Dodaj do ulubionych

stanik Lisca

21.07.06, 12:49
może slyszałyście o stanikach od tego producenta (firma jugosłowiańska)?? Gdzie w polsce mozna je dostac? ja znalazałm w Landzie w Warszawie- nie było rozmiaru, a długo trzeba czekac na sprowadzenie- Pani twierdzi ze w Warszawie jeszcze gdzies w galerii mokotów są i w centrum, ale ja szukałam i nicsad Model nazywa się: do gorsetów i jest idealny- zakochałam się po prostu- triumph sie nie umywa- juz nawet bym gdzies po niego pojechala albo zamówila przez internet. zna ktos???
Obserwuj wątek
    • neskulka Re: stanik Lisca 21.07.06, 14:34
      naprawde nikt nie wiem??? a moze jakies inne fajne staniczki polecacie dla wiekszych biustów??
      • olga_1983 Re: stanik Lisca 21.07.06, 14:37
        hej!mam ten sam problem-mój rozmiar 70F.Marzyłam o gorsecie bez ramiączek pod
        suknię ale nigdzie nie ma w tym rozmiarze.ciągle szukam!
    • natasha20 Re: stanik Lisca 21.07.06, 15:23
      sklep.gorseteria.pl/ra_1_1231.html
      moze to?
      • ashton A ja odwrotnie... 21.07.06, 16:03
        ...żałosne 80AA, możecie polecić elegancki stanik CHOĆ TROCHĘ powiększający?
        jaka firma?
      • emib3 Re: stanik Lisca 21.07.06, 16:55
        Ja też mam spory biust i suknię bez ramiączek. Kupiłam stanik z Feliny.Niestety
        dość drogi.
        • neskulka Re: stanik Lisca 21.07.06, 21:33
          a który z feliny? mozesz dac nazwe albo wkleic zdjecie?? Bo byłam w paru ich
          sklepach ale jakos "nic mi sie nie trzyma"
          • kfiatuszek1903 Re: stanik Lisca 25.07.06, 21:49
            jesli chodzi o male biusty to polecam silikonowy biustonosz UnBra dostepny na
            allegro.rewelacja!(tylko trzeba dobrze zalozycsmile szalalam na weselu cala noc i
            nic sie nie stalo.do wiekszych niestety nie wiem bo do takich nie naleze sad wink
          • zara.m Re: stanik Lisca 26.07.06, 09:45
            popieram - napisz choć nazwę modelu. mam ten sam problem sad
            • zara.m Re: stanik Lisca 26.07.06, 09:45
              to dotyczyło oczywiście stanoka Feliny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka