anka7961 05.08.08, 22:45 Wrzucam pierwsze zdjęcia, jakie dostaliśmy od fotografów fotoforum.gazeta.pl/5,2,anka7961.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stworzenje super fotki 05.08.08, 23:28 serio,takie fajne ujęcia,w opuszczonej budowli-gdzie to?. Przód butów masz ładny . Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Nasze zdjęcia :) 19.07.2008 05.08.08, 23:32 fajne, a masz cos z fotoreportazu? Odpowiedz Link Zgłoś
patkag Re: Nasze zdjęcia :) 19.07.2008 06.08.08, 05:04 boooooooooooooskie w 100% moj styl!!!!! ja mam nadzieje ze bedziemy miec w podobnym...czekam wlasnie na fotki od fotografa...tez robilismy w opuszczonym budynku tyle ze to byl stary zaklad napraw taboru kolejowego Odpowiedz Link Zgłoś
anka7961 Re: Nasze zdjęcia :) 19.07.2008 06.08.08, 07:14 zdjęcia były robione w spalonej kamienicy na ul. Krowiej w Warszawie i nad Wisłą. zdjęć ze ślubu i wesela niestety jeszcze nie mam. tzn nie mam od fotografów, bo kilka od znajomych udało mi się zdobyć, ale nie są najlepszej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Nasze zdjęcia :) 19.07.2008 06.08.08, 09:04 Bardzo ładne zdjęcia. My najprawdopodobniej równiez w sjakimś opuszczonym, starym budynku będziemy robić, ale nadal go szukamy Odpowiedz Link Zgłoś
costabryka Re: Nasze zdjęcia :) 19.07.2008 06.08.08, 15:52 piekne bardzo bardzo mi sie podobaja. czekam na jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Nasze zdjęcia :) 19.07.2008 06.08.08, 16:03 Sesja jak widzę robiona po ślubie, a dla mnie to już nie to - to raz, a dwa zdjęcia robione przy tych oknach wyglądają tak, jakbyście chcieli zaraz przez te ona wyskoczyć, albo co jeszcze gorszego... Nie lubię mrocznych zdjęć ze ślubów. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje fotograf niech tak trzyma! :-) 06.08.08, 18:52 dziwne skojarzenia ma kaamilka, jak najbardziej artystyczna sesja,a nie kicz pt.:para na baczność na tle gołąbków tudzież w atelier ze sztucznym tłem i rzuconym siankiem i oczywiście zadartą nogą panny młodej prezentującej kiczową podwiąchę,a fuj! pokazałam te zdjęcia koleżance która też zajmuje się fotografią, nam zreszta teź robiła zdjęcia ślubne i baaardzo się jej te podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
anka7961 Re: Nasze zdjęcia :) 19.07.2008 06.08.08, 23:17 Sesja z założenia miała być po ślubie - nie wyobrażam sobie sesji w dniu ślubu na godzinę przed nim, tak samo jak nie wyobrażam sobie zostawić gości na weselu na 1,5-2 godziny i pojechać na zdjęcia. Mi natomiast baaaardzo podobają się mroczne zdjęcia ślubne. Żeby jednak nie było zbyt mroczno mieliśmy też sesję w bardziej tradycyjnym miejscu - nad Wisłą Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Stworzenje, Anka 07.08.08, 08:28 Moja odpowiedź nie była zaproszeniem do polemiki. Jak można dyskutować z podobaniem sie komuś zdjęć albo i nie, jak można dyskutować na temat kogoś skojarzeń, że ktoś lubi po ślubie przebrać się w suknię ślubną i robić zdjęcia, a dla kogoś innego nie są to zdjęcia ślubne tylko zdjęcia w sukni ślubnej...? I stworzenje - dziwie się, że nie widzisz złotego środka między zdjęciami autorki wątku a tym co Ty opisałaś? Twoja sesja myślę, że była pomiędzy, więc nie rozumiem się skąd Twoje oburzenie. I skoro Twoja koleżanka powiedziała, że to re-we-la-cy-jne zdjęcia, to ja mam teraz karnie pochylić głowę i powiedzieć przepraszam, myliłam się - podobają mi się te artystyczne zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
anka7961 Re: Stworzenje, Anka 07.08.08, 09:11 Kaamilka chyba troszkę źle odebrałaś moją odpowiedź. Ja nie zaatakowałam Twojej wypowiedzi, a jedynie odpisałam na nią. Nie wychodzę z założenia że moje zdjęcia muszą podobać się wszystkim i masz prawo do wyrażania negatywnych opinii, tylko nie atakuj mnie, gdy podaję swoje argumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Stworzenje, Anka 07.08.08, 09:48 Ale podajesz swoje argumenty na co? W jakim celu? Mój post również nie był atakiem, tylko wyrażeniem swojej opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Nasze zdjęcia :) 19.07.2008 07.08.08, 09:17 mlodej parze gratuluje i zycze szczescia one nie sa mroczne one sa fajne kojarze fotki J.M., te tez sa b. udane niesamowite niebo fotoforum.gazeta.pl/3,0,1362685,2,5.html Odpowiedz Link Zgłoś
vivi-anne Re: Nasze zdjęcia :) 19.07.2008 07.08.08, 09:25 Jak zwykle muszę dorzucić swoje 5 groszy Zacznę od tego, że ładna z Was para. Zdjęcia nie są w moim typie. Jedyne, które mi się podoba to to, na którym stoisz w sukni w wodzie. (Nie bylo Ci szkoda sukni?) Jest artystyczne. Jeśli chodzi o serię zdjęć przy oknie, to muszę powiedzieć, że są bardzo mroczne, wręcz pogrzebowe... Swoją drogą to dziwi mnie, że fotograf, który pewnie zgarnął ładną sumkę nie potrafił wpaść na pomysł inny niż czarnobiałe fotki przy oknie. Osobiście wolę zdjecia wśród romantycznych krajobrazów, ale jeśli wam pasują takie mroczne klimaty to spoko. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś