a w dodatku bedziemy brac slub 2000km od miejsca naszego zamieszkania wiec ktos za nas zamowi sale i orkiestre,sama nie bede wiedziec co mnie czeka,hehe Odpowiedz Link Zgłoś