Dodaj do ulubionych

nocleg w Siedlcach dla gości

22.01.07, 08:26
Witam,
mam pytanie do forumowiczów, za 3 miesiące biorę ślub w Siedlcach, będę potrzebowała noclegu dla jakichś 20 osób, jaki hotel, motel możecie polecić. zależy mi na nienajgorszym standardzie, ale jednocześnie niezbyt wysokiej cenie. mają się tam tylko przespać po weselu a przed podróżą do domu. Z góry dzięki za pomoc
pozdrawiam
Lilly
Obserwuj wątek
    • lilly78 Re: nocleg w Siedlcach dla gości 22.01.07, 13:11
      up
      • laetitia111 Re: nocleg w Siedlcach dla gości 22.01.07, 13:41
        Szczerze mówiąc, to może Ci być trudno znaleźć coś takiego w Siedlcach. Ja
        głównie z tego powodu zdecydowałam się na organizowanie wesela "nie w moich
        stronach". Kiedy jeszcze zastanawiałam się nad Siedlcami, rodzina proponowała -
        jako miejsce z noclegiem - Chodowiaka albo Janusza. Od jakiegos czasu nie
        mieszkam w tych okolicach, więc może pojawiły się nowe miejsca.
        W każdym razie trzymam kciuki za poszukiwaniasmile
        • lilly78 Re: nocleg w Siedlcach dla gości 22.01.07, 16:15
          hmm... może i nie będzie najłatwiej, cóż, muszę próbować, bo już i kościół i lokal i muzyka są zarezerwowane, więc nie mam odwrotu. część gości będzie nocować u siebie, jednak ci z warszawy i łodzi, powinnam im coś zapewnić.
          no ja nie mieszkam w siedlcach od 10 lat. i ostatnio naprawdę się rozwijają i dużo nowego powstaje
          • andre_81 Re: nocleg w Siedlcach dla gości 22.01.07, 20:53
            Jest taki niedrogi ale całkiem przyzwoity hotelik jak się wyjeżdża w stronę
            Łukowa. Łukowska 7, telefon 0256448797 o ile dobrze pamiętam.
            • lilly78 Re: nocleg w Siedlcach dla gości 24.01.07, 10:17
              dzięki smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka