Gość: AlicjaB. IP: *.citicorp.com 13.01.04, 12:50 Jutro lece do Egiptu liniami Lotus Air z firmy Exim. CZy te samoloty sa technicznie sprawne? Prosze o wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: corrina_f1 Re: Linie Lotus Air - czy to bezpieczne? IP: *.maqs.com 13.01.04, 13:43 Rybko, zjedź kilka wątków do dołu, albo wpisz w wyszukiwarkę na tym forum hasło "lotus air" - były ostatnio conajmniej 2 posty ze sporą ilością dość pomocnych myslę informacji :) pozdr Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Linie Lotus Air - czy to bezpieczne? IP: *.aster.pl 13.01.04, 20:07 Czesc.Mam na imie Marcin i z moja dziewczyna Iwona tez jutro lecimy z Eximem.My o tych liniach duzo sie dowiedzielismy i nie mamy obaw przed lotem.Poza tym moja znajoma leciala nimi jak i tym nieszczesnym Fleszem.Mowi ze jest kolosalna roznica w standardzie tych dwu przewoznikow.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Linie Lotus Air - czy to bezpieczne? IP: *.aster.pl 13.01.04, 20:12 To jeszcze raz ja.Zapomnialem zapytac czy lecisz z kims czy sama.Jakbys miala jakies pytania to napisz maila "marcirem@wp.pl" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Linie Lotus Air - czy to bezpieczne? IP: *.aster.pl 13.01.04, 20:14 Nie wpisalem jednej litery w adresie.To jest poprawny- marcinrem@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olesia Re: do Marcina i Alicji IP: *.katowice.msk.pl / 80.51.105.* 14.01.04, 01:13 Póki co życzę Wam fajnych wakacji,po powrocie odezwijcie sie proszę.Napiszcie jak sie leciało,jakie temperatury powietrza,wody(tak z autopsji) i jak sie sprawdził Exim.No i jakie ciuchy najlepiej zabrać ze soba.Ja wybieram sie w połowie lutego.Tez z Eximem.Warunki pogodowe bea podobne.Z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
jolek Re: do Marcina i Alicji 16.01.04, 11:29 a ja wlasnie wrocilam lotusem z eximem z Hurghady. samoloty sa spoko. czulam sie bezpiecznie. troche ciasno, niestety. ale da sie przezyc. bardzo mila obsluga na pokladzie. niestety jedzonko takie sobie. przezylam jednak dwa loty z nimi. bardzo dobrzy piloci. spokojny i szybki start i dobre ladowanie. exim tez spoko. wywiazali sie bardzo dobrze. bardzo mili i kompetentni przewodnicy. szczegolnie pan Lukasz Piech. strasznie fajny gosciu :O) jakies pytania? mozna do mnie na maila. chetnie pomoge :O) jolek@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Lotus IP: *.stansat.pl 24.01.04, 14:16 francja chyba nie ma szczescia.. wlasnie podawali w radio, ze w paryzu zatrzymano samolot Lotus Air, ktory mial wyleciec z francuskimi turystami do kairu. cos sie dymilo i jeszcze jakies tam usterki techniczne (mimo ze samolot ma dopiero 3 lata), w kazdym badz razie nie pozwolono egipskiemu pilotowi na start, mimo iz ten o to zabiegal(!!), a turysci polecieli do kairu innymi liniami... dzieki Bogu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Lotus IP: *.stansat.pl 24.01.04, 14:37 o 14-tej dzisiaj podawali w wiadomosciach w Programie Pierwszym Polskiego Radia, wiec to raczej prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deo Re: Lotus IP: *.smrw.lodz.pl 24.01.04, 17:08 To byl Airbus Lotos Air i tylko cudem zatrzymali go w czasie startu bo palil sie silnik a pilot tego nie widzial . To bylo we Francji . Mam nadzieje że naprawią tego Airbusa - a mial tylko 3 lata !!!!i drugi raz sie nie bedzie palił !! Na marginesie to możesz się pocieszyc tym ,że nieszczęścia chodzą parami i jest to drugie zdarzenie z egipskimi liniami czarterowymi więc następnego nie powinno już byc i dolecisz z Lotus Air bezpiecznie do Hurghady a jeśli i tego pocieszenia Ci mało to już ostatecznie możesz pocieszyć sie tym , że nijakiemu Millerowi Leszkowi też raz sie palił silnik w rządowym Jaku - 40 i w końcu spadł z nieba ale i tak mu sie nic nie stało !! A, że TY i ON / Miller / to Polacy to sie wam nic nie stanie i jakos dolecisz do Hurghady !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corrina_f1 Re: Lotus IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.01.04, 18:08 W mordę misia ! My lecieliśmy do Egiptu Lotusem. Podobno są wszystkiego 3 sztuki. Lepiej, żeby zawsze sprawdzali dokładnie....bo niedługo dodatkowym pytaniem po "z jakim biurem lecieć, żeby nie było numerów" będzie : "jakimi liniami lecieć, żeby dolecieć i wrócić"... Odpowiedz Link Zgłoś