mileczkahmmm 24.11.06, 11:06 www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,22167774,Moda_i_uroda___Slub_i_wesele,m1-33.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariolkka Re: moje zdjecia 24.11.06, 11:18 Fajna sukienka, a masz moze zdjecie samej sukienki bez zakietu?? Odpowiedz Link Zgłoś
mileczkahmmm Re: moje zdjecia 24.11.06, 12:10 Oczywiście, że mam ale w domu w komputerze. Wyślę Ci po południu na gazetowego, jeśli jesteś zainteresowana. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: moje zdjecia 24.11.06, 12:49 Wreszcie jakaś śliczna i elegancka suknia na forum w dodatku nietuźinkowa i jeszcze super dobrana do doskonałej figury i urody panny młodej. Szkoda że chcesz się jej pozbyć, gdybym taką miała (oczywiście to niemożliwe z moją figurą) to nigdy bym jej ne sprzedała a nosiła z różnymi modyfikacjami. Ciekawe jakie miałaś dodatki i bukiet? Odpowiedz Link Zgłoś
trik26 Re: moje zdjecia 24.11.06, 12:53 czy ta sukiena była szyta czy kupowana - jeśli tak podaj salon. Mnie sie bardzo pdooba. Ciekawa jestem jak wyglądała bez żakietu. Jeśli możesz to pokaz zdjecie. I ejszcze jendo pytanie, widzę, ze suknai miała delikatny tren, zastanawia mnie jak sie go podpina i czy amsz zdjęcie z podpiętym. Ale greatuluję wyboru sukni, naparwdę elegancka i żakiet równiez (czy on był szyty). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mileczkahmmm Re: moje zdjecia 24.11.06, 13:02 zmodyfikowałam ogłoszenie i dodałam zdjęcie bez żakietu, można jeszcze raz zajrzeć. Sukienka była szyta w salonie we Wrocławiu, salon Flossman. Jej koszt wynosi 2100, dlatego myślę że połowa ceny w mojej ofercie nie jest wygórowana? Jeśli chodzi o podpięcie, to podpina się tren na wysokości mniej wiecej kolan, tworzy się ładna fałdka, nie za bardzo odstająca, jeśli wiecie o co mi chodzi, a co najważniejsze, to nie jest podpinana do pasa i nie powiększa pupy Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: moje zdjecia 24.11.06, 13:22 No i jeszcze miałaś świetne zdjęcia. Czy tobie się wszystko tak uadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: moje zdjecia 24.11.06, 13:32 moim zdaniem takie zagrania są poniżej poziomu. od ogłoszeń jest dwukropek. Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: moje zdjecia 24.11.06, 13:35 Ale miło popatrzeć na coś ładnego i eleganckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
olera24 Re: moje zdjecia 24.11.06, 13:45 miło Justi niewątpliwie, ale ja tez zajrzałam w celu obejrzenia zdjec i ewentualnie pochwalenia bądż nie, i co widzę? oferta... Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: moje zdjecia 24.11.06, 13:49 Wiesz mi to jakoś nie przeszkadza, może moderatorka przeniesie ją i po sprawie. Albo sama zinteresowana założy nowy wątek, wklei sukienkę i poprosi nas o komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
mileczkahmmm Re: moje zdjecia 24.11.06, 14:43 oczywiście bardzo dziękuję za komplementy, są niesłychanie przyjemne, natomiast jesli chodzi o zabieg z wklejeniem oferty, to oczywiście zrobiłam to z pełną premedytacja, ponieważ zależy mi na sprzedazy sukni. aby pochwalić ta wspaniała chwilą, jaką były ślub i wesele, wkleiłabym piękniejsze zdjęcia. pozdrawiam gorąco, a dla zainteresowanych kupnem dodam, że zmodyfikowałam jeszcze raz ogłoszenie i dodałam zdjęcie z upięciem sukni. pozdrawiam jeszcze raz! Odpowiedz Link Zgłoś
mileczkahmmm Re: moje zdjecia 24.11.06, 14:48 No niestety nie dodam kolejnego zdjęcia, przekroczyłam limit pojemności zdjęć. Ale zainteresowanym z chęcią wyślę na maila, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
grisly Re: moje zdjecia 24.11.06, 14:57 hej, czyżby wesele odbyło się w Marcinkowicach pod Wrocławiem?w miarę możliwości napisz jak wrażenia z imprezy, czy wszystko się udało - jedzenie obsluga itd i oczywiście dużo szczęścia ! Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: moje zdjecia 24.11.06, 15:16 wielu osobom zależy na sprzedaży ich sukni, a jednak nie łamią regulaminu tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: moje zdjecia 24.11.06, 15:18 Nie tylko ładna, zgrabna, elegancka ale też sprytna i szczera. Brawo za odwagę z przyznaniem się że zrobiłaś to z premedytacją. Odpowiedz Link Zgłoś
80karo Re: moje zdjecia 24.11.06, 18:16 Ja mam dokladnie taka sama suknie! I kupilam ja w salonie Cymbeline Juz sie nie moge doczekac jak ja zaloze!))) Odpowiedz Link Zgłoś
mileczkahmmm do grisly 25.11.06, 14:11 Tak, wesele odbyło się w Marcinkowicach i szczerze polecam to miejsce, pomimo różnych opinii na temat uczciwości i szemranej postawy właściciela. Za organizację wesel odpowiedzialny jest jednak kucharz, pan edward, a nie właściciel i właśnie pan edward zawsze dba, aby wszystko bylo zapięte na ostatni guzik. Poza tym miejsce jest wdzięczne, ponieważ nie ma potrzeby wyjazdu na plener, tam jest dużo zakątków, w których zrobiliśmy wiele fantastycznych zdjęć. Wkleiłabym je, ale nie jestem pewna, czy chcę czytać późniejsze opinie, po co psuć sobie wspomnienia? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
grisly Re: do grisly 25.11.06, 16:28 dziękuję za odp!mam nadzieję, że w takim razie pan kucharz sprawdził się i organizacynie i jeśli chodzi o jakiść i ilość jedzenia hehe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mileczkahmmm Re: do grisly 25.11.06, 17:39 pod każdym względem był i na pewno jest profesjonalistą. Jedzenia było bardzo dużo i dużo zostało. Goście chwalili, ja i mój mąż niestety niewiele z tego próbowaliśmy...Każda Panna młoda wie jak to jest na własnym weselu... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś