Gość: Casey IP: *.proxy.aol.com 08.06.02, 22:43 Widzialem Rondzie w Swidnickim zlobku w galeri zdjec ze Swidnika. www.republika.pl/monika2x Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lucy_z Re: Rondzia IP: *.com / 192.168.0.* 09.06.02, 18:13 Gość portalu: Casey napisał(a): > Widzialem Rondzie w Swidnickim zlobku w galeri zdjec ze Swidnika. > www.republika.pl/monika2x Dzięki Casey za tę stronkę:) Rzeczywiście fajnie w tym żłobku z tymi buteleczkami;) Myślisz, że jedno z nich to nasza...?????? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Rondzia IP: *.proxy.aol.com 09.06.02, 19:32 Gość portalu: lucy_z napisał(a): > Gość portalu: Casey napisał(a): > > > Widzialem Rondzie w Swidnickim zlobku w galeri zdjec ze Swidnika. > > www.republika.pl/monika2x > > Dzięki Casey za tę stronkę:) Rzeczywiście fajnie w tym żłobku z tymi > buteleczkami;) Myślisz, że jedno z nich to nasza...?????? ;) A moze byc.... ze wszystkie trzy;))), i teraz..........spotkanie w Lublinie, po latach rozlaki? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Rondzia IP: 212.244.252.* 10.06.02, 11:34 Ale ja kiedyś grzeczna byłam, naprawdę, co prawda całowałam się z chłopakami w przedszkolu, ale nie piłam, słowo zucha!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Rondzia IP: *.proxy.aol.com 10.06.02, 22:32 Gość portalu: Ronja napisał(a): > Ale ja kiedyś grzeczna byłam, naprawdę, co prawda całowałam się z chłopakami w > przedszkolu, ale nie piłam, słowo zucha!:) Nawet mleka???;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Rondzia 12.06.02, 08:19 Uśmiałam się z niektórych zdjęć. Te współczesne jakoś mało takich ładnych miejsc pokazują. A może taki we mnie siedzi patriotyzm lokalny i wszystko widzę na różowo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Rondzia IP: *.proxy.aol.com 13.06.02, 04:35 lucy_z napisał(a): > Uśmiałam się z niektórych zdjęć. Te współczesne jakoś mało takich ładnych > miejsc pokazują. A może taki we mnie siedzi patriotyzm lokalny i wszystko widzę > > na różowo??? Z wypowiedzi pani Moniki wspoltworcy tej strony wynika, ze zdjecia w pewnej czesci pochodza od bylych i obecnych mieszkancow Swidnika. Dla mnie daja pewne wyobrazenie o tym miescie. Poniewaz kolega przeprowadzil sie do Swidnika, wiec jesli w przyszlosci bede mial okazje byc w Polsce napewno i tam bede. Jestem ciekaw czy na ktoryms ze zdjec nie ma ul. Ks. Jana Hryniewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Rondzia IP: 212.244.252.* 13.06.02, 08:34 Ale ulica o której mówisz leży na uboczu i prowadzi do lasu! Ja się troszku czepię - wydaje mi się że współcześnie można jeszcze ładniej pokazać Swidnik:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Rondzia IP: *.com / 192.168.0.* 13.06.02, 09:03 Gość portalu: Ronja napisał(a): > Ale ulica o której mówisz leży na uboczu i prowadzi do lasu! > Ja się troszku czepię - wydaje mi się że współcześnie można jeszcze ładniej > pokazać Swidnik:) O tym właśnie też pisałam. Można by pokazać nawet te domy współczesne, o ciekawej architekturze, te osiedla domków jednorodzinnych, nawet nowy cmentarz ma ciekawe ogrodzenie jakiego nawet Lublin nie ma... A wiesz Ronju i Casey, że na Wybrzeżu te stare bloki ciekawie pomalowali, tak zyskały na tym, całkiem fajno to wygląda bo bloki zrobiły się kolorowe, ciepłe... Bo cóż innego można z blokami zrobić??? Tylko je jakoś ozdobić. Ronju! Mój brat jak pierwszy raz przyjechał do Świdnika to zachwycał się zielenią, wtedy było tego pełno, te kwiaty sadzone, te klomby, to było bardzo zadbane. On był malarzem, plastykiem i to mu od razu wpadało w oko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Rondzia IP: 212.244.252.* 13.06.02, 14:51 Mi się podoba rzut jadąc Al. Lotników w strone Świdnika, jak zza zakrętu wyłania się Świdnik. Podoba mi się pofałdowanie terenu. Pofalowane pola dookoła miasta, lasy... Widoczne z ulic polne drogi wyjeżdżone przez wozy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Rondzia IP: *.proxy.aol.com 13.06.02, 15:26 Gość portalu: Ronja napisał(a): > Mi się podoba rzut jadąc Al. Lotników w strone Świdnika, jak zza zakrętu > wyłania się Świdnik. Podoba mi się pofałdowanie terenu. Pofalowane pola dookoła > > miasta, lasy... Widoczne z ulic polne drogi wyjeżdżone przez wozy... Nie wiem jak Swidnik ogolnie wyglada, ale nawet z tych zdjec z blokami, widac pewna przesterzen miedzy budynkami, ta zielen, drzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Rondzia IP: 212.244.252.* 13.06.02, 15:41 No bo tych parę osiedli nie trzeba było skupiać na małej przestrzeni tylko sie mogli pobawić w rozrzucenie tego po przestrzeni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Rondzia IP: *.com / 192.168.0.* 13.06.02, 15:44 Gość portalu: Ronja napisał(a): > No bo tych parę osiedli nie trzeba było skupiać na małej przestrzeni tylko sie > mogli pobawić w rozrzucenie tego po przestrzeni A teraz się samo jakoś rozrzuca, to tu gdzieś powstają jakieś domki to tam. Ale jak to wszystko szybko powstaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Ronja i Casey IP: *.com / 192.168.0.* 13.06.02, 20:20 Ja Wam bardzo dziękuję za miłe słowa na lubelskim forum ale tam nie chciałam odpowiadać, żeby nie podnosić tego wątku bo to mnie krępuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Ronja i Casey i KTS IP: *.com / 192.168.0.* 13.06.02, 20:26 Gość portalu: lucy_z napisał(a): > Ja Wam bardzo dziękuję za miłe słowa na lubelskim forum ale tam nie chciałam > odpowiadać, żeby nie podnosić tego wątku bo to mnie krępuje;) No i Tobie bo to Ty założyłeś co mnie przyprawiło o rumieniec i zażenowanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Ronja i Casey i KTS IP: 212.244.252.* 14.06.02, 09:14 :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Ronja i Casey i KTS IP: *.proxy.aol.com 14.06.02, 14:33 Gość portalu: Ronja napisał(a): > :))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Ronja IP: *.com / 192.168.0.* 15.06.02, 15:37 Nie wiem czy jesteś dzisiaj w Świdniku ale pogoda jest super, wprawdzie trochę teraz się zachmurzyło ale mam nadzieję, że do jutra wytrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Ronja 28.06.02, 11:57 Jezu, Jezu, a jak prognozy na przyszły tydzień na Mazurach?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Ronja IP: *.proxy.aol.com 28.06.02, 17:40 ronja napisał(a): > Jezu, Jezu, a jak prognozy na przyszły tydzień na Mazurach?:) Dobre;))))...........na............ Jaka trasa masz zamiar "bicyklowac" po Mazurach?.;)) Odpowiedz Link Zgłoś