thndzeta 30.07.09, 12:27 Poszukuje zespolu na swoje wesele z wolnym terminem na 21 sierpnia 2010 r. okolice Ciechanowca Wokal, perkusja itp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brevis1 zespół muzyczny tel 606450920.> 03.08.09, 14:45 witam ! termin mamy wolny mój tel 606450920 szczegóły na telefon lub e-mail: blueheaven@poczta.fm pozdrawiam dariusz Odpowiedz Link Zgłoś
zespolstm Re: Szukam zespołu na wesele z PODLASIA 17.09.09, 20:25 Witam, jeżeli aktualne zapraszam na stronę zespołu STM www.zespolstm.republika.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aaa_4 Re: Szukam zespołu na wesele z PODLASIA 21.09.09, 20:50 Witam serdecznie. Jeśli nadal poszukują Państwo zespołu na wesele zapraszam na stronkę www.the-moments.pl Pozdrawiam Serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
remix-1 Re: Szukam zespołu na wesele z PODLASIA 27.09.09, 02:23 Jeśli państwo potrzebują zespołu polecam państwu mój zespół muzyczny REMIX na wesele.Skład zespołu jest damsko-męski trzyosobowy plus wodzirej. Bawimy gości rytmiczną muzyką w stylu pop,dens i disco polo.Gramy na żywo na klawiszach,gitarze i akordeonie. W przerwach prowadzimy zabawy i konkursy a przy stołach śpiewamy z gośćmi piosenki biesiadne z akompaniamentem gitary oraz akordeonu. Nasza strona remixkluczbork/freehost/pl lub nasz kontakt dmnczarnecki@gmail.com. Tel. 698 021 522 Cena za usługę jest zależna od czasu trwania wesela ( jeden lub dwa dni) Zapraszam do skorzystania z naszych usług i proszę o napisanie smsa to zadzwonimy Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
sebastiankaczorowski Re: Szukam zespołu na wesele z PODLASIA 30.09.09, 12:23 Może fotograf się przyda? -- Może zdjęcie? www.sebfoto.com Odpowiedz Link Zgłoś
am_music Re: Szukam zespołu na wesele z PODLASIA 01.10.09, 22:06 Witam, Proponuję Państwu zespół FLINK lub NEW BROKEN BEAT. FLINK- skład 5-cioosobowy 100% na żywo (perkusja, bas, gitara elektryczna, klawisz, akordeon, wokal damski oraz męski), szeroki repertuar, zawodowi muzycy, efektowne akustyczne brzmienie NEW BROKEN BEAT- skład 4-osobowy wyróżniający się dwoma pięknymi damskimi głosami, sympatycznym klawiszowcem (wokalistą) oraz przebojowym wodzirejem Więcej informacji na stronie www.antonimojkowski.pl (znajdują się tam zakładki do stron każdego zespołu) lub pod tel. 509140115, 509535202 Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
katkowa doborowa jakość wykonywanych usług za dobrą cenę:) 01.10.09, 23:15 zespół Paka z Radomska, nr kontaktowy 600 389 852 (Arek) jeszcze nie usłyszeliśmy złego słowa w naszą strone skierowanego Serdecznie Zapraszamy i mamy nadzieję, że telefon, do nas bedzie ostatnim jaki wykonaie w poszukiwaniu zespołu na wesele Odpowiedz Link Zgłoś
fire-moon Re: Szukam zespołu na wesele z PODLASIA 13.10.09, 00:33 Zespół Muzyczny " FIRE MOON " z Rybnika oferuje Państwu profesjonalną oprawę muzyczną na: - Wesela , -Studniówki , -Festyny , -Biesiady , Bankiety i inne imprezy okolicznościowe. Skład zespołu tworzą muzycy , którzy od 10 lat występują na scenie zarówno w Polsce jak i za granicą. W repertuarze zespołu znajduje się aktualnie ok.4000 utworów (od lat 60-tych po Disco Polo, Rock, Pop,Funcy,utwory Biesiadne jak i najnowsze hity radiowe). Zespół prócz oprawy muzycznej prowadzi także na życzenie klienta szereg przeróżnych zabaw. Posiadamy również własne profesjonalne oświetlenie, które dadatkowo wprowadzi Państwa w rytm naszej muzyki. W celu przesłuchania paru naszych utworów zapraszamy na: zespol-weselny-fire-moon. muzzo.pl/ Tylko u Nas Najniższe ceny na rynku Zespołów Muzycznych!! Zapraszamy do wspólnej, niezapomnianej Zabawy ! Pozdrawiamy Zespół Fire-Moon Kontakt:Karina Stukator 510-857-530e-mail: fire-moon@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marcom.303 Re: Szukam zespołu na wesele z PODLASIA 19.10.09, 22:42 Witam zajmuję się organizacją wesel jestem dj gitarzystą wokalistą konferansjerem wodzirejem mam spore doświadczenie w prowadzeniu i organizacji wesel mieszkam w Legionowie zapraszam do mnie możemy obejrzeć filmy z wesel które prowadziłem i ewentualnie sporządzić umowę mój e mail : m.manaj@ip-point.pl tel. 0 697 350 118 P.S. Na weselach śpiewam i gram z komputerem oraz odtwarzam muzykę a także proponuję karaoke mogę zaproponować również oprawę muzyczną na poprawinach. Odpowiedz Link Zgłoś