kasica1980 13.09.06, 11:18 co preferujecie i proponujecie? co wygląda najlepiej? może macie sprawdzone kosmetyki tego typu (ja osobiście mało uzywam takich malowideł,jaka marka jest dobra/najlepsza ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umber82 Re: szminka czy błyszczyk ? 13.09.06, 11:21 pomadek w ogóle nie używam, dlatego polecam błyszczyk Firma hmm nie znam się ale moja ulubiona błyszczykowa to Cleanic (nie wiem jak to się pisze Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: szminka czy błyszczyk ? 13.09.06, 11:28 najlepsze IMHO blyszczyki to juicy tubes lancome'a, ale blyszyk to troche za malo, zeby wygladac dobrze na zdjeciach. radze najpierw nalozyc na usta troche koloru (pedzelkiem), a potem dopiero ewentualnie blyszczyk Odpowiedz Link Zgłoś
marvy Re: szminka czy błyszczyk ? 13.09.06, 11:31 O jak najbardziej lancome! Ja często mieszam błyszczyk bezbarwny w płynie z kolorowym w kremie. Efekt super. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: szminka czy błyszczyk ? 13.09.06, 11:31 tez tak mysle ze kolor się przyda... choć niektóre dziewczyny piszą czasami że w ogóle rezygnują z błyszczyków, bo to ponoć czasami wychodzi brzydko na zdjęciach Odpowiedz Link Zgłoś
yoku Re: szminka czy błyszczyk ? 13.09.06, 17:07 poza tym, błyszczyk wysusza usta i trzeba go częściej poprawiać niż szminkę. Moje reko: konturówka + szminka ew. koloryzujacy balsam do ust. Odpowiedz Link Zgłoś