foczusia85 27.04.06, 14:29 Dziewczyny, macie może jakieś doświadczenia z opalaniem natryskowym? Mam ślub 13 maja, a jestem w ciąży i inaczej nie mogę się opalić, a dowiadywałam się, że to jest bezpieczne. Napiszcie proszę co wiecie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bacha1979 Re: Solarium natryskowe? 27.04.06, 14:32 Moja koleżanka była w ubiegłym roku w tym solarium, była bardzo zadolwona i wygladała bardzo łądnie. Opaliła się równomiernie, tyle, że móiła mi,iż w pierwszych dniach delikatnie jej brudziło odzież . Nie było problemu z dopraniem tego, ale jednak na ubranaich zostawał slad. Odpowiedz Link Zgłoś
orangewhatever Re: Solarium natryskowe? 27.04.06, 14:40 nie polecam. pytałam o zdanie również koleżankę kosmetologa (bo myślałam sobie, ze może to tylko na mnie nie wyszło), twierdzi, że ciężko trafić na osobę, która to naprawdę dokładnie i równo zrobi. a poza tym - jak w poprzednim poście - to brudzi, i nierównomiernie się zmywa Odpowiedz Link Zgłoś
dor_a Re: Solarium natryskowe? 27.04.06, 14:40 Raz korzystałam z czegoś takiego. Ale nie mogę powiedzieć,żebym była super zadowolona. Błedem bylo to, że poszłam dzień przed imprezą, i mimo, że prosiłam,żeby ta opalenizna nie była zbyt ciemna, to wyszedł zbyt intensywny kolor. Poza tym jak zaczynało schodzić to efekt był taki jak przy zwykłych samoopalaczach czyli jaśniejsze plamy w miejscach gdzie używałam np. perfum. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Solarium natryskowe? 27.04.06, 16:37 równiez odradzam opalanie natryskowe: brudzi ubranie, opalenizna nie jest naturalna, schodzi nierownomiernie. za maż wychodze za 2 dni i podobnie jak ty jestem w ciązy. ja nie miałam duzego problemu bo mam ciemna karnacje, a twarz "przyciemniam" sobie chusteczkami samoopalajacymi. Uzywam chusteczek Autohelios firmy LA ROCHE-POSAY z woda termalna. nadaja jednolita i naturalna opalenizne, bez przebarwien, sa łatwe w uzyciu i nadaja sie do twarzy, dekoltu i ramion. dla mnie rewelacyjna sprawa. żaden samoopalacz sie im nie równa. własnie dzis bede sie "opalac" bo u mnie najlepszy efekt widac na drugi dzien. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka A moze krem? 27.04.06, 16:45 Nie znam sie na solariach, ale wlasnie odkrylam swietny sposob na opalanie. Kupilysmy sobie w piatek z kolezanka krem nawilzajacy z odrobina samoopalacza. Nigdy zadnych samoopalaczy nie stosuje, ale krem mnie skusil. Posmarowalam sobie twarz i cialo dwa razy i wygladam pieknie. Taka lekka zdrowa opalenizna. I nie brudzi ciuchów. Jedyny mankament to to, ze trzeba go dokladnie rozprowadzac (bardziej jak samoopalacz niz krem nawilzajacy). My akurat wybralysmy marki Dove, ale jest etz Johnsona i wielu innych firm. Wybralysmy ten, ktory najlepiej pachnial . I tanio w dodatku wyszla mnie ta opalenizna. butelka 250 ml kosztuje niecale 6 €. Maja tez specjalne do buzi. Goraco wszystkim polecam. Odpowiedz Link Zgłoś