Dodaj do ulubionych

Hurghada 2 tyg.za 1200zł-czy to możliwe???

IP: 195.117.24.* 22.06.04, 18:37
Jestem zainteresowany niedrogim (jeżeli to w ogóle możliwe) wyjazdem do
Egiptu. W Polsce chciałbym ograniczyć sie do rezerwacji samolotu i hotelu
(wielkich wymagań nie mam dzieki akademikowi;) a fakultety oczywiscie na
miejscu...
...i prosze sobie wyobrazić, że znalazłem ofertę specjalnie dla mnie!!! Biuro
Cedok z Katowic oferuje 2 tygodnie w Hurgadzie w hotelu Sea View** HB za
jednyne 1200zł(!!??!!??)

www.cedok.pl/ban_pop/17.05.04/EGIPT%201200%20caly%20sezon%20!!!.htm
Z kalkulatorem w ręku wyliczam, że dobowy koszt pobytu to jedyne 30zł
(!!??!!??)...

Może jest mi ktoś w stanie wytłumaczyć jak to możliwe?, może jest gdzieś
haczyk? a może ktoś już skorzystał z tej oferty???
Byłybm baaardzo wdzięczny za jakikolwiek sygnał w tej sprawie!!!

Pozdrawiam wszystkich Egiptomaniaków!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Hurghada 2 tyg.za 1200zł-czy to możliwe??? IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 22.06.04, 18:41
      plus ubezpieczenie, chyba wyjdzie ok 1400-1500zł. Tak jest to mozliwe.
    • Gość: Stiwi Re: Hurghada 2 tyg.za 1200zł-czy to możliwe??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 18:45
      Jest to możliwe, ale raczej nie w lipcu i sierpniu, w kwietniu Selectours miał
      2 tygodnie Egipt bodajże za 1300pln hotel 3* i to już ze wszystkimi opłatami.

Cedok jak widzę szaleje z ofertami, niedawno Grand Azur 15 dni AI za 2300
      (czyli za darmo praktycznie jak na termin 24 czerwca), kwestia jak z
      dostępnością tych ofert, bo z tego co wiem, to ta do Grand Azur była bardzo
      krótko aktualna.

No i jeszcze pozostaje kwestia, że nikt tu nie pisał, że był z nimi i nie
      ocenił tego biura.
    • Gość: Stiwi Cedok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 19:01
      W ogóle ceny mają zastanawiające, proszę spojrzeć:

www.cedok.pl/ban_pop/21.06.04/24C-04%20Egipt%20z%20Ostravy%20i%20Pragi.htm

Wyloty z Ostrawy są przecież spokojnie w naszym zasięgu, jechałem w tym roku do
      Ostrawy pociągiem, przyjemna podróż, 3-4 stacje i jesteśmy w Ostrawie (z Wawy
      centralnej), raptem kilka godzin drogi.

A mają np Grand Azur, 15 dni AI za 440E, czyli jakies 2000pln... Jeśli to jest
      cena ze wszystkimi opłatami i oferty są w miarę dostępne, to może skorzystam
      kiedyś z ich promocji.

Póki co nie wiem co o nich sądzić, jednak większych obaw chyba nie powinno być,
      Czesi mówią, że znają to biuro, więc nie wygląda na firmę krzak.
      • Gość: xtd Re: Cedok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 19:11
        To taki ichniejszy Orbis, jeszcze z czasów Czechosłowackich. Pewnie OK...
      • Gość: Darek Re: Cedok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 19:15
        Ale to jest SUPER OSTATNIA CHWILA. Wylot jest dziś. Takie okazje są chyba i w
        innych biurach na dzień czy dwa przed wylotem.
        • Gość: Lewy Re: Cedok IP: 195.117.24.* 22.06.04, 19:21
          Trochę "zgłębiłem" sprawe i wyloty z Cedoka przez cały sezon są w każdy
          czwartek w zależności od wolnych miejsc i cena jest stała - jak podają 1200!
        • Gość: Lion Re: Cedok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.04, 19:22
          najlepiej to zadzwoń i zapytaj
          i napisz co sie dowiedziałeś..
          czesi są tańsi od Polski i tyle
          oferta jest możliwa jak najbardziej
          ja płaciłem troche podobnie
          coprawda było to last minute ale
          przecież nawet na last minute biuro troche zarabia.

Więc nic tylko lecieć do Egiptu
    • Gość: madzia Re: Hurghada 2 tyg.za 1200zł-czy to możliwe??? IP: *.net / *.net 22.06.04, 19:45
      prawie codziennie przechodzę koło tego biura (studiuje w Katowicach). Wygląda
      to bardzo obiecująco... ceny konkurencyjne wobec np. Alfa Star. Zamierzam w tym
      roku, we wrześniu leciec do Egiptu i może własnie z tym biurem!
      • Gość: Daro Re: Hurghada 2 tyg.za 1200zł-czy to możliwe??? IP: 213.199.196.* 23.06.04, 00:46
        Ciesze sie, ze ktos poruszyl ten watek, tym bardziej, ze sam jestem nim zainteresowany.
        Tez mnie ta oferta interesuje, wrecz intryguje, niemniej wciaz duzo jest w niej znakow zapytania. Przede wszystkim chodzi o hotel. Wiem tylko, że nazywa sie sea view i ma 2 gwiazdki, W srodku basen (wieksza wanna tak na oko 3 chude osoby wejda) , ponoc t ma tez klime. To sa jednak informacje z samego biura. Nie udalo mi sie jednak dotrzec do opinii ludzi, ktorzy mieli (nie)przyjemnosc w nim mieszkac...Mozna zdj. hoteliku ogladac na stronie www.cedok.cz. Jak sie nie uda wejsc bezposrednio z tej strony (czasem sie nie wczytuje), nalezy wejsc z polskiego adresu www.cedok.pl
        Ciekawi mnie tez jakimi liniami lotniczami sie leci (Air Polonia??_ Choc moze skoro to Czesi to mają jakies swoje firmy swiadczace uslugi tanich czarterowych lotow.

• Gość: andrzej Re: Hurghada 2 tyg.za 1200zł-czy to możliwe??? IP: *.espol.com.pl 23.06.04, 01:02
          kiedyś dawno temu pojechaliśmy do Tunezji do 2** hotelu. od tej pory jak słyszę
          słowa typu "...mały rodzinny hotel, położony przy ruchliwej ulicy..." dostaję
          spazmów.
          hotel był bez klimy, przez te 14 dni temperatura w dzień nie spadła poniżej 39
          stopni, w nocy poniżej 28. w Egipcie chociaż wieje od morza, tam nie wiało.
          od tej pory standard hotelu jest dla mnie najważniejszy. może się postarzałem,
          ale mam tylko jeden urlop w roku i nie stać mnie na eksperymenty.
          pzdr
          • Gość: daro Re: Hurghada 2 tyg.za 1200zł-czy to możliwe??? IP: 213.199.196.* 24.06.04, 00:16
            Dzieki za cenna uwage. mam nadzieje, ze tam tak nie ma. Wciaz poszukuje kogos, kto byl w tym hotelu Sea View i moglby podzielic sie opinia
            Help me!!!
    • Gość: Luka64 Re: Hurghada 2 tyg.za 1200zł-czy to możliwe??? IP: 213.227.120.* 24.06.04, 09:45
      Czesc jestem z Katowic odwiedzilam wczoraj katowickie biuro Cedoka. Wszystko
      sie zgadza wyjazdy do 3* hotelu kosztuja faktycznie 1200 zl, ale we
      wrzesniu !!! Gdyz na lipiec i sierpien nie maja juz ani jednego wolnego
      miejsca :(. Niestety !! W gre wchodza jeszcze wyloty z Pragi i Ostrawy,
      natomiast nie sa one juz takie tanie, gdyz firma Cedok, ktora dopiero w tym
      roku zalozyla swoje biura w Polsce, chciala sie szybciutko rozleklamowac jako
      tania solidna firma. No i udalo sie... mysle. To firma, ktora w Czechach
      istnieje od dawien dawna. A moze ktos chce zrezygnowac z 2 biletow ;) ??? Pzdr
      Asia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka