Dodaj do ulubionych

moje zdjecia

24.11.06, 11:06
www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,22167774,Moda_i_uroda___Slub_i_wesele,m1-33.html
Obserwuj wątek
    • mariolkka Re: moje zdjecia 24.11.06, 11:18
      Fajna sukienka, a masz moze zdjecie samej sukienki bez zakietu??
      • mileczkahmmm Re: moje zdjecia 24.11.06, 12:10
        Oczywiście, że mam ale w domu w komputerze. Wyślę Ci po południu na gazetowego,
        jeśli jesteś zainteresowana. Pozdrawiam
        • justi54 Re: moje zdjecia 24.11.06, 12:49
          Wreszcie jakaś śliczna i elegancka suknia na forum w dodatku nietuźinkowa i
          jeszcze super dobrana do doskonałej figury i urody panny młodej. Szkoda że
          chcesz się jej pozbyć, gdybym taką miała (oczywiście to niemożliwe z moją
          figurą) to nigdy bym jej ne sprzedała a nosiła z różnymi modyfikacjami. Ciekawe
          jakie miałaś dodatki i bukiet?
          • trik26 Re: moje zdjecia 24.11.06, 12:53
            czy ta sukiena była szyta czy kupowana - jeśli tak podaj salon.
            Mnie sie bardzo pdooba. Ciekawa jestem jak wyglądała bez żakietu.
            Jeśli możesz to pokaz zdjecie.
            I ejszcze jendo pytanie, widzę, ze suknai miała delikatny tren, zastanawia mnie
            jak sie go podpina i czy amsz zdjęcie z podpiętym.
            Ale greatuluję wyboru sukni, naparwdę elegancka i żakiet równiez (czy on był szyty).
            Pozdrawiam
            • mileczkahmmm Re: moje zdjecia 24.11.06, 13:02
              zmodyfikowałam ogłoszenie i dodałam zdjęcie bez żakietu, można jeszcze raz
              zajrzeć. Sukienka była szyta w salonie we Wrocławiu, salon Flossman. Jej koszt
              wynosi 2100, dlatego myślę że połowa ceny w mojej ofercie nie jest wygórowana?
              Jeśli chodzi o podpięcie, to podpina się tren na wysokości mniej wiecej kolan,
              tworzy się ładna fałdka, nie za bardzo odstająca, jeśli wiecie o co mi chodzi,
              a co najważniejsze, to nie jest podpinana do pasa i nie powiększa pupysmile
              • justi54 Re: moje zdjecia 24.11.06, 13:22
                No i jeszcze miałaś świetne zdjęcia. Czy tobie się wszystko tak uadaje.
    • monia76 Re: moje zdjecia 24.11.06, 13:32
      moim zdaniem takie zagrania są poniżej poziomu. od ogłoszeń jest dwukropek.
      • justi54 Re: moje zdjecia 24.11.06, 13:35
        Ale miło popatrzeć na coś ładnego i eleganckiego.
        • olera24 Re: moje zdjecia 24.11.06, 13:45
          miło Justi niewątpliwie, ale ja tez zajrzałam w celu obejrzenia zdjec i
          ewentualnie pochwalenia bądż nie, i co widzę? oferta...sad
          • justi54 Re: moje zdjecia 24.11.06, 13:49
            Wiesz mi to jakoś nie przeszkadza, może moderatorka przeniesie ją i po sprawie.
            Albo sama zinteresowana założy nowy wątek, wklei sukienkę i poprosi nas o
            komentarze.
            • mileczkahmmm Re: moje zdjecia 24.11.06, 14:43
              oczywiście bardzo dziękuję za komplementy, są niesłychanie przyjemne, natomiast
              jesli chodzi o zabieg z wklejeniem oferty, to oczywiście zrobiłam to z pełną
              premedytacja, ponieważ zależy mi na sprzedazy sukni. aby pochwalić ta wspaniała
              chwilą, jaką były ślub i wesele, wkleiłabym piękniejsze zdjęcia. pozdrawiam
              gorąco, a dla zainteresowanych kupnem dodam, że zmodyfikowałam jeszcze raz
              ogłoszenie i dodałam zdjęcie z upięciem sukni. pozdrawiam jeszcze raz!
              • mileczkahmmm Re: moje zdjecia 24.11.06, 14:48
                No niestety nie dodam kolejnego zdjęcia, przekroczyłam limit pojemności zdjęć.
                Ale zainteresowanym z chęcią wyślę na maila, pozdrawiam.
              • grisly Re: moje zdjecia 24.11.06, 14:57
                hej, czyżby wesele odbyło się w Marcinkowicach pod Wrocławiem?w miarę
                możliwości napisz jak wrażenia z imprezy, czy wszystko się udało - jedzenie
                obsluga itd smile
                i oczywiście dużo szczęścia !
              • monia76 Re: moje zdjecia 24.11.06, 15:16
                wielu osobom zależy na sprzedaży ich sukni, a jednak nie łamią regulaminu tego
                forum.
              • justi54 Re: moje zdjecia 24.11.06, 15:18
                Nie tylko ładna, zgrabna, elegancka ale też sprytna i szczera. Brawo za odwagę
                z przyznaniem się że zrobiłaś to z premedytacją.
                • motylek1981 Re: moje zdjecia 24.11.06, 17:48
                  paskudna ta suknia
                  • 80karo Re: moje zdjecia 24.11.06, 18:16
                    Ja mam dokladnie taka sama suknie! I kupilam ja w salonie Cymbelinesmile Juz sie nie moge doczekac jak
                    ja zaloze!smile)))
                    • mileczkahmmm do grisly 25.11.06, 14:11
                      Tak, wesele odbyło się w Marcinkowicach i szczerze polecam to miejsce, pomimo
                      różnych opinii na temat uczciwości i szemranej postawy właściciela. Za
                      organizację wesel odpowiedzialny jest jednak kucharz, pan edward, a nie
                      właściciel i właśnie pan edward zawsze dba, aby wszystko bylo zapięte na ostatni
                      guzik. Poza tym miejsce jest wdzięczne, ponieważ nie ma potrzeby wyjazdu na
                      plener, tam jest dużo zakątków, w których zrobiliśmy wiele fantastycznych zdjęć.
                      Wkleiłabym je, ale nie jestem pewna, czy chcę czytać późniejsze opinie, po co
                      psuć sobie wspomnienia? Pozdrawiam!
                      • grisly Re: do grisly 25.11.06, 16:28
                        dziękuję za odp!mam nadzieję, że w takim razie pan kucharz smile sprawdził się i
                        organizacynie i jeśli chodzi o jakiść i ilość jedzenia hehe
                        pozdrawiam
                        • mileczkahmmm Re: do grisly 25.11.06, 17:39
                          pod każdym względem był i na pewno jest profesjonalistą. Jedzenia było bardzo
                          dużo i dużo zostało. Goście chwalili, ja i mój mąż niestety niewiele z tego
                          próbowaliśmy...Każda Panna młoda wie jak to jest na własnym weselu...smile Pozdrawiam
                  • justi54 Re: moje zdjecia 27.11.06, 10:02
                    Jesteś w mniejszości - na szczęście.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka