lidzia777 06.04.11, 22:29 Ponieważ przed świętami będziemy wracać z Hurghady mam pytanko czy na lotnisku jest w miarę duża bezcłówka bo chciałabym pokupić jakieś słodycze i upominki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gladi3 Re: Bezcłówka w Hurghadzie 06.04.11, 22:39 hehehe,o upominki sie nie martw lotnisko w hurghadzie to jeden wielki bazar doslownie,wyglada jak namiot i ma mnostwo sklepow z pamiatkami. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko5 Re: Bezcłówka w Hurghadzie 06.04.11, 23:06 I takie same badziewie jak na bazarach ... Odpowiedz Link Zgłoś
insignia928 Re: Bezcłówka w Hurghadzie 07.04.11, 12:04 tak, dokładnie. lotnisko ( jego część handlowa) wyglada jak jakiś bazar w Kabulu czy inny kiszłak: wielki namiot z badziewiem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
malik12345 Re: Bezcłówka w Hurghadzie 07.04.11, 09:11 ...w miare duża bezcłówka.... hmm to zalezy do jakiej bezcłówki by ja porównać.Biorąc pod uwage np Poznań , to bezcłówka jest w Hurghadzie ogromna i bez problemów kupisz tam to,czego będziesz potrzebowac,choć lepiej kupić będa c jeszcze na urlopie bo będzie napewno duzo taniej Odpowiedz Link Zgłoś
liliansob Re: Bezcłówka w Tabie 07.04.11, 18:24 Mam pytanie, a jak wygląda sytuacja na lotnisku w Tabie ? Jak tam teraz jest, bo nikt nic nie pisze. Proszę o informacje Odpowiedz Link Zgłoś