Dodaj do ulubionych

zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu

09.05.07, 21:26
Nasz ślub odbył się 28 kwietnia i z całą pewnością był jednym z piękniejszych dni w naszym życiu. Udało się nam przeprowadzić wszystko tak jak chcieliśmy i w stylu o jakim marzyliśmy. Slub był w kościele garnizonowym w samym sercu Wrocławia. Msza była cudowna i zachwycająca. Zdecydowaliśmy się sami czytać czytania (ja stchórzyłam, ale mój mąż dodawal mi otuchy) oraz wypowiedzieć słowa przysięgi z pamięci. Ksiądz wygłosił piękne kazanie o tym jak bardzo ważna jest miłość i wspólna droga w życiu. Po mszy przeszliśmy na drugą stronę ulicy do Art Hotelu, gdzie odbyło się weselicho. Baaaaardzo gorąco polecam to miejsce z następujących przyczyn: rewelacyjne jedzenie, fantastyczni kelnerzy (stara szkoła kelnerska), super organizacja (tutaj ukłony dla Pani Magdy). Zespół to największy hit tego wesela i zrobił większą furorę niż my, więc jakby ktoś chciał to: www.theblack.pl. Plan z kupnem kamery i wręczeniem jej znajomym był strzałem w dziesiątke, bo nagrane na nim wywiady z gośćmi bardzo nas rozbawiły i wzruszyły...no i została nam kamerkasmile Oprócz tego musze po prostu powychwalać naszych fotografów, których niewielką część pracy możecie tu podziwiać. Są fantastyczni i profesjonalni, a oto ich stronka www.fotograf.olesnica.pl Bardzo żalujemy, że ten dzień już za nami i chętnie byśmy to powtórzyli...ale cóż nie ma tak dobrze. Wszystkim Wam bardzo dziękuję za pomoc przed ślubem, bo forum to było dla mnie źródłem inspiracji. Życzę wszystkim przyszłym pannom młodym powodzenia i spokoju w niu ślubu...a jak go zabraknie to można wziąć Persen - u nas zadziałał smile))

picasaweb.google.com/krystian.i.paulina/OurWedding?authkey=RyQnun-QJt0
Obserwuj wątek
    • inkageo Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 09.05.07, 21:34
      Kochana zdjęcia piękne!!!! Jestem zachwycona! Jeszcze raz ściskam i
      gratulujęsmilesmilesmilesmilesmile
      • shameeka Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 09.05.07, 21:38

Zdjecia przepikne.
        Ty w suknii rozniez.
        ale jakie piekne mialas branzoletki na rece..
        niesmowite wrazenie na mnie zorbily. sama chyba podlapie ten pomysl smile
        Gratulacje smile
        • karhar Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 09.05.07, 21:52
          Zdjęcia super!!! Od razu widać, że robione przez profesjonalistęsmile tzn na moje
          okosmile) dawno nie widziałam tutaj takich ładnych zdjęćsmile Wszystkiego najlepszego!!!
      • nionczka Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 10.05.07, 09:29
        Slicznie wygladaliscie! I jaka mila atmosfera na tych zdjeciach! Masz piekne
        oczy smile Wszytskiego najlepszego!
    • siog Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 09.05.07, 21:50
      Medea,Gratulacje!!!!!!! jestem zachwycona Toba,Wami i zdjeciamismile
      Wygladalas pieknie z klasa!!!!!!! mam nadzieje ze rady przydaly siesmile
      A za bransoletki masz 5!!!!

Wszystkiego naj!!!!!!
      Siog
    • promyczek_k Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 09.05.07, 22:01
      Wszystko pięknie dopasowane, cudnie wyglądałaś w tej sukni smile
      Zdjęcia też znakomite, macie więc doskonałą pamiątkę
      Kończę, bo chyba nie znajdę więcej synonimów do piękne. No, można jeszcze
      zachwycające wink
      Gratuluję serdecznie i powodzenia na nowej drodze życia smile
    • agajp7 Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 09.05.07, 22:04
      "dorośli do miłości"....

piękne zdjęcia, sliczny image Twój i Twojego męża - Wszystkiego najlepszego
      aga
      • medea11 Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 09.05.07, 22:12
        Dziękuję bardzo za wszystkie Wasze miłe słowa. Siog z kolczyków zrezygnowałam włąśnie na rzecz bransoletek i jestem z nich bardzo zadowolona, bo teraz też pasują do ciuchów na co dzieńsmile
        Jeszcze raz bardzo dziękuję w imieniu swoim i mojego męża (który bał się bardziej niż ja umieszczać fotki na forumsmile
      • maraxela oni tez beda robic zdjea na moim slubie 09.05.07, 22:18
        widze ze zatrudnienie ich to byl szczal w dziesiatke ciekawe jak wyjda nasze
        zdjecia.ale ejstes z nich zadowolona tak?? ile trwal plener??
        "Ludzie mowia ze jestem zlym czlowiekiem. Ale to nieprawda. Ja mam serce malego
        chlopca ,W sloiku na biurku"
        • maraxela Re: oni tez beda robic zdjea na moim slubie 09.05.07, 22:19
          przepiekne zdjecia gratuluje
        • medea11 Re: oni tez beda robic zdjea na moim slubie 09.05.07, 22:21
          Jesli ich wybralas to mozesz byc spokojna. Marysia i Sebastian to super ludzie i w dodatku bardzo profesjonalni. Nasza sesja w plenerze trwala ok dwoch godzin i bylo przy tym sporo zabawy. Po slubie dostalismy od nich dwa piękne albumy, płytę ze wszystkimi zdjęciami i drugą z prezentacją.

Gratuluję wyboru smile)))
          • maraxela Re: oni tez beda robic zdjea na moim slubie 09.05.07, 22:24
            moglabys przeslac jakies jeszcze foty na meila z pleneru??umieli stworzyc na
            plenerze luzna atmosfere?? ja sie boje ze bedzie sztucznie
    • errata1 Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 09.05.07, 22:27
      Zdjęcie przepiękne. Gratuluje i życzę szczęścia na nowej drodze życia.

A tak jeszcze jak załatwiłaś sypanię płatkami kwiatów, kogoś wyznaczyłaś do
      tego?
      • medea11 Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 09.05.07, 22:32
        Moja mama jeszcze dzień wcześniej robiła takie specjalne rożki z papieru (chyba je widać troszkę na zdjęciu) a później przed kościołem wraz z moim kolegą wręczali je młodym dziewczynom i znajomym. Co prawda wyjście z kościoła garnizonowego jest bardzo krótkie i nie zdążyło sporo osób, ale i tak efekt był fajny.

Maraxela na początku będziecie pewnie trochę spięci - my też byliśmy, ale poźniej się rozluźniliśmy i było zabawnie, aż żal było kończyć. A z Marysią i Sebastianem już się umówiliśmy, że jak namsię urodzi dzidziuś to robimy kolejną sesję smile
        • errata1 Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 09.05.07, 22:38
          Dziękuje bardzo za informację. Pozdrawiam.
    • gatta26 Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 09.05.07, 22:57
      Medea...az mi dech zaparło smile! Pieknie razem wyglądacie i piekne macie
      zdjęcia!!! Nasz termin niestety Wasi fotografowie mieli juz zajęty i bardzo tego
      żałujemy.
      Pozdrawiam i życzę wam duuużo szcześcia!
      • medea11 Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 09.05.07, 23:02
        Dziękuje bardzo smile
      • grisly Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 09.05.07, 23:10
        medea ślicznie! jestem pod naprawdę dużym wrażeniem
        ta czarnobiała fotka w ostatnim rzędzie jak z dwudziestolecia smile
        włosy - chociaż nie było wymyślnej fryzury/koków itd- b. Cię zdobią i nie
        dziwię się że zostawiłaś rozpuszczone, wyszło b. naturalnie
        czy na ślub w Garnizonowym zgadzają się bez większych problemów czy to po
        prostu wasza parafia? i 2 pyt: gdzie zamawiałąś bukiet?
        pozdrów męża wink
        • medea11 Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 10.05.07, 07:39
          Hej, Bardzo dziękujęza miłe słowa. Więc jeśli chodzi o garnizonowy to nie robili tam najmniejszych problemów,księża są baaaardzi mili i przezabawni, nawet spisywanie protokołu odbyło się w świetnej atmosferze. Musisz jedynie wiedzieć,że majątam swój cennik i tak za sam ślub płaci się od 300 w górę (nawet jeśli tak jak w naszym przypadku ślubu udziela Ci ksiądz tzw gość czyli z innej parafii), a organista życzy sobie 150 pln. Kwiaty...to jest mój ulubiony temat, szkoda, że nie mam na zdjęciu dekoracji auta, alemoże gdzieś znajdę to prześlę. Jest taka rewelacyjna kwiaciarnia we Wrocłąwiu, której właścicielka żyjew swoim swiecie, wieć może się wydawać troche zakręcona, alerobi istne dziełą sztuki. Dodatkowo jak zamawiam tam bukiety na jakąs okazję to zawsze się mnie pyta dla kogo to, co ten ktoś lubi i do jakiej to ma być kwoty. Kwiaciarnia mieści się na ulicy Kotlaskiej 30.
          • remifa26 Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 10.05.07, 07:55
            Zdjęcia naprawdę ślicznesmile
            A ja mam jeszcze pytanie dotyczące włosów...
            mam włosy bardzo podobne do Twoich i się
            zastanawiam nad rozpuszczonymi bo najlepiej
            się w takich czuję. Obawiam się jednak, że nie będę
            wyglądała tak naturalnie jak Ty, ponieważ będę
            miała welon. Poza tym wszyscy mi odradzają włosy
            rozpuszczone, ponieważ noszę je na co dzień, a na ślub
            jak to każdy mówi powinno sie wyglądać inaczej, bardziej
            elegancko. Czy Ty byłaś zadowolona, że miałaś rozpuszczone?
            Pozdrawiam i życzę dużo szczęścia!
            • medea11 Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 10.05.07, 08:04
              Ja wypróbowałam kilka fryzur jednak w rozpuszczonych włosach czyłam się najnaturalniej i swobodnie. Pomyslałam, że najważniejsze to żeby było mi wygodnie. Byłam u fryzjera,który trochę mi je ułożyl i podtapirował, bo moje włosy są bardzo gęste i ciężkie więc bez tego były by oklapnięte. Jeśłi dobrze się czujesz wrozpuszczonych to posłuch siebie a nie znajomych...my z taką zasadę przyjeliśmy, bo nigdy wszystkim nie dogodzisz. Zastanów się jedynie czy uda Ci się wpiąć welon w rozpuszczone włosy i czy będzie się dobrze trzymał.
              Pozdrawiam i powodzenia smile
    • bacha1979 Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 10.05.07, 08:10
      najszczersze życzenia!
      Pieknie wygladałaś, ale śliczna z Ciebe dziewczyna, więc nic dziwnego.
      No i fajny pomysł z czytaniem, choc ja bym sie chyba jąkała z przejęcia.smile))
      • medea11 Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 10.05.07, 08:17
        Dziękuję bardzo smile

Dałabyś rade - choć gdyby nie ten Persen to sama nie wiem czy bym się odważyła smile
    • fidia1 Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu - pytanie 10.05.07, 09:07
      gratuluję i wszystkiego najlepszegosmile))
      Pięknie wyglądałaś. Masz może więcej zdjęc wystroju sali w Art Hotelu? Byłabym
      wdzięczna. Pozdrawiam
      • medea11 Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu - pytanie 10.05.07, 10:42
        fidia1

Poszukam jeszcze jakis zdjec, ale raczej jest na nich więcej ludzi niż wystroju, choć był naprawdę ładny i z klasą. Jeśli się zdecydowałas na Art Hotel to na pewno będziesz zadowolona.
        • fidia1 Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu - pytanie 10.05.07, 12:06
          dziękuję, mam nadziejęsmile))
    • ashton Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 10.05.07, 09:58
      Ech, no to się wzruszyłam smile Wszystkiego najlepszego! Mi się bardzo kwiatek we
      włosach podobał wink))
    • gioseppe a ja mam pytanie 10.05.07, 09:59
      a ja mam pytanie
      sai robiliscie te kartoniki na róże do sypania?
      jesli tak to mozesz wytlumaczyc czy byl to tylko zwiniety karton w stozek czy
      jakos inaczej?
      • medea11 Re: a ja mam pytanie 10.05.07, 10:31
        gioseppe, dokladnie nie wiem jak moja mama to robila, ale jesli chcesz to jutro ja dokladnie spytam o technike. Na pewno byl to jedynie karton zwiniety w rozek i przyozdobiony wstazka. Moze na tym zdjeciu troszke lepiej widac:

picasaweb.google.com/krystian.i.paulina/PAtkiR?authkey=K3zRg4Dny6U
        Niestety już lepszego nie posiadam sad
        • gioseppe Re: a ja mam pytanie 10.05.07, 11:53
          dziekuje
          jesli mozesz podpytaj jak to Twoja mama zrobila tzn czy przyklejala wstazke czy
          co smile

acha - duzo tego mielismy?
          bo wlasnie nie wiem ile przygotowac tych platkow tzn dla ilu osob - jak to
          technicznie rozwiazaliscie?
          daliscie kilku osobom takie paczuszki i mieli czekac na was po wyjsciu z
          kosciola czy to byla niespodzianka?smile

kurcze, sliczne macie zdcjeciapokazalabys wiecej tongue_out
          • remifa26 Re: a ja mam pytanie 10.05.07, 11:55
            My też będziemy obsypywani płatkami kwiatów, z tym że my te płatki
            przygotowujemy w koszyczkach dla dwójki dzieci, dziewczynki i chłopca i oni będę
            nas obsypywać przy wyjściu z kościoła. Zastanawiam się tylko czy rodzice wezmą
            je na ręce bo dzieci mają po 4 lata, więc posypia nam pewnie tylko stopywink
    • np1979 Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 10.05.07, 10:04
      gratuluję i życzę duuużo szczęścia na nowej drodze życiasmile zdjęcia są
      przepiękne, wyglądaliście wspaniale, śliczna suknia i bukiet. pozdrowienia!
    • lubna Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 10.05.07, 10:06
      Wszystkiego dobrego, oby życie też się Wam tak wspaniale poukładało smile
      Śliczna suknia smile
      • medea11 Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 10.05.07, 11:00
        Dziękuję bardzo smile
    • jotka151 Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 10.05.07, 11:08
      Cudne zdjęcia i cudna Para Młoda. Bardzo naturalnie i szczęśliwie
      wyglądaliście. Wszystkiego najlepszego i żeby zawsze emanowała z Was taka
      miość!!
      • ewelina23-20 Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 10.05.07, 11:36
        sliczniesmile
        • misiak67 Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 10.05.07, 11:56
          Piękny ślub elegancki bardzo ! Życzę Wam szczęśliwej i jasnej wspólnej
          przyszłości !!! Dużo dobrego !
        • abkasia Re: slicznie, slicznie, slicznie......:) 10.05.07, 12:15
          wygladaliscie slicznie, oboje...suknia piekna, fryzura exstra dopasowana, a
          zdjecia przepiekne..... takie Marysiowo-Sebastianowe.....ja poprosze
          wiecej.......uwielbiam ogladac takie piekne foty slubnesmile))))))))))
          Ale nam sie udali fotografowiewinktakie zdjecia to najwieksza pamiatka.....
          Zycze wam calego morza milosci......
          i jeszcze troche zdjec prosze......
          a mezowi przekarz ze prezentuje sie swietnie..
          A i jeszcze jedno, mowilas ze nie masz czego organizowac, ale planujesz budowe
          domu.....wiec bedziesz miala zajecie.....jestem przekonanawink
          • mam6lat Re: slicznie, slicznie, slicznie......:) 10.05.07, 12:34

bardzo ładny, dopracowany Slub, zdjęcia b. mi sie podobają
            gratuluję!
          • medea11 Re: slicznie, slicznie, slicznie......:) 10.05.07, 12:56
            Dziękuję Wam bardzo...juz się oboje czerwienimy od taiej ilości komplementów smile)

Abkasiu odbierz poczte smile
            • little-jo Re: slicznie, slicznie, slicznie......:) 10.05.07, 15:10
              medea11 napisała:

> Dziękuję Wam bardzo...juz się oboje czerwienimy od taiej ilości komplementów smile

Ala na wszystkie zasłużyliście i wszystkie są prawdziwe!!!
              Gratuluję cudnego ślubu smile
    • pannaxx Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 10.05.07, 12:42
      A co tam, tez przylacze sie do ogolno-forumowych gratulacji.
      Brawo za odwage i pokazanie zdjec na forum - dzieki nim inne dziewczyny zawsze
      cos podpatrza i wykorzystaja nowe pomysly na swoje sluby i wesela,
      Ja tez bede miala slub we Wroclawiu i szukam kwiacarki i chyba skorzystam z
      adresu podanego przez Ciebie.
      I tez mam pytanko - czy te platki byly z zywych kwiatow, czy suszone?

Pozdrawiam
      • barabasia2 Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 10.05.07, 13:01
        Gratuluje z całego serca!
        My tez 28 kwietnia, zreszta swoje fotki też wrzuciłam smile
        Widzicie, tak sie martwilysmy o pogodę a tu było tak pięknie big_grin
        • medea11 Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 10.05.07, 13:21
          Dokładnie, pogody lepszej uwazam nie moglismy miec smile
          • gioseppe medea11! :) 10.05.07, 13:29

jesli mozesz podpytaj jak Twoja mama zrobila te paczuszki na roze tzn czy
            przyklejala wstazke czy
            co smile

acha - duzo tego mieliscie?
            bo wlasnie nie wiem ile przygotowac tych platkow tzn dla ilu osob

jak to
            technicznie rozwiazaliscie?
            daliscie kilku osobom takie paczuszki i mieli czekac na was po wyjsciu z
            kosciola czy to byla niespodzianka?smile

kurcze, sliczne macie zdcjecia pokazalabys wiecej tongue_out
            • medea11 Re: medea11! :) 10.05.07, 13:45
              gioseppe

rzucanie tymi płatkami to dosłownie moment i choćbyś nie wiem jak planowała, to tego akurat nie zaplanujesz, bo np goście nie wyjdą na czas z kościoła albo wiatr zawieje nie tak jak trzeba. My zrobiliśmy tych płatków dokładnie tyl ile jest na zdjęciu...było z jakies 7 rożków i daliśmy moi koleżanką z prośba żeby rzucały po slubie. Część oczywiście się zagapiła i chyba wyszły tylko dwie a i tak efekt był piękny. Więc nie stresyj się tym, wyluzuj i zobaczysz, że będzie dobrze smile)
              • gioseppe Re: medea11! :) 10.05.07, 14:35
                nie no ja sie tym nie stresuje ale zastanawialam sie zawsze patrzac na zdjecia
                czy te platki to spontan czy ktos stoi na czatach i czeka na pare smile
    • ona123 Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 10.05.07, 13:07
      piękne zdjęcia...piekni i zakochani ludzie..nic dodac nic ująć...
      zycze szczęsciasmile
      • pannaxx Platki kwiatow 10.05.07, 13:50
        Ponawiam pytanie - czy te platki byly z zywych kwiatow, czy przygotowane
        wczesniej u ususzone?

Dzieki
        • medea11 Re: Platki kwiatow 10.05.07, 13:54
          Przepraszam, ale sporo tych pytań i musiałam przeoczyć. To były żywe róże kupione dzien wcześniej na giełdzie kwiatowej. Widziałam też w Ikeii sztuczne płatki, które wiem, że są wykorzystywane na uroczystościach, które odbywają się w środku jakiegoś pomieszczenia.
          • pollyannaish Re: Platki kwiatow 10.05.07, 19:49
            A gdzie jest gielda kwiatowa we Wroclawiu?
            • medea11 Re: Platki kwiatow 10.05.07, 21:30
              Na bocznej od Karmelkowej, ale dokładnie nie pamiętam, bo byłam tam bardzo dawno, a teraz róże kupowała moja mama.
              • pollyannaish Re: Platki kwiatow 11.05.07, 16:17
                Dziekuje za informacje. Zapomnialam wczesniej dodac ze zdjecia macie bardzo
                fajnie a szczegolnie urocze sa te gdzie masz ten fajny T-shirt. Gratulacje i
                wszystkiego najlepszego na nowej drodze!
                • medea11 Re: Platki kwiatow 11.05.07, 16:20
                  Dziękuję bardzo, a ja sobie jeszcze wczoraj przypomniałam, że zapomniałam napisac, że zmieniły się godziny otwarcia giełdy i dla osób prywatnych jest otwarta dopiero od 8:00.
    • fasolka1980 Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 10.05.07, 13:57
      Medea! Przepiekne zdjęcia. Wszystkiego dobrego!!!!
      • trik26 Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 10.05.07, 14:05
        bardzo mi się podobały Wasze zdjęcia, ale rozumiem, ze ów fotograf jest z
        okolic Wrocławia.
        Ciekawa jestem jaki był koszt waszego zespołu?
        • medea11 Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 10.05.07, 14:26
          Zespół rezerwowaliśmy rok wcześniej i wtedy ustaliliśmy cenę 3000 pln, być może od teo czasu ich ceny się już zmieniły, ale trudno mi powiedzieć.

Jedno jest pewne, że sa warci tych pieniędzy smile
          • medea11 dodałam kilka zdjęć 10.05.07, 14:54
            Tak mnie osmieliłyście, że dodałam jeszcze kilka zdjęć z tego dwa nasze ulubione z pleneru, o których wcześniej zapomniałam.
            • trik26 Re: dodałam kilka zdjęć 10.05.07, 15:06
              czekamy wink
              napsiz jeszcze co to za sukienka??
              • medea11 Re: dodałam kilka zdjęć 10.05.07, 15:07
                już są dodane pod tym samym linkiem, trzeba kliknać jeszcze raz - dodałam pierwsze cztery zdjęcia. Sukienka to Papilio...bardzo leciutka smile
              • np1979 Re: dodałam kilka zdjęć 10.05.07, 15:08
                wiem tylko że to papilio, jest naprawdę śliczna, taka inna!
    • maga801 Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 10.05.07, 15:38
      PIĘKNA para młoda, PIĘKNA zdjęcia, PIĘKNIE uśmiechnięte buzie!!!!
      Życzę wszystkiego co najlepsze.
      Wyglądałaś rewelacyjnie!
    • wienna kolejny komplement 10.05.07, 16:04
      Bardzo mnie się podobają Wasze zdjęcia. Obydwoje wyglądacie wspaniale!
    • novinka1 I kolejny komplement 10.05.07, 16:45
      Rzadko komplementuje Panny Mlode, ale naprawde swietnie wygladaliscie. W suknie
      wygladalas naprawde przeslicznie. Pomysl z kwiatkiem - ekstra. Maz super.
      Zdjecia tez. Mnie to czeka za 57 dni i 22 godziny... smile
    • basia1125 lepiej bez kwiatka 10.05.07, 16:56
      Na tym zdjeciu wygladacie slicznie smile
      picasaweb.google.com/krystian.i.paulina/OurWedding/photo?authkey=RyQnun-QJt0#5062638681052596338
      Moim zdaniem lepiej wygladalas lepiej bez kwiatka za uchem.
      Gratuluje szczescia.
      Ja tez bym chciala abysmy sami czytali czytania, przyjacióla moglaby zaspiewac
      psalm, bo to mogloby dla mnie byc za duzo na dzien slubu smile ale podejzewam, ze N
      nie bedzie chcial. W takim razie postaram sie zaangazowac kogos z rodziny smile
      Pozdrawiam
      • basia1125 Re: lepiej bez kwiatka 10.05.07, 17:06
        O rany, chyba tylko mi ten kwiatek nie przypadl do gustu....

Ale cala reszta jestem ZACHWYCONA!! smile
        • medea11 Re: lepiej bez kwiatka 10.05.07, 18:26
          A wiesz, ze to jest też moje ulubione zdjęcie smile)))

Bardzo dziękuję za komplementy smile
    • tres_jolie Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 10.05.07, 16:59
      Gratuluję!!!
      Przepięknie wyszliście. Poprostu cudowne zdjęcia.

Mam pytanie:

GDZIE organizowaliście plener? Też jestem z Wrocławia i bardzo nam się spodobał
      pałac.

PZDR
      • medea11 Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 10.05.07, 18:25
        Plener byłw Pręzycach pod Wrocławiem. Niestety jest to teren zamknięty i za robienie tam zdjęć trzeba płacić.
    • kalinazkalinowa Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 10.05.07, 19:20
      Życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia !

Wyglądaliście pięknie, Ty szczególnie. Przepiękne zdjęcia wink
      Ach i ech !
    • dafni Re: zdjęcia i wrażenia z naszego ślubu 10.05.07, 20:12
      Fantastyczne zdjęcia.
      Wyglądałaś oszałamiająco. Tworzycie tak ładną parę, że aż miło na Was patrzeć.
      Wszystkiego najlepszegosmile
    • karolin-k piękne zdjęcia!!! 10.05.07, 20:21
      bardzo ładnie wyglądaliście
      katedra cudowna, jak cały wrocław smile
      • grisly Re: piękne zdjęcia!!! 10.05.07, 21:52
        karolin-k napisała:

> bardzo ładnie wyglądaliście
        > katedra cudowna, jak cały wrocław smile

to nie katedra to Kościół Garnizonowy z boku Rynku wink
        a ja sobie jeszcze raz oglądałam dzisiaj zdjęcia ;D fajny plener, ale
        najladniejsze jest to zdjecie, które Tobie się też najb. podoba medea
        pozdrawiam

co do pytania o Giełdę kwiatową to faktycznie jedzie się na nią przez
        Karmelkową (Klecina) a sama giełda jest na Giełdowej smilelink poniżej

www.dchrs.com.pl/ofirmie.html
        • medea11 Re: piękne zdjęcia!!! 10.05.07, 22:08
          i dodam tylko, że niestety wstęp na nią jest płatny - 6 zl od osoby.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka