Dodaj do ulubionych

OASIS TOURS...

IP: *.softel.pl 16.06.04, 11:15
Czy ktoś może mi odpisać co w końcu z wykupionymi wczasami w tym biurze????
Jestem w kropce :((
Obserwuj wątek
    • Gość: zed Re: OASIS TOURS... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 11:18
      jesli mozesz to wycofaj kase poniewaz biur straciło koncesje.Informacja jest
      potwierdzona.
      • Gość: karloszka Re: OASIS TOURS... IP: *.softel.pl 16.06.04, 11:23
        Czyli mam zapomnieć o wyjeździe i szukać innego biura????????????/
      • Gość: Chris Re: OASIS TOURS... IP: *.inetia.pl 16.06.04, 11:26
        Nie opowiadaj bzdur i nie siej paniki :(
        • Gość: karloszka Re: OASIS TOURS... IP: *.softel.pl 16.06.04, 11:29
          TAK! Nie siać paniki jak wpłaciłam 100% kwoty i na dodatek leci ze mna
          dziecko!!!
          • Gość: puma Re: OASIS TOURS... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.04, 11:36
            Wiem że nie można się przestać denerwować ale zamiast czekać co ci lepszego lub
            gorszego napisza na forum lepiej zadzwoń do biura głownego Oasis i tam
            zasięgnij informacji
            • Gość: karloszka Re: OASIS TOURS... IP: *.softel.pl 16.06.04, 11:39
              Wczasy wykupiłam przez ORBIS w RZESZOWIE...właśnie kręcę do nich...
            • Gość: gangu Re: OASIS TOURS... IP: *.mpec.krakow.pl / 62.233.162.* 16.06.04, 11:40
              hmm.. no nie do konca sie z toba zgodze ze zadzwonienie do oasisa rozwiaze
              problem ludzi ktorzy wykupili tam wczasy, prawda jest taka ze biuro to stracilo
              koncesje i obecnie jej nie ma i w najblizszym czasie nie zdobedzie bo nie moze
              spelnic wymagan firm ubezpieczeniowych. Przypuszczam ze w biurze oasis bede
              mowili ze wszystko jest ok, no bo gdy tonie statek kazdy grosz sie liczy na
              jego uratowanie :)
              • Gość: karloszka Re: OASIS TOURS... IP: *.softel.pl 16.06.04, 11:46
                Q...co robić?? jeżeli wycofam pieniadze- rezygnuję z wyjazdu i muszę szukać na
                gwałt czegoś nowego, bo urlop mam od 26 czerwca!!! zaryzykuję- nie mam
                gwarancji gdzie wyladuję i co dalej....HEELP!!!
            • dalma3 Re: OASIS TOURS... 16.06.04, 11:46
              Z tego co wiem wszystko jest w porządku i przynajmniej na razie nie ma o co
              kopii kruszyć.
              Ja też niedługo jadę z nimi na wakacje i spokojnie pakuję walizki ;-))
              • Gość: karloszka Re: OASIS TOURS... IP: *.softel.pl 16.06.04, 11:51
                oby....dalma3
                Co za chora sytuacja!!! A wydawało mi się, że jak ORBIS rezerwuje to nic
                takiego nie może mieć m-ca:((smutne...
                • pocek1 Re: OASIS TOURS... 16.06.04, 12:18
                  Karloszko, to u kogo rezerwujesz nie gwarantuje ci niczego. Ponieważ biura
                  agencyjne często nie znają prawdziwej sytuacji w firmie którą sprzedają. A co
                  do Oasisa to już mają ubezpieczenie, wiec na pewno wylecisz i wrócisz
                  szczęsliwie
                  • Gość: karloszka Re: OASIS TOURS... IP: *.softel.pl 16.06.04, 12:25
                    Drogi pocku, ktoś napisał, że nie można pożyczyć ubezpieczenia od innej firmy
                    ani tym bardziej przedstawić klientowi umowy z CLICKSTRAVEL z ofertą
                    OASISA...no i dlaczego tam momentalnie firma ubezpieczeniowa przestała
                    ubezpieczać OASIS-a??? Przecież powodem takiej decyzji może być jedynie fatalna
                    sytuacja finansowa biura...
                    • pocek1 Re: OASIS TOURS... 16.06.04, 12:48
                      Karloszko tu nie chodzi o pozyczenie ubezpieczenia ale hmmm jak to nazwać..
                      Clickstravel wzieło pod swoje skrzydła Oasisai i swoim ubezpieczeniem
                      gwarantuje ich oferty. To tak jakby Oasis stał się cześcią Cilcks... A tego
                      dlaczego Signal Iduna odstapiło od umowy to już nie wiem. Ale mogą byc różne
                      tego przyczyny i z jednej i z drugiej strony. No ale skoro inen biuro zgodziło
                      się na pomoc Oasisowi to i ch sytuacja nie może być zła, ponieważ ich opinii
                      potem by sie dostało.

Pozdro
    • Gość: karloszka Re: OASIS TOURS... IP: *.softel.pl 16.06.04, 12:17
      Mój ORBIS potwierdził wylot i zapewnia, że nic nie uleglo zmianie...nie wiem
      już co sądzić...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka