mike2005 06.07.07, 00:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=65442580 Pozdrawiam, Mike Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
memphis90 Re: Mike rozgrzesza 06.07.07, 10:31 Powiem tak- za bardzo się cenię, zeby się sprzedać za dostęp do grubego portfela czy beemkę (fe, gdyby to był choć jaguar). Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Mike rozgrzesza 06.07.07, 10:45 jaki by ten mike głupi i prymitywny nie był, to jednak trochę racji ma kiedyś kobiety wybierały (baaardzo "kiedyś" ) mężczyzn silnych, którzy będą w stanie zdobyć pożywienie dla nich i ich potomstwa co się dziś zmieniło? nic każda z nas powinna wybrać takiego, który będzie najlepszym ojcem dla jej dzieci, zapewni im bezpieczeństwo i dobrą przyszłość szalony spontaniczny romantyk czy opiekuńczy realista? ja wybrałam tego drugiego Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: Mike rozgrzesza 06.07.07, 10:48 a ja pierwszego i dobrze mi z tym, bo nie podlegam pod rozgrzeszenie ktore sle mike Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Mike rozgrzesza 06.07.07, 10:50 A myślisz, ze jak realista, to od razu ma kasę? Fajnie by było... Choć ja i tak nie powinnam narzekać, bo mój jutro-już-mąż będzie zarabiał więcej niż ja (do tej pory to zawsze ja miałam więcej kasy, dopiero teraz się to odwraca). Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Mike rozgrzesza 06.07.07, 10:48 Zdecydowanie opiekuńczy realista, ale z małym pazurkiem szaleństwa (żebysmy mogli się razem pośmiać, ponurakom mówię nie) Ale zauważ, ze my tu znów rozważamy cechy charakteru, a nie zasoby konta delikweta) A wiedziałaś, że Mike ma teraz KOBIETĘ? Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: Mike rozgrzesza 06.07.07, 11:00 golinda napisała: > każda z nas powinna wybrać takiego, który będzie najlepszym ojcem dla jej > dzieci, zapewni im bezpieczeństwo i dobrą przyszłość Nie kazda kobieta chce dzieci, nie kazda chce bezpieczenstwa i jak to nazywasz dobrej przyszlosci. Jak np. moja przyjaciolka, ktora z swoim facetem wyjechalam na rok w podroz dookola swiata. > szalony spontaniczny romantyk czy opiekuńczy realista? ja wybrałam tego >drugiego Moj jest opiekunczym realista z motorem Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Mike rozgrzesza 06.07.07, 11:36 no tylko ze takie rozmyslania czytalam juz z 20 razy w roznych gazetach nie wiem jaki jest sens malpowac od kogos Odpowiedz Link Zgłoś
wielorak Re: Mike rozgrzesza 06.07.07, 11:22 przestań pisać 1 wątek na 100 forach, wszędzie cię pełno i wszędzie jeden i ten sam temat- kobiety które leca na kasę nuuuuuuuuuudaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Mike rozgrzesza 06.07.07, 13:24 oj, mike marzy sobie w ten sposób, że ma kasę i że laski na niego lecą (a niestety nie lecą, bo nie ma ani kasy ani inteligencją nie grzeszy, o urodzie nie wspominając!) DD Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Mike rozgrzesza 06.07.07, 16:14 poczytaj sobie jego posty... nie trzeba być wielkim psychologiem, żeby to wywnioskować... Odpowiedz Link Zgłoś
milka833 Re: Mike rozgrzesza 06.07.07, 15:33 zafiksowany jesteś do długoterminowej terapii Odpowiedz Link Zgłoś