Dodaj do ulubionych

alfa star-wyloty

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.04, 08:40
Właśnie sprawdziłam na stronie Alfy że od czerwca zaczęli latać także LOt-em
tylko że mój wylot z 19 czerwca przesunęli albo na 18,albo na 20.Czy ktoś wie
coś na ten temat z tego że Lot-em anie air Polonią akurat bardzo się cieszę .
Obserwuj wątek
    • Gość: Dan007 Re: alfa star-wyloty IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.05.04, 11:02
      Hej! Własnie jestem na stronie Alfy. Też mam wykupioną imprezę od 19 czerwca i
      widze że lot APN166 jest nadal tak jak był. Imprezy Lotem są dodatkowymi
      imprezami. Tak że chyba nie masz się czym martwić. A tak wogóle to jaką masz
      imprezę? Ja mam Egipt w przekroju + pobyt 5*
      • Gość: puma Re: alfa star-wyloty IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.04, 12:58
        Jednak nie do końca, dowiadywałam się u Agenta i potwierdził mi że wylot
        zamiast 19-06-2004 jest 20-06-2004.I w tym momencie jak dla mnie sprawa się
        komplikuje bo ja muszę być w poniedziałek w pracy.Sprawdz dokładnie bo APN miał
        lecieć w sobotę rano a leci w niedzielę rano.Ja miałam jechać na pobytówkę do
        Radissona w Sharm ale teraz to już nie jest takie pewne a wyjazd wykupiłam w
        marcu.Poza tym mam złe doświadczenia z przesuwaniem dat wylotu w ubiegłym roku
        tak zrobiło Big Blue i zbankrutowało jak byłam w Egipcie a ja jestem przesądna.
        • Gość: Dan007 Re: alfa star-wyloty IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.05.04, 13:21
          Sprzwdziłem ... u mnie zmieniła się godzina wylotu z 13 na 8 , czyli będę
          wcześniej w Egipcie, ale nadal lecę APN. Co do Twojej sytuacji: według mnie
          Twój agent miał rację : masz wylot 20 czerwca o 6 rano, a powrót 5 lipca -
          lądowanie w Warszawie o 5 rano. Niestety APN często zmienia godziny, a wyloty
          18 czerwca to są imprezy Alfy z LOT-em. Może uda Ci się zamienić wylot na 18
          czerwca ?
          Pozdrawiam
          Daniel
          • Gość: puma Re: alfa star-wyloty IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.04, 10:35
            Udało się lecę już a może dopiero 18.czerwca.A może ktoś leci z W-wy 18.06.do
            radissona w Sharm.
            • Gość: Dan007 Re: alfa star-wyloty IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.05.04, 12:35
              Cieszę się , że Ci się udało. Mi znowu zmienili odlot na godzinię 11 :-). Cóż
              już wiem że do końca nie będę wiedział o której odlecę. Naljepiej to już bym
              chciał :-)) Szkoda że lecisz do Sharm , bo się nie spotkamy. Ja nadal szukam
              kogoś kto leci do Hgh 19 czerwca z Alfy
              Pozdrawiam i miłego odpoczynku
              Daniel
              • Gość: puma Re: alfa star-wyloty IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.04, 12:56
                Ja Tobie też życzę udanego odpoczynku,z rozpiski Alfy wynika że dołożyli
                wylotów bo samoloty lecą 18;19;20;22 ale wszyscy lecą chyba na księżyc bo nikt
                się nie odzywa.A potem na miejscu okazuję się że prawie wszyscy znają i czytają
                forum a może poprostu nie mają czasu i ochoty odpisywać.Jeszcze raz wszystkiego
                dobrego tam na miejscu.puma

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka