Dodaj do ulubionych

Nowa moda turystyczna w Egipcie !

19.06.13, 10:22
facet.wp.pl/kat,1034181,title,Skarpety-do-sandalow-wreszcie-modne,wid,15742519,wiadomosc.html
I łyso wam teraz eksperci od mody i buractwa . Nowa moda nadchodzi i teraz burakiem jest ten kto z brudnymi i zagrzybionymi gołymi kopytami łazi po ulicy .To tylko kobity moga z haluksami i krzywymi gołymi racicami paradować po brudnej zakurzonej ulicy ale chłop - chyba tylko ten z niedorozwojem . No na kolana bezskarpetne buraki i bic głowa w ziemie przed naszymi skarpetkami w sandałkach .
Obserwuj wątek
    • e_cynik Re: Nowa moda turystyczna w Egipcie ! 19.06.13, 11:52
      Posypuję głowę popiołem i zakładam skarpetki. Tylko cholera gdzie podziałem swoje skarpetki z trzema paskami, przecież w zwykłych nie wyjdę
    • mikani Re: Nowa moda turystyczna w Egipcie ! 19.06.13, 12:13
      Ja juz spakowałam meżowi 15 par, takich pod kolanko każda na jeden dzień pobytu. Plus jedna para awaryjnie gdyby mu oczko poszło. :-)
      • janan2 Re: Nowa moda turystyczna w Egipcie ! 19.06.13, 13:51
        Teraz modne w jaskrawych kolorach,ale bez pasków.Szkoda!Zawsze używam nie zważając na gusty,mody i inne okoliczności estetyków powiedzmy.Warunek!Musi być wygodne dla mnie.Reszta ma zerowe znaczenie.Ale tak z perspektywy patrząc i mając na uwadze zagorzałe dyskusje na ten temat (za i przeciw) z przed lat,no to mam nie lada dylemat.Będą te stare z przed lat,czy jednak trzeba mi się wykosztować na nowe bardziej modne,żeby obciachu nie było i stara nie warczała.Wystarczy,że warczy i jazgocze kręcąc znacząco nosem, na te moje jedyne stojące sobie grzecznie na baczność w kącie czekające na modny teraz wyjazd w skarpetkach.Miałem wyczucie o!
        • mikani Re: Nowa moda turystyczna w Egipcie ! 19.06.13, 15:43
          A tak całkiem poważnie. Osobiscie uważam ze skarpeta do klapek czy sandałów to grubo przesadzona sprawa bo przeciez po to się takie buty zakłada zeby było przewiewnie. Jednak sa wyjątki , czasem wręcz mam ochotę powiedzieć jakiemuś panu ze jednak byłoby lepiej aby załozył skarpety. Opłakany wygląd stóp i paznokci aż się prosi o zasłonięcie. Więc może jednak lepiej ze niektórzy Panowie je noszą.
          • janan2 Re: Nowa moda turystyczna w Egipcie ! 19.06.13, 16:23
            No to tak bardziej poważnie!Do klapek czy japonek ,no to jakoś to dziwnie wygląda.Ale co to teraz młodzieńcy nie robią,aby zwrócić choć troszkę na siebie uwagę jak takim awangardowym strojem.Panie mają inne atuty do pokazywania,więc to im akurat niepotrzebne.Ale płeć odmienna!?Czym zaimponuje!? Irokezka sobie dłuższego strzeli!?

Mniejsza o stopy i paznokcie.Ale taki nocny wyjazd powiedzmy do Jerozolimy gdy klimatyzacja ostro "grzeje"?Lepiej na ten czas założyć skarpetki,czy potem cierpieć w dzień z chodzenia.Albo jakaś pustynna wyprawa.Niechby tak jeszcze burza piaskowa.No to nie ma lepszej rzeczy.Kamulców nie trzeba wydłubywać z pomiędzy palców,nosa ,uszu i nie wiadomo skąd i na dodatek przewiewnie bez otarć.Nawet przy spokojnej pogodzie wskazane.Więc sumując tę "modę",choć raz w polskim wydaniu widzę same plusy.
    • darek.b70 Re: Nowa moda turystyczna w Egipcie ! 19.06.13, 12:48
      www.wtfomg.pl/photo/110.jpg
      • singsing74 Re: Nowa moda turystyczna w Egipcie ! 19.06.13, 16:50
        No co? Dupeczka ładna. Przechodząc do sedna. Niech mi nikt nie mówi, że w Polsce i na świecie nie ma homo-lobby. Cały czas skarpety do sandałów były bee. Wystarczyło jednak, żeby jakiś pederasta pierdnął, że to jest OK i skarpeta stała się dżezi. Niech jacyków wspomni na fejsie, że minimalna płaca powinna wynosić 3k, to życie stanie się lepsze, a Polaków stać będzie na coś więcej niż KUBOTA.
        • bazyli01 Re: Nowa moda turystyczna w Egipcie ! 19.06.13, 17:46
          Trzeba mieć zryty łeb niczym dupa cw....... , aby zakładać skarpetki do sandałów :)
          • kasia_p45 Re: Nowa moda turystyczna w Egipcie ! 19.06.13, 18:40
            A ja tam uwielbiam skarpetki do sandałków :PPP O!
            • 4lata Re: Nowa moda turystyczna w Egipcie ! 19.06.13, 21:36
              kurcze, jaki jest tego sens? może faceci wstydzą się swoich stóp? ja tam uwielbiam męskie (zadbane) opalone stopy w japonkach, bez skarpet:)
              • cairo7 Re: Nowa moda turystyczna w Egipcie ! 19.06.13, 23:10
                a wiecie ,że Rosjanie noszą "wietnamki"a my japonki:).Swiat jest pełen niespodzianek i kreatorów mody...trzymajmy się swojego gustu...to nie boli.
              • des4 Re: Nowa moda turystyczna w Egipcie ! 20.06.13, 08:01
                na dalsze eskapady np. do Luksoru czy Gizy warto założyć stopki, noga się nie obciera i nie brudzi

pana który coś wyżej pisze o cw...ach prosiłbym o podzielenie się swoimi bogatymi doświadczeniami , hehe...
                • janan2 Re: Nowa moda turystyczna w Egipcie ! 20.06.13, 10:20
                  >pana który coś wyżej pisze o cw...ach prosilbym o podzielenie się swoimi bogatymi doświadczeniami,he he...

Może jednak nie.Temat bardzo intrygujący,ale jednak dla ułamka procent zainteresowanych.Nie na to forum,są inne tematyczne.Poza tym,aby o tym dyskutować,trzeba mieć bogate doświadczenia kierunkowe w tej opcji.Wyluzuj więc.Tu na tym forum ciężko raczej będzie takich znależć.Więc temat mało przyszłościowy.Zresztą niezrozumiały!No bo co niby mają skarpetki i sandały wspólnego z cw...mi,no to raczej trudno to powiązać.Jakaś odchyłka środowiskowa,albo inne zwidy.Każdy uprawia tu własną urawiłowkę,nic nikomu do tego.Jak się nie podoba,no to zawsze można patrzeć w przeciwnym kierunku i dawać sygnały dymne czy zapachowe z natury pierwotne,że takiemu estecie akurat to nie leży.Ale żeby od razu szeregować i ustawiać na podstawie ubioru,zachowania czy wyglądu,do określonego gatunku homo sovieticus!!!No to zasadnicze przegięcie.Więc "des4",więcej tolerancji o!

Ma być wygodnie dla zainteresowanego.To wszystko.Ubiór na pustynię,długie podróże czy inne wyprawy,to rzecz gustu.A może próba wyróżnienia się z tłumu!?Sam stosuję w zależności od okoliczności.Ostatnio nawet niezła furorę zrobiłem wśród rybek pod wodą,zakładając skarpetki do płetw.Tak się złożyło,że trzeba było chronić obtarty prawie do krwi naskórek i mniejsza o podwodną modę.Nawet,żadnego rekina ta moda nie wzięła,kulasy całe i wszystkie,więc sensacji nie było,towarzystwo tam tolerancyjne i wyrozumiałe.Szkoda tylko skarpet,bo nabrały soli,no i nie powiem.Prezentują się super,stoją jak oficerki w kącie,tyle,ze nieco ten przyzwoity zapach utraciły,bo chyba sól zabija.Ale będą na następny raz jak znalazł.
    • zaworek1313 Re: Nowa moda turystyczna w Egipcie ! 20.06.13, 08:47
      ...A moim zdaniem facet w "japonkach" lub w zestawie: skarpety+sandały, skarpety+klapki to żenada i obciach. Na prawdę nie ośmieszajcie się, mówiąc, że to OK. Jak Jacyków chce, to niech sam chodzi jak pajac po ulicy, ale niech nie wciska ludziom głupot do głowy. Pozdrawiam.
    • lastsunset Re: Nowa moda turystyczna w Egipcie ! 29.06.13, 07:11
      pozytywna.pl/obrazek/5846/
      • deoand Re: Nowa moda turystyczna w Egipcie ! 29.06.13, 08:38
        Dobre ..ale

Lepszy Polak z sandałem niż Arab z kindżałem !
        • deoand Re: Nowa moda turystyczna w Egipcie ! 29.06.13, 13:13
          A ostrza kindżałów w słońcu się lśnią i głowy polaczków już tną na razie myślą i mową a na uczynek przyjdzie czas i przestrogi kleofasa nie pójdą w las
          • wp2013 Re do Deo 30.06.13, 15:35
            Jak to Deoś jest z TYM towarzystwem . Przeszkadzają im skarpetki w sandałach czy sandały w skarpetkach a nie przeszkadzają im całodobowe libacje z późniejszym nie świeżym oddechem , krucjaty religijne mesjasza z północnego zachodu ,mordobicia w hotelowych recepcjach ....przykłady można mnożyć ... i tylko te sandałki....
            P.S. Z tego co widze to właśnie taki rodzaj noszenia / sandały ze skarpetkami/ jest trendy modzie w 2013 roku.
            wp2007
      • wp2013 Re: lastsunset 30.06.13, 21:11
        .... tak ..to ..baardzo ..poozytywny oobrazek. Taaki .....faajny. wp2007
        • sandra00 Re: lastsunset 01.07.13, 15:29
          Wróciłam dwa dni temu ogólnie zaobserwowałam nową modę wśród naszych rodaków w Egipcie ; hitem sezonu jest " napakowany " mięśniak , dwa arbuzy pod pachami , łysy i w
          zamałym podkoszulku lub koszulce polo to jest dopiero wiocha....
          • mikani Re: lastsunset 01.07.13, 16:32
            Aj tam koszulka polo ( zależy jaka) jest bardzo na miejscu <-
            • sandra00 Re: lastsunset 02.07.13, 13:17
              na miejscu owszem ale jak się ma odpowiedni rozmiar a nie jak ktoś rozmiaru XL wpycha na siebie rozmiar M
              • mikani Re: lastsunset 02.07.13, 13:35
                Dokładnie to miałam na myśli :-)) jednak tak moda jak widzę utrzymuje się juz kilka kilka sezonów a co roku przybywa nam takich lubiących nosić owoce i warzywa pod garderobą,coś jakby wyrastało takie nowe pokolenie. :-) '' ucieleśnonych wegetarian''
                • janan2 Re: lastsunset 02.07.13, 22:17
                  Eee tam!Lubię arbuzy.A jak tak przyciśnie lekko pod pachami,no to moment idą do przodu.A jak dobrze obciśnięte, i uwydatnione no to ho ho.Super!A jeszcze w podkoszulku!? I to przykrótkim.Jeny!Toż to nie widzę lepiej.Jeszcze z tyłu te owoce zazwyczaj zawsze okrągłe jak to owoce.I to wszystko lekko niesforne i czasami niezależne od właścicielki.Jak zobaczyłem w SSH takie paradnice zza wschodniej granicy spacerujące po schodach wte i we wte,no to była sensacja nie tylko dla miejscowych.Nie wspomnę czy było coś dodatkowo pod tym podkoszulkiem.Ale chyba nie.Zaraz dostałem z liścia od mojej ślubnej to moment zapomniałem.

A wy tu wydziwiacie nad podkoszulkami.Czym więcej obcisłego tym lepiej o!Oko przynajmniej człek pocieszy.Więc nie można tak w czambuł potępiać.Oczywiście u pań.Jakoś nie zwracam uwagi na mężczyzn.Z zasady żaden mi się nie podoba.No chyba jako kumpel.A jak ubrany,no to jego sprawa.Nawet bez czupryny może być.A niby po co ma udawać sierściucha na takie gorąco!?Sam zazwyczaj wystrzyżony jestem na zero,no bo mi tak wygodnie,tyle że nie lubię nic obcisłego i raczej do żylastych się zaliczam,a nie napakowanych.Więc trochę tolerancji by nie zawadziło.Tu jest podobnie jak z tymi skarpetkami do sandałów.Każdy ubiera co kto lubi i to jego sprawa.
                  • mikani Re: lastsunset 02.07.13, 23:27
                    To takie konstruktywne żarciki :-)
                    • kasia_p45 Re: lastsunset 04.07.13, 18:26
                      Jananowi tylko żarciki w głowie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka