Dodaj do ulubionych

jeździ jeapem wranglerem

04.09.10, 10:21
Cześć dziewczyny, czy któraś z Was miała okazję poznać lub coś wie na temat chłopaka, lat koło 30,
jeździ czarnym jeapem wranglerem, czasami nosi okulary, mieszka blisko hotelu sea gull.ma na imię Weal.
Obserwuj wątek
    • 2009wa-wa Re: jeździ jeapem wranglerem 04.09.10, 10:31
      Nie wiem co chcesz wiedziec na jego temat.

Weal jest zonaty ma coreczke i lubi naciagac babki z EU na kase..........
      • cleo19x Re: jeździ jeapem wranglerem 04.09.10, 10:43
        eeeeeeeee.........nudne, to standard, a znasz go w ogóle?w jaki sposób naciąga na kasę?masz może
        jego zdjęcie?
        • egyyy Re: jeździ jeapem wranglerem 04.09.10, 14:18
          o kogokolwiek zapytalibyście tutaj na tym forum to 2009wa-wa go zna...ciekawe
          skąd? ma aż takie obeznanie w arabskich facetach?!?...wie który naciąga na kasę,
          wie który ma żonę i dzieci, pewnie rozmiary butów też zna...widać, że się nudzi
          niesamowicie...
      • cleo19x Re: jeździ jeapem wranglerem 07.09.10, 12:37
        No dobra , a czym się zajmuje, poza tym ,że naciąga babki na kasę oczywiście?
    • cleo19x Re: jeździ jeapem wranglerem 04.09.10, 15:50
      chciałabym porozmawiać po prostu z kimś kto go zna,
    • dijonka Re: jeździ jeapem wranglerem 04.09.10, 19:30
      cleo mysli ze ma moze szanse u egiptola z terenowka, bo w Polsce gdyby facet jechal kolo cleo
      jeepem to by pewnie nawet na nia nie spojrzal, no chyba ze JEAPEM;);)
      • anianeczka Re: jeździ jeapem wranglerem 06.09.10, 22:19
        ha ha ten wątek to jest dopiero atrakcja na forum :) cleo chociaż byś się nie ośmieszała, a nr rejestracyjne znasz :P może po nich Go ktoś rozpozna ha ha
        • rikifiki Re: jeździ jeapem wranglerem 07.09.10, 15:28
          anianeczka napisała:

> ha ha ten wątek to jest dopiero atrakcja na forum :) cleo chociaż byś się nie o
          > śmieszała, a nr rejestracyjne znasz :P może po nich Go ktoś rozpozna ha ha

Juz predzej po obiciach tylnej kanapy:-)
    • sharm78 Re: jeździ jeapem wranglerem 04.09.10, 21:19
      2009wa-wa to faktycznie obcykana we wszystkich egipskich facetach:)
      • 2009wa-wa Re: jeździ jeapem wranglerem 05.09.10, 17:20
        sharm78 napisała:

> 2009wa-wa to faktycznie obcykana we wszystkich egipskich facetach:)
        Ja tutaj pracuje 15 lat i widze co sie tutaj kreci, dodam tylko ze nigdy nie interesowali mnie habisie
        dlatego widze ich z innej strony nie przez rozowe okulary.
        • cleo19x Re: jeździ jeapem wranglerem 09.09.10, 10:27
          no to chyba się nic konkretnego nie dowiem. Wawa chyba nie chodzi o tego samego,bo o ile wiem on nie ma żony i córki, ale może sie mylę, dlatego proszę Cię o więcej szczegółów. Z góry dziękuję
          • rikifiki Re: jeździ jeapem wranglerem 09.09.10, 11:41
            cleo19x napisała:

> no to chyba się nic konkretnego nie dowiem. Wawa chyba nie chodzi o tego samego
            > ,bo o ile wiem on nie ma żony i córki, ale może sie mylę, dlatego proszę Cię o
            > więcej szczegółów. Z góry dziękuję

No i czegoz ty sie chcesz takiego dowiedziec? Na 110% klamca,kretacz,oszust.
            • ada334 Re: jeździ jeapem wranglerem 18.09.10, 18:56
              Znam go, często chodzi do Ministry, sympatyczny chłopak. Ciekawe czy chodzi nam o tego samego? Wiem,że nie ma żony, ani dziecka.CIekawe czy chodzi nam o tego samego?
              • kasia25251 Re: jeździ jeapem wranglerem 13.10.10, 12:06
                Co to ma do rzeczy czy ma żonę?
                • parad221 Re: jeździ jeapem wranglerem 14.10.10, 00:17
                  No ma i to dużo. Bo , jak się z nią rozwiedzie to przyjedzie do polskiej ukochanej goły i wesoły . Bo w kontrakcie małżeńskim miał zapisane ,że w razie W wszystko po rozwodzie dostaje żonka hahahah. A jak nie ma żony to jeszcze gorzej. Bo przyjedzie do polskiej już zony , a po jakimś czasie zwali się jej na głowę ta prawowita , cnotliwa, szanująca siebie i obyczaje muzułmańska żona.? To co to bedzie buhahah . A to już problem mieć dwie na łbie hahahah. Noce to może będą ALL INCLUSIVE, ale w ciągu dnia to ja mu nie zazdroszczę .
                  • cleo19x Re: jeździ jeapem wranglerem 30.11.10, 16:19
                    Ponawiam pytanie, może teraz ktos mi odpowie, a nie tylko same złośliwości, nie chcę mi sie opisywać o co chodzi, potrzebuję po prostu jakiś namiarów, to co pomoże ktoś?
                    • recznik.frotte Ostra jazda jeepem 30.11.10, 17:03
                      Ja znam faceta. Nosia czasem okulary sloneczne. W nocy zdejmuje. Mieszka
                      w poblizu hotelu. Jezdzi czarnym jeepem. Ma okolo 30. Nazywa sie Maged.
                      Zdjecia nie mam ponbiewaz my, faceci, zdjeciami sie nie wymieniami. Tez mam
                      jeepa Toyote biala. Zdjecie moge wkleic.

Maged mial ostatnio przykry wypadek. Podczas ostrej jazdy pekla mu guma.
                      Zdarza sie przy ostrej jezdzie. Nie mozna juz tej gumy wulkanizowac. Teraz
                      turystka ma klopoty i za klopoty obciaza Mageda. Powinien uzywac gum
                      sprawdzonych importowanych najlepiej Michelin. Egipskie gumy sa do niczego.

Skad klikasz i kiedy wracasz do Egiptu? Jak chcesz, to moge Ciebie przewiezc
                      moja Toyota. Ma importowane, sprawdzone gumy. Maged nie ma teraz glowy do jazdy.

Pozdrawiam
                      • dijonka Re: Ostra jazda jeepem 30.11.10, 19:25
                        cleo - ja na Twoim miejscu skrzystalabym z takiej okazji;) ostra jazda na takich gumach...nie odrzuc propozycji bo bedziesz zalowac
                        • dijonka Re: Ostra jazda jeepem 30.11.10, 19:31
                          ...chociaz powiem Ci, ten jeap to moze bylby lepszy??? Nie?
                      • cleo19x Re: Ostra jazda jeepem 01.12.10, 08:38
                        No masz racje, taki nie ostrożny, podeślę mu chyba katalog z lepszymi markami. No wiesz z tą toyotą toś wietny pomysł, ja Cie też mogę powozić swoja. A tak poważnie to nie ma na imie Maged, i to nie są sprawy dotyczące love itd. Myśłałam,że ktoś go może zna, bo potrzebuje pewnych informacji, po co? nie wypada mi pisać na forum.Chodzi o pewnego mojego znajomego.
                        • recznik.frotte Re: Ostra jazda jeepem 01.12.10, 13:04
                          Weal nazywa sie tez Maged. Zmienia imiona w zaleznosci o pogody, temperatury
                          wody, powietrza i dnia tygodnia. Opony tylko zapomnial zmienic.

Z propozycja jazdy jeepem ja bylem pierwszy. Wiec najpierw ja Ciebie przewioze
                          i jezeli jazda jeepem nam sie spodoba - powozimy sie wzajemnie.
                          • cleo19x Re: Ostra jazda jeepem 01.12.10, 13:49
                            Ok, spoko, dobrze,że nie trzeba w egiptówku miec zimówek, to dopiero byłby problem
                          • cleo19x Re: Ostra jazda jeepem 01.12.10, 13:54
                            Wysłałam Ci wiadomośc na priva
                            • recznik.frotte Re: Ostra jazda jeepem 01.12.10, 17:33
                              Nie mam poczty z tym nickiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka