rose01 13.05.07, 19:58 Mam pytanie czy chciałybyście pojechac takim oto samochodem do ślubu,ja stawiam na orginalnosc co Wy na to wklajam fotke144.fotolog.pl/907952,komentarze.html marka-trabant Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rickyfernando Re: Samochód do ślubu... 13.05.07, 20:14 Nie, ja bym wolal takiego - www.jaguar.netslub.pl Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: Samochód do ślubu... 13.05.07, 21:00 Myśmy jechali żarówiaście niebieską warszawą, też klimaty retro w ostrym kolorku. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_kasia Re: Samochód do ślubu... 13.05.07, 21:08 Trabancik bardzo fajny tylko kolor na zdjeciu mi nie odpowiada, za rozem nie przepadam, ale zielony albo niebiaski moglby byc Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Samochód do ślubu... 13.05.07, 21:18 Nie, a wiesz czemu ? Nie ze wzgledu na to ze nie podoba mi sie, czy cos takiego. Wrecz przeciwnie, to auto jest calkiem zabawne, ale pomysl ze jest male, malo miejsca w srodku, Ty w sukni, pomietoli sie samoistnie ona w srodku bo najzwyczajniej w swiecie nie ma miejsca na to, aby w czasie jazdy jakos ja rozprostowac, wiec jestem na nie. Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: Samochód do ślubu... 13.05.07, 21:37 No ba, w warszawie takich problemów nie mieliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
rose01 Re: Samochód do ślubu... 13.05.07, 22:05 ale pojada młodzi z tyłu i P.Szofer siedzenie pasazera w przodzie chwilowo zostanie wymontowane Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Samochód do ślubu... 13.05.07, 22:11 fajna akcja , mi sie wlasnie podoba,ze ludzie takie rozne rzeczy wymyslaja czym pojechac,a nie szablonowo Mercedesem, czy limuzyna. my jedziemy Golfem 5 mojego dziadka,a to z tego wzgledu ze bardzo lubie ta marke,Narzeczony na to przystal,nic nie ma do tych samochodow,a sami mamy Golfa 4 od tego samego dziadka i owy Golf bedzie jechac z 5-tka , dalej 3 mojego wujka-czyli generacja VW Golf . Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 za wczesnie wcisnęłam enter 13.05.07, 22:35 fajny, ale ciężko zrealizować bo: 1. zatruwa srodowisko, czyli smrodzi 2. za ciasny, działa chyba tylko jako auto jednoosobowe 3. co do koloru, to kwestia gustu, ja nie gustuje w różowych Odpowiedz Link Zgłoś
zosiaczek25 Re: Samochód do ślubu... 14.05.07, 08:06 Fajny pomysl. Ale kolor nie bardzo mi sie podoba. My, jezeli zatrzymamy sie w hotelu (jakies 400m od kosciola), to pewnie pojdziemy do kosciola pieszo, bo dla mnie to bezsens wynajmowac na taki dystans jakas bryke lub niepokoic gosci, zeby podwiezli, jesli mamy az tak daleko. Jezeli bedziemy u moich rodzicow, to pewnie pojedziemy naszym starym VW Polo. Jest srebrny. Odpowiedz Link Zgłoś
postka Re: Samochód do ślubu... 14.05.07, 09:48 Ja prawde mowiac w ogole nie rozumiem akcji z samochodami do slubu... Nas beda wiezli moi rodzice swoim samochodem i juz. Odpowiedz Link Zgłoś