Dodaj do ulubionych

Fotograf - 2600 PLN - dużo czy mało??

04.09.06, 17:03
Witam,

proszę o rade wszystkie ekspertki on-line. Czy 2600 za przygotowania, krótki
plener, ceremonia zaslubin i wesele? Od razu zastrzegam, ze mamy doczynienia z
naprawde świetnymi zdjeciami (www.kalina-studio.com/)...Co radzicie???
Obserwuj wątek
    • epox123 Re: Fotograf - 2600 PLN - dużo czy mało?? 04.09.06, 17:05
      Bardzo podobają mi się jej zdjęcia,widziałam już kilka par które u niej robiły
      fotki,gdybym mogła to sama bym ją zamówiła.
    • monia76 Re: Fotograf - 2600 PLN - dużo czy mało?? 04.09.06, 17:05
      a ile zdjec papierowych dostajesz i w jakim formacie? rozumiem, ze dostajesz
      tez OBROBIONE, gotowe do wywolania zdjecia na CD, czy tak?
      • jaskolka811 Re: Fotograf - 2600 PLN - dużo czy mało?? 04.09.06, 17:14
        okolo 1000 zdjec na plycie + 60 zdjec, poddanych
        artystycznemu postprocesingowi, wywolanych w formacie 15x21...
        • monia76 Re: Fotograf - 2600 PLN - dużo czy mało?? 04.09.06, 17:19
          to dosc drogo. my za naszego MEGA drogiego fotografa, ktorego praca bylismy
          zachwyceni, zaplacilismy tyle samo, a dostalismy 300 zdjec papierowych + 1050
          zdjec na plycie gotowych do wywolania.
          • jaskolka811 Re: Fotograf - 2600 PLN - dużo czy mało?? 04.09.06, 17:20
            Czy moge dostac namiary na MEGA drogiego? Jakis link do strony?
            Plis...
            • luna-26 Re: Fotograf - 2600 PLN - dużo czy mało?? 04.09.06, 17:45
              To jest MEGA dużo!!! . Za swojego płacę połowę mniej , a zdjęcia robi
              przecudne,bo już widziałam wiele imprez z jego udziałem. Fotograf jest z nami od
              ubierania się aż do 2-3 w nocy + oczywiście plener .
              • agnieszka5661 Re: do luna-26 05.09.06, 10:30
                luna-26 podałabyś mi namiary?? może stronkę www??
            • monia76 Re: Fotograf - 2600 PLN - dużo czy mało?? 05.09.06, 09:16
              wyslalam na priva
          • andrzejmielcarek Re: Fotograf - 2600 PLN - dużo czy mało?? 04.09.06, 17:44
            Ta dziewczyna (kalina) ma wyjątkowo swieże spojrzenie na temat zdjęć ślubnych.
            Jej zdjęcia są IMO więcej niż bardzo dobre. Nie wiem czy to kwestia kobiecej
            wrażliwości, czy też po prostu dobre predyspozycje do postrzegania świata przez
            obiektyw. Jeżeli zdjęcia innego fotografa będą Ci pasowały i będą stały na
            podobnym poziomie-to czemu nie. Jeżeli będą znacząco odbiegały to pozorna
            oszczedność IMO 1000 zł wyrzucone w błoto.
            • kalina_studio Re: Fotograf - 2600 PLN - dużo czy mało?? 04.09.06, 22:00
              Rany julek!
              Takie komplmpementa? I to od kogo - od konkurencji?!wink
              Naprawde nie spodziewalam siesmile)
              You've made my day!

Kalina
              • andrzejmielcarek Re: Fotograf - 2600 PLN - dużo czy mało?? 04.09.06, 22:20
                Trzeba mieć jakieś autorytetysmile
                A IMO publiczne czepianie się do efektów dobrej roboty tylko dlatego, ze została
                wykonana przez konkurencję to zupełny absurd. Jakby mi się nie podobały to bym
                obsmarował bez ogródek-jakby mnie ktoś o zdanie zapytał smile
              • kalina_studio To forum rzadzi sie jakimis dziwnymi prawami 05.09.06, 11:18
                Zostal wykasowany post Andrzeja Mielcarka, na ktory moj poprzedni byl
                odpowiedzia. Nie chce wnikac dlaczego, jesli cezura uwaza, ze to reklama niech
                i tak bedzie. Tylko dlaczego moj pozostal tworzac bezsensowne zamieszanie. Tak
                samo nie zroumiem, co zlego bylo w mocih wyjasnieniach na temach to to jest
                blur: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=48046419 , ze zosytaly
                wykasowane. nawet nie podalam linku do swoje strony, czego i teraz nie robie.
                • andrzejmielcarek Re: To forum rzadzi sie jakimis dziwnymi prawami 05.09.06, 12:37
                  Jakbym zaczął krytykować Twoje zdjecia to pewnie by post został. A tak to sie
                  cenzorowi/cenzorce włącza lampka-atak klonów. No i wszyscy się robią podejrzani
                  winkTeraz spiski są w modzie. Jak ktoś krzyczy i krytykuje wówczas jest poza
                  podejrzeniami.
                  Tak BTW to zastanawiam się czemu mój post odnośnie blura się ostał. Nie dość, że
                  nie planuję sam ślubu (bo 2 już miałem-kościelny+cywilnysmile) to jeszcze jakieś
                  linki tam sa i nie daj Boże ktoś przypadkiem kliknie....
                • justm dafni 05.09.06, 12:54
                  dafni - to pytanie do ciebie?
                  to nie była reklama, który punkt regulaminu został złamany? smile)) że tak nikną
                  posty?
    • jo090 Re: Fotograf - 2600 PLN - dużo czy mało?? 04.09.06, 21:27
      zerknij na stronę www.slubnezdjecia.republika.pl Seweryn jest tańszy i może
      spodobają Ci się jego fotografie
      pozdrawiam!
    • emilkab2 Re: Fotograf - 2600 PLN - dużo czy mało?? 05.09.06, 08:34
      Jak cię stać na taki wydatek to czemu się pytasz?
      Jasne, że brać.

My wybraliśmy świadomie tańszą ofertę bo budżet ma swoje ograniczenia smile a myślę, że zdjęcia będą i tak fantastyczne.
    • umber82 Re: Fotograf - 2600 PLN - dużo czy mało?? 05.09.06, 09:33
      jaskolka, pwoiem Ci taksmile

Ja mam zdjęcia robione przez Kalinę i nie zamieniła bym ich na żadne inne a
      płaciliśmy podobnie smile

Nie będziesz żałować to Ci mogę zagwarantować!!!

• justm Re: Fotograf - 2600 PLN - dużo czy mało?? 05.09.06, 09:41
        ooo to potwierdzam - umber ma przepiękne zdjęcia!
        jedne z najładniejszych jakie widziałam!
    • magdalenow Re: Fotograf - 2600 PLN - dużo czy mało?? 05.09.06, 12:13
      ja płacę 2300 za uroczystośc w kościelę i za plener czyli za jakies 3 godziny
      pracy fotografa. ale zdjęcia sa super, nie jakieś ławeczki całowanie w kolanko
      itd. są wyjątkowe a takie właśnie chciałam. wiec jeśli możesz sobie pozwolić to
      bierz, widziałam jej zdjęcia, sa naprawde śliczne. pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka