01.08.06, 11:40
Dziwczyny, czy macie stresik przed ślubem bo mnie jak na razie nic nie rusza,
czy to normalne, że przyszła panna mołoda nic nie czuje wink ???
Obserwuj wątek
    • twitti Re: Stresik! 01.08.06, 11:42
      a kiedy macie slub?
    • ashton Re: Stresik! 01.08.06, 11:43
      Pozostaje się tylko cieszyć! I mieć nadzieję, że jak najdłużej bezstresowo
      będzie smile
      • erka80 Re: Stresik! 01.08.06, 11:45
        Ślub już 11 sierpnia a ja nic nie czuję i to jest troszkę takie dziwne bo ja
        nie mam żadnych nerwów!
        • bacha1979 Re: Stresik! 01.08.06, 11:47
          Ja też nerwa nie miałam. Cały czas się smiałam. Nie warto się stresować, to
          naprawdę piękny dzień.Szkoda czasu na stres. smile
          • erka80 Re: Stresik! 01.08.06, 11:53
            ...ale to troszkę takie dziwne, że ja nic nie czuję, zawsze myślałam, że to
            będzie stresujące przeżycie a tu nic. Gorzej jak to mi się skumuluje w dniu
            ślubu i przyjdzie ze zdwojona siłą wink
            • bacha1979 Re: Stresik! 01.08.06, 11:55
              iii tam, dziwne.
              Ja czułam takie hmm radosne podniecenie. smile
              A nie dziwny ejst ból brzucha?? A Ty twitti nie nastawiaj się z góry, że
              będziesz mieć kłopoty żołądkowe, wcale tak być nie musi. smile
              • twitti Re: Stresik! 01.08.06, 11:57
                jak mam nie miec, jak mam zazwyczaj przed kazdym wazniejszym wydarzeniem w moim
                zyciusmile raczej male szansesmile ale bede sie trzymacsmile ostatnio bylismy na slubie
                znajomych i tak byli zaaferowani ze non stop sie usmiechalismile troche tak jakby
                ktos im w glowy przywalilsmile i tak sobie pomyslalam ze chyba wszsyscy tak majasmile
                troche z nerwow i duzo ze szczesciasmile
            • twitti Re: Stresik! 01.08.06, 11:55
              a moze po prostu jestes spokojna szczesliwasmile a jak przezywasz inne wydarzenia
              w zyciu? bo ja np. zawsze sie wszystkim denerwujesmile ale bardziej boje sie o
              moja mamesmile juz zaczyna sie zastanawiac, czy nie kupic sobie czegos na
              uspokojeniewink
              • erka80 Re: Stresik! 01.08.06, 11:57
                Ogólenie jestem osobą bardzo nerwową, i byle co mnie zaraz denerwuje a tym
                razem nic. Przecież to mój ślub i żeby tak nic nie czuć, dziwne!
              • bacha1979 Oj twitti nie, nie 01.08.06, 11:59
                spokojna to ja bywam rzadko. smile Raczej panikuję.
        • twitti Re: Stresik! 01.08.06, 11:51
          to dobrze maszsmile fajnie byc tak wyluzowanymsmile ja troszke lapie, takiego minismile
          a slub tak na prawde za miesiacsmile ale najbardziej bede miala stresa w noc przed
          i w dniusmile nie dosc ze sie nie wyspie to jeszcze pol soboty spedzie w
          ubikacjismilesmile
          • maya28 Re: Stresik! 01.08.06, 11:56
            hehehe, dziewczyny, ja natomiast mam fazy . Pierszy ścisk w żołądku gdy
            zadzwonili, ze juz jest suknia, drugi - odbiór obrączek, a dzis pierwszy dzień
            sierpnia i juz nie można powiedzieć, ze ślub w przyszłym miesiacu, ale juz za
            25 dni smile Ale zeby nie wariować, zajełam sie podrózą poślubna i jakos jest OK.
            Pewnie mnie walnie na maxa na kilka dni przed.
            • twitti Re: Stresik! 01.08.06, 11:59
              ja poczulam scisk w zoladku jak bylismy w usc i mialam wybrac nazwisko ktore
              bede nosic po slubiesmile fajne uczuciesmile ze tak zycie sie nam zmieniasmileale
              stresik to taki mini, raczej podekscytowaniesmile
              • ashton Re: Stresik! 01.08.06, 12:04
                Najbardziej się boję, że goście mi się nie zintegrują i będzie stypa a nie
                przyjęcie weselne (mam złe wspomnienia z wesela mojej siostry). Niestety
                rodziny moja i Narzeczonego pierwszy raz spotkają się na ślubie właśnie.
                A, i zmiana nazwiska też mnie stresuje - jest w nim litera "r", której nie
                wymawiam sad i generalnie nazwisko łatwe do przekręcenia...
                • twitti Re: Stresik! 01.08.06, 12:08
                  zintegruja siesmile jak beda tance to wszyscy zawsze sie razem bawiasmile zawsze
                  mozecie wszystkich sobie przedstawicsmile u nas bedzie gorzej bo bedzie przyjecie
                  posiadowka i tutaj moze byc dopiero klapasmile ale staram sie o tym nie myslecsmile

Tak w ogole to twardzielki jestesciesmile ja nie mam jednak w sobie takiego
                  spokojusmile a dodam zeby nie bylo, ze swojego wyboru (narzeczony) jestem pewnawink
                  wiec to raczej male podniecenie niz stresiksmile
                  • ashton Re: Stresik! 01.08.06, 12:17
                    Też mam nasiadówę - faktycznie źle się wyraziłam pisząc "przyjęcie weselne"
                    (ech, niedoszła polonistka!). W sumie wychodzę z założenia, że jeśli się nie
                    zintegrują to pies ich drapał (za przeproszeniem); nasi rodzice mieszkają 500
                    km od siebie i nigdy więcej mogą się nie spotkać.
                    No i najważniejsze że wyboru nie żałujemy smile
                    • katarzyna_banach Re: Stresik! 01.08.06, 12:19
                      500km? to dokladnie tyle ile moi od tesciow!!!
                    • twitti Re: Stresik! 01.08.06, 12:24
                      u mnie jest jeden plus - mieszkam z narzeczonym i jego mama, wiec juz kilka
                      swiat spedzalismy w trojke z moimi rodzicami, mama, babcia i chrzestnasmile wiec
                      juz nie jest zlesmile wiec moze nasze mamy troche poznaja ze soba gosciwink nasz
                      pomysl aby to przyjecie troche rozruszac, to to ze kazdy sobie chodzic bedzie
                      po jedzenie do stolow szewdzkich lub do grillismile
    • erka80 Re: Stresik! 01.08.06, 12:19
      A u mnie wesela nie będzie, będzie tylko ślubik, to moze dlatego nie ma tego
      stresiku smile
      • twitti Re: Stresik! 01.08.06, 12:26
        mozliwesmile nas chyba najbardziej stresuje to przyjeciesmile bo trzeba caly czas byc
        w centrum uwagi, a tego nie lubimysmile i nie wiemy jak goscie sie beda "bawic"..
        • ashton Re: Stresik! 01.08.06, 12:29
          Właśnie - to bycie w centrum uwagi jest przerażające!!!
          Zawsze na wszelkich "akademiach ku czci" chowałam się w tłumie - a tu nie
          będzie tłumu, no i jakże się mogę chować w tak wspaniałej sukni za dwie moje
          pensje, hłe hłe?
          Muszę sobie pamięć odświeżyć... dwa lata temu wystąpiłam w teleturnieju, nic a
          nic się nie stresowałam! (tylko trzy dni mnie później głowa bolała).
    • monika19788 Re: Stresik! 01.08.06, 12:27
      My też nie mieliśmy wesela a jedynie przyjęciewink)))))Denerwowałam sie jedynie
      w piątek natomiast w sobote - w dniu ślubu ani trochewink)Oboje bylismy
      uśmiechnięci i wyluzowani. Nawet ksiądz na koniec powiedział, że nigdy nie
      widział jeszcze tak wyluzowanej pary jak my...Wszystko udało się super!!!Każdy
      reaguje inaczej-wszystko jest w jak najlepszym porządkuwink)))))
    • erka80 Re: Stresik! 01.08.06, 12:38
      Mój ślubik jest tylko w dwie osoby (Ja i moj Luby) bez rodziny, bez znajomych i
      to chyba powód braku zdenerwowania umnie!
      • monika19788 Re: Stresik! 01.08.06, 12:40
        Kurcze to macie rewelacyjnie!!!!!!Mało kto decyduje się na coś takiego!!Co Was
        skłoniło do tak kameralnego ślubu?Rodzice nie będą urażeni tym faktem, że ich
        nie zaprosiliście?
        • erka80 Re: Stresik! 01.08.06, 12:43
          Moi rodzice popierają ten fakt i jak najbardziej uczestniczą w przygotowaniach
          slubu a rodzice narzeczonego nic nie wiedzą i dowiedzą sie po fakcie bo po
          prostu nie zasługują aby o tym teraz wiedzieć.
          • monika19788 Re: Stresik! 01.08.06, 12:44
            A kiedy i gdzie będziecie mieć swój ślub?No i jak przygotowania?
    • erka80 Re: Stresik! 01.08.06, 12:57
      Ślubik 11 sierpnia na Dominikanie.
      Wszystko juz jest gotowe, obrączki odebrane a po suknie jadę jutro, przyszły
      pan młody już od dawna zwarty i gotowy.
      Tylko brak stresiku wink
      • monika19788 Re: Stresik! 01.08.06, 12:58
        Kurcze ale rewelacja!!!!!!!!!!Bardzo bym chciała zobaczyć Wasze fotki!!!!!!!!!A
        jaką suknię będziesz miała??
      • twitti Re: Stresik! 01.08.06, 13:06
        na dominikanie?? WOW!brzmi niezle! gratulacje odwagismile ps. skad wzieliscie
        ksiedza ktory wam udzieli slubu? a w jakim jezyku?
    • erka80 Re: Stresik! 01.08.06, 13:29
      A o to i moja suknia:

www.demetriosbride.com/us/collections/destinationInformal_06/highres/DR105A.jpg

Mam nadzieję, że Wam się podoba. Jest odważna ale myśle, że na ślub na
      Dominikanie się nadajesmile

A sprawy ślubne i księdza udało nam sie załatwić przez internet bo na
      Dominikanie jest firma, która to organizuje ale strasznie długo to trwa i
      cieżko to wszystko idzie bo oni chcą na każdym kroku wyłudzić pieniążki.
      • twitti Re: Stresik! 01.08.06, 13:35
        rzeczywiscie suknia super na ten klimatsmile jeszcze widza z kwiatem we wlosachsmile
        uwajcie na wyludzaczysmile napisz jak bedzie po, bo to dosc jednak oryginalny
        slubsmile i fotke wstawsmile
        • erka80 Re: Stresik! 01.08.06, 13:37
          Napiszę na pewno a i zdjecie też wstawięsmile

Trzymajcie kciuki aby wszystko mi sie udałosmile
          • kasiad50 Re: Stresik! 01.08.06, 13:41
            Napewno się uda smilesukienka śliczna,w sam raz na taką uroczystość smilea na
            Dominikanę pasuje jak ulał smile
            • ashton Re: Stresik! 01.08.06, 13:43
              Bombowa sukienka!!!
            • twitti Re: Stresik! 01.08.06, 13:44
              bedziemy trzymac kciuki na pewnosmile to bedzie jeden z ciekawszych slubow na tym
              forumsmile pozdrawiam i zycze duzo szczesciasmile
            • erka80 Re: Stresik! 01.08.06, 13:48
              Dzięki za miłe słowasmile Suknia jest troszkę po przeróbkach bo skracałam w niej
              tren ale i tak jest piękna smile
      • smiled2 Re: Stresik! 01.08.06, 13:50
        Piękna suknia!!! Ślub będziecie mięli jak z bajki!!!!!
        Do jakiego hotelu jedziecie?? My będziemy w Punta Cana od 19.08.
        Buźka
        • erka80 Re: Stresik! 01.08.06, 14:48
          smiled2 napisała:

> Piękna suknia!!! Ślub będziecie mięli jak z bajki!!!!!
          > Do jakiego hotelu jedziecie?? My będziemy w Punta Cana od 19.08.
          > Buźka

My jedziemy też do Punta Cana do hotelu RIU Taino!
          Wyjeżdzamy 8 a do 23 bedziemy na Dominikanie, a Wy do jakiego hotelu jedziecie?
          Może się spotkamy?
          Pozdrawiam
          • smiled2 Re: Stresik! 01.08.06, 14:56
            Hotel Occidental Grand Flamenco Punta Cana.. szkoda, że nie jedzimy do tego
            samego hotelu.. Fajnie było by się tam spotkać smile)) !!!! Tel. kom -tam nie
            działają... sad(
            Z jakiego biura jedizecie??
            Buźka
            • erka80 Re: Stresik! 01.08.06, 15:04
              smiled2 napisała:

> Hotel Occidental Grand Flamenco Punta Cana.. szkoda, że nie jedzimy do tego
              > samego hotelu.. Fajnie było by się tam spotkać smile)) !!!! Tel. kom -tam nie
              > działają... sad(
              > Z jakiego biura jedizecie??
              > Buźka
              >

My jedziemy z TUI a Wy?
              Może uda nam sie jakoś spotkać było by fajniesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka