anetapuchalska 04.09.07, 15:41 najlepiej własny stanik - gładki i dopasowany kolorystycznie do sukienki. Dobry by był silikonowany ale nie wiem czy na duży biust uda ci sie taki znaleźć (mi sie jeszcze nie udało Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tensik Re: stanik 06.09.07, 00:03 Odpuść sobie silikony. Są cięzkie i obciążają biust, więc wygląda się kiepsko. Ja sie załamałam jak zobaczyłam zdjęcia z wesela brata, gdy miałam ubtane silikony. Wielka pomyłka. MOże nadają sie na mały biustt lub brak biustu, ale na duzy biust, absolutnie nie! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: stanik 18.09.07, 14:58 dziewczyny, dobry stanik, dobrze dobrany na pewno nie będzie się marszczył pod sukienką. Przy duzym biuście silikonu nie polecam - ani w postaci misieczek, ani ramiączek. zajrzyjcie sobie na www.bellissima.com - może nie są najtańsze, ale firma dobrze je dobiera (przeprowadzają wywiad) i świetnej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
slubnabielizna_pl Re: stanik 27.05.08, 15:21 Witam, Zapraszamy do zapoznania sie z naszą ofertą!!! Elegancka, dobrej jakości i nie droga bielizna do ślubu. www.slubnabielizna.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wrobelek0403 Re: stanik 26.06.08, 02:55 przydałoby się jeszcze rozmiarówkę wprowadzić trochę bardziej urozmaiconą... Odpowiedz Link Zgłoś