Dodaj do ulubionych

07.07.2007... ktoś jeszcze oprócz mnie?

27.04.06, 14:19
jw. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • dusia0701 Re: ja również 07.07.07 :) 27.04.06, 14:44
      Piękna data smile magicznasmile Zaczęłaś już jakieś przygotowania? Bo my prawde
      mówiąc zastanawiamy się od czego zacząć.Jakoś nie możemy sie do tego zabrać.
      Pozdrawiam
      • lobo25 Re: ja również 07.07.07 :) 27.04.06, 14:47
        ja tez ja tez!! mamy juz sale i orkiestre , w sobote juz rezerwujemy
        fotografa.. kto chce ten termin to radze sie pospieszyc, moga byc problemy
        szczegolnie w duzym miescie, mnie sprzatneli sprzed nosa orkiestre i sale ale
        na szczescie znalazlam inne
        • dusia0701 Re: do lobo:) 27.04.06, 14:53
          O matko, to sporo już macie załatwione. Coś mi się wydaje że trezba ostro brac
          sie do roboty. Szkoda tylko że ja nie znosze czego kolwiek organizowaćsmile no ale
          jak mus to mus. Pozdrawiam
          • lobo25 Re: do lobo:) 27.04.06, 15:13
            Tak,wiesz moj narzeczony tego nie rozumial i miedzy innymi za pozno dalismy
            znac wlascicielce mojej wymarzonej sali,bo on uwazal ze jeszcze jest tyle
            czasu.. Skonczylo sie na tym ze ktos nam ten termin zajal a ja sie splakalam bo
            mi bylo przykro. Lepiej zalatwic wszystko teraz i miec spokoj az do przyszlego
            roku i zalatwic wtedy stroje obraczki itd niz pozniej sie dolowac ze nie
            bedziesz miala wszystkiego tak jak sobie wymarzylas
            • dusia0701 Re: do lobo:) 27.04.06, 15:17
              Masz w 100% racje. Tyle że u nas jest troszke odwrotnie bo to mój narzeczony
              naciska żeby juz powolutku wszystko załatwiac.No i z tego co tu czytam wynika
              ze ma racje (choc niechętnie mu to przyznaje). Pozdrawiam i życze Ci żeby już
              wszytsko szło po Twojej myślismile
              • lobo25 Re: do lobo:) 27.04.06, 15:28
                mam nadzieje ze utrzymamy kontakt i im blizej slubu tym czesciej bedziemy ze
                soba rozmawiac
                wam tez zycze powodzenia
                • dusia0701 Re: do lobo:) 27.04.06, 15:30
                  Ja też mam taką nadziejesmile Zawsze raźniejsmile Miłego dnia
    • bacha1979 Zarabczasta data dziewczyny, tyle 7:) 27.04.06, 14:49

• grejdi Do dusi... 27.04.06, 15:04
        Cieszę sie, że Wy również postawiliście na lipcowe siódemki. Wczoraj
        zarezerwowaliśmy salę, na spokojnie rozglądamy się za orkiestrą. Nie wiemy,
        tylko w którym kościele będziemy ślubować... Na razie więcej planujemy, niż
        robimy. Sądzę, że jest jeszcze fura czasu... A wokół wszyscy mnie
        straszą "zobaczysz, jak szybko to upłynie..." Ale nie dam się zwariować [jak
        zacznie mi się udzielać, to dam znać wink]
        Miłego dnia!
        • dusia0701 Re: Do grejdi... 27.04.06, 15:10
          No to mnie uspokoiłaś. Myślałam że tylko ja mam na wszystko czas. Co prawda mój
          przyszły małżonek jest już "lekko" poirytowany moją beztroską ale sam z niczym
          sie nie spieszy smile Co do przygotowan to owszem wiemy w którym kościele chcemy
          ślubowac i w jakim lokalu urządzić wesele ale w żadno z tych miejsc jeszcze się
          nie wybralismysmile Niestety coś czuje że najwyższy czas zabrac sie za nie które
          sprawysmile Pozdrawiam i życze miłego dnia.
    • joasia84 07.07.2007 27.04.06, 18:45
      My również. Mamy salę, orkiestrę, fotografa i firmę cateringową. Kościoła
      zamamwiać nie muszę bp to mój parafialny więc 3 miesiące wcześniej spokojnie
      wystarczą bo mieszkam na wsi. Na razie dajemy spokój z przygotowaniami. Zostało
      zapłacić zaliczkę za salę cateringową i to tyle Mam masę innych spraw na głowie
      więc nawet się nie zastanawiam już nad ślubem. Szał myślenia miałam do miesięcy
      po zaręczynach. Spotkanie rodziców już za nami więc teraz czekam do jesieni,
      obejrzę się za sukienką i zaproszeniami, bo chcę sama robić. Zapomniałam dodać,
      że chodzę na kurs przed małżeński. I to chyba tyle. Rozpisałam się no ale
      trudnosmile)
      Pozdrawiam gorąco!!!

--
      tickers.tickerfactory.com/ezt/d/4;53;87/st/20070707/e/Na+zawsze+razem%3A%29/k/dce4/event.png
    • napolnoc Re: 07.07.2007... ktoś jeszcze oprócz mnie? 27.04.06, 19:11
      ja tez!!!ale jak na razie to nawet data nie jest pewna.a przygotowania daleko w polu.a w dodatku
      bedziemy brac slub 2000km od miejsca naszego zamieszkania wiec ktos za nas zamowi sale i
      orkiestre,sama nie bede wiedziec co mnie czeka,hehe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka