monikakum 14.06.06, 00:08 Kurcze, czytam te wszystkie posty i dochodzę do wniosku, że zrobili już karierę na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trusia29 Re: Mariszka+Tomkiewicz 14.06.06, 00:14 oni tym zyja, widocznie sama miłość im nie wystarcza, muszą cale dnie przy kompie siedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
monikakum Re: Mariszka+Tomkiewicz 14.06.06, 00:17 Ja tu wpadam średnio 3-4 razy na moment dziennie, za prawie każdym razem rozkręca się nowa pyskówka. Prowokacja??? Odpowiedz Link Zgłoś
trusia29 Re: Mariszka+Tomkiewicz 14.06.06, 00:21 ja zaglądam zwykle raz czy dwa razy dziennie (czaesem nawet raz na kilka dni) i widzę, że oni tym forum zyja - wszczynaja awantury, czasami specjalnie, np. krytykując wyglad innych, a czasami po prostu swoimi pogladami prowokuja do dyskusji, choć dyskutować nie umieja i dlatego każdy wątek kończy sie pyskówką Odpowiedz Link Zgłoś
monikakum Re: Mariszka+Tomkiewicz 14.06.06, 00:28 Nie rozumiem zupełnie tej pary... dałabym sobie już dawno spokój, nawet jeśli z niektórymi tutaj wypowiedziami bym się nie zgadzała. Odpowiedz Link Zgłoś
trusia29 Re: Mariszka+Tomkiewicz 14.06.06, 00:33 to nie chodzi o to, zeby dac spokój i pozbyć się wlasnego zdania, ale problem w sposobie przekazywania swoich pogladów - oni nie umieja bez awatntur, a w mojej ocenie tu właśnie tkwi problem Odpowiedz Link Zgłoś
malami34 Re: Mariszka+Tomkiewicz 14.06.06, 08:41 I po co wogóle zaczynałyście ten wątek? Widocznie same lubicie afery skoro ciagle wałkujecie ten sam temat w róznych postach. Dajce im zyć. Odpowiedz Link Zgłoś