doral2 20.03.11, 15:24 prawie od miesiąca nic się tu nie dzieje.. nawet zamieszki egipskie przeszły tu bez echa.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matanzas Re: forum zdycha?? 23.03.11, 17:12 no cóż chyba wypalił się temat .... staży.Egiptomaniacy ( założyciele ) zmienili kierunki wakacyjne nowych brak szkoda była tu kiedyś fajna ekipa za Derducha ...:(( Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: forum zdycha?? 24.03.11, 13:09 Kierunków to może nie zmienili...ale o czym tu pisać jak nikt o nic nie pyta. No cóż! Czasy ŚP. DERDUCHA już się nie wrócą - no chyba że zmartwychwstanie i powróci na to zdychające forum. Czego wszystkim życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: forum zdycha?? 02.04.11, 06:32 wiem Janusz nie zmienili ( napisałem to trochę w przenośni...) jestem ciekaw czy Cairo doleciał do" swojego "hotelu ? To się nie wróci....ale w tedy było weselej na forum ja mykam 22do Hurghady .... Odpowiedz Link Zgłoś
seatac Re: forum zdycha?? 05.04.11, 08:28 Cairo siedzi na swoich starych smieciach i "narzeka", ze cieplo i ze plaze prawie puste... Takiemu to dobrze. POZdrawiam. T. Odpowiedz Link Zgłoś
hadhor Re: forum zdycha?? 21.06.11, 14:00 Niestety jakoś pusto a bywało wesoło. Zupełnie jak w Hurgadzie. Gdzie nie idziesz spokojnie ,ludzie znajomi,Ruskich jak na lekarstwo. Nawet Egipcjanie na ulicy spokojniejsi. A propos Kairu jakies niewielkie protesty ( tak żeby nie zapomnieli) o co walczą ? sami zapomnieli. Bez turystów zginą a przylatuje 30%. Może coś na pocieszenie leżaki puste na plaży..Można wybierać..Pozdrawiam ps może rozruszacie moje forum zapraszam akarrealestate.com/ Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś