renatalorens 10.01.07, 10:25 taka mi się marzy, zwykła, dziewczęca co Wy o niej sądzicie? Jak sie Wam podoba? www.watters.com/product.php?coll=brides&showid=436&style=7013B Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anetan39 moze moja suknia 10.01.07, 10:30 Jak dla mnie jest naprawde PIEKNA !!! Moze tylko kolor tej wstazki zmienilabym na rozowy lub delikatny blekit. Prosta i piekna. Gratuluje wyboru !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ana_11 Re: moze moja suknia 10.01.07, 10:42 śliczna, zwiewna i wdzięczna. i można ciekawie kolorystycznie rozwiązać kwestię kokardy i bukietu. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_nuestra Re: moze moja suknia 10.01.07, 10:42 Uważam, że jest rewelacyjna i dość oryginalna. Jest także praktyczna i z całą pewnością wygodna np podczas zabawy weselnej i tańca. Kolor wstęgi jest zbyt "mocny", ale można go zmienić... Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: moze moja suknia 10.01.07, 10:52 ale to wlasnie o to chodzi zeby byla bez achow i ochow... zeby byla prosta i dziewczeca a zarazem z pomyslem... zeby panna mloda sie dobrze w niej czula mi sie podoba, choc osobiscie bym takiej nie wybrala, mam inna wizje Odpowiedz Link Zgłoś
dixie2 Re: moze moja suknia 10.01.07, 10:56 Moim zdaniem wszystko zależy od auty panującej w dniu ślubu. Suknia jest bardzo praktyczna szczególnie w lecie, kiedy temperatury są znaczne i nie ma klimatyzacji na sali weselnej. Jej lekkość i zwiewność to jej flagowa zaleta. Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: moze moja suknia 10.01.07, 10:56 Cudna, tez mi sie podobala. Chociaz nienawidze cienkich ramiaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
azorek22 Re: moze moja suknia 10.01.07, 11:35 Bardzo ladana!!! Ja tez bede miala prosta i skromna sukienke. Odpowiedz Link Zgłoś
trik26 Pytanie 10.01.07, 12:11 Czy sukienki tej firmy można kupić w Polsce np w warszawie?? jakie są ceny tych sukienek?? Odpowiedz Link Zgłoś
renatalorens do trik26 11.01.07, 10:08 Wiesz co moim zdaniem nie mozna kupić w Polsce, ale mozna uszyć podobną u krawcowej. Moja bedzie szyta na wzór tej, oczywiscie inny materiał i kolor. Pzdr Renata Odpowiedz Link Zgłoś
trik26 Re: do renatalorens 11.01.07, 15:38 Przepraszam,a u jakiej krawcoej szyjesz. Ja jestem z wawy. mozesz podac namiar. czy wiesz ile liczy taka krawcowa?? Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: moze moja suknia 10.01.07, 12:42 Ja jestem zauroczona ich sukniami Nie interesują mnie żadne na kole ani bez ramiączek, preferuję prosty krój i swobodę i dlatego będę najprawdopodobniej szyla z tego wzoru www.watters.com/product.php?coll=brides&showid=589 male odstępstwo- biala satynowa wstążka Do tego dugi welon, pończochy kabaretki- biale ofkors i prosty bukiet z cantedeskich pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: moze moja suknia 10.01.07, 12:50 Takie bukiety: www.wizaz.pl/forum/attachment.php?attachmentid=45126&d=1103585079 www.wizaz.pl/forum/attachment.php?attachmentid=45085&d=1103572312 www.wizaz.pl/forum/attachment.php?attachmentid=45129&d=1103585120 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
promyczek_k Re: moze moja suknia 10.01.07, 12:50 Nie podoba mi się ta ciemna wstążka. Przez nią suknia wygląda jak na spacer po plaży, a nie do ślubu. Bo suknia sama w sobie jest wyjątkowo urocza, naprawdę bardzo diewczęca Odpowiedz Link Zgłoś
bajsarka Re: moze moja suknia 10.01.07, 12:55 ŚLICZNA!!! W jakimś wątku wkleiłam tę stronę, bo tam są same piękne sukienki. A ta jest moją ulubioną. ALe niestety na mnie nie wyglądałaby korzystnie, bo jestem zbyt szeroka w biodrach. Wstążkę zrobiłabym w kolorze ecru. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: moze moja suknia 10.01.07, 13:18 Mnie urzekła ta suknia www.watters.com/product.php?coll=brides&showid=265 tylko nigdzie takiej dostać nie mogę a szyć nie chcę :o( Odpowiedz Link Zgłoś
aldialdi Re: Fantastyczna 10.01.07, 13:28 Moja byla zupelnie inna ale ta mnie zaczarowala, jest piękna, barrrrdzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielka_k Re: moze moja suknia 10.01.07, 14:05 jest piękna! zakochałam się, ale chyba bardziej jako w sukience niż w sukni ślubnej. moze kolor paska jest nieodpowiedni? jakiś jaśniejszy byłby bardziej slubny tak czy inaczej śliczna Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: moze moja suknia 10.01.07, 14:08 Raczej na poprawiny ale bez tej zielonej szarfy. Potem do wykorzystania na inne okazje. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_popins Re: moze moja suknia 10.01.07, 14:12 Sukienka ladna. Ale czy dobrze sie zastanowilas? W tej sukience moglabys chodzic w odpowiedniej porze roku nie tylko na uroczystosci i wygladac pieknie. Na wlasny slub masz niepowtarzalna okazje ubrac sie inaczej. Mysle, ze taka okazje trzeba wykorzystac. Nie daj Boze jakis gosc ( gosciówka ubierze sie w bardziej strojna suknie niz pani mloda i co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
renatalorens suknia 10.01.07, 14:28 Mnie się strasznie podoba, szarfe planuje w kolorze złotym, albo cappucino i do tego buty w tym samym kolorze i krawat "męża" Bukiet z tulipanów białych lub herbacianych obwiązany taką samą szarfą A i na ramina planowałam taki ręcznie robiony sweterek, bolerko? Co wy na to? Wydaje mi sie ze taka do mnie pasuje, nie chce żadnych halek i kół, chce mieć wygodna sukienkę. Sukienkę będę szyła wiec pewnie będzie tylko podobna. Moze materiał będzie np. haftowany? niewiem. Ślub w sierpniu lub we wrześniu wiec jeszcze trochę czasu mam. A co do strojenia gości, to raczej sie tym nie martwię bo to bedzie przyjęcie nie weselicho mało prawdopodobne że ktoś się strasznie wystroi Odpowiedz Link Zgłoś
mary_popins Re: suknia 10.01.07, 15:04 Ty decydujesz, Ty wybierasz. Jak dla mnie za skromna na suknie panny mlodej. Ale ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
ana_11 Re: suknia 10.01.07, 17:45 świetny pomysł! wszystko będzie do siebie pasować, więc będzie elegancko, a nie strojnie, wystawnie i pretensjonalnie. Widziałam zdjęcia gdzie panna młoda miała podobną suknię - długą i białą oraz zieloną szarfę we włosach i zielone pantofelki bardzo wiosennie i dziewczęco wyglądała. Odpowiedz Link Zgłoś
j-jonaszka Re: moze moja suknia 10.01.07, 16:57 Jest piękna! I oryginalna! Wreszcie jakaś ciekawa sukienka na forum Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejkakubusia Re: moze moja suknia 10.01.07, 18:51 Super.Lekka,zwiewna,prosta i urocza. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_warszawa Re: moze moja suknia 10.01.07, 19:37 dziewczeta, a gdzie takie sprzedaja? o takich fasonow szukalam. czyli prostych. do tego te paseczki, rozplywam sie. znacie moze jeszcze jakas fasony z innych firm Odpowiedz Link Zgłoś