Dodaj do ulubionych

UWAGA!!! eccoholiday!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 20:24
Uwaga na biuro eccoholiday - prawdopodobnie oglosi ono upadlość juz niedlugo.
Do ubezpieczyciela wplyna wniosek o utworzenie rezerw (7milionów PLN) na
wyplaty odszkodowan i zakonczenie prowadzonej działalności!uważajcie!

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • corrada Re: UWAGA!!! eccoholiday!!! 27.06.04, 20:48
      Konkurencja się odezwała?
      • Gość: xxx Re: UWAGA!!! eccoholiday!!! IP: *.citicorp.com 28.06.04, 12:17
        Nie , mam znajomego pracujacego u ubezpieczyciela (gerling). Sam sie wkurzylem
        bo chcialem u nich wycieczke wykupic na pazdziernik....do tej pory uwazalem ,
        ze ecco jest solidna i stabilna firmą , duzo moich znajomych rowniez z "nia"
        jezdzilo i byli bardzo zadowoleni. Ale poprostu szkoda mi ludzi ktorzy chca
        wypoczac , a są robieni w debila i wakacje zamieniaja sie w horror....

pozdrawiam goraco!
        • Gość: banana Re: UWAGA!! eccoholiday!!! -> xxx wypisuje BZDURY! IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 28.06.04, 20:38
          xxx: nie wypisuj bzdur i nie strasz ludzi durnymi plotkami.
          piszesz jakies pierdoly zaslyszane u cioci na imieninach nie zastanawiajac sie
          nad tym, ile nerwow niepotrzebnie innym mozesz dodac. jestes klasycznym
          przykladem palanta, kolportujacego najglupsze plotki.
          a propos, czy slyszales najnowsza: mam znajomego w pewnej korporacji finasowej
          [zgadnij jakiej] i mowil mi, ze maja cie wypie**rzyc z roboty za pisywanie
          durnot na forum w godzinach pracy. niezle, co? :-)
    • Gość: yyy Re: UWAGA!!! eccoholiday!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 20:58
      dzieki za ostrzeżenie :-)
    • Gość: ula Re: UWAGA!!! eccoholiday!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 12:58
      mam nadzieje że to jakiś głupi dowcip. Mam wylot w niedziele i chciałąbym
      polecieć nie ukrywam. Czy jest znana jakś bliższa data tego banktructwa? może po
      19 lipcu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka