zemfiroczka 02.05.07, 13:53 uważamy za zbędny wydatek i rezygnujemy z nich. A tak wogole: czy mają one cos symbolizować, czy tylko po prostu identyfikowac , że dana osoba to weselnik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miwonka81 Re: Kotyliony 02.05.07, 15:02 ja uważam je za remizową tradycję przydatną gdy "goście" próbują wkręcić się na darmową wódkę. niestety moja przyszła teściowa upiera się zeby w ten sposób "oznakować" rodziców młodych... Odpowiedz Link Zgłoś
monyaa Re: Kotyliony 02.05.07, 15:14 u nas nie będzie takiego "znakowania" i to nie ze względu na koszty.... Odpowiedz Link Zgłoś
hanwar Re: Kotyliony 02.05.07, 15:23 u nas nie było i nic się z tego powodu nie stało Odpowiedz Link Zgłoś
karolin-k Re: Kotyliony 02.05.07, 15:56 mają symbolizowac wydawanie pieniędzy na własne wesele, im więcej tym lepiej podobnie jak prezenciki, upominki, różyczki i stosy innych pierdół jak ktos lubi i ma pieniądze to je zamawia Odpowiedz Link Zgłoś
promyczek_k Re: Kotyliony 02.05.07, 15:58 Mnie się kojarzą z balami przebierańców w przedszkolu. "Znakowali" nas, żeby wiedzieć, kto z jakiej grupy jest. Odpowiedz Link Zgłoś