25.05.23, 16:42
To juz jest epidemia !
Ta zaraza wykonczy swiat, ludzi sad

Czy jest na to szczepionka, gdzie jest kolejka do szczepienia?
Pierwszy !

gaycenter.org/about/lgbtq/
P.S.
Pewna matka wystąpiła przed szkolnym zgromadzeniem, mowiac:
,,Dzień dobry, nazywam się JakosTam i jestem kotem.
Miau, miau.
Nie jestem kobietą przebraną za kota - jestem kotem. Proszę o podniesienie ręki tych wszystkich, którzy wierzą, że faktycznie jestem kotem?
Świetnie - teraz proszę o podniesienie ręki tych wszystkich, którzy uważają, że ich dziecko, albo którykolwiek uczeń tej szkoły, uwierzyłby, że jestem kotem.
Nikt?
No właśnie.
A dlaczego?
Bo nie jesteście głupi.
I wasze dzieci nie są głupie.
Prawda jest ważniejsza od fantazji.
Świat rzeczywisty ISTNIEJE.
Rozsądek jest wrodzony, i jest czymś, do czego jesteśmy biologicznie predysponowani. Wystarczy jeden rzut oka na mnie i już wiecie jaka jest prawda - jestem kobietą przebraną za kota.
Możecie też słusznie dojść do wniosku, że gdybym naprawdę wierzyła, że jestem kotem, oznaczałoby to, że mam problemy psychiczne.
A jeśli mam problemy psychiczne, i nie jestem w stanie dostrzegać rzeczywistości - czy nie stanowię zagrożenia dla dzieci, z którymi mam kontakt?
Zdradzę wam tajemnicę - tak naprawdę nie jestem kotem.
Samo to, że się nazwę kotem, nie czyni mnie nim. N
ie zgodzilibyście się mnie tak nazywać tylko dlatego, że tego bym od was żądała. Ani ogon, ani uszy, ani wąsy, ani kostium nie uczynią ze mnie kota. Tak jak ani szminka, ani buty na obcasie, ani długie włosy nie uczynią z mężczyzny kobiety. Szkoła publiczna nie jest miejscem na robienie eksperymentów społecznych, promowanie alternatywnych rzeczywistości i płciowych ideologii.
To, co robicie, jest jeszcze gorsze niż okłamywanie naszych dzieci - wy je ZMUSZACIE, żeby uczestniczyły w waszym kłamstwie, w waszych gierkach. Zmuszacie je, żeby zaprzeczały temu co widzą ich oczy, i zmuszacie je do powtarzania waszych kłamstw. Zapytam ponownie:
czy jestem kotem?
Uczycie dzieci, że prawda nie istnieje, fakty nie są prawdziwe, a biologia kłamie."
- - -
Obserwuj wątek
    • kadilak I po co to ? 25.05.23, 17:27
      lastboyscout napisał:

> To juz jest epidemia !
      > Ta zaraza wykonczy swiat, ludzi sad

Nie wytlumaczysz przeciez.

To glownie polskie forum. Oni sa tym zachwyceni, bo to "robi wbrew" PiSowi, Kosciolowi i calej konserwie.
      Znakiem postepu jest dzis isc do obory i zruchac w dupe swinie, a nie dyskutowac o poezji.
      W USA to juz minie, mysle, ze bedzie krwawa wojna domowa- bez przelewu krwi sie nie obejdzie, lewica robi sie juz zbyt agresywna.
      A Polacy maja to dopiero przed soba smile
      • dorota_333 Re: I po co to ? 25.05.23, 22:07
        > Oni sa tym zachwyceni, bo to "robi wbrew" PiSowi, Kosciolowi i calej konserwie

Ani zachwyceni, ani nie chodzi o "robienie wbrew".

Kadi, mam takie pytanie konkretnie do Ciebie. Dlaczego tak bardzo Cię rusza temat zupełnie marginalny? CO jest takiego w marginalnym LGBT, że uważasz ich za zagrożenie swojego świata? Poważnie pytam, to zastanawiające.
    • kadilak Zobacz, idzie nowe !! 25.05.23, 18:41
      Szybko sie przestaw.

next.gazeta.pl/next/7,172392,29798636,wielka-brytania-zniszczyli-wiekowy-trawnik-zachecaja-by.html
      Zamiast rawnika bedziesz teraz mial pole z chwastami, po ktorym bdzie sobie biegal nacpany w trupa pedal z teczowa flaga.
      Zyc nie umierac ....
    • monalisa2016 Re: LGBTQIA+ 25.05.23, 20:00
      No i co ci to dalo ze wypisales litanię bez zrozumienia sensu tej calej akcji ktora rozpoczynano od Christopher Street Day (CSD) poprzez wdrazanie krok po kroku innych agend az do celu. Czy cel osiagna, trudno powiedziec to bedzie zalezalo od nas samych ale fora sa na niezrozumienie podatne bez wglebjania sie w temat. Jak poczytasz albo posluchasz Klausa Schwaba, Yuvala Noah Hariri, poczytasz blog doradcy francuskich rzadow Jacques Attali, ... itd wtedy zrozumiesz sens tej agendy. ONZ wraz z WHO przyzwyczajaja nas tez do pewnych rzeczy o ktorych nie chce pisac na forum.
      Sodoma i Gomora.
    • monalisa2016 Re: LGBTQIA+ 09.07.23, 21:55
      Biologiczny mężczyzna po raz pierwszy zdobył tytuł Miss Holandii 2023 i wystartuje w nadchodzących wyborach Miss Universe w Salwadorze.

www.theblaze.com/news/transgender-miss-universe-netherlands-2023
      • lastboyscout Re: LGBTQIA+ 10.07.23, 00:45
        Biologiczny mężczyzna po raz pierwszy zdobył tytuł Miss Holandii 2023 i wystartuje w nadchodzących wyborach Miss Universe w Salwadorze.

No wlasnie.
        A potem tak szybko rosnie liczba urazow jader w zawodach kobiecych ! wink
        • kadilak Re: LGBTQIA+ 10.07.23, 01:21
          www.bizpacreview.com/2023/07/06/politicized-cdc-endorses-trans-biological-males-chestfeeding-for-babies-1374420/
    • monalisa2016 Re: LGBTQIA+ 10.07.23, 01:26
      Bank of England twierdzi, że osoby o dowolnej tożsamości płciowej mogą być w ciąży

www.disclose.tv/id/yo1y6efz28/
      • lastboyscout Re: LGBTQIA+ 10.07.23, 01:50

Bank of England twierdzi, że osoby o dowolnej tożsamości płciowej mogą być w ciąży

Bezapelacyjnie !
        Banki sa od tego aby nauczac o zapladnianiu i ciazach zboczencow a nie od pilnowania bezpieczenstwa pieniedzy.

Staszewscy zreszta nauczali o tym juz dawno temu i jest tam nawet cos dla takiego faszystowskiego bolszewika jak ty wink

Pilnie referuję
        Europy biedy
        jak się Zachód plącze
        w pętach kapitału

Rosną w Polsce domy

z czerwoniutkiej cegły

domy wznosi piekarz

bo w tej pracy biegły

handel zagraniczny

rozwijają zduni

znają koninktury

z gawędzeń babuni

domy, mosty, szkoły

to domena szewców

a z krawców się robi

zwycięstwa ich piewców

piekarz, szewcy, zduni

każdy sercu bliski

wspólnie zapracują

na moją „Scotch Whisky”

a zembski zaś whisky

aby spijać mógł

rządzić musi ślusarz

rządzić musi ślusarz

i musi ten ślusarz

spokojnie spać bez trwóg

więc każdego ranka

na „Armii Kennedy”

pilnie referuję

Europy biedy

jak się Zachód plącze

w pętach kapitału

i jak do ruiny

zbliża się pomału

potem do lodówki

zaglądam ciekawie

oto „Johnny Walker”

zaraz się zaprawię

każdego zaś co by

mnie zaprawić chciał

wydam ślusarzowi

wydam ślusarzowi

aby za swoje miał.[2]
      • monalisa2016 Re: LGBTQIA+ 10.07.23, 01:52
        Artykuly dla przetlumaczenia:

www.telegraph.co.uk/world-news/2023/07/03/gay-ukrainian-soldiers-homophobia-same-sex-marriage/

weltwoche.ch/daily/fuer-die-ukraine-kaempfen-50000-lgbt-soldaten-dies-habe-zu-einer-groesseren-akzeptanz-von-gleichgeschlechtlichen-beziehungen-gefuehrt/

O czym pisalam, piszac ze jest to wojna miedzy globalistami (nowym porzadkiem swiata/sodom i gomora) a narodowymi panstwami, normalnymi panstwami gdzie sodomy i gomory sie nie toleruje, znaczy ze tacy ludzie moga sobie zyc ale bez powszechnej reklamy jaka teraz mamy.
        • monalisa2016 Re: LGBTQIA+ 10.07.23, 02:09
          Kogo z historii ta osoba przypomina?

secretsnews.de/wef-sagt-dass-mode-bis-2030-abgeschafft-wird-alle-menschen-werden-eine-uniform-tragen/

Syn tego pana mieszka w tym panstwie.
        • szczurek.polny Re: LGBTQIA+ 10.07.23, 14:18
          Ohhhh! Jakże niezmiernie przykro musi być "drugiej armi świata" cofać się przed armią gejów, dowodzoną przez aktora-narkomana i wspieraną przez chwiejącego się na nogach staruszka z demencją.

Jakże potrójnie ciężko musi być rosyjskiemu żołnerzowi ginąć od wybuchu kasetowego pocisku DPICM, który być może został wyprodukowany przez amerykańskiego geja, być może był transportowany przez polskiego geja (w Polsce geje mogą być kierowcami ciężarówek, nie ma takiego zakazu, nie sprawdzają tego na egzaminie) i z pewnością został wystrzelony przez ukraińskiego geja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka