kaskoss 26.07.04, 13:41 jedzie ktoś do tego hotelu 25 sierpnia z wawy z biura sun&fun holidays?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Turysta z rodzinką Re: royal palace z sun& fun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 14:51 Ceść ja jadę na 2 tyg ale 29 lipca z Wawy to możesie spotkamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaskoss Re: royal palace z sun& fun IP: *.skierniewice.mediaclub.pl 26.07.04, 21:04 a z jakiego biura wyruszacie?i w jakim hotelu bedziecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: royal palace z sun& fun IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.07.04, 21:07 Jak wrócicie z wycieczki dajcie znać jak było i jak sie biuro spisało? Z góry dziękuję i życzę udanego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: royal palace z sun& fun IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.07.04, 17:56 Czesc Kaskoss!Chcialbym Cie spytac czy biuro Sun&Fun jest pewne i godne zaufania-bardzo malo informacji o nim krazy w necie,skoro je wybrales to miales chyba jakies info o nim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaskoss Re: royal palace z sun& fun IP: *.skierniewice.mediaclub.pl 26.07.04, 20:56 na poczatku mielismy jechać z triady ale triada nas "stuknęła" i nasz posrednik- foster-zaproponował nam właśnie ten wyjazd.faktycznie mało jest o tym biurze w necie bo istnieje od roku,ale sprawdzałam czy ma pozwolenie,gwarancję i do kiedy to wszystko jest ważne i wszystko jest ok.wiecej informacji o tym biurze mozna znależc na stronie www.sunfun.pl wydaje mi sie że nie powinno być problemow.a jeszcze a propos gwarancji to maja gwarancje bankową a kwota ubezpieczenia jest jeszcze wyzsza niz triady,wie chyba nie jest to lipa.pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: royal palace z sun& fun IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.07.04, 21:06 zamierzam wybrać się do tego hotelu i z bura sun&fun ale dopiero we wrześniu. Jak wrócisz z wyprawy, czy mógłbyś opisać pokrótce jak było i czy biuro wywiązało sie z wszystkich deklaracji? Będę zobowiązany, kontakt mail:rlenski@go2.pl, gg:4887384. Z góry dziękuję i życzę Ci udanego wyjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaskoss Re: royal palace z sun& fun 28.07.04, 21:13 na pewno po powrocie dam znac pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaSz Re: royal palace z sun& fun IP: *.hrk.pl 03.08.04, 15:56 Hej kaskoss, my lecimy z sun&fun (a dokładniej: również z fosterem) do royal palace 25 sierpnia. Jest nas dwoje, szukamy towarzystwa- chętnie nawiążemy znajomość już na lotnisku! Może się jakoś rozpoznamy? Swoją drogą, już się nie mogę doczegać tego wyjazdu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azja Re: royal palace z sun& fun IP: *.bumerang.univcomp.waw.pl 10.08.04, 09:19 Cześć, jedziemy do Royal Palace 27.08. Szukamy fajnego towarzystwa. Mam nadzieję, że jakoś się znajdziemy. Z tego co widze lecicie wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaskoss Re: royal palace z sun& fun IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 16:55 oooo my to sie juz "znamy"z innego forum;p na pewno sie spotkamy na lotnisku.jestem juz coraz bardziej zadowolona bo myslalam ze bedzie taka lipa- jesli chodzi o towarzystwo-jak mielismy rok temu do zobaczonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: royal palace z sun& fun IP: *.acn.waw.pl 31.07.04, 00:05 czesc jade tam za 2 tyg.do hotelu royal palace , opinie odnosnie biura i hotelu po powrocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grubalski Re: royal palace z sun& fun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 12:48 My Grubalscy bedziemy w Royal Palace od 18 sierpnia.Pozać nas jest bardzo łatwo.Razem mamy 370 cm wzrostu,ważymy oboje 190 kg oraz mamy łącznie 80 lat.Do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: royal palace z sun& fun IP: *.acn.waw.pl 28.08.04, 12:20 wlasnie wrocilam z royal palace, biuro polecam w 100% , pomimo ze sama sie obawialam gdyz jest malo znane, na wycieczki zawsze przyjezdzali puntualnie m naprawde nie mam sie do czego przyczepic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka Re: royal palace z sun& fun IP: 217.153.131.* 28.08.04, 13:18 S&F to dawny albo Alladin albo El Greco I co wy na to Państwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mopi Re: royal palace z sun& fun IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 28.08.04, 14:55 A ja na to, ze jak nie ma sie sprawdzonych info, to po co mieszac na forum. Albo...albo..., tez mi cos, troche konkretow, jak juz sie ktos wypowiada. Na forum juz pisali, ze biuro to powstalo z odłamu Eximu, a inne wersja, ze stworzyli je zbuntowani rezydenci Oasis. Ludzie zagladaja na to forum zeby sie czegos dowiedziec, a nie czytac rewelacje dotyczace, kto jest wlascicielem jakiego biura. Przy tym kazdy wypisujac takie rzeczy twierdzi ze ma racje. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: royal palace z sun& fun IP: *.acn.waw.pl 29.08.04, 16:44 no i co z tego ze jest to byz może dawny alladyn czy el greco wazne ze organizuja cudowne wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackdawn Re: royal palace z sun& fun IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 08.09.04, 18:13 ja jadę 22 za pośrednictwem fostera ale o sun&fun wiem niewiele i też jestem ciekawa opini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: royal palace z sun& fun IP: 62.233.169.* 09.09.04, 22:37 Witam tez mam zamiar lecieć z tym biurem 08.10.2004-takze malo wiem.Lecimy do hotelu SUNRISE PALACIO.może też ktoś sie wybiera w tym czasie do tego hotelu? jesteśmy z Gdańska.Proszę jak ktoś wrócił niech opisze jak sprawdza sie SUN&FUN!!! Dziekuje i do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa sun& fun IP: *.acn.waw.pl 14.09.04, 21:11 czesc , bylam z s& f i bylam bardzo zadowolona , i polecam . wycieczki wykupismy u rezydentów.zawsze przyjezdzali puntualnie , autokary na wycieczki byly dobrej klasy (czesto na forum czytalam jak ktos opisywalal ze w drodze cos im sie psulo , albo nie dzialala klima) zawsze mielismy przewodników polaków, Odpowiedz Link Zgłoś