mell24 05.06.08, 14:05 może macie z nią jakieś doświadczenia??? Będę wdzięczna za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stworzenje polecam 05.06.08, 14:40 z czystym sumieniem polecam buty z tej strony - firma Growikar.Zamówiłam białe atłasowe na płaskim,bo w sklepie nic dla mnie nie było.Buty solidnie wykonane, ba po weselu uprałam w pralce-wytrzymały i obecnie są ufarbowane na niebiesko .Więc ponoszę jeszcze. Zamówiłam za duże 41 noszę,okazało się, że jak mam szczupłą stopę to nr mniejsze odesłałam przysłali 40 i super . Odpowiedz Link Zgłoś
piki83 Re: polecam 05.06.08, 17:08 ja też polecam, zresztą sama taki wątek z zapytaniem miałam gdy chciałam zamówić i po udanej transakcji i pełnego zadowolenia z butków napisałam we własnym wątku ze wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
mell24 Re: polecam 07.06.08, 17:35 stworzenje napisała: > ba po weselu uprałam w pralce-wytrzymały i obecnie są ufarbowane na niebiesko > .Więc ponoszę jeszcze. A jak je ufarbowałaś? Myślisz, że dałoby radę na brązowo? Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje farbowanie butów 08.06.08, 12:22 oddałam do farbowania na ul.Nowy Świat w Wawie, pani mi tam pomalowała atłaski, wyszedł taki niebiesko-stalowy.Całe mam z atłasu,wiec fajnie wyszlo. Obcasik tylko pozostał biały,ale akurat to sie nie gryzie z reszta,bo ten niebieski jasny wyszedl.Obcasik plastikowy wiec dlatego go nie zlapalo . Odpowiedz Link Zgłoś
mell24 Re: farbowanie butów 09.06.08, 10:15 Ja nie z Warszawy A co to za miejsce? Dokąd poszłaś do ufarbowania tych butków? Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: farbowanie butów 09.06.08, 15:26 no w Wawie wlasnie ul.Nowy Świat 22 w bramie. Odpowiedz Link Zgłoś
mell24 Stworzenje...... 10.07.08, 06:54 powiedz proszę jak nazywa się to miejsce gdzie farbowałaś buty??? Chodzi mi niekoniecznie o nazwę sklpu, ale czy było to u szewca, w jakimś sklepie artystycznym? Napisz cokolwiek proszę, bo bardzo chciałabym zafarbować moje butki ślubne po ślubie Z góry dziękuję i czekm na jakąś odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
doti207 Re: Bialebuty.pl co sądzicie o tej stronie? 11.06.08, 08:48 Właśnie wczoraj przyszły- naczekałam się przez ten strajk poczty... Generalnie są o.k. i jestem zadowolona. Troszeczkę są za duże bo ja noszę rozmiar 38,5 a wybrałam 39 dla bezpieczeństwa (zresztą sugerują tak na stronie)ale myślę, że to może i lepiej. Materiał sama im dosyłałam bo chciałam mieć z takiego samego jak suknia. Ładnie wykończone, porządnie Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Bialebuty.pl co sądzicie o tej stronie? 11.06.08, 09:23 ja mialam wlasnie zamowione 41,bo takie nosze,jednak okazaly sie sporo za duze,by mi klapaly jakby sie rozchodzily,odeslalam,przyslali 40 i super leza na stopie,bo mam szczupla i stad ta roznica w wymiarze sie okazala . Odpowiedz Link Zgłoś
mell24 Re: Bialebuty.pl co sądzicie o tej stronie? 11.06.08, 09:50 Ale przecież napisali żeby zamówić rozmiar mniejsze, więc sporo nosisz 38,5 to powinnaś zamówić 38 ( albo 37) a nie 39 Ja też zamówiłam Jak długo się czeka? Napisali, że miesiąc Mam nadzieję, że przyjdą wcześniej i na przymiarkę 8.lipca już w nich wystąpię)) Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Bialebuty.pl co sądzicie o tej stronie? 11.06.08, 09:54 mi jakos szybko przyszly pamietam,to bylo rok temu w czerwcu jakos,jak odeslalam,to nastepne po 2 tygodniach jakos . Odpowiedz Link Zgłoś
doti207 Re: Bialebuty.pl co sądzicie o tej stronie? 11.06.08, 12:46 Tam na stronie jest rozmiarówka-mierzyłam i wychodziło 39. Obawiam się, że rozmiar mniejsze mogłyby być za małe. Jestem zatem zadowolona. Jeśli chodzi o przesyłkę to akurat się wstrzeliłam z zamówieniem przed Bożym Ciałem, a później doszedł ten strajk poczty. Umówiłam się jednak mailowo, że buty przyślą mi kurierem jak tylko dostaną je z Gniezna. No i tak rzeczywiście było )) Odpowiedz Link Zgłoś
bakali Re: Bialebuty.pl co sądzicie o tej stronie? 22.07.08, 14:16 Ja zamówiłam buty z San-Buta, co prawda nie przez bialebuty (bezpośrednio z San-Buta na Allegro), ale moge się na temat butów tej firmy wypowiedzieć, może komuś sie przyda Bez problemu robią buty według wskazówek, ja np. poprosiłam o obcasy inne niż standardowe. Przesyłka przychodzi po ok, tygodniu, a buty jeszcze pachną nowościa. Do tego szybko odpisuja na maile. Same buty są piękne, typowo ślubne, z pięknego materiału. Co prawda jakość wykończenia nie jest idealna, mogłoby byc staranniejsze, ale ogólnie nie mam na co narzekać. Jak na buty za 90 złotych, które założy się kilka razy, sa niezłe. Fajny pomysł ze sklepem z butami ślubnymi, naprawdę wybór jest olbrzymi, co prawda nie do końca ufam kupowaniu butów na odległośc, ale tutaj akurat udało się idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś