17.05.06, 14:52
Znalazlam dwie fajne stronki moze sie komus przydadza smile

infoslub.pl/engine.php?w=1152
www.netwesele.pl/
Obserwuj wątek
    • mariolkka Re: Stronki 17.05.06, 14:54
      infoslub.pl/engine.php?path=zapowiedzi
      • epox123 Re: Stronki 17.05.06, 15:01
        mariolkka dodałaś wpis o dacie ślubu??
        • mariolkka Re: Stronki 17.05.06, 15:03
          Nie jeszcze nie troche za wczesnie jak na razie mamy tylko wstepnie
          zarezerwowana sale, ale jeszcze nie na 100 % na 07.07.07, to jeszcze dosc
          odlegly termin niestety sad
          • epox123 Re: Stronki 17.05.06, 15:06
            a ja się wpisałam i też mam daleko,dalej niż Ty,bo ja ślubuje 08.2007 smile
            • mariolkka Re: Stronki 17.05.06, 15:08
              A jak przygotowania?? Zalatwiacie juz cos?? Zastanawiam sie bo to jeszcze ponad
              rok, ale czytajac to forum to sie zastanawiam czy to nie jest jednask malo
              czasu na przygotowanie wszystkiego smile
              • epox123 Re: Stronki 17.05.06, 15:23
                praktycznie to już załatwiłam zespół,sale,a teraz szukam kucharki(no i znajomy
                kamerzysta zaklepany),tez myślałam,że mam sporo czasu i kiedys tak przez
                głupote powiedziałam do mojego czy idziemy poogladac sale-domy weselne i
                poszliśmy i wiesz tak mnie zaskoczyli,ze myslałam,że nic nie znajde,praktycznie
                te sale co mi się podobały były juz zajete,ale udało mi sie wkoncu i to tez
                przez przypadek,bo akurat nasz termin był wolny
                • mariolkka Re: Stronki 17.05.06, 15:29
                  No ja zespol tez teoretycznie juz mam, salke tez, fotografa - kolege (jedna z
                  osszczednosci smile)) ) Tort bedzie mi robil znajomy wiec tez troche taniej smile Ale
                  najwazniejsze to musimy isc w koncu na nauki, bo bez tego to nie ma co
                  planowac smile
                  • epox123 Re: Stronki 17.05.06, 15:32
                    a skąd jesteś??
                    • mariolkka Re: Stronki 17.05.06, 15:38
                      Okolice Legionowa (Warszawa) a ty??
                    • iwcia166 Re: Stronki 17.05.06, 19:12
                      a ja mam slub w swoje urodziny, czyz to nie najpiekniejszy prezent - mąż !!!
                      • mrowka05052007 Re: Stronki 18.05.06, 08:12
                        Ja też bedę brała ślub w swoje urodzinki!
          • mysza_klapsiara Re: Stronki 17.05.06, 19:43
            Mariolkka, my również wybraliśmy 07.07.07 i termin w kościele mamy już zarezerwowany, na godzinę 13 smile Piękna data. Pozdrawiam!
            • mariolkka Re: Stronki 18.05.06, 08:26
              O tak data jest super, ja jednak bym chciala ok 18 wieczorkiem smile a zdjecia w
              plenerze beda??
    • mrowka05052007 Re: Stronki 17.05.06, 15:39
      Cześć!
      To i ja sie przyłaczę. Ślub: 05.2007 - nasz suwaczek juz zaczął odliczanie.
      Wstępnei zarezerwowana sala (w maju mamy iśc podpisać umowę, ale jak na razie
      mamy "pod górkę") i zaklepany termin w kościele. Troche zaczeliśmy myśleć o
      zaproszeniach (mamy duzo czasu, więc będziemy robić je sami), ja klikam na
      stronach w necie w poszukiwaniu sukni, która mnie powali na kolana (i
      wszystkich razem ze mną).

Pozdrawiam!
      • mariolkka Re: Stronki 17.05.06, 15:43
        Daj znac jak uda ci sie taka znalezc smile Ja niestety jeszcze nie trafilam na
        taka sad
        Jak na razie moim faworytem jest pierwsza sukienka na tej stronce smile
        www.gimbla.pl/forum/viewtopic.php?t=37728&postdays=0&postorder=asc&highlight=sukienka+poprawiny&start=0
        • epox123 Re: Stronki 17.05.06, 15:46
          ładna,ale ja nie moge mieć takiej-mam za dużo na górze,a w pasie jestem
          szczupła i wtedy nic więcej nie widać tylko te dwa obiekty na górze wink
          • mariolkka Re: Stronki 17.05.06, 15:52
            Tu jest jeszcze raz tamta sukienka i druga kotra mi sie podoba smile
            www.mlodejparze.pl/pliki/img/suknie/mloda_i_moda/obrobione/Ingrid-&-Isola.jpg
        • mrowka05052007 Re: Stronki 17.05.06, 15:57
          Ładna!
          Ja chyba szukam gorsetu ze spódnicą. kilka typów już mam. ostatnio na topie
          jest taka: www.isabel-wedding.pl/kolekcje_z.html (model Lilas - 1-sze i
          4-te zdjęcie w pierwszym rzędzie oraz pierwsze w drugim).

Podoba mi się też ta: www.lilea.com/index.php/galeria_zobacz,1,31 (P3616
          z kolekcji LaPerla) ale niestety u mnie nie ma salonu LiLea.
          I jeszcze kilka innych - ale juz trochę mniej. W każdym razie wzsystkie są w
          podobnym stylu.
          • epox123 Re: Stronki 17.05.06, 16:01
            mnie to podobaja sie te lekkie i zwiewne sukienki,ale nie takie baaaardzo
            księżniczkowate,ale mysle,ze to bedzie szło drogą eliminacji jak zaczne
            przymierzać,bo ogólni to i tak bede szyła
          • mariolkka Re: Stronki 18.05.06, 08:25
            > Podoba mi się też ta: www.lilea.com/index.php/galeria_zobacz,1,31
            (P3616
            > z kolekcji LaPerla)

Super sukienka, ale ja chcialabym jednak biala smile
            • mrowka05052007 Re: Stronki 18.05.06, 08:33
              też właśnie zastanawiam się jak wygladałaby biała.
              Chyba w jakiś weekend wybiorę się do Warszawy na "zwiady"
      • epox123 Re: Stronki 17.05.06, 15:43
        mrowka05052007 witaj smile też będziemy robić sami zaproszenia,ale mamy jeszcze
        sporo czasu,termin w kościele załatwie dopiero październik-listopad,bo narazie
        ksiądz mówi,że nie zapisze,bo to za wcześnie

Ja jestem z Katowic
        • mariolkka Re: Stronki 17.05.06, 15:44
          Moze cos tu fajnego znadziecie smile
          agasia.pl/02_oferta_01_zaproszenia_01_akwarelka.htm
        • mrowka05052007 Re: Stronki 17.05.06, 15:52
          Termin bylismy zarezerwować luty/marzec (nie pamiętam dokładnie) - u nas były
          już zarezerwowane terminy na czerwiec i ksiadz mówił, że jeden jest nawet na
          październik.
          Na nasz dzień bylismy pierwsi - o tyle dobrze, że moglismy wybrac sobie
          godzinę. Ale maj nie jest chyba zbyt popularny. Ale co tam - bierzemy ślub w
          dzień moich urodzin!
          • mariolkka Re: Stronki 17.05.06, 15:53
            Ja tez poczatkowo chcialam wlasnie 5 maja ale jednak 7.07.07 jakos mi sie
            badziej podobal no i pamietna data smile
          • epox123 Re: Stronki 17.05.06, 15:54
            ale super,dwie imprezy w jeden dzień,super
          • kasia_ciesla Re: Stronki 17.05.06, 19:04
            Ja też wychodzę za mąż 5 maja 2007smile Mamy już salę, orkiestrę. Reszta narazie
            czekasmile W wakacje wybieramy się do księdza. Sukienki też zaczęłam sobie
            przeglądać, szukam czegoś skromnego i eleganckiego. Ale narazie nie mam nic
            szczególnego na oku. A co do zaproszeń to też chcielibyśmy sami zrobić, ale to
            się jeszcze okaże.
            • mariolkka Re: Stronki 18.05.06, 08:27
              My chyba jednak bedziemy zamawiac gdzies zaproszenia, niestety ale nie mamy
              czasu na robienie zaproszen a szkoda, bo gdybym miala czas to zrobilambym dla
              niektorych specjalne smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka