Dodaj do ulubionych

Egipt z OASIS czy AS

20.04.11, 09:06
ta sama oferta, cenowo bardzo podobnie (do Jungle Park) mam wybor z ktorego biura.
O AS jest watek ponizej wiec na nie, a czy ktos byl z OASIS?
Obserwuj wątek
    • bodzio3535 Re: Egipt z OASIS czy AS 20.04.11, 09:13
      Witam.Byłem w tamtym roku z Oasis w sąsiednim Alf Leila Wa Leila i złego słowa powiedzieć nie mogę.Było super.W tym roku również lecę z tym biurem od 3 maja do Aqua Blu w Sharmie i mam nadzieję że niemiłych niespodzianek nie będzie.
      • a1563340 Re: Egipt z OASIS czy AS 20.04.11, 09:40
        Byłam rok temu z Oasis w czerwcu i zmienili nam hotel, z Aqua Blu w Sharm na Royal Albatros Moderna
        • brenda123 Re: Egipt z OASIS czy AS 20.04.11, 10:44
          bylam z oasis 3 razy.za kazdym razem wracalismy zadowoleni z biura.organizacja i opieka na miejsu bardzo dobra,ale byla grupa osob ktorym zmienili hotel .zamiana byla na hotel lepszy niz wykupili wracali zadowoleni,choc na poczatku byli bardzo wkurzeni.opini na temat oasis i zamian hotelu przez to biuro jast naprawde duzo,nam zmienili lotnisko wylotu z bydgoszczy na katowice ale nie mialo dla nas to specjalnie znaczenia bo i tu i tu mielismy podobna odleglosc.raz tez zmienili termin o 2 dni co akurat tez nam nie przeszkadzalo.ryzyko niespodzianek jest wiec spore,wszystko zalezy od szczescia bo wszystkie biura maja wpadki.
    • lula5-0 Re: Egipt z OASIS czy AS 20.04.11, 11:23
      Ja właśnie mogę polecić AS bo byłam z nimi wielokrotnie i wszystkie wyjazdy zaliczam do udanych. Z Oasis nie miałam jeszcze przyjemności. Jeśli chodzi o opinie to są one bardzo subiektywne. Kiedyś przeczytałam opinie na temat hotelu w Egipcie do kt. miałam lecieć (oczywiście straszne) ale wyjazd miałam już opłacony. Do momentu wejścia do tego hotelu przeżywałam stres i było mi słabo. Na miejscu okazało się,ze hotel był całkowicie zgodny z opisem, z działającymi basenami i pysznym jedzeniem, którego nie brakowało, obsługa też nie była chamska...:)
      • bu-zia Re: Egipt z OASIS czy AS 20.04.11, 11:29
        no niby tak - przyjrzalam sie dokładniej ofertom i np. AS ma dogodniejsze godziny lotów (pod warunkiem ze nie zmienia).
        • renle Re: Egipt z OASIS czy AS 20.04.11, 13:35
          Raczej zmienią ;) Chyba że lecisz z Katowic, wtedy większe szanse na dobre godziny lotu. Nie wiem na czym to polega, ale niezależnie od tego, w jakim kraju bym nie była i jakie biuro by organizowało wyjazd Katowice zawsze mają najbardziej korzystne oferty.
          • deoand Re: Egipt z OASIS czy AS 20.04.11, 13:49
            Oj bu-zia jesli lecisz z Warszawy to wybij sobie to z głowy , że Alfa nie zmieni ci godzin wylotu i przylotu--
    • ragami Re: Egipt z OASIS czy AS 20.04.11, 15:15
      Z Oasis nigdy nie byliśmy ,chcielismy lecieć w tym roku z nimi, bo mają korzystne ceny, ale
      odradził nam pośrednik co sprzedaje wycieczki różnych biur.Ostatecznie zdecydowaliśmy się na SUN&Fun , z którym wyjeżdżaliśmy już do Egiptu i nie było nigdy żadnych problemów.
    • ladyindress Re: Egipt z OASIS czy AS 20.04.11, 23:34
      ja lecę z AS do Sharm (hotel Sharm Cliff Resort) 18 maja z Katowic. Godzina wylotu to 19.30, tak było pierwotnie i tak jest do tej pory. Pocieszam się, że jeśli zmienią to chyba tylko na wcześniejszą godzinę, no chyba że tuż przed północą...tfu!! tfu!! odpukac!!! Więc nie wiem czy Katowice mają najkorzystniejsze godziny....
      Rok temu leciałam w maju do Tunezji z Oasisem i miałam zmianę godziny wylotu z wieczornej na skoro świt - to było piękne, zyskałam cały dzien :-)) Natomiast w październiku (również Oasis i również Tunezja) godziny nie uległy zmianie - popołudniowe..
      Pozdrawiam wszystkich którzy wrócili z Egiptu i tych, którzy niebawem tam będą ;-)
      • ladyindress Re: Egipt z OASIS czy AS 21.04.11, 09:15
        Wczoraj pisałam tego posta, a dziś wchodzę na stronkę AS i co widzę? Zmienili godziny lotu na 9:00 z Katowic i powrotu na 03:30, więc jeśli tak już zostanie to będzie rewelacja!!!! :-)))
        Może faktycznie godziny z Katowic są dobre tak jak ktos wczesniej napisał :)
        • renle Re: Egipt z OASIS czy AS 21.04.11, 09:54
          To się cieszę :) Dobre lotnisko macie w Katowicach. Od kilku lat obserwuję, że obojętne, jakie biuro organizuje wyjazd i do jakiego kraju by się nie leciało (Turcja, Bułgaria, Grecja, Hiszpania), Katowice są zawsze dzień czy dwa do przodu.
    • ragami Re: Egipt z OASIS czy AS 21.04.11, 12:47
      Zazdroszczę, póki co 3 raz w Egipcie i wylot z Poznania wieczorem. W tym roku widzę , ze znowu wylot o 20.00 z sun&fun, może cos się zmieni...............Byłoby pięknie lecieć rano.
      • kaska1724 Re: Egipt z OASIS czy AS 21.04.11, 18:25
        Ja lecę 13 maja z Poznania i jak do tej pory godz wylotu to 10:30 , wiec chyba czasami latają rano:)
        • ragami Re: Egipt z OASIS czy AS 21.04.11, 20:46
          A z jakiego biura?
          • doral2 Re: Egipt z OASIS czy AS 21.04.11, 21:19
            eccoholiday też zmienia.
            biuro samo z siebie nie zmienia, jest uzależnione od tego, czy poprzedni lot odbył się o czasie. jak nie, to musi zmienić....
            wystarczy jedno opóźnienie samolotu, by potem szło jak domek z kart.
            biuro bez wyraźnego powodu nie zmienia godzin wylotu, bo tak, bo takie ma widzimisię i chce turystom do dupy nakopać dla samej przyjemności dokopania.
            na sześć wylotów do egiptu, raz jeden udało mi się o czasie wylecieć i na sześć powrotów cztery.
            trzeba to przyjąć jako stały element wycieczki, nie robić z tego dymu bezpotrzebnego i tyle..
            z 7 dni czy 14 zawsze dwa są odliczane na podróż w te i nazad, czy się wyjedzie wcześniej czy później to i tak dzień na podróż przeznaczony.

take it easy.
          • kaska1724 Re: Egipt z OASIS czy AS 28.04.11, 17:11
            Oasis
    • www.zobacz-swiat.pl Re: Egipt z OASIS czy AS 21.04.11, 22:46
      Ja byłem rok temu w Sharm i mieliśmy problem z hotelem. W ciągu tygodnia zwiedziliśmy trzy hotele, ponieważ Oasis nie miał miejsc w hotelach.
      • bu-zia Re: Egipt z OASIS czy AS 22.04.11, 10:19
        wybrałam AS - wylot z Katowic :) o 16:15, idealnie. Powrot o 10:30.
        Zaliczka zapłacona, teraz tylko miesiąc i lalala......
    • nobi12345 Re: Egipt z OASIS czy AS 05.05.11, 08:48
      Tylko ALFASTAR! Oni wspierają Polska siatkówkę!
    • kamyczek05 Re: Egipt z OASIS czy AS 05.05.11, 22:10
      Ja byłam kilka razy z Alfa Star w Egipcie i szczerze polecam. Oasis nie znam.
      • nobi12345 Re: Egipt z OASIS czy AS 06.05.11, 13:05
        I ja byłem z "Alfiatymi" i wszystko było OK. I znowu z nimi lecę.
        • lo.ri Re: Egipt z OASIS czy AS 06.07.11, 13:53
          Ja też byłam z Alfą i też wróciłam zadowolona. W tym roku chyba też się z nimi wybiorę do Marsa.
          • pannadygotka Re: Egipt z OASIS czy AS 29.07.11, 15:17
            Ja z nimi byłam już kilka razy. W tym roku znowu lecę nurkować tym razem do Sharm.
    • murdoch123 Re: Egipt z OASIS czy AS 06.07.11, 18:13
      Jestem teraz z Oasis w Sharm- wszystko w porzadku. Bez opoznien i zmian.
      • doral2 Re: Egipt z OASIS czy AS 06.07.11, 20:54
        powiedz to samo po powrocie...
        • crazyibox Re: Egipt z OASIS czy AS 06.07.11, 22:42
          W tamtym roku znajomi w lipcu byli z oasi w sierpniu. wszyscy zadowoleni. Godziny nie zmienione, rezydentka super. Hotel royal albatros moderna.
          • bartmark.pl Re: Egipt z OASIS czy AS 07.07.11, 06:15
            witaj możesz coś więcej o tym hotelu ja tam lecę za tydzień
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka