erka80 01.08.06, 11:40 Dziwczyny, czy macie stresik przed ślubem bo mnie jak na razie nic nie rusza, czy to normalne, że przyszła panna mołoda nic nie czuje ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashton Re: Stresik! 01.08.06, 11:43 Pozostaje się tylko cieszyć! I mieć nadzieję, że jak najdłużej bezstresowo będzie Odpowiedz Link Zgłoś
erka80 Re: Stresik! 01.08.06, 11:45 Ślub już 11 sierpnia a ja nic nie czuję i to jest troszkę takie dziwne bo ja nie mam żadnych nerwów! Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Stresik! 01.08.06, 11:47 Ja też nerwa nie miałam. Cały czas się smiałam. Nie warto się stresować, to naprawdę piękny dzień.Szkoda czasu na stres. Odpowiedz Link Zgłoś
erka80 Re: Stresik! 01.08.06, 11:53 ...ale to troszkę takie dziwne, że ja nic nie czuję, zawsze myślałam, że to będzie stresujące przeżycie a tu nic. Gorzej jak to mi się skumuluje w dniu ślubu i przyjdzie ze zdwojona siłą Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Stresik! 01.08.06, 11:55 iii tam, dziwne. Ja czułam takie hmm radosne podniecenie. A nie dziwny ejst ból brzucha?? A Ty twitti nie nastawiaj się z góry, że będziesz mieć kłopoty żołądkowe, wcale tak być nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Stresik! 01.08.06, 11:57 jak mam nie miec, jak mam zazwyczaj przed kazdym wazniejszym wydarzeniem w moim zyciu raczej male szanse ale bede sie trzymac ostatnio bylismy na slubie znajomych i tak byli zaaferowani ze non stop sie usmiechali troche tak jakby ktos im w glowy przywalil i tak sobie pomyslalam ze chyba wszsyscy tak maja troche z nerwow i duzo ze szczescia Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Stresik! 01.08.06, 11:55 a moze po prostu jestes spokojna szczesliwa a jak przezywasz inne wydarzenia w zyciu? bo ja np. zawsze sie wszystkim denerwuje ale bardziej boje sie o moja mame juz zaczyna sie zastanawiac, czy nie kupic sobie czegos na uspokojenie Odpowiedz Link Zgłoś
erka80 Re: Stresik! 01.08.06, 11:57 Ogólenie jestem osobą bardzo nerwową, i byle co mnie zaraz denerwuje a tym razem nic. Przecież to mój ślub i żeby tak nic nie czuć, dziwne! Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Oj twitti nie, nie 01.08.06, 11:59 spokojna to ja bywam rzadko. Raczej panikuję. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Stresik! 01.08.06, 11:51 to dobrze masz fajnie byc tak wyluzowanym ja troszke lapie, takiego mini a slub tak na prawde za miesiac ale najbardziej bede miala stresa w noc przed i w dniu nie dosc ze sie nie wyspie to jeszcze pol soboty spedzie w ubikacji Odpowiedz Link Zgłoś
maya28 Re: Stresik! 01.08.06, 11:56 hehehe, dziewczyny, ja natomiast mam fazy . Pierszy ścisk w żołądku gdy zadzwonili, ze juz jest suknia, drugi - odbiór obrączek, a dzis pierwszy dzień sierpnia i juz nie można powiedzieć, ze ślub w przyszłym miesiacu, ale juz za 25 dni Ale zeby nie wariować, zajełam sie podrózą poślubna i jakos jest OK. Pewnie mnie walnie na maxa na kilka dni przed. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Stresik! 01.08.06, 11:59 ja poczulam scisk w zoladku jak bylismy w usc i mialam wybrac nazwisko ktore bede nosic po slubie fajne uczucie ze tak zycie sie nam zmieniaale stresik to taki mini, raczej podekscytowanie Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Stresik! 01.08.06, 12:04 Najbardziej się boję, że goście mi się nie zintegrują i będzie stypa a nie przyjęcie weselne (mam złe wspomnienia z wesela mojej siostry). Niestety rodziny moja i Narzeczonego pierwszy raz spotkają się na ślubie właśnie. A, i zmiana nazwiska też mnie stresuje - jest w nim litera "r", której nie wymawiam i generalnie nazwisko łatwe do przekręcenia... Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Stresik! 01.08.06, 12:08 zintegruja sie jak beda tance to wszyscy zawsze sie razem bawia zawsze mozecie wszystkich sobie przedstawic u nas bedzie gorzej bo bedzie przyjecie posiadowka i tutaj moze byc dopiero klapa ale staram sie o tym nie myslec Tak w ogole to twardzielki jestescie ja nie mam jednak w sobie takiego spokoju a dodam zeby nie bylo, ze swojego wyboru (narzeczony) jestem pewna wiec to raczej male podniecenie niz stresik Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Stresik! 01.08.06, 12:17 Też mam nasiadówę - faktycznie źle się wyraziłam pisząc "przyjęcie weselne" (ech, niedoszła polonistka!). W sumie wychodzę z założenia, że jeśli się nie zintegrują to pies ich drapał (za przeproszeniem); nasi rodzice mieszkają 500 km od siebie i nigdy więcej mogą się nie spotkać. No i najważniejsze że wyboru nie żałujemy Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_banach Re: Stresik! 01.08.06, 12:19 500km? to dokladnie tyle ile moi od tesciow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Stresik! 01.08.06, 12:24 u mnie jest jeden plus - mieszkam z narzeczonym i jego mama, wiec juz kilka swiat spedzalismy w trojke z moimi rodzicami, mama, babcia i chrzestna wiec juz nie jest zle wiec moze nasze mamy troche poznaja ze soba gosci nasz pomysl aby to przyjecie troche rozruszac, to to ze kazdy sobie chodzic bedzie po jedzenie do stolow szewdzkich lub do grilli Odpowiedz Link Zgłoś
erka80 Re: Stresik! 01.08.06, 12:19 A u mnie wesela nie będzie, będzie tylko ślubik, to moze dlatego nie ma tego stresiku Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Stresik! 01.08.06, 12:26 mozliwe nas chyba najbardziej stresuje to przyjecie bo trzeba caly czas byc w centrum uwagi, a tego nie lubimy i nie wiemy jak goscie sie beda "bawic".. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Stresik! 01.08.06, 12:29 Właśnie - to bycie w centrum uwagi jest przerażające!!! Zawsze na wszelkich "akademiach ku czci" chowałam się w tłumie - a tu nie będzie tłumu, no i jakże się mogę chować w tak wspaniałej sukni za dwie moje pensje, hłe hłe? Muszę sobie pamięć odświeżyć... dwa lata temu wystąpiłam w teleturnieju, nic a nic się nie stresowałam! (tylko trzy dni mnie później głowa bolała). Odpowiedz Link Zgłoś
monika19788 Re: Stresik! 01.08.06, 12:27 My też nie mieliśmy wesela a jedynie przyjęcie)))))Denerwowałam sie jedynie w piątek natomiast w sobote - w dniu ślubu ani troche)Oboje bylismy uśmiechnięci i wyluzowani. Nawet ksiądz na koniec powiedział, że nigdy nie widział jeszcze tak wyluzowanej pary jak my...Wszystko udało się super!!!Każdy reaguje inaczej-wszystko jest w jak najlepszym porządku))))) Odpowiedz Link Zgłoś
erka80 Re: Stresik! 01.08.06, 12:38 Mój ślubik jest tylko w dwie osoby (Ja i moj Luby) bez rodziny, bez znajomych i to chyba powód braku zdenerwowania umnie! Odpowiedz Link Zgłoś
monika19788 Re: Stresik! 01.08.06, 12:40 Kurcze to macie rewelacyjnie!!!!!!Mało kto decyduje się na coś takiego!!Co Was skłoniło do tak kameralnego ślubu?Rodzice nie będą urażeni tym faktem, że ich nie zaprosiliście? Odpowiedz Link Zgłoś
erka80 Re: Stresik! 01.08.06, 12:43 Moi rodzice popierają ten fakt i jak najbardziej uczestniczą w przygotowaniach slubu a rodzice narzeczonego nic nie wiedzą i dowiedzą sie po fakcie bo po prostu nie zasługują aby o tym teraz wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
monika19788 Re: Stresik! 01.08.06, 12:44 A kiedy i gdzie będziecie mieć swój ślub?No i jak przygotowania? Odpowiedz Link Zgłoś
erka80 Re: Stresik! 01.08.06, 12:57 Ślubik 11 sierpnia na Dominikanie. Wszystko juz jest gotowe, obrączki odebrane a po suknie jadę jutro, przyszły pan młody już od dawna zwarty i gotowy. Tylko brak stresiku Odpowiedz Link Zgłoś
monika19788 Re: Stresik! 01.08.06, 12:58 Kurcze ale rewelacja!!!!!!!!!!Bardzo bym chciała zobaczyć Wasze fotki!!!!!!!!!A jaką suknię będziesz miała?? Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Stresik! 01.08.06, 13:06 na dominikanie?? WOW!brzmi niezle! gratulacje odwagi ps. skad wzieliscie ksiedza ktory wam udzieli slubu? a w jakim jezyku? Odpowiedz Link Zgłoś
erka80 Re: Stresik! 01.08.06, 13:29 A o to i moja suknia: www.demetriosbride.com/us/collections/destinationInformal_06/highres/DR105A.jpg Mam nadzieję, że Wam się podoba. Jest odważna ale myśle, że na ślub na Dominikanie się nadaje A sprawy ślubne i księdza udało nam sie załatwić przez internet bo na Dominikanie jest firma, która to organizuje ale strasznie długo to trwa i cieżko to wszystko idzie bo oni chcą na każdym kroku wyłudzić pieniążki. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Stresik! 01.08.06, 13:35 rzeczywiscie suknia super na ten klimat jeszcze widza z kwiatem we wlosach uwajcie na wyludzaczy napisz jak bedzie po, bo to dosc jednak oryginalny slub i fotke wstaw Odpowiedz Link Zgłoś
erka80 Re: Stresik! 01.08.06, 13:37 Napiszę na pewno a i zdjecie też wstawię Trzymajcie kciuki aby wszystko mi sie udało Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Stresik! 01.08.06, 13:41 Napewno się uda sukienka śliczna,w sam raz na taką uroczystość a na Dominikanę pasuje jak ulał Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Stresik! 01.08.06, 13:44 bedziemy trzymac kciuki na pewno to bedzie jeden z ciekawszych slubow na tym forum pozdrawiam i zycze duzo szczescia Odpowiedz Link Zgłoś
erka80 Re: Stresik! 01.08.06, 13:48 Dzięki za miłe słowa Suknia jest troszkę po przeróbkach bo skracałam w niej tren ale i tak jest piękna Odpowiedz Link Zgłoś
smiled2 Re: Stresik! 01.08.06, 13:50 Piękna suknia!!! Ślub będziecie mięli jak z bajki!!!!! Do jakiego hotelu jedziecie?? My będziemy w Punta Cana od 19.08. Buźka Odpowiedz Link Zgłoś
erka80 Re: Stresik! 01.08.06, 14:48 smiled2 napisała: > Piękna suknia!!! Ślub będziecie mięli jak z bajki!!!!! > Do jakiego hotelu jedziecie?? My będziemy w Punta Cana od 19.08. > Buźka My jedziemy też do Punta Cana do hotelu RIU Taino! Wyjeżdzamy 8 a do 23 bedziemy na Dominikanie, a Wy do jakiego hotelu jedziecie? Może się spotkamy? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
smiled2 Re: Stresik! 01.08.06, 14:56 Hotel Occidental Grand Flamenco Punta Cana.. szkoda, że nie jedzimy do tego samego hotelu.. Fajnie było by się tam spotkać )) !!!! Tel. kom -tam nie działają... ( Z jakiego biura jedizecie?? Buźka Odpowiedz Link Zgłoś
erka80 Re: Stresik! 01.08.06, 15:04 smiled2 napisała: > Hotel Occidental Grand Flamenco Punta Cana.. szkoda, że nie jedzimy do tego > samego hotelu.. Fajnie było by się tam spotkać )) !!!! Tel. kom -tam nie > działają... ( > Z jakiego biura jedizecie?? > Buźka > My jedziemy z TUI a Wy? Może uda nam sie jakoś spotkać było by fajnie Odpowiedz Link Zgłoś