Nasz ślub odbył się 28 kwietnia i z całą pewnością był jednym z piękniejszych dni w naszym życiu. Udało się nam przeprowadzić wszystko tak jak chcieliśmy i w stylu o jakim marzyliśmy. Slub był w kościele garnizonowym w samym sercu Wrocławia. Msza była cudowna i zachwycająca. Zdecydowaliśmy się sami czytać czytania (ja stchórzyłam, ale mój mąż dodawal mi otuchy) oraz wypowiedzieć słowa przysięgi z pamięci. Ksiądz wygłosił piękne kazanie o tym jak bardzo ważna jest miłość i wspólna droga w życiu. Po mszy przeszliśmy na drugą stronę ulicy do Art Hotelu, gdzie odbyło się weselicho. Baaaaardzo gorąco polecam to miejsce z następujących przyczyn: rewelacyjne jedzenie, fantastyczni kelnerzy (stara szkoła kelnerska), super organizacja (tutaj ukłony dla Pani Magdy). Zespół to największy hit tego wesela i zrobił większą furorę niż my, więc jakby ktoś chciał to: www.theblack.pl. Plan z kupnem kamery i wręczeniem jej znajomym był strzałem w dziesiątke, bo nagrane na nim wywiady z gośćmi bardzo nas rozbawiły i wzruszyły...no i została nam kamerka

Oprócz tego musze po prostu powychwalać naszych fotografów, których niewielką część pracy możecie tu podziwiać. Są fantastyczni i profesjonalni, a oto ich stronka www.fotograf.olesnica.pl Bardzo żalujemy, że ten dzień już za nami i chętnie byśmy to powtórzyli...ale cóż nie ma tak dobrze. Wszystkim Wam bardzo dziękuję za pomoc przed ślubem, bo forum to było dla mnie źródłem inspiracji. Życzę wszystkim przyszłym pannom młodym powodzenia i spokoju w niu ślubu...a jak go zabraknie to można wziąć Persen - u nas zadziałał

))
picasaweb.google.com/krystian.i.paulina/OurWedding?authkey=RyQnun-QJt0