skarbeczek 30.11.06, 13:17 Gdzie w Warszawie można odbyć "bezboleśnie" kurs przed bierzmowaniem?Zaznaczę, że mój narzeczony późno wraca z pracy i zależy nam, żeby nie trwały zbyt długo. Za podpowiedzi i rady dziękuję !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnrek Re: Kurs - pomocy ! 30.11.06, 14:22 Najlepiej zapytaj w swojej parafii, bo z tego, co wiem, to nie każda organizuje, więc nie ma też kursów. Jets kilka kościołów, m.in. ten na Placu III Krzyży. Odpowiedz Link Zgłoś
skarbeczek Re: Kurs - pomocy ! 30.11.06, 14:40 agnrek napisała: > Najlepiej zapytaj w swojej parafii, bo z tego, co wiem, to nie każda > organizuje, więc nie ma też kursów. Jets kilka kościołów, m.in. ten na Placu > III Krzyży. nie należymy do warszawskich parafii Odpowiedz Link Zgłoś
dorka21 Re: Kurs - pomocy ! 30.11.06, 19:01 Proponuje zapytac na Placu Trzech Krzyzy. Odpowiedz Link Zgłoś
promyczek_k Re: Kurs - pomocy ! 02.12.06, 13:01 Ksiądz w mojej parafii (Wrocław) powiedział, że bierzmowanie nie jest konieczne, aby wziąć ślub kościelny, wystarczy chrzest i komunia Odpowiedz Link Zgłoś