mala79 09.07.04, 13:43 nie ma w watkach hotelowych informacji o hotelu Beirut, czy ktos był? No i jak wygladaja wakacje ze scanholiday? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rees Re: hotel Beirut w Hurghadzie i scanholiday, kto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 14:34 to jakis hotel-widmo:) Lece z dziewczyna 15 lipca do Hurghady (ale z selectours) , wlasnie do Beirutu. I nikt nic nie wie o tym hotelu. Przylaczam sie do prosby o jakies info o tym hotelu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: hotel Beirut w Hurghadzie i scanholiday, kto IP: 81.219.144.* 09.07.04, 15:16 Nie umien "wklejać" linków, ale na takiej stronie coś jest po czesku: egypt.webz.cz/hotely/beirut.htm Odpowiedz Link Zgłoś
koalabis Re: hotel Beirut w Hurghadzie i scanholiday, kto 10.07.04, 13:55 Muszę was zmartwić, ale o Beiricie słyszałem same złe opinie- głównie od osób, które widziały go lub tam były. Mi się bardzo ten hotel podobał na folderach, ale zrezygnowałem z niego! Oby było inaczej. Kiedy lecicie i skąd? Odpowiedz Link Zgłoś
mala79 zmiana planów 10.07.04, 18:34 Ostatecznie doszło do zmiany planów i bedziemy w hotelu la perla Odpowiedz Link Zgłoś
koalabis Re: zmiana planów 10.07.04, 19:19 To ciekawe bo my też będziemy w La Perla od 21 lipca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mala79 Re: zmiana planów 10.07.04, 19:29 wypatrzcie dla nas dobre pokoje:)) my bedziemy od 29.07 do 6.08, wiec, jesli bedziecie dwa tygodnie, to sie spotkamy;) Odpowiedz Link Zgłoś
koalabis Re: zmiana planów 10.07.04, 20:38 mala79 napisała: > wypatrzcie dla nas dobre pokoje:)) > my bedziemy od 29.07 do 6.08, wiec, jesli bedziecie dwa tygodnie, to sie > spotkamy;) Dajcie jakieś namiary na siebie to coś się pomyśli, my będziemy dwa tygodnie- wracamy do kraju trzeciego lub czwartego sierpnia. KOala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramik Re: hotel Beirut w Hurghadzie i scanholiday, kto IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.07.04, 21:28 ja lece 28.07 do 4.08 chetnie sie podlaczymy na jakies imprezki, 2 kobiety i 4 facetow , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siema chomik Re: hotel Beirut w Hurghadzie i scanholiday, kto IP: 62.135.62.* 11.07.04, 23:30 my juz na Ciebie czekamy; dobre imprezki zagwarantowane, rosjanki nie z byle wsi - z Moskwy... Do zobaczenia za 2 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
emmma Re: hotel Beirut w Hurghadzie i scanholiday, kto 13.08.04, 16:01 Chyba opinie o tym hotelu tutaj są "trochę" przesadzone... Nie wiem na jakie się wygody nastawiacie jadąc do hotelu 3* ale hotel Beirut to naprawdę nie jest żaden syf! Byłam tam w zeszłym roku w październiku, właśnie ze Scan Holiday. Dostałam pokój w bungalowie. Pokój był czyściutki, bardzo wygodne łóżka, telwizor z TV Polonią, lodówka, klimatyzacja, która działała bez zastrzeżen, zero robactwa. Łazienka była również czysta. Może przydałby się mały remont łazienki, ale naprawdę nie było co narzekać. Pokoje były sprzątane codziennie, po małym napiwku wyglądały jeszcze ładniej - ślicznie ułożona piżama czy kwiaty na łóżku. Jedzenie było urozmaicone, choć potrawy się powtarzały, ale było ich tak wiele, że codziennie można było wybierać coś innego. Śniadania - pyszne omlety, kolacje- super ciasta i słodkości. Do tego oczywiście rózne inne bardzo smaczne rzeczy. Były tez owoce. Napoje do śniadanie bezpłatne - kawa, herbata, soki. Do obiado-kolacji trzeba było już płacić - ale to chyba normalne poza opcją All Inc. Obsługa bardzo miła, wszyscy pomocni. Kiedyś w nocy rozbolała mnie strasznie głowa, to obsługa hotelu pojechała o 4 rano do apteki po tabletki!!! Poza tym fajny, choć nie za duży basen - codziennie czyszczony. Plaża nie była za duża, ale ręczniki i leżaki bezpłatne. Zawsze było miejsce. Rzeczywiście cumowały obok plaży statki i to może był mały minus, ale jak na 3* gwiazdki to uważam, że wybaczalny. Ja mogę polecić ten hotel z czystym sumieniem! Odpowiedz Link Zgłoś