Dodaj do ulubionych

Rejs po Nilu

12.01.13, 07:34
Czy ktoś leci na rejs 17 stycznia z biura Rainbow lub 18 z AS? Miło byłoby poznać kogoś przed, gdyż prawdopodobnie pojadę sama i dobrze czułabym się znając już kogoś. Oczywiście chcę poznać wyłącznie towarzysko - uprzedzę żartownisiów, by nie snuli jakiś domysłów lub odsyłali na inne portale he he
Czy znacie nazwy statków, na jakich odbywają się rejsy z ww. biur?
Obserwuj wątek
    • brysia0 Re: Rejs po Nilu 12.01.13, 10:22
      Oj, szkoda że ja dopiero 7 luty. Byłoby miło. Ale daj znac, jaki miałas statek, bo ja usiłuję sie dowiedziec od Rainbow, ale "nic nie wiedzą". Akurat....
      • maoko Re: do brysia0 15.01.13, 00:32
        Jadę z AS
    • doral2 Re: Rejs po Nilu 12.01.13, 16:57
      na statku będzie pełno polaków, każdego możesz poznać towarzysko.
      nie musisz szukać na forum, wśród obcych, bo to tak samo jak będziesz szukać na statku.
      też obcy.
      • maoko Re: Rejs po Nilu 12.01.13, 17:39
        powiem odwrotnie niż nasz były prezydent "nie muszę, ale chcę"
    • mlarka Re: Rejs po Nilu 14.01.13, 10:33
      W tym roku może mi się nie udać lecieć akurat na rejs, chociaż nie ukrywam, że bardzo bym chciała. Byłam kiedyś na takiej wycieczce, akurat z alfa starem. Genialny sposób na odpoczynek. Bardzo dobre warunki na statku, pycha jedzenie i bardzo mili ludzie. Poznałam mnóstwo interesujących osób także myślę, że o towarzystwo nie musisz się martwić, na pewno kogoś znajdziesz!
      • oh.bordello Poszukiwania turystyczne 14.01.13, 12:34
        mlarka napisała:

" W tym roku może mi się nie udać lecieć akurat na rejs... Genialny sposób na odpoczynek... pycha jedzenie...na pewno kogoś znajdziesz!"

Ja też nie płynę ale wpiszę się. Jadę do Zakopanego w czerwcu. Uważaj na znajomości
        na statku. Możesz poznać kogoś źle piszącego po polsku. Kogoś kto nadużywa błędnie
        "genialności" i ubogo określa jedzenie jako pyszne. Genialnością określa się stan umysłu.
        • maoko Re: Poszukiwania turystyczne 15.01.13, 00:30
          Zamykam wątek (jeśli oczywiście wolno mi to zrobić), bo i tak nie było merytorycznych wypowiedzi związanych z moimi pytaniami. Poza tym już nieaktualny. Pozdrawiam wszystkich i życzę więcej optymizmu i zrozumienia dla innych ludzi, mniej agresji i negacji wszystkiego i wszystkich...
          • imka.allegro Re: Poszukiwania turystyczne 15.01.13, 07:55
            Merytorycznie ;)
            Dwa lata temu z Rainbowem płynęłam na Etoile Du Nil III (Le Scribe)
            Zdjęcia z statku z grudnia 2012, minęliśmy się w drodze
            www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c1a9c7b1f3fdfdd8.html
            www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4db42ae750ae8272.html
            www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4432eb583441f286.html
            Te okienka na dole to okienka od kabin na Nile Deck - mieszkałam, nie polecam.
          • tua-reg Re: Poszukiwania turystyczne 16.01.13, 08:45
            maoko napisała:

"...nie było merytorycznych wypowiedzi związanych z moimi pytaniami. "

W większości nie ma:) Do Egiptu latają specyficzni turyści. Jacy turyści takie forum.
            Zdziwiłem się lekko, że zdecydowałaś się na szukanie tutaj towarzystwa.
            • vicehrabiadebragelone Re: Poszukiwania turystyczne 16.01.13, 09:17
              Zrób kilka wdechów i przestań się ośmieszać takimi komentarzami
              • flisa3 Re: Poszukiwania turystyczne 16.01.13, 19:10
                Ja tez płynęłam z Reinbowa tym Le Scribe w kwietniu 2012. Statek nędzny w porównaniu z innymi co tam pływają, ale i tak było fajnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka