IP: *.proxy.aol.com 08.06.02, 22:43
Widzialem Rondzie w Swidnickim zlobku w galeri zdjec ze Swidnika.
www.republika.pl/monika2x
Obserwuj wątek
    • Gość: lucy_z Re: Rondzia IP: *.com / 192.168.0.* 09.06.02, 18:13
      Gość portalu: Casey napisał(a):

> Widzialem Rondzie w Swidnickim zlobku w galeri zdjec ze Swidnika.
      > www.republika.pl/monika2x

Dzięki Casey za tę stronkę:) Rzeczywiście fajnie w tym żłobku z tymi
      buteleczkami;) Myślisz, że jedno z nich to nasza...?????? ;)
      • Gość: Casey Re: Rondzia IP: *.proxy.aol.com 09.06.02, 19:32
        Gość portalu: lucy_z napisał(a):

> Gość portalu: Casey napisał(a):
        >
        > > Widzialem Rondzie w Swidnickim zlobku w galeri zdjec ze Swidnika.
        > > www.republika.pl/monika2x
        >
        > Dzięki Casey za tę stronkę:) Rzeczywiście fajnie w tym żłobku z tymi
        > buteleczkami;) Myślisz, że jedno z nich to nasza...?????? ;)

A moze byc.... ze wszystkie trzy;))), i teraz..........spotkanie
        w Lublinie, po latach rozlaki? ;)))
        • Gość: Ronja Re: Rondzia IP: 212.244.252.* 10.06.02, 11:34
          Ale ja kiedyś grzeczna byłam, naprawdę, co prawda całowałam się z chłopakami w
          przedszkolu, ale nie piłam, słowo zucha!:)
          • Gość: Casey Re: Rondzia IP: *.proxy.aol.com 10.06.02, 22:32
            Gość portalu: Ronja napisał(a):

> Ale ja kiedyś grzeczna byłam, naprawdę, co prawda całowałam się z chłopakami w
            > przedszkolu, ale nie piłam, słowo zucha!:)

Nawet mleka???;)))
            • lucy_z Re: Rondzia 12.06.02, 08:19
              Uśmiałam się z niektórych zdjęć. Te współczesne jakoś mało takich ładnych
              miejsc pokazują. A może taki we mnie siedzi patriotyzm lokalny i wszystko widzę
              na różowo???
              • Gość: Casey Re: Rondzia IP: *.proxy.aol.com 13.06.02, 04:35
                lucy_z napisał(a):

> Uśmiałam się z niektórych zdjęć. Te współczesne jakoś mało takich ładnych
                > miejsc pokazują. A może taki we mnie siedzi patriotyzm lokalny i wszystko widzę
                >
                > na różowo???

Z wypowiedzi pani Moniki wspoltworcy tej strony wynika, ze zdjecia w pewnej
                czesci pochodza od bylych i obecnych mieszkancow Swidnika.
                Dla mnie daja pewne wyobrazenie o tym miescie.
                Poniewaz kolega przeprowadzil sie do Swidnika, wiec jesli w przyszlosci bede mial
                okazje byc w Polsce napewno i tam bede.
                Jestem ciekaw czy na ktoryms ze zdjec nie ma ul. Ks. Jana Hryniewicza.
                • Gość: Ronja Re: Rondzia IP: 212.244.252.* 13.06.02, 08:34
                  Ale ulica o której mówisz leży na uboczu i prowadzi do lasu!
                  Ja się troszku czepię - wydaje mi się że współcześnie można jeszcze ładniej
                  pokazać Swidnik:)
                  • Gość: lucy_z Re: Rondzia IP: *.com / 192.168.0.* 13.06.02, 09:03

> Ale ulica o której mówisz leży na uboczu i prowadzi do lasu!
                    > Ja się troszku czepię - wydaje mi się że współcześnie można jeszcze ładniej
                    > pokazać Swidnik:)

O tym właśnie też pisałam. Można by pokazać nawet te domy współczesne, o
                    ciekawej architekturze, te osiedla domków jednorodzinnych, nawet nowy cmentarz ma
                    ciekawe ogrodzenie jakiego nawet Lublin nie ma...
                    A wiesz Ronju i Casey, że na Wybrzeżu te stare bloki ciekawie pomalowali, tak
                    zyskały na tym, całkiem fajno to wygląda bo bloki zrobiły się kolorowe, ciepłe...
                    Bo cóż innego można z blokami zrobić??? Tylko je jakoś ozdobić.
                    Ronju! Mój brat jak pierwszy raz przyjechał do Świdnika to zachwycał się
                    zielenią, wtedy było tego pełno, te kwiaty sadzone, te klomby, to było bardzo
                    zadbane. On był malarzem, plastykiem i to mu od razu wpadało w oko...
                    • Gość: Ronja Re: Rondzia IP: 212.244.252.* 13.06.02, 14:51
                      Mi się podoba rzut jadąc Al. Lotników w strone Świdnika, jak zza zakrętu
                      wyłania się Świdnik. Podoba mi się pofałdowanie terenu. Pofalowane pola dookoła
                      miasta, lasy... Widoczne z ulic polne drogi wyjeżdżone przez wozy...
                      • Gość: Casey Re: Rondzia IP: *.proxy.aol.com 13.06.02, 15:26

> Mi się podoba rzut jadąc Al. Lotników w strone Świdnika, jak zza zakrętu
                        > wyłania się Świdnik. Podoba mi się pofałdowanie terenu. Pofalowane pola dookoła
                        >
                        > miasta, lasy... Widoczne z ulic polne drogi wyjeżdżone przez wozy...

Nie wiem jak Swidnik ogolnie wyglada, ale nawet z tych zdjec z blokami, widac
                        pewna przesterzen miedzy budynkami, ta zielen, drzewa.
                        • Gość: Ronja Re: Rondzia IP: 212.244.252.* 13.06.02, 15:41
                          No bo tych parę osiedli nie trzeba było skupiać na małej przestrzeni tylko sie
                          mogli pobawić w rozrzucenie tego po przestrzeni
                          • Gość: lucy_z Re: Rondzia IP: *.com / 192.168.0.* 13.06.02, 15:44

> No bo tych parę osiedli nie trzeba było skupiać na małej przestrzeni tylko sie
                            > mogli pobawić w rozrzucenie tego po przestrzeni

A teraz się samo jakoś rozrzuca, to tu gdzieś powstają jakieś domki to tam. Ale
                            jak to wszystko szybko powstaje.
                            • Gość: lucy_z Re: Ronja i Casey IP: *.com / 192.168.0.* 13.06.02, 20:20
                              Ja Wam bardzo dziękuję za miłe słowa na lubelskim forum ale tam nie chciałam
                              odpowiadać, żeby nie podnosić tego wątku bo to mnie krępuje;)
                              • Gość: lucy_z Re: Ronja i Casey i KTS IP: *.com / 192.168.0.* 13.06.02, 20:26
                                Gość portalu: lucy_z napisał(a):

> Ja Wam bardzo dziękuję za miłe słowa na lubelskim forum ale tam nie chciałam
                                > odpowiadać, żeby nie podnosić tego wątku bo to mnie krępuje;)

No i Tobie bo to Ty założyłeś co mnie przyprawiło o rumieniec i zażenowanie;)
                                • Gość: Ronja Re: Ronja i Casey i KTS IP: 212.244.252.* 14.06.02, 09:14
                                  :)))))))))))))))))))
                                  • Gość: Casey Re: Ronja i Casey i KTS IP: *.proxy.aol.com 14.06.02, 14:33

> :)))))))))))))))))))

:)))))))))))))))))))
                                    • Gość: lucy_z Re: Ronja IP: *.com / 192.168.0.* 15.06.02, 15:37
                                      Nie wiem czy jesteś dzisiaj w Świdniku ale pogoda jest super, wprawdzie trochę
                                      teraz się zachmurzyło ale mam nadzieję, że do jutra wytrzyma.
                                      • ronja Re: Ronja 28.06.02, 11:57
                                        Jezu, Jezu, a jak prognozy na przyszły tydzień na Mazurach?:)
                                        • Gość: Casey Re: Ronja IP: *.proxy.aol.com 28.06.02, 17:40
                                          ronja napisał(a):

> Jezu, Jezu, a jak prognozy na przyszły tydzień na Mazurach?:)

Dobre;))))...........na............
                                          Jaka trasa masz zamiar "bicyklowac" po Mazurach?.;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka