madzik751 19.06.07, 11:09 moze komus zostaly po weselu a nie zdazyl jeszcze wyrzucic jestem z warszawy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocurki_dwa Re: potrzebuje butelki po wodce moze ktos ma... 19.06.07, 11:12 po co Ci? Robisz sama wódkę? Odpowiedz Link Zgłoś
kingadaw Re: potrzebuje butelki po wodce moze ktos ma... 19.06.07, 11:31 pojerzewam, żeby nalać w nią wodę i postawic na stole panstwa młodych - to jedyny sposób, by nie upic się na własnym weselu Odpowiedz Link Zgłoś
kocurki_dwa Re: na sok malinowy 19.06.07, 11:38 buteli po occie polecam tylko umyte i wyparzone Odpowiedz Link Zgłoś
kocurki_dwa Re: ale po ocie tez nie mam :) 19.06.07, 12:55 to se kup my kupowaliśmy około80 butelek musi być charakterystyczna szyjka Odpowiedz Link Zgłoś
madzik751 a tak naprawde to po czesci na wodke... 19.06.07, 11:36 bo mi zapowiedzieli ze bede miala 3 bramy po drodze i powiedzieli ze tanio sie nie wykupie Odpowiedz Link Zgłoś
ala.81 Re: potrzebuje butelki po wodce moze ktos ma... 19.06.07, 11:37 my przelewaliśmy w butelki po wódce wino, które zostało w otwartych butelkach i nie mogliśmy ich zakorkować Odpowiedz Link Zgłoś
madzik751 do kocurki dwa 19.06.07, 13:17 nie musisz byc niemila tak sie sklada ze w warszawie b.trudno o skup butelek a i w polmosi enie chca sprzedawac na sztuki jakbym miala gdzie kupic to bym nie prosila o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
kingadaw Re: do kocurki dwa 19.06.07, 13:29 ja robię już kilka lat sok malinowy w butelkach po Kubusiu (dużych i małych), tak jak wszystkie trzeba tylko wyparzyć, a zakrętka po jakimś czasie sie wciąga wiec są szczelne. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k po co te uwagi ? 19.06.07, 14:01 Dziewczyny, madzik poprosiła o pomoc a tu komentarze nie ważne do czego te butelki mają służyć może na wódkę a może na przepalankę, o której ostatnio był wątek może na imber a może na ten przysłowiowy sok malinowy zamiast wykorzystać okazję i za pare groszy sprzedać niepotrzebne szkło weselne pojawiają się pytania i niemiłe uwagi po co to Odpowiedz Link Zgłoś