Dodaj do ulubionych

Po powrocie z SEA GOLL

06.06.11, 16:08
Mam duży problem z tym hotelem jak go ocenić ? Niestety trafiłem do niego w momencie kiedy przeprowadzany był remont. W pierwszym tygodniu cały holl i cześć stołówki w starej części były nie czynne.
Pierwszy pokój jaki został nam zaproponowany w tz. willach był tak skandaliczny że dostałem szoku takiego syfu nie widziałem nawet w najgorszej piwnicy. Po interwencji w recepcji (bez dolarów ). Zaproponowano nam pokój w starej części pokój po remoncie był środek nocy więc marzyliśmy tylko o tym żeby się położyć spać. Pan z recepcji powiedział że jak nam się nie spodoba mamy jutro wymienić na inne. Oczywiście była to ściema pokój był fajny na parterze po remoncie łazienka ok. tylko że w budynku tym nadal trwał remont więc cały dzień śmierdziało farbą zarówno w hotelu jak i przy basenie. Słychać było dźwięki pił i młotków a panowie malowali, holl, meble w pokojach obok. Myślę że jest to skandal że hotel w całości nie wyłączył tego budynku z użytkowania. Wymiana na nową część hotelu nie możliwa. Rezydentce którą prosiłem o interwencje recepcjonista wyśmiał i powiedział że pokoju w nowej części nie ma nawet za 50 dolarów. Po dwóch dniach dałem sobie spokój remont przeniósł się na górne piętra było lepiej ale w dzień lepiej było położyć się na plaży było tam chociaż cicho. W drugim tygodniu było już lepiej otworzyli nawą recepcję w starej części, sklepy, bary, całą stołówkę. Na koniec przed samym wyjazdem zamontowano w pokoje telewizor LCD. Trudno tak trafiłem teraz będzie tylko lepiej myślę że tak za miesiąc całość będzie wyremontowana. Poza tym Cała Sakkala jest pozbawiona chodników ale myślę że gdzieś za miesiąc na głównych traktach położą. Macie pytania dotyczące hotelu odpowiem. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • artekkavs Re: Po powrocie z SEA GOLL 06.06.11, 16:28
      Ja tam jade we wrzesniu z małym, 2 letnim dzieckiem.
      Napisz proszę dlaczego nie można było dostać pokoju w nowej części?
      Ja w ogóle nie zakładam tego iż dostaniemy pokój w starej cześci.
      Napisz proszę coś więcej, masz może jakieś aktualne fotki?
      Byłbym bardzo zainteresowany.
      • ssseeeaaa Re: Po powrocie z SEA GOLL 06.06.11, 17:06
        Jak będę miał chwilę to wyślę ci fotki podaj meila. Do września to stara część będzie o wiele lepsza od nowej. Wszystko będzie wyremontowane o wiele lepsza stołówka i recepcja ze sklepami jest w starej części. Wyremontowane pokoje i łazienki lcd na ścianach tylko ja byłem w trakcie remontu do września będzie po. Problem powstał po niespodziewanym powrocie Rosjan. Rosjanie wrócili a hotel był w remoncie brak było miejsc w nowej części. Dla dzieci lepiej być w starej części do blisko do zjeżdżalni i brodzików.
        • artekkavs Re: Po powrocie z SEA GOLL 06.06.11, 18:41
          ok, podaje namiary artur_cudzich@op.pl
          prześlij mi prosze fotki.
          a jaki widok z balkonów od strony morza jest w tej starej czesci bo słyszałem ze w nowej jest o wiele lepszy?
          • maoko Re: Po powrocie z SEA GOLL 06.06.11, 20:15
            Czy wszystkie baseny były czynne?
            • tpamm Re: Po powrocie z SEA GOLL 06.06.11, 21:18
              Na 7 basenów jeden nieczynny.Też dopiero wróciłam z Sea Gull.Ja od razu dałam 10 $ i dostałam fajny pokój w starej części bo jest faktycznie lepsza część Resort.Wszystko fajnie wspominam tylko jedzonko takie sobie -a w barach przy basenie codziennie tylko makaron fu...
              • doral2 Re: Po powrocie z SEA GOLL 06.06.11, 21:32
                w sumie do egiptu nie jedzie się po to, by w pokoju siedzieć.
                raczej na plaży czy na basenie.
                jak dla mnie to może sobie śmierdzieć farbą przez cały dzień i młotkami mogą nawalać od dziewiątej do osiemnastej.
                w tym czasie nie przebywam w pokoju, nie po to do egiptu jadę.
                • ssseeeaaa Re: Po powrocie z SEA GOLL 06.06.11, 21:44
                  Ciekawy jestem co byś zrobił gdybyś chciał się zdrzemnąć po obiedzie godzinkę a za ścianą nawalali by młotkiem ale poza tym było ok. bywałem w gorszych hotelach i byłem zadowolony ze względu na poznane towarzystwo.
                • starkol Re: Po powrocie z SEA GOLL 06.06.11, 22:14
                  doral2 napisała:

> w sumie do egiptu nie jedzie się po to, by w pokoju siedzieć.
                  > raczej na plaży czy na basenie.
                  > jak dla mnie to może sobie śmierdzieć farbą przez cały dzień i młotkami mogą na
                  > walać od dziewiątej do osiemnastej.
                  > w tym czasie nie przebywam w pokoju, nie po to do egiptu jadę.
                  No tak.Jak byście chcieli wiedzieć po co jedziecie do Egiptu,to doral2 jasno Wam
                  to wyjaśniła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka