Dodaj do ulubionych

zaproszenia pewnej firmy:(

19.02.07, 11:40
Printko - na poczatku stycznia
zamowilam probki - nic nie przyszlo. 10 dni temu dzwonilam, Pani obiecala
zaraz
wyslac i .....dalej nic. Wobec tego zaciagnelam Najmilszego do zamawiania -
zamowil w pierwszym tyg luutego - probek brak, dzwonil tydzien temu
przypomniec
sie firmie i rowniez obiecano mu natychmiastowa wysylke....i dalej nic..
Szkoda
bo nr 2 bylby idealnysad
Obserwuj wątek
    • ala-81 Re: zaproszenia pewnej firmy:( 19.02.07, 11:46
      też wybraliśmy nr 2
      próbke dostałam w ciągu 2tyg. NIestety czas oczekiwania na realizację
      zamówienia jest teraz bardzo długi. Dostaniemy zaproszenia ok 3 kwietnia, slub
      mamy 19maja.
    • medea11 Re: zaproszenia pewnej firmy:( 19.02.07, 11:46
      Kurcze dla mnie to jest strasznie dziwne, bo ja zamawialam, ale dla pewnosci kilka dni pozniej wyslalam im jeszcze maila. Probki przyszly chyba po 2 tygodniach, a zamowienie wszystkich zaproszen zostalo zrealizowane w kolejne dwa. Ale trzeba przyznac, ze zaproszenia na slub w kwietniu zamawialam z listopadzie.
      • panna_mysza Re: zaproszenia pewnej firmy:( 19.02.07, 11:50
        nie wiem czy mam paecha czy to poczta nawalila, a moze w nawale zamowien akurat
        nasze prosby o probki sie zawieruszyly...ale w koncu telefonicznie tez
        zamawialismysad... no i chyba nie zdazymy bo firma jest ogromnie popularna a
        musily rozdac zaproszenia do konca marca/ [pczatku kwietnia bo co prawda slub z
        koncem czerwca, ael w piatek i goscie musza urlopy zaplanowac.
        • ala-81 Re: zaproszenia pewnej firmy:( 19.02.07, 11:54
          my powiadomiliśmy wszytkich gości o ślubie i weselu, uprzedzając jednoczesnie,
          że z zaproszeniami pojawimy się trochę później. Wszyscy goście mają więc czas
          na organizację wolego.
    • kasiad50 Re: zaproszenia pewnej firmy:( 19.02.07, 11:49
      Ja zamówiłam próbkę nr 2 bo wydawało mi się najpiękniejsze ze wszystkich
      dostępnych na stronie printko. I jak je dostaliśmy to się bardzo rozczarowałam.
      Na zdjęciu wyglądało pięknie, a w rzeczywistości jest małe, papier cieniutki,
      małe literki, w ogóle nam się nie spodobało. A szkoda, bo chcieliśmy je zamówić.
      A teraz najprawdopodobniej zamówimy z innej firmy, na które na stronie wcale
      nie zwróciliśmy uwagi, a w rzeczywistości gdy tylko wzięliśmy je do ręki to nas
      urzekło smile
      • ala-81 Re: zaproszenia pewnej firmy:( 19.02.07, 11:51
        natomias my jesteśmy bardzo zadowoleni z nr2, właściwie trochę ulepszone przez
        nas, świetnie się prezentuje.
        jak widac wszytko to rzecz gustu smile)
        • kasiad50 Re: zaproszenia pewnej firmy:( 19.02.07, 12:11
          Oczywiście, że to kwestia gustu, jak zresztą wszystko smile
          Nie ważne czy chodzi o sukienkę, wybrane zaproszenia czy bukiet wszystko jest
          kwestią gustu wink
          Nam go gustu nie przypadły, chociaż na stronie prezentują się bardzo ładnie smile
    • inkageo Re: zaproszenia pewnej firmy:( 19.02.07, 11:52
      Ja czekam na próbkę 26 w kolorze miedzianym.. Może się pomodlę to w końcu
      przyjdziewink Albo to wina poczty gazetowej? Nikt mi nie odpisuje na maile..winkwinkwink
      • ala-81 Re: zaproszenia pewnej firmy:( 19.02.07, 11:56
        zadzwoń po prostu do nich. Ja zamówiłam próbkę telefonicznie, mailem przesłałam
        tylko swoje sugestie.
        • inkageo Re: zaproszenia pewnej firmy:( 19.02.07, 11:57
          Wczoraj wysłalam ponowne zamówienie mailem, więc dam im szansęwink Zadałam też
          kilka pytań, więc czekam dzisiaj cierpliwie na odpowiedzsmile
          • panna_mysza Re: zaproszenia pewnej firmy:( 19.02.07, 12:00
            koniecznie daj znac czy Twoje ponaglanie na cos sie zdalo. Ja jeszcze sprobuje
            ich troszke pomeczyc, ale Najmilszy juz sie zezlil i twierdzi ze trzeba sie za
            czyms innym rozejzec...tylko, ze jesli nie dostane do rak tego zaproszenia to
            potem do konca bede zalowac, ze moze zlego wyboru dokonalamsad..poki co
            szukam "awaryjnych" wzorowsmile
    • len-kaa Re: zaproszenia pewnej firmy:( 19.02.07, 14:01
      Dziewczyny, mnie na początku printko zachwyciło, ale jak zobaczyłam próbki....
      cóż - okazało się że na zdjęciach prezentują się lepiej.
      Mogę Wam polecić "naszą" drukarnię w Warszawie - www.kobis.com.pl
      Zaproszenia zostały wykonane w ciągu tygodnia, efekt jest świetny. Dodam, że na
      stronie jest niewielka część dostępnych zaproszeń.
      Np. my wybraliśmy nową wersję zaproszenia nr 39b/k ale ze ślicznego mieniącego
      się papieru ecru ze złotą czcionką smile
      Koszt zaproszenia z kopertą wynosi 2,40.
      Naprawdę polecam tą drukarnięsmile
    • panna_mysza MAGIA 19.02.07, 14:05
      To chyba jakies czary. Dzis rano zrezygnowna postanowilam zalozyc ten watek na
      forum, ponarzekalam, pozrzedzilam i co?....wlasnie przed chwila listonosz
      przyniosl probkesmilesmilesmile

i macie racje Dziewczyny- sliczne, ale niestety, papier jest dosc cienki. Ale i
      tak najwazniejsze ze dotarlosmile
    • a1ma Mamy takie same zaproszenia :) 19.02.07, 14:15
      A papier nie mógłbybyć grubszy, bo brzydko zagniatałoby się na zgięciach - tak
      skomentował je fachowiec wink

A pierwsi zapraszani goście są zachwyceni i głośno komplementują wybór
      zaproszenia - to bardzo miłe smile))
      • anusiaczek87 Re: Mamy takie same zaproszenia :) 19.02.07, 14:49
        a do mnie do tej pory probka nie dotarla.. rozne byly o nich opinie wiec nie
        bede ryzykowala
      • aaanicha Re: Mamy takie same zaproszenia :) 19.02.07, 14:55
        Czytając o problemach z rzeczoną firmą, szczerze polecam, tą w której sama zamawiałam zaproszenie: zaproszenia-itd.pl/
        Na próbkę czekaliśmy około tygodnia, a realizacja zamówienia po akceptacji drogą mailową trwała około 3-4 dni!
        • medea11 Re: Mamy takie same zaproszenia :) 19.02.07, 15:00
          a ja nie mam zadnych zastrzezen do zaproszenia nr 26. Uwazam, ze w rzeczywistosci prezentuje sie nawet lepiej niz na zdjeciu. Poza tym goscie byli nim zachwyceni i od wielu osob slyszelismy, ze takich ladnych jeszcze nie widzieli.
          • uttaa Re: Mamy takie same zaproszenia :) 19.02.07, 16:00
            My również wybraliśmy zaproszenia w Printko ( w zeszłym roku) i zostaliśmy
            obsłużeni bardzo dobrze.
            Próbki dostałam prawie natychmiast a zaproszenia zostały zrealizowane zgodnie z
            terminem.
            Dziewczyny musicie wiedzieć, że to bardzo mała drukarnia, a że ich zaproszenia
            są bardzo ładne to mają bardzo dużo pracy, stąd to oczekiwanie.
    • katia8025 Re: zaproszenia pewnej firmy:( 19.02.07, 16:19
      Powiem że ja też czekałam na próbki z Printko ale w styczniu zamówiłam zaproszenia - wysłałam zamówienie i mają być dziś wysłane.
      Żeby było śmieszniej zamówiliśmy nie te których mamy próbki.
      Zamówiliśmy w ciemno ciekawe jaki bedzie efekt (nr 26).
      Powiem jedno, Pani Monika z PRINTKO TO PROFESJONALISTKA.
      Zmiany w zaproszeniach nanosiła z dnia na dzień aż do końcowego efektu.
      Ślub w czerwcu ale na forum mówiły że PRINTO jest później zarzucane zamówieniami, więć warto było zamówić wcześniej.
    • magdusia47 Re: zaproszenia pewnej firmy:( 19.02.07, 16:26
      Dziwne. JA zamawialm probki mailowo. dotarly bez problemu, dosc szybko. wybralam
      nr 26. kontakt z pania Monika bardzo dobry. Odpisala na kazdego mojego maila.
      Nie mialam do tej firmy zadnych zastrzezen.
      • anusiaczek87 Re: zaproszenia pewnej firmy:( 19.02.07, 18:39
        nie kojarze nicka aanichaa wiec to pewnie jakas podpucha, ale fakt, z itd dosc
        szybko dostalam probki dosc dobrej jakosci smile
        • aaanicha Re: zaproszenia pewnej firmy:( 19.02.07, 21:02
          nick aanicha, jest zwyczajnie "świeżynką" na tym forum, a nie podpuchąsmile
    • nefrii Re: zaproszenia pewnej firmy:( 19.02.07, 19:20
      ja niestety na probki z printko dlugo czekalam, jakos ok miesiaca, no ale pewnie
      mieli mase roboty, a ja je zamawialam jakos w pazdzierniku chyba tongue_out jednak
      ostatecznie nie zdecydowalismy sie na nie, a calkiem przez przypadek w "zwyklym"
      sklepie z dewocjonaliami znalazlam cudowne zaproszenia i wykupillam ile mieli
      hih tylko, ze niestety nazwiska gosci trzeba juz bylo samemu wypisac, no ale
      najwazniejsze, ze wszystkim sie strasznie podobaja smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka