agusia3107 16.01.09, 17:44 Moi Drodzy! Jakim autem bedziecie jechac do ślubu? Moze macie namiary na jakąs tanią wypożyczalnie? Ja do kościola mam zaledwie 200m, ale po ślubie do restauracji ok 15km. Poradzcie prosze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stworzenje Re: Auto do ślubu 16.01.09, 17:50 agusia3107 napisała: > Moi Drodzy! Jakim autem bedziecie jechac do ślubu? Moze macie namiary na jakąs > tanią wypożyczalnie? Ja do kościola mam zaledwie 200m, ale po ślubie do > restauracji ok 15km. Poradzcie prosze. taką odległość bym pokonała pieszo oczywiście gdyby nie padało . Zaś do restauracji już samochodem, a może w rodzinie masz jakiś fajny samochód,albo znajomi mają . Odpowiedz Link Zgłoś
agusia3107 Re: Auto do ślubu 16.01.09, 18:17 Oczywiście znalazłby sie ktoś z rodzinny, ale nie bardzo mi wypada prosic kuzyna aby wiózl nas, bo bedzie naszym gosciem, a poza tym juz kiedys cos nabąklam na ten temat i chyba nie byl tym zadowolony. Dlatego wolalabym pominac rodzine lub znakomych. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Auto do ślubu 16.01.09, 18:47 agusia3107 napisała: > Oczywiście znalazłby sie ktoś z rodzinny, ale nie bardzo mi wypada prosic kuzyn > a > aby wiózl nas, bo bedzie naszym gosciem, a poza tym juz kiedys cos u nas autem z rodziny wiózł nas Świadek . Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.twardo Re: Auto do ślubu 16.01.09, 21:27 My też jechaliśmy do ślubu autem pożyczonym od rodziny. Ale jeżeli nie chcesz pożyczac to może podrzucę Ci inny pomysł, kiedyś jak byłam na starym mieście pod jeden z kościołów podjechał, uwaga, daewoo matiz i wysiadła z niego para młoda. Nie był to jednak zwykły matiz był przecudnie przybrany takimi małymi kokardkami, kokardki były przyczepione na całym samochodzie i było ich naprawdę dużo. Wyglądało to bardzo uroczo i oryginalnie. Nie namawiam Was oczywiście do spędzenia tygodnia na oklejaniu samochodu kokardkami ale może samochód najbliższej rodziny (rodziców, brata, siostry) albo Wasz - jeżeli macie - jakoś oryginalnie ubierzecie. Zwykły samochód ale niezwykła dekoracja. "www.gosiatwardo.yoyo.pl/" Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Auto do ślubu 16.01.09, 21:42 nie masz własnego samochodu i chodzi ci o to aby pokazać się w bryce na którą cię nie stać??? Odpowiedz Link Zgłoś
agusia3107 do des4 16.01.09, 23:30 Mamy auto, na brak kasy tez nie nazekam i wcale nie zalezy mi na ekstra bryce, ale uwazam, ze ten dzien musi byc wyjatkowy, inny od pozostalych i chociaz w tym dniu chcę czuc sie jak księżniczka. A nawet jesli miałabym pokazac sie w super kosmicznej bryce, to co?? Przeciez to nie grzech, a jesli nie chcesz pomoc, to chociaz nie pisz glupich komentazy, ktore tylko denerwuja. Ślub ma sie raz w życiu i dlatego zalezy mi na czyms innym Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: do des4 17.01.09, 22:30 samochód cię uszczęsliwi???...ok...pamiętej aby miach chrom na felgach, klimę automatyczną, broń Boże manualny i dwa wydechu...poczujesz się wyjątkowa w tym dniu, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: Auto do ślubu 18.01.09, 12:39 no, ja na przykład nie mam aktualnie. To co, ponieważ mnie nie stać (od ręki w tej chwili to chyba tylko bym malucha mogła kupić), mam iść z kapcia czy jechać rowerem do ślubu? (rower mam ). Kumpel nas podwiózł swoim autem i dla mnie kompletnie nie miało znaczenia, jaka marka i model (nawet był stuknięty z tyłu i wgnieciony...). Ale Twój komentarz jest nie na miejscu - jeśli ktoś wynajmuje wypasione auto na parę godzin, to przecież najlepszy dowód, że go właśnie na to stać! Odpowiedz Link Zgłoś
agusia3107 Re: Auto do ślubu 16.01.09, 23:32 Dziekuje ci Gosiu. Bardzo fajny pomysł. A co tam, nawet jesli mialabym przyklejac te kokardki tydzien, to i tak warto Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Auto do ślubu 16.01.09, 23:55 Albo...jak ciemne auto to białe margerytki...pięknie to wygląda Ja też jechałam samochodem z rodziny...wujek nie dość,że się zgodził to jeszcze ucieszył,że będzie nas wiózł Tylko zrezygnowałam z margerytek bo to nowe auto było,pozatym miałavbym pół godziny na obklejanie tylko...no i srebrne,więc nie byłoby efektu Odpowiedz Link Zgłoś
carolina80 Re: Auto do ślubu 10.04.09, 23:29 My mamy czarne i jakoś zupełnie nie wyobrazam sobie jechać do ślubu czarnym. Strasznie chciałam jakieś czerwone oldschoolowe, niestety w okolicy w której bierzemy ślub nic takiego nie było, nie chcieliśmy też zamawiać samochodu 100km dalej, bo za każdy kilometr dojazdu liczą sobie 2pln. Suma sumarum będziemy mieć błękitnego zabytkowego mercedesa. Myślałam też o motorówce - ślub i wesele nad jeziorami, ale mama mi ten pomysl odradzila z uwagi na fryzurę. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Auto do ślubu 11.04.09, 13:54 My będziemy jechać jakimś retro autkiem, bo taki pasuję nam do Kościoła i sali(pałacyk). A będziemy wypożyczać stąd. [ulr]http://www.fovilim.com/?gclid=COm_q_zh6JkCFZSD3godQBiwQQ[/url] mają dużo samochodów retro i limuzyn jakby ktoś chciał. Napisane jest, że działają na terenie całej Polski. Niestety nie wiem ile ta przyjemność będzie nas kosztować(dzisiaj dopiero meila wysłałam do nich) ale myślę,że zmieścimy się w 2000(tyle mamy przeznaczone na wypożyczenie auta w budżecie). Odpowiedz Link Zgłoś
carolina80 Re: Auto do ślubu 11.04.09, 16:39 Jeśli jesteś z wawy to za taką kwotę wypożyczysz też autko z Otrębusów. Moja kumpela ma zarezerwowane jakieś fajne zabytkowy samochód za 1600pln. Nas by dobił dojazd - wesele bedzie 260 km od Warszawy - 2 tys zapłacilibyśmy za sam dojazd i powrót pojazdu + jeszcze kwota za wypożyczenie... zdecydowanie za dużo Odpowiedz Link Zgłoś
majki32 Re: Auto do ślubu 29.04.09, 11:30 Wcale niekoniecznie tyle zapłacisz. W Wawie jest np. taka Alfa-Romeo kabrio z 1929 która liczyła moim znajomym 1zł za km dojazdu w dwie strony, czyli za dojazd byś zapłaciła 550zł. Wzięli ją z www.auta-slubne.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś