lastboyscout
25.05.23, 16:42
To juz jest epidemia !
Ta zaraza wykonczy swiat, ludzi
Czy jest na to szczepionka, gdzie jest kolejka do szczepienia?
Pierwszy !
gaycenter.org/about/lgbtq/
P.S.
Pewna matka wystąpiła przed szkolnym zgromadzeniem, mowiac:
,,Dzień dobry, nazywam się JakosTam i jestem kotem.
Miau, miau.
Nie jestem kobietą przebraną za kota - jestem kotem. Proszę o podniesienie ręki tych wszystkich, którzy wierzą, że faktycznie jestem kotem?
Świetnie - teraz proszę o podniesienie ręki tych wszystkich, którzy uważają, że ich dziecko, albo którykolwiek uczeń tej szkoły, uwierzyłby, że jestem kotem.
Nikt?
No właśnie.
A dlaczego?
Bo nie jesteście głupi.
I wasze dzieci nie są głupie.
Prawda jest ważniejsza od fantazji.
Świat rzeczywisty ISTNIEJE.
Rozsądek jest wrodzony, i jest czymś, do czego jesteśmy biologicznie predysponowani. Wystarczy jeden rzut oka na mnie i już wiecie jaka jest prawda - jestem kobietą przebraną za kota.
Możecie też słusznie dojść do wniosku, że gdybym naprawdę wierzyła, że jestem kotem, oznaczałoby to, że mam problemy psychiczne.
A jeśli mam problemy psychiczne, i nie jestem w stanie dostrzegać rzeczywistości - czy nie stanowię zagrożenia dla dzieci, z którymi mam kontakt?
Zdradzę wam tajemnicę - tak naprawdę nie jestem kotem.
Samo to, że się nazwę kotem, nie czyni mnie nim. N
ie zgodzilibyście się mnie tak nazywać tylko dlatego, że tego bym od was żądała. Ani ogon, ani uszy, ani wąsy, ani kostium nie uczynią ze mnie kota. Tak jak ani szminka, ani buty na obcasie, ani długie włosy nie uczynią z mężczyzny kobiety. Szkoła publiczna nie jest miejscem na robienie eksperymentów społecznych, promowanie alternatywnych rzeczywistości i płciowych ideologii.
To, co robicie, jest jeszcze gorsze niż okłamywanie naszych dzieci - wy je ZMUSZACIE, żeby uczestniczyły w waszym kłamstwie, w waszych gierkach. Zmuszacie je, żeby zaprzeczały temu co widzą ich oczy, i zmuszacie je do powtarzania waszych kłamstw. Zapytam ponownie:
czy jestem kotem?
Uczycie dzieci, że prawda nie istnieje, fakty nie są prawdziwe, a biologia kłamie."
- - -