Dodaj do ulubionych

Dwie turystki znaleziono martwe w Hurghadzie

30.07.13, 15:47
Dwie czeskie turystki, matka i jej córka, zostały znalezione martwe w egipskim kurorcie Hurghada nad Morzem Czerwonym - poinformowało we wtorek czeskie ministerstwo spraw zagranicznych.

Dodało, że mąż jednej, a ojciec drugiej ze zmarłych przebywa w szpitalu w stanie stabilnym.
Obserwuj wątek
    • anamaria74 Re: Dwie turystki znaleziono martwe w Hurghadzie 30.07.13, 16:20
      zapomniałaś dodać, że to było zatrucie pokarmowe i próbowali leczyć się na własną rękę...

po co siejesz ferment na forum, to nie jest pierwszy Twój taki post o takim wydźwięku. Masz jakąś satysfakcję, nudzi Ci się
      Zmieniłaś Egipt na Majorkę to co tu jeszcze robisz?
      • andreina Re: Dwie turystki znaleziono martwe w Hurghadzie 30.07.13, 16:31
        A czytałaś fragment, że zatrucie to czyste spekulacje ? Nie wiadomo co się stało.
        • andreina Re: Dwie turystki znaleziono martwe w Hurghadzie 30.07.13, 16:33
          A dlaczego mam nie pisać ? Dlatego, że zmieniłam kierunek ? Mam wrażenie, że w ogóle złe wiadomości z Egiptu są niektórym nie na rękę. Zaraz jest masa oskarżeń "panikarze" "siejesz ferment". Dobra. Ukrywajmy wszystko. Jest sielanka, jedźmy na wakacje :) Pasuje teraz ?
          • aurinko5 Re: Dwie turystki znaleziono martwe w Hurghadzie 30.07.13, 16:57
            A na tureckim forum napisałaś, że znaleziono martwego faceta pod prysznicem ? A jakiś czas temu we Włoszech zmarł aktor. Znaleziono go w hotelowym pokoju. Też o tym napisałaś ?Czy tylko sensacje z egiptu Cię interesują ? O wynikach sekcji zwłok też poinformujesz , czy interesuje Cię tylko hipoteza morderstwa z premedytacją , oczywiscie z rąk miejscowych.
            Gdyby nie sytuacja polityczna, to zadne media by się takimi sprawami nie zajmowąły.
            • deoand Re: Dwie turystki znaleziono martwe w Hurghadzie 30.07.13, 17:01
              wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Dwie-czeskie-turystki-znaleziono-martwe-w-hotelu-w-Egipcie,wid,15856383,wiadomosc.html?ticaid=111098
              czyli arszenik - na próbę
          • danuta705 Re: Dwie turystki znaleziono martwe w Hurghadzie 12.08.13, 17:14
            Wrociłam właśnie z sharm,byłam takze na wycieczkach i jest okej ,żadnego niebezpieczeństwa .A takie osoby jak ty to z nudów nie mają co robić i wypisują takie brednie.....Byłaś tam i widziłaś to wszystko ,czy powtarzasz bez namysłu.Jak sie nudzi to trawnik trzeba wykosić i adrenalina opadnie!!!!!
    • l-a do andreina 30.07.13, 17:22
      To się nazywa obsesja, radzę skonsultować się z lekarzem

• doral2 Re: do andreina 30.07.13, 19:21
        a może to nie obsesja, tylko jakaś odmiana nekrofilii?
    • roossa12 Re: Dwie turystki znaleziono martwe w Hurghadzie 10.08.13, 23:11
      nowe wiadomości w tej sprawie

wiadomosci.ox.pl/wiadomosc,24048,czeszki-zostaly-otrute.html
      zaczęłam się tym interesować bo zginęły w hotelu do którego się wybieramy i aż dopadły mnie siódme poty ze strachu.
      • darek.b70 Re: Dwie turystki znaleziono martwe w Hurghadzie 11.08.13, 06:33
        A co z mężem masz na pieńku.
    • moniace Re: Dwie turystki znaleziono martwe w Hurghadzie 11.08.13, 10:08
      Nie wiem dlaczego siejesz taki ferment i to nie pierwszy raz! wydaje się że formum jest od informowania a nie straszenia. A Ty straszysz! Wyławiasz wszystkie najgorsze informacje z Egiptu. Podczas mojego pobytu polak zmarla na serce na statu wycieczkowym na oczach zony i syna . Tragedia ale co to ma wspólneo z konkrtnym miejscem ? tego nie Wiesz bo nie możesz wiedzieć. przestań, prosze, tworzyć spiskową teorię dziejow. NAprwdę interseuje Cię tylko to co najgorsze!?
      • paddymalone Re: Dwie turystki znaleziono martwe w Hurghadzie 11.08.13, 10:16
        zostały znalezione martwe

Ty jakiś problem masz?
        Horrory oglądasz po nocach?
        Ze szpitala piszesz? Nie chca wypuscic?
    • morwab Re: Dwie turystki znaleziono martwe w Hurghadzie 13.08.13, 19:21
      Nooo one otrute a tatuś i mąż tylko w szoku bez oznak zatrucia .... myślał,że jak w dzikim kraju sprzątnie rodzinkę to nikt go nie oskarży .A tu kraj choć targany rewolucją to jednak nie dziki i tatuś-mężuś znalazł się jednak w kręgu podejrzeń .
      • k.baldowska Re: Dwie turystki znaleziono martwe w Hurghadzie 13.08.13, 20:30
        aresztowali go ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka