Dodaj do ulubionych

kliczków - plener

28.08.06, 14:22
Witam

Wlasnie ustalamy z fotografem miejsce na plener, jestem z Poznania ale
niechce miec zdjec w standardowych tu miejscach to jest kórniku, rogalinie,
krzeslicach palmiarni czy ogrodzie botanicznym. Szukam wiec fajnego miejsca
przez przypadek trafilam na zamek w Kliczkowie to jest kolo Bolesławca jakies
200km od Poznaia na plener jestem gotowa tam pojechac ale teraz przed slubem
nie dam chyba juz rady. Czy była któraś z was tam moze? Macie może jakieś
zdjęcia, czy tam jest tak ładnie jak to wynika ze zdjec w internecie?
Bede wdzieczna za wszelkie informacji i byc moze jakies zdjecia.
Obserwuj wątek
    • dark8 Re: kliczków - plener 28.08.06, 14:30
      Miejsce jest faktycznie bardzo ładne, ogladałam zdjęcia z sesji właśnie w tym
      miejscu. Ale radzę zadzwonić, jeśli zdecydujecie się tam na zdjęcia. Kiedyś
      można było wejść bez problemum, teraz trzeba zapłacić 200-250 zł. Dokładnie nie
      pamiętam.My też mieliśmy mieć tam zdjęcia a mieszkamy zdecydowanie bliżej niż Wy
      wink Chłopak, który robił nam zdjęcia odradził nam Kliczków mimo, że wcześniej
      robił tam prawie każdą sesję.
      • quali1 Re: kliczków - plener 28.08.06, 14:34
        domyslam sie ze bedzie trzeba zapłacic w poznaniu w kazdym wnetrzu trzeba
        zapłacic juz do nich pisalismy i podali nam cene w prawdziedosc wysoka bo chca
        300 pln wiec tym bardziej chce wiedziec ze sie oplaca zapłacić.
        A dlaczego wam odradzil wasz fotograf?
        • dark8 Re: kliczków - plener 28.08.06, 14:43
          To widzę, że cena zmienia się w zależności od osób, które pytają. jeszcze
          niedawno wahała się w granicach 200 zł.
          Dla osób z okolic miejsce jest już trochę oklepane. Prawie wszyscy robią tam
          zdjęcia.Odkąd zrobili tam remont i zamek zamienił się w centrum konferencyjne
          trudno dogadać się z właścicielami i właśnie windują ceny.Dzięki temu kilka osób
          w okolicy też podniosło ceny a niektórzy zaczęli pobierać opłaty, wcześniej
          można było zrobić sobie zdjęcia za darmo.
          Kolega namówił nas na zdjęcia w hotelu w Bolesławcu i nie żałuję mimo, że zdjęć
          jeszcze nie widziałam.I płaciliśmy 50 zł.
          • quali1 Re: kliczków - plener 28.08.06, 14:50
            jednym slowem moze poszukamczegos innego, ale juz sama nie wiem czego mam szukac
            myslalm w pewnym momencie o wiatrakch ktorych kets kilka w promieniu 100 km od
            poznania ale wiekszosc jest tak zaniedbana albo polozona w tak nieciekawym
            miejscu ze sie nie nadaja a pozatym ja bede miala te zdjecia w pażdzierniku
            wiec musze sie zabezpieczyc na wypadek deszczu. no coz bede szukac
            • dark8 Re: kliczków - plener 28.08.06, 14:56
              Powodzenia w szukaniu, prześle Ci link do hotelu, gdzie my mieliśmy zdjęcia.
              Jeśli pada deszcz zawsze można zrobić tam zdjęcia w środku "na pokojach" wink

shanghai.b-c.pl/
      • quali1 Re: kliczków - plener 28.08.06, 14:37
        i jeszcze jedno czy mozesz mi powiedziec gdzie w koncu ,mieliscie sesje?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka