Dodaj do ulubionych

Gotowałem Kaddafiemu

IP: *.ua.le.ac.uk 07.03.11, 12:07
Ehh, taki Kaddafi to chociaż pożył jak człowiek.Najpiękniejsze kobiety, najlepsze jedzenie i alkohol, najlepszej jakości narkotyki.Teraz to już może umrzeć, ale co sobie poużywał to jego.A ty się męcz człowieku z tanimi dziwkami, sztucznym jedzeniem i fałszowaną kokainą.
Obserwuj wątek
    • Gość: zep Gotowałem Kaddafiemu IP: *.netcominternet.pl 07.03.11, 12:18
      Bohater miesza przeszłość z teraźniejszością, kłamie lub dodaje współczesne plotki: blokowane telefony komórkowe rok 1984 co nie oznacza że obecnie nie są zagłuszane. Są na 100% a nie mogło to mieć miejsca podczas jego pracy.
      • ponury_swiniarz Re: Gotowałem Kaddafiemu 07.03.11, 13:46
        No jak to nie? Pierwszy telefon komórkowy Motoroli wprowadzony zostal na rynek w 1973 roku.
        • konikoni Re: Gotowałem Kaddafiemu 07.03.11, 13:55
          tak a w 1974 roku całą Libię pokryły nadajniki a rok później odpalono pierwszą bombę za pomocą komórki i dlatego gdy nasz kucharz pracował trzeba było całą sieć wyłączać jak kadafi urządzał swe samochodowe tournee.

Kocham Wikipedię daty podane na tacy niestety myślenia nie uczy gdzie na pustyni w latach 80 telefony komórkowe, po drugie taka technologia miała zakaz eksportu do państw takich jak Libia przede wszystkim.
          • ponury_swiniarz Re: Gotowałem Kaddafiemu 07.03.11, 16:27
            W latach 80-tych komorki byly powszechne wsod bogatych biznesmenow co widac na filmach z tamtych lat. To ze jest zakaz eksportu nie znaczy ze danego produktu nie ma za granica.
    • Gość: siekiera_motyka Gotowałem Kaddafiemu IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 07.03.11, 12:18
      Co za gnida z tego kucharzesia!
      Nachapal sie a teraz obrabia dupe swojemu dobrodziejowi: "psychopata, nakoman, erotoman..." i to oczywiscie wzgledy etyczne przmowily do niego by odejsc z pracy...

Z innej albo podobnej beczki:

Trzeba byc slepym, zeby nie zauwazyc, ze 'domino' rewolucji a krajach arabskich to kolejny fortel zachodu. Tak jak juz dzieci w przedszkolu wiedza, ze Solidarnosc byla sponsorowana przez CIA
      Skad ci rebelianci maja bron i pieniadze?

Kaddafi to Muppet ale pokazal jaja...

• Gość: h300 Re: Gotowałem Kaddafiemu IP: *.range86-180.btcentralplus.com 07.03.11, 14:11
        Taa...A ja byłem jego szoferem.Był rok 1985,pracowałem akurat w Rzymie,i siostra sekretarki ambasadora Libii zobaczyła,że dobrze jeżdżę,więc mnie poleciła.I tak stałem się jednym z szoferów świty Kaddafiego.Nie mogę oczywiście powiedzieć gdzie mieszkałem,jak się nazywam i ile zarabiałem,ale powiem,że miał mnóstwo wspaniałych rezydencji i drogich samochodów.A jak przejeżdżaliśmy przez miasta to ludziom wcześniej rekwirowano iPady i laptopy.Również nigdy go nie spotkałem osobiście,podobnie jak tego kucharza.W końcu zrozumiałem,że to skvrwiel i erotoman,i się zwolniłem.
        Czekam na kogoś z GW w sprawie wywiadu.
    • Gość: Iwona Re: Gotowałem Kaddafiemu IP: 91.212.138.* 07.03.11, 12:20
      hahaha
      • Gość: ilonka45 Re: Gotowałem Kaddafiemu IP: 91.212.138.* 07.03.11, 12:50
        To hahah mialo byc pod pierwszym postem... Tylko 5 lat temu panu zajelo, zeby stamtad odejsc? Nie bardzo rozumiem, przez 5 lat pracodawca byl cacy i dobrze placil? a potem nagle sie zrobil be i pana sumienie ruszylo? Nie wierze w te bajki, jescze jedno, miesa cielecego sie nie gotuje w winie i ziolach a potem smazy, tylko co najwyzej marynuje w nich i smazy...
    • Gość: TOB Gotowałem Kaddafiemu IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.11, 12:30
      Nie wierzę że odszedł z własnej woli
    • Gość: tony Okradajac narod z ropy - dobre IP: *.ip.netia.com.pl 07.03.11, 12:36
      Kadafi mial czelnosc postawic sie Stanom i nie oddawac calej swojej ropy w lapy ich koncernow tylko znacjonalizowal i co, zle sie im zylo? Pod wzgledem PKB Libia jest na 54 miejscu kiedy Polska na 46 - to jest taka tragedia? Trzeba zaznaczyc, ze Libia zyje glownie z ropy, ktorej nie ma tak duzo jak chocby Arabia. Jak obala Kadaffiego to dopiero beda mogli plakac za 10-15 lat jak to zostali wyru...i przez "demokracje" i koncerny...
    • andello posada jest aktualna? 07.03.11, 12:45
      bo ja bym skorzystał chętnie, mordować, nie mordowałem, ale dla kadafa mógłbym się nauczyć. Porządny facet. Każdy jest przez kogoś trzymany za pysk, nie dotyczy to tylko władzy. Ciekawe, czy pan michał nie żałuje swojej decyzji.

Mnie nic nie obchodzi, że on okrada lub nie kraj lub że może zabić. Każdy może zabić, to tylko kwestia okoliczności.
    • andello Re: Gotowałem Kaddafiemu 07.03.11, 12:46
      Gość portalu: zwijger napisał(a):

> Ehh, taki Kaddafi to chociaż pożył jak człowiek.Najpiękniejsze kobiety, najleps
      > ze jedzenie i alkohol, najlepszej jakości narkotyki.Teraz to już może umrzeć, a
      > le co sobie poużywał to jego.A ty się męcz człowieku z tanimi dziwkami, sztuczn
      > ym jedzeniem i fałszowaną kokainą.

dokładnie masz rację, nieraz to nawet na generyki kokainy nie ma kasy.
    • Gość: maniek Gotowałem Kaddafiemu IP: *.range86-130.btcentralplus.com 07.03.11, 12:47
      1979-1984 "telefony komórkowe milkną" nie wiedziałem , że już wtedy tylu libijczyków miało komórki! Pierdoły opowiada ten kucharz!
    • kubus82 Gotowałem Kaddafiemu 07.03.11, 12:48
      Jutro wywiad z panem Zdzichem z budki z piwem, który 3 razy sprzedał Mubarakowi oranzadę i raz lemoniadę!
      • Gość: Ilonka45 Re: Gotowałem Kaddafiemu IP: 91.212.138.* 07.03.11, 12:54
        Jutro wywiad z panem Zdzichem z budki z piwem, który 3 razy sprzedał Mubarakowi
        > oranzadę i raz lemoniadę!

hehehe, ale tez go w zyciu nie widzial!
        • Gość: poufny_mietek Re: Gotowałem Kaddafiemu IP: *.clubnet.pl 07.03.11, 13:12
          I do tego był nie w libi a na libacji.
          (wiem ze Egipt) ale co za rożnica :D
    • Gość: Gabrysia Dyktatura a demokracja IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.11, 12:57
      W Libii bawił się jeden satrapa z dziwkami, w Polsce bawi się pół parlamentu.
    • Gość: kpiczpix powód do wstydu IP: *.167.200.62.threembb.ie 07.03.11, 13:11
      Ja tam bym się wstydził, że pracowałem dla mordercy (Lockerbie?) i tyrana. Adolf Hitler też miał pewnie supernowoczesną kuchnię. Jak ktoś morduje, okrada swój naród i należące do narodu dobro jakim jest ropa zamienia na własne złote pałace, to chyba stać go na nowoczesną kuchnię. Coż za krótkowzroczność i wygodnictwo przedstawionej w tym artykule postaci, której nie podałbym ręki. Nie gotuje się dla mordercy i tyrana.
      • the_rapist Re: powód do wstydu 07.03.11, 14:00
        Ale Lockerbie to byl grudzien 1988 roku, wiec kucharz musialby miec zdolnosc prekognicji zeby z tego powodu rzucic prace.

Rozumiem, ze ty na wskros przeswietliles swojego szefa i masz absolutna pewnosc, ze to czlowiek krysztalowo czysty.
    • Gość: GOSC KADAFI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.11, 13:46
      Kadafi okradal panstwo potajemnie, a u nas robia to prosto w oczy! czego przykladem jest niedawna rewolucja ze skladkami zus.
    • ten_kapuczino Ale ściema - prawie jak wieloryb w Wiśle 07.03.11, 13:59
      Czy tylko mnie się wydaje, że wywiad wyssał z palca dziennikarz, wyrabiający w pocie czoła swoją wierszówkę? Cały artykuł kupy się nie trzyma. Już nawet nie chodzi o te, żałosne komórki, co to je na początku lat 80-tych Kaddafi narodowi zagłuszał. Już nie chodzi o to, że w opowieści mieszają się zdarzenia z różnych epok. Wystarczy przeczytać ostatnią wypowiedź p. kucharza, w której każdy dostrzeże typowy gazetowy moralizatorski styl wypowiedzi... Moim zdaniem, wymyślona tania sensacja na poziomie faktowego wieloryba w Wiśle.
    • Gość: ja Gotowałem Kaddafiemu IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.11, 14:37
      Z tą setką samochodów to przegięcie, kiedyś tak się złożyło że byłem na zielonym placu i w jednej z przyległych knajpek jak sie później okazało odbywało się nieoficjalne posiedzenia OJA i tych kilku przywódców afrykańskich razem z Kadafim przyjechało 6 samochodami. Oczywiście cześć placu wyłączono z ruchu dla pieszych i pojazdów. Trypolis to była najbezpieczniejsza stolica w jakiej byłem, tu nawet w środku nocy jak zabłądziłeś nikt cię nie zaczepił, samochody stały otwarte z kluczykami z stacyjce i nikt się nie odważył ukraść. I tak korporacje naftowo-wojskowe zmarnowały piękny i spokojny kraj.
    • januszkluk bezsens 07.03.11, 14:54
      najciekawsze jest to skąd ten kucharz się wziął. kto kogo pierwszy znalazł. a może są odpowiednie bazy danych dot. kucharzy gotujących dla dygnitarzy, wystarczy kliknąć i pogadać? Gdyby było można zostawiłbym w takiej bazie danych swoja opinię dla tego kucharza. 5 pkt. za spryt, 0 pkt. za moralność. historia jest jednak bez sensu.
      • Gość: safa Re: bezsens IP: *.ip.media3.com.pl 07.03.11, 23:41
        akurat to skąd się wział, jest napisane. ja przynajmniej to wyczytałem
    • Gość: sheol Gotowałem Kaddafiemu IP: *.hsd1.il.comcast.net 07.03.11, 23:39
      skoro 0.40PLN za litr paliwa w Libii pan kucharz nazywa okradaniem narodu, to ja panu podziekuje...
    • 0ffka Gotowałem Kaddafiemu 08.03.11, 15:33
      Fikcja, brak logiki w tym wszystkim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka