marcys.k 16.01.07, 12:50 czy patrzeć na to co narzeczonym się podoba, na to co się gościom spodoba, czy może patrzeć na popularność kapeli? czy zatrudnienie zespołu 2-3 osobowego grającego z podkładów to wstyd dla organizatorów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia76 Re: jak wybrać dobry zespół 16.01.07, 12:53 moim zdaniem wstyd. a jak wybrać? nie wiem. dla mnie podstawowe kryterium to granie na żywo i na wielu instrumentach (nie 2-3 osoby). jeśli jesteś z Warszawy, posłuchaj No Names - to profesjonalni muzycy. Odpowiedz Link Zgłoś
jolciak23 Re: jak wybrać dobry zespół 17.01.07, 08:40 tez bylam zachwycona no names ale ich cena to jest katastrofa. tak samo viniband- nawet lepszy. jedno mnie zastanawia u NN- ze demo wcale nie brzmi jak zywe instrumenty Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: jak wybrać dobry zespół 16.01.07, 12:54 1. wybrać pod gust swój i gości (najlepiej grać muzykę kilku pokoleń), 2. POJECHAĆ NA PRÓBĘ ZESPOŁU I POSŁUCHAĆ 3. zatrudnienie 2-3 osobowego zespołu grającego z podkładu to nie wstyd, sporo zespołów tak gra, śpiew masz przecież na żywo Odpowiedz Link Zgłoś
jan.bar Re: jak wybrać dobry zespół 16.01.07, 12:54 zespoły grające z podkładów sa dobre jeżeli goście nie znają się na muzyce, jeżeli zaś masz gosci którzy znają się na muzyce to lepiej zatrudnic zespól grający na żywo Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: jak wybrać dobry zespół 16.01.07, 12:58 Zgadzam się, ale cena kilkuosobowego zespołu na żywo jest dosyć wysoka, raczej poniżej 3-3,5 tysiąca nie znajdziesz. No names jest ok, ale cena jest jeszcze wyższa. Ja polecam jeszcze Fortepian i Philadelphię. Odpowiedz Link Zgłoś
organika Re: jak wybrać dobry zespół 17.01.07, 04:55 Zespół 2- lub 3-osobowy niekoniecznie musi grać z podkładów. Znam taki właśnie mały zespół, w którym jest saksofon i gitara, a tu chyba o graniu z podkładów nie ma mowy Dobry, szanujący się klawiszowiec w takim małym zespole też mid-ami się tylko wspomaga a dogrywa ile się da na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
dixie2 Re: jak wybrać dobry zespół 17.01.07, 09:10 Swego czasu bawiliśmy się przy zespole Milky Way z Warszawy. Nam się podobało. Znajomi, którzy ich zatrudnili na swoim weselu byli bardzo zadowoleni. Wpisz w google to może znajdziesz namiary do nich i po prostu ich posłuchacie. Odpowiedz Link Zgłoś
multione Re: jak wybrać dobry zespół 23.11.15, 23:13 Najlepszy poradnik jaki kiedykolwiek czytałem na ten temat zespolnawesele.rzeszow.pl/jak-wybrac-dobry-zespol/ Odpowiedz Link Zgłoś
kryspina007 Re: jak wybrać dobry zespół 24.11.15, 16:53 Mogę polecić Ci bardzo fajny, trzy osobowy zespół, który gra prawdziwą muzykę - łatwo się z nimi dogadać do reperatuaru, nie upierają się na siłę przy jakiś hitach itp. Na ich stronce znajdziesz wszystkie potrzebne info superzespol.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś