Gość: JA IP: *.eranet.pl 07.06.08, 14:34 wlasnie wczoraj wrocilismy z hotelu Panorama - jesli ktos z Was ma jakies pytania dot. tego hotelu albo samego miasta, piszcie smialo :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amika75 Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.leszczyny.net 07.06.08, 16:18 Hej! Wybieram się w lipcu do tego hotelu, więc interesuje mnie właściwie wszystko: jaka obsługa, jedzenie, warunki, czy do dyspozycji jest faktycznie kuchenka... czytałam różne opinie, więc tym bardziej jestem ciekawa. Braliście euro czy dolary? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.lanet.net.pl 08.06.08, 04:31 Zaczne od minusow: hotel jest starym obiektem :( czesto psuly sie windy :( (ale na plus-zawsze jedna dzialala) ;) hotel ma basen ale niestety znajduje sie na dachu budynku pod oszklonym zadaszeniem - w dzien jest tam bardzo cieplo :( pytasz o kuchenke w pokoju - faktycznie jest ale to nic specjalnego znowu:( w pokoju masz tez lodowke (takze dosc wysluzona) :( jesli chcesz moge podeslac zdjecia pokoju i aneksu kuchennego lub lazienki. polecic moge zabranie ze soba jakiegos malego lekkiego garnka albo metalowego kubka - zagotujesz sobie w nim wode na cos goracego. przy okazji jesli masz wolne miejsce w walizce wez sobie dwie swoje szklanki (ktos tu zaraz napisze ze to bez sensu wozic ze soba swoje szklanki do hotelu, ale uwierz mi ze sama sie przekonasz ze warto wyznawac czasem zasade "lepiej nosic niz prosic" ;) no chyba ze znow wolisz korzystac z hotelowych szklanek nie pierwszej nowosci ... (w pokoju zastaniesz znow mocno stare szklo) a w barze wszelkie napoje naleja Ci w plastik (takze kawe!) :( to tyle jesli chodzi o najwazniejsze minusy i rzeczy o ktorych warto wiedziec przed wyjazdem. my szukalismy takich obszernych i konkretnych informacji przed wylotem ale niestety nie udalo sie nam ich znalezc za wiele. dlatego teraz chetnie podpowiemy - niech inni maja latwiej ;) my mimo tych rzeczy o ktorych wyzej jestesmy z samej Panoramy bardzo zadowoleni. obsluga hotelu bardzo sympatyczna i pomocna. jedzenia bylo bardzo duzo i naprawde smaczne. jedzenie od miesa z indyka czy kurczaka po np. malze, krewetki czy osmiorniczki :) nie wiem jaka macie wykupiona opcje wakacji - my mieliscu ALL INC i to polecam. (nie wydalismy prawie nic "na jedzenie" czy "picie" na miescie) ;) jesli chodzi o czystosc - nie wiem czy byliscie juz kiedys w Tunezji. standardy "troche" sie roznia od naszych :( ale znow na plus - codziennie mielismy sprzatany pokoj. codziennie takze wymiana recznikow (lub ew. co dwa dni) Kolejna rzecz - odleglosc od plazy. hotel nie jest polozony przy samej plazy ale szczerze moge powiedziec ze dotarcie na plaze zajmie nie wiecej niz 5 minut spokojnym spacerkiem. poza tym z okien hotelu widac morze ;) jesli chcecie znac jeszcze wiecej szczegolow - prosze pytac :) jezeli mowicie po angielsku albo francusku chociaz troche to sami sie przekonacie jak zadowoleni beda z tego faktu kelnerzy :) lubili nas zagadywac i rozmawiac o roznych rzeczach. nastepna kwestia: z pokoju nic nie zginelo i co wazne - nic co nasze nie bylo ruszane. wazna sprawa jeszcze na koniec: warto zdecydowowac sie od razu na wykupienie sejfu. koszt to 20 DT na dwa tygodnie a macie pewnosc ze paszporty albo pieniadze sa na pewno bezpieczne. (mimo ze jeszcze raz podkreslam - nic nie zginelo). co do waluty. zabralismy dolary. na miejscu wymienisz i dol i euro bez problemu na DT na dole w recepcji hotelu. jesli masz jeszcze jakies pytania pisz ;) pozdr ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halka Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.146.235.1.ip.airbites.pl 09.06.08, 23:39 uzupełniam;winda jak się myliła,to zawsze zatrzymywała sie na VII piętrze/tzn.przy barku/;hotel ok.,jedzenie ok.,piwo fatalne,wino i drinki też;ale uśmiechnięci kelnerzy,do plaży zupełnie blisko,mnóstwo słońca,luzik,rezydent zupełnie niepotrzebny,doskonale radziliśmy sobie sami,czysto w pokojach a w Samarze widziałam karaluchy w toalecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.lanet.net.pl 10.06.08, 01:37 to prawda .... VII pietro winda lubila najbardziej :) podobnie jak goscie ;) p.ssss. od kiedy do kiedy bylas w Panoramie ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halka Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.146.235.1.ip.airbites.pl 10.06.08, 08:36 od 22.o5-4.06.Spotkaliśmy się...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Hotel Panorama Sousse IP: 80.54.192.* 10.06.08, 09:47 my bylismy w tym samym terminie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halka Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.146.235.1.ip.airbites.pl 10.06.08, 11:17 pewnie się znamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.lanet.net.pl 10.06.08, 19:15 pewnie tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaplichta Do JA 27.06.08, 10:08 proszę cię o kilka zdjęć pokoju,zarezerwowałam ten hotel i już żałuje:((, zwłaszcza że tydzień później był dostępny Samara. Może nie będzie tak źle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEBA08 Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.08, 21:44 WITAM SERDECZNIE JAK MASZ FOTKI Z HOTELU, BYŁA BYM WDZIECZNA ZA KILKA.kamil2628@wp.pl POZDRAWIAM I DZIEKUJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: condition@wp.pl Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.ec.zgora.pl 13.02.09, 09:00 jesli można prosić o zdjęcia z tego hotelu to bardzo prosze: condition@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziarka Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.02.10, 11:29 hej wyruszam w kwietniu do panorama sousse potrzebuję więcej informacji na temat miejsc do zwiedzania bądź samego hotelu. jak macie jeszcze zdjęcia to przysyłajcie: madziarkaxxx@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.chello.pl 12.02.10, 11:52 Na jakim lotnisku lądujesz w Tunezji, ja w Tunisie i myślę że to trochę daleko od Sousse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.szczecin.mm.pl 22.02.10, 17:01 Planujemy wyjazad w maju do tego hotelu. Interesuje mnie wszystko.Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smialy Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.tktelekom.pl 29.07.10, 12:38 a jak z rozrywkami w tym miescie czy sa jakies dyskoteki , cluby . i ile kosztuja wycieczki fakultatywne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amika75 Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.leszczyny.net 08.06.08, 13:05 Dzięki za wszystkie podpowiedzi! Mamy wersję all więc myślę, że będzie oki! Do Tunezji jadę pierwszy raz więc moja ciekawość tym bardziej wielka! Zdjęcia bardzo chętnie obejrzę, bo te co znalazłam są chyba stare! Korzystaliście z infrastruktury Samary? Jak wygląda sprawa z posiłkami przy Samarze? Jadaliście śniadania i kolacje w Panoramie a obiadek w Samarze czy jak? Może pytania dziwne ale nie umiem tego wszystkiego połapać! tym w jaki sposób ktoś skomentuje to co piszemy, w ogóle się nie przejmuję, to jest forum z konkretami i pierdołami- a one są bardzo przydatne! W razie czego podaję mojego maila aldi7575@wp.pl dziękuję na razie, gdyby coś to chyba mogę jeszcze pomęczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.lanet.net.pl 08.06.08, 19:07 jesli chodzi o jedzenie: sniadania sa od 6:00 do 10:00 w Panoramie na dole w restauracji obiady od 12:30 do 14:30 w Samarze (mozna tez zjesc na plazy-tam jednak wybor jest troche mniejszy) kolacje od 18:00 do 20:00 w Panoramie tak to wyglada jesli chodzi o jedzenie co do samego korzystania z obiektow Samary - jesli masz opcje ALL w Panoramie to masz takze prawo do korzystania z calej infrastruktury Samary - baseny, zjezdzalnie itp. jest jednak wazne COS ;) nie masz prawa do korzystania z baru przy basenie :( z tego trzeba sobie zdawac sprawe niestety. czyli wyglada to tak ze mozesz sobie siedziec na basenie i korzystac ale w barze nie naleja Ci niczego do picia (no chyba ze zaplacisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.lanet.net.pl 08.06.08, 19:08 a zdjecia poszly na mejla ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Grzegorz Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 19:30 CZYTAM WASZE WYPOWIEDZI BO LECE DO SAMARY 19 -06 CZY W SAMARZE JEST TAK OKROPNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LL Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.cpe.marton.net.pl 14.06.09, 18:39 Mam pytanie czy w Panoramie lub Samarze jest sauna albo łaźnia albo jakies masaże ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.08, 20:08 Witam wybieram się do Panoramy 19.06.08, czy mógłbym dostać klika zdjęć z hotelu na e`malia? mój adres xbossx@interia.pl Pozdrawiam Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.3s.pl 09.06.08, 10:20 Witam serdecznie. Mnie interesyje bardziej zaplecze sportowo- rekreacyjne zarowno przy hotelu Samara jak i na plaży - moje pytania: 1. Kort tenisowy - Czy dla wczasowiczów Panoramy jest on za darmo jeśli korzystam z ALL, rakiety tenisowe + piłeczki czy można wypozyczyc je w recepcji czy lepiej zabrac z sobą. 2. Animacje (zarówno dla dzieci jak i dla doroslych) jak wyglada ta sprawa. 3. Plaza i kwestia lezaków na plazy 4. waluta - czy mozesz podac jaki aktualnie jest przelicznik. Z gory dziekuje za wszystkie przydatne myslę że nioe tylko mnie informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Hotel Panorama Sousse IP: 80.54.192.* 09.06.08, 13:55 no to odpowiadam po kolei: 1. jesli chodzi o kort to niestety nie pomoge :( nie korzystalem i nie znam zasad na jakich mozna korzystac :( (moge tylko podpowiedziec ze bylbym raczej sceptyczny co do latwej dostepnosci rakiet albo pileczek po tym jak wygladala sprawa z pilka do siatkowki na plazy :) a wygladalo to tak ze Animator przychodzil codziennie o 11:00 i 16:00 na plaze ze swoja pilka i wtedy mozna bylo pograc. poza tymi godzinami oczywiscie rowniez ale pilke trzeba bylo sobie zorganizowac juz samemu. (co nie bylo jednak problemem zbyt wielkim obiektywnie patrzac bo za kilka DT mozna ja bylo kupic przy plazy). 2. animacje ... - w samej Panoramie raczej niczego sie nie spodziewaj. wiem ze w Samarze bylo tego wiecej ale tak jak juz pisalem wczesniej - my z zona w Samarze bylismy na basenie chyba 2 razy tylko:) wiem ze organizowana byla jakas gimnastyka w wodzie ;) (ale ciezko siedziec tam na basenie skoro nie przysluguje Ci tam mozliwosc "spozywania" ;) jezeli jedziesz z dziecmi - mysle ze warto sie tam jednak wybrac kilka razy bo za darmo mozesz korzystac z fajnych zjezdzalni ;) 3. plaza i lezaki: wyglada to tak - samara i panorama ma wydzielona plaze - porownujac do plaz innych hoteli naszym zdaniem jest calkiem OK. jedna czesc plazy jest dla gosci bez ALL a dalsza czesc dla tych ktorzy maja wykupiona opcje ALL. na plazy ALL INC masz barek gdzie bez ograniczen naleja Ci cole, fante, albo Boge ;) (czyli sprite) ;) do tego jedno wino w trzech opcjach: biale, rozowe lub czerwone i jedno piwo (maja tylko dwa rodz.) - Stella. (Celtii nie maja) przy plazy jest boisko do siatkowki. na obu plazach za lezaki (a konkretnie !!! za materac na lezaku) placisz 2 DT na caly dzien. z tego co widzialem jesli chcesz lezec na reczniku to raczej nie zaplacisz nic (ale wygodniej wziac lezak i ulokowac sie pod parasolem - masz wtedy i slonce i kawalek cienia kiedy chcesz :) 4. waluta - my wzielismy ze soba dolary. przelicznik podano nam w hotelu - DT za dol 1.2 za euro 1.8 podczas calego pobytu wymienialismy pieniadze 3-4 razy i ten przelicznik raczej za bardzo sie nie zmienial. od razu moja rada - nie warto wymieniac wszystkiego co zabierzecie od razu na DT ;) chociaz to co Wam zostanie - nawet "drobnice" wymienicie tuz przed odlotem na lotnisku. (jesli nie zdazycie w hotelu) jesli jakies pytania jeszcze to smialo piszcie w miare mozliwosci podpowiemy co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: Hotel Panorama Sousse IP: 78.152.29.* 04.08.08, 15:38 a czy horel panorama ma swoj barek z all na plazy? Odpowiedz Link Zgłoś
michal-9 Re: Hotel Panorama Sousse 14.06.08, 13:37 Witam ja równiez wybieram się 19.06.08 do Panoramy,wiesz moze jakimi liniami lotniczymi lecimy? Pozdrawiam i do zobaczenia na miejscu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.08, 19:42 Ja wylatuję 19 a właściwie 20.06 (godz, 0.35 z Rzeszowa), z informacji jaką otrzymałem z BT Oasis Tour, wynika że mamy lecieć liniami TUNIS AIR Odpowiedz Link Zgłoś
michal-9 Re: Hotel Panorama Sousse 14.06.08, 20:24 dostaleś może na swój e-m zdjęcia,jak tak to czy mogę prosić o parę na mój adres micpaw14@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 20:45 Mogę prosić o kilka zdjęć hotelu panorama (xbossx@interia.pl) z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwucha22 Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.02.09, 14:03 Witam, Czy może mi ktoś przesłać zdjęcia z hotelu była bym bardzo wdzięczna jadę we wrześniu, był ktoś w ogóle o tej porze tam??? dajcie znać na maila siwa200@wp.pl.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 21:57 do - DOROTY I GRZEGORZA Wydaje mi się, że to Ty Grzegorzu jesteś strasznym malkontentem .Wkurza mnie Twój pesymizm , zniechęcasz wszystkich do tego hotelu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 00:19 Witam wszystkich. do poniedziałku musze zdecydowac czy leciec. Po przeczytaniu całego forum mam mieszane uczucia (mimo wszystko z przewaga tych dobrych :) ) Wybieram sie do hotelu panorama w opcji all in. Wybieramy sie tam z 3 letnim dzieckiem i biorac pod uwage ten fakt bede wdzieczny za wszelkie rady i informacje. Mój e mail awayx@interia.pl . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 08:06 Witam, wybieramy się do Panoramy 10.07 bardzo proszę o kilka fotek. (jane9@wp.pl), dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sundarii Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.telsat.wroc.pl 01.07.08, 17:03 ja tez wybieram się z koleżankami do panoramy, 10.07, mogłabym prosić o jakies fotki? (sundarii@interia.pl) czy naprawde nie mozna korzystac z baru przy basenie samary jesli ma sie all? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amika75 Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.leszczyny.net 01.07.08, 17:52 hej ja też wybieram się 10.07 do panoramy! Skąd lecicie? Bo ja z Katowic! Do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sundarii Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.telsat.wroc.pl 02.07.08, 11:28 my z wrocławia :) Odpowiedz Link Zgłoś
wetaminka Re: Hotel Panorama Sousse 04.07.08, 08:35 Ja również proszę o zdjęcia na meila wetaminka@gazeta.pl Lecimy 17.07 Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-2603 Re: Hotel Panorama Sousse 08.07.08, 13:23 czy ktoś wylatuje 17 lipca z wrocławia do hotelu PANORAMA..??.. Odpowiedz Link Zgłoś
joannag_2 Re: Hotel Panorama Sousse 02.07.08, 13:10 witam. planujemy wyjazd do panoramy na poczatku września. jestem po lekturze serii opisow np. na wakacje.pl o standarcie hotelu, o tym jak ludzie zostali oszukani bo nie bylo co do pici w opcji all i w ogole wszystko na nie. o tym jak to rezydentki wszystkich olewaly i w ogole byly okropne. powiem szczerze ze mam mieszane uczucia. czasami mialam wrazenie ze w wiekszosci wypowiadali sie zmanierowani ludzie ktorzy za mala kase wymagaja bog wie czego. jedziemy w czworke i jestesmy glownie nastawieni na plazowanie i zwiedzanie. chcialabym sie dowiedziec (moze jakies zdjecia) jak faktycznie wyglada pokoj i jego czystosc. wszystkie inne wzkazowki co do miejsca beda mile widziane. jakby ktos mial jakies zdjecia (cos wiecej niz mozna znalezc na internecie) to poprosze na maila:j_gliniecka@o2.pl.Dziekuje i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 13:25 też się bałam tam jechać po przeczytaniu forum i opini na wakacjepl, ale jak przeczytałam opinie na temat el hany, to mi bardzo ulżyło, ponieważ byłam w tym holetu i było super. A opinie sa marniutke:) Jadę za tydzień jak wrócę to napiszę jak było, nie jestem zmanierowana i bardzo wymagajaca:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIKA Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.133.murka.net 03.07.08, 17:57 JA RÓWNIEŻ LECĘ DO PANORAMY Z SYNEM 10 LIPCA Z POZNANIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 10:56 Dziś w nocy wróciłem z Sousse H Panorama PYTAJCIE ! chętnie odpowiem i doradzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 11:08 czy to prawda, że w wersji all nie mozna korzystac z baru przy basenie Samary? Jakie pokoje dla rodziny 4 osobowej?Jak wyglądają czy to jest studio tak jak jak w ofercie? Ile trzeba dać w recepcji za pokój z widokiem na morze? Jak wygłąda sprwa rezydentek? czy sa tkie nie miłe?Jak daleko do centrum? gdze w oklicach hotelu znajduje się market państwowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 12:10 czy to prawda, że w wersji all nie mozna korzystac z baru przy basenie Samary? TAK TO PRAWDA. Jakie pokoje dla rodziny 4 osobowej? DUŻY DWUODOBOWY Z 2 DOSTAWKAMI. Jak wyglądają czy to jest studio tak jak jak w ofercie WYSŁIJ SWÓJ ADRES PRZEŚLĘ CI ZDJĘCIA Ile trzeba dać w recepcji za pokój z widokiem na morze? NIE MA BEZPOŚDREDNIEGO WIDUKU NA MORZE. TYLKO NA RUCHLIWĄ ULICĘ KTÓRA PROWADZI DO NADMORSKIEGO BULWARU.LEPIEJ W RECEPCJI NIC NIE DAWAJ, BO I TAK CIĘ "OLEJĄ" Jak wygłąda sprwa rezydentek? czy sa tkie nie miłe? SPRAWA INDYWIDUALNA NIE MIAŁEM Z NIĄ NAJMNIEJSZYCH PROBLEMÓW. Jak daleko do centrum? DO MEDINY 30 MIN SPACERNIEM. gdze w oklicach hotelu znajduje się market państwowy? NA HOTELEM EL HANACH WCZORAJ MIEŻYŁEM CZES DOJŚCIA 10 MIN SZYBKIM KROKIEM, NAZYWA SIE GENERALE - POLECAM ART. SPOŻYWCZE I LOKALNY ALKOHOL KUPUJ TYLKO TAM! CO JESZCZE CHCESZ WIEDZIEĆ PYTAJ! POZDR. JANUSZ ps PIENIĄDZE WYMIENIAJ W SAMARZE ZACHOWAJ POKWITOWANIE- W PARORAMIE OSZUKUJĄ ŚREDNIO O DINARA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 08:21 Hej! My też wylatujemy 24.07 z Wrocławia do Panoramy. Również mam kilka pytań m.in jakie jest jedzenie ( przykładowe posiłki ), czy na plaży można korzystać z dowolnej libczy alkoholi..przy all inclusive..jakie alkohole wogóle serwują? I ogólnie czy jestes zadowolony z wyjazdu? aa.. i jeszcze jakimi liniami lotniczymi leciales? pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.08, 22:26 Jestem bardzo zadowolony z chęcią poleciał bym jeszcze raz ( za tak niską cenę) na plaży dostaniecie z alkoholi lokalne wina i piwo ( nie polecam czerwonego jest ohydne)w Samarze drinki tylko do obiadu, nic po za tym. Ale jest jak to mówi gość z plaży "ZAJECICIE !!!" bawcie się dobrze ! i doceniajcie to co macie za free w opcji AL, bo np. w Saloonie piwo kosztuje 7 dinatów !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beba 08 Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.08, 21:23 PROSZE O KILKA ZDJĘC Z HOTELU PANORAMA MÓJ MEIL kamil2628@wp.pl POZDRAWIAM I DZIĘKUJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 12:10 czy to prawda, że w wersji all nie mozna korzystac z baru przy basenie Samary? TAK TO PRAWDA. Jakie pokoje dla rodziny 4 osobowej? DUŻY DWUODOBOWY Z 2 DOSTAWKAMI. Jak wyglądają czy to jest studio tak jak jak w ofercie WYSŁIJ SWÓJ ADRES PRZEŚLĘ CI ZDJĘCIA Ile trzeba dać w recepcji za pokój z widokiem na morze? NIE MA BEZPOŚDREDNIEGO WIDUKU NA MORZE. TYLKO NA RUCHLIWĄ ULICĘ KTÓRA PROWADZI DO NADMORSKIEGO BULWARU.LEPIEJ W RECEPCJI NIC NIE DAWAJ, BO I TAK CIĘ "OLEJĄ" Jak wygłąda sprwa rezydentek? czy sa tkie nie miłe? SPRAWA INDYWIDUALNA NIE MIAŁEM Z NIĄ NAJMNIEJSZYCH PROBLEMÓW. Jak daleko do centrum? DO MEDINY 30 MIN SPACERNIEM. gdze w oklicach hotelu znajduje się market państwowy? NA HOTELEM EL HANACH WCZORAJ MIEŻYŁEM CZES DOJŚCIA 10 MIN SZYBKIM KROKIEM, NAZYWA SIE GENERALE - POLECAM ART. SPOŻYWCZE I LOKALNY ALKOHOL KUPUJ TYLKO TAM! CO JESZCZE CHCESZ WIEDZIEĆ PYTAJ! POZDR. JANUSZ ps PIENIĄDZE WYMIENIAJ W SAMARZE ZACHOWAJ POKWITOWANIE- W PARORAMIE OSZUKUJĄ ŚREDNIO O DINARA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Panorama Sousse IP: 217.153.98.* 04.07.08, 12:19 My lecimy do Panoramy 24.07. Już się cieszę, dzięki za opinie. Czy ktoś też leci w tym samym terminie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absherr Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 22:16 lecimy 25 do Panoramy, proszę o zdjęcia pokoju i hotelu.Jeżeli ktoś mógłby wyślaćna adres: absherr@interia.eu. Będę very wdzięczna. Pozdrawiam wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasturcja_en Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.07.08, 10:15 My też lecimy 24.07 (z Wrocławia). Opinie mnie uspokoiły. Proszę o kilka fotek pokoi i okolicy na adres nasturcja_en@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 13:06 dziekuję za odpowiedź:)) mój @ to iwonaplichta@gazeta.pl Jaki jest stosunek dinara do dolara? jak możesz to przyślij jeszcze kilka fotek z basenów Samary. Dzieki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 22:31 Hej! Dzięki za poprzednią odpowiedź. Mam jeszcze kilka pytań m.in czy w pakiecie all inclusive można korzystać z atrakcji sportowych przy obiekcie Samara między in. sauna, masaże, fitness, tenis itd. za darmo czy jest to odpłatne jeśli tak to mógłbyś podać przybliżoną cenę?? Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
neo420 Re: Hotel Panorama Sousse 15.07.08, 12:22 witam, nie zauważyłem czy ktoś już pytał ? jak wygląda sprawa dostępności bankomatów i płatności kartami kredytowymi ? z góry dzięki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alajermi@interia.p Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.lublin.mm.pl 11.04.09, 19:33 Witaj ! co prawda minęło sporo czasu od kiedy Tam byłeś ale może jeszcze coś pamiętasz / mam nadzieję :-;/wybieram sie wkrótce- które piętro najlepiej wybrać , z widokiem na morze , ile to kosztuje i komu sie płaci ? czy w recepcji czy boyowi hotelowemu? Jak jest ze sprzataniem pokoi i z ręcznikami, no i jeszcze basen kryty ...Pozdrawiam Alicja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ren303@interia.pl Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.radom.pilicka.pl 07.07.09, 15:10 prosze napisać jakie warunki są w hotelu panorama w suosse czy wyżywienie jest dobre jle kosztuje sejf iczy jest bezpieczny jle kosztują leżaki na plaży czy są jakieś atrakcje dla dzieci proszę o zdjęcia hotelu bo te co są to chyba stare mamy opcje all proszaę o opinie z tego hotelu poniważ wylatujemy w czwartek o 09 07 proszę o szybki kontakt czy warunki w hotelu są przyzwoite Odpowiedz Link Zgłoś
kur44 Re: Hotel Panorama Sousse 14.07.09, 17:47 Bylo zajebiscie :) kelnerzy mili rodzinna atmosfera, napojow do woli niedaleko do samary, plazy i miasta polecam :) bylem od 18 czerwca do 2 lipca 2009 Odpowiedz Link Zgłoś
kur44 Re: Hotel Panorama Sousse 14.07.09, 17:48 Zapomnialem dodac zginelo mi 40 dolarow wezcie sejf ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tala Hotel Panorama Sousse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.09, 23:35 hello, napiszcie prosze czy w tej samarze osoby z panoramy w wersji ALL moga korzystac z zjezdzalni i tej mini silowni, tenisa itd????? wybieram sie tam z wrocka 27 sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tala Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.09, 23:37 zapomnialam dodac czy jest to bezpłate??? czy tak jak za napoje trzeba placić?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 25.08.09, 21:41 No to lecimy razem ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziulka Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 14:15 Ja lece do Panoramy 16 lipca z Warszawy:) i tak na serio to lecę pozwiedzać a nie wylegiwac się w hotelu. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaplichta Re: Hotel Panorama Sousse 04.07.08, 14:20 to się spotkamy:)) ja będe tam do 23 lip. Na zwiedzanie nie mam szans z 2 małych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziulka Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 14:26 Ja też:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amika75 Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.leszczyny.net 04.07.08, 18:33 czy ja bym też mogła prosić fotki z panoramy! Lecę 10.07 i jestem bardzo ciekawa! Będę wdzięczna aldi7575@.wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziulka Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 14:27 Znaczy tez do 23 lipca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: festyn Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.10, 07:50 Witam leci ktoś 24-25 z rzeszowa prosze o kontakt na festyn@go2.pl lub na gg 3885228 do panoramy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 23:22 czy w hotelu w pokojach jest czajnik...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.08, 11:52 ja też lece z rodziną i przyjaciólmi 24-tego lipca z katowic i mam pytanie czy to prawda że doba hotelowa zaczyna się o 12-stej i i trzeba czekac na pokoje a nawet jeśli się zapłaci i dostanie się pokój to czy można korzystać już z restauracji czy dopiero od 12 stej. Mam wersję all.Będe wdzięczna za odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgos Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.08, 18:54 Kto leci właśnie do tego hotelu 18.07? :) po przeczytaniu wszystkich postów zaczynam się trochę obawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.08, 20:21 Spoko nie jest tak źle, przynajmniej nie ma tam rosjan wpieprzacących kartofle i zagryzających pieczywem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota grzegorz Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 20:34 Panorama to bagno jak możesz to zmień na SAMARE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.08, 20:19 Jeśli masz voucher z datą dnia przylotu, a nie dnia poprzedniego - to czekasz do 12.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaca Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.07.08, 20:20 Witam. Czy ktoś się orientuje czy na plaży otrzymamy tylko napoje bezalkoholowe czy winko tez podają? Bedę wdzięczny za pare fotek na myhand@poczta.onet.pl Lece 9.07 z Poznania pozdr, Yaca Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-2603 Re: Hotel Panorama Sousse 08.07.08, 13:19 wylatuje z wrocławia do hotelu PANORAMA 17.07 byłabym wdziezna za przesłanie fotek na adres gosiaszul@wp.pl z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G! Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.08, 19:34 Czy w tym hotelu jest aż tak źle...? :| bo aż zaczynam się obawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.sta.asta-net.com.pl 10.07.08, 19:14 Witam. Wybieram się 17 lipca z Poznania do Panoramy. Jedziemy z dwojgiem dzieci. Proszę o kilka zdięć na maila zofia3131@o2.pl będę wdzieczna :-). Czy w hotelu Samara są animacje dla dzieci? Czy wykupiliście wycieczki fakultatywne- na którą warto się wybrać? Z jakich barów w Samarze z All mozna kożystac ( z baru przy basenie nie :-() czy czy są tam inne bary? Wjakich godzinach sa posiłki? Odpowiedz Link Zgłoś
eliza_sil Re: Hotel Panorama Sousse 15.08.08, 11:16 witam wybieram się 28.08 z Oasisem do Hotelu Panorama będę wdzięczna za kilka fotek z hotelu: osrodekszkoleniowy@o2.pl dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.08, 09:38 Bardzo proszę o kilka fotek szczególnie pokoju aneksu i łazienki z gory bardzo dziękuję. Proszę o wysłanie na maila renigma1974@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eifel Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.gprs.plus.pl 14.07.08, 16:44 Witam, lece do tego hotelu 24 i chcialbym sie dowiedziec czy przy basenie w samarze lub w poblizu basenu(w hotelu ) sa jakies inne bary z ktorych mozna korzysttac (w ramach ALL) i jak obsluga w barach rozroznia ossoby mieszkajace w samarze i w panoramie(inne kolory opasek??). Bylbym wdzieczny za sybka odpowiedz. PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziulka Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.acn.waw.pl 14.07.08, 18:46 Pewnie po opaskach, wracam z Panoramy 23 to napiszę co i jak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota grzegorz Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 18:47 SAMARA ma opaski czerwone Panorama srebrne ale wiem też ze ludzie robili rózne sceny w panoranie i przepisywali się do SAMARY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziulka Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.acn.waw.pl 14.07.08, 18:49 a jest taka mozliwość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasturcja_en Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.07.08, 19:45 A jakie sceny : dopłacali do jedzenia w Samarze, czy sie wykłócali, czy jeszcze inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EMU Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.CNet2.Gawex.PL 14.07.08, 23:09 Musi być już dość stary ten hotel, bo byłem w nim w 98r. i już wtedy na najnowszy nie wyglądał. No i ten basenik z ciepłą wodą na dachu. Chyba że coś się zmieniło, może był jakiś remont. Czytam tu że jest w nim All a jak ja byłem to nie było wtedy. Zresztą mogliśmy chodzić do Samary na basen i tam po plaży żeśmy się kąpali w basenie i leżeli na leżaczkach. Ale wyjazd mile wspominam do dziś. nawet 2 lata temu odwiedziłem Sousse po raz drugi ale w innym hotelu byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 13:38 Witam, ja sie zastanawiam czy wybrac się do panoramy??? proszę o odpowiedź czy naprawde jest tak fatalnie, bardzo prosze o kilka zdjęć na maila tomalt@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka-2 Re: Hotel Panorama Sousse 15.07.08, 13:51 ja tez prosze o kilka zdjec na adres madziulka-2@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EMU Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.static.szczecinek.net.pl 15.07.08, 19:20 Niestety nie bardzo mam zdjęcia z hotelu Panorama bo to 10 lat temu. Nie było cyfrówek więc jakieś papierowe mam ale z tego co pamiętam chyba tylko ze dwa z hotelu. Nie wiem jak teraz wygląda w środku, ale już wtedy nie był zbyt nowy, chyba że jakiś remont zrobili. Obsługa była za to bardzo miła jak pamiętam i duże przestronne pokoje z dobrze działającą klimą. Mieszkaliśmy w 614 a nad nami restauracja była i basen i taras. A jaka jest teraz cena w tym hotelu, bo wtedy pamiętam że nie był drogi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaca Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.man.bydgoszcz.pl 17.07.08, 18:19 Witam. Po przeczytaniu powyższych opinii do Panoramy jechałem z "nutą niepewności". Wczoraj wróciłem i z pobytu jestem zadowolony. Nie wiem kto i po co wypisuje takie bzdury!? Jest to hotel 3* i wiadomo, że cudów nie można się spodziewać, ale nie znaczy to, że jest to slams. Postaram się opisać to co przeczytałem i co zastałem. SPANIE: Pokoje przestronne z bardzo dobrze działającą klimatyzacją. Czyste, sprzątane codziennie, wymiana pościeli i ręczników co kilka dni. Zdarzyło się, że sprzątaczka nie uzupełniła papieru, ale po zgłoszeniu tego w recepcji papier natychmiast się pojawił. Nieprawdą więc jest twierdzenie, że jeśli nie zostawisz dinara sprzątaczki sie "mszczą". Umeblowanie jest w stylu PRLu jednak nam to nie przeszkadzało gdyż w pokoju spędzaliśmy mało czasu. Jest aneks kuchenny z blatem i taboretami, umywalką i maszynką elektryczną 2 "paliniki", nie ma naczyń. My wzięliśmy mały czajnik ale w sumie niepotrzebnie, gdyż w kawiarni na parterze można kupić pyszną kawkę za 1 DT. (1,8zł). Łazienka bardzo czysta z prysznicem w wannie i osłoną. Umywalka z dużym lustem i kibelkiem. 2 duże ręczniki 2 małe i jeden ciemny na podłogę po wyjściu z kąpieli. Każdy pokój ma balkon ze stolikiem i krzesłami, jest też miejsce na powieszenie przepierki. JEDZENIE. Ktoś pisał że ciągle to samo. Może byłby bardziej zadowolony gdyby na pierwszy dzień dostał tylko jajko, na drugi , pomidor, na trzeci makaranon, wtedy miałby codziennie coś innego ;) Ja byłem mile zaskoczony, zarówno na śniadanie jak i kolacje dostępne było kilkanaście potraw minnymi: chlen, francuskie ciasteczka sniadaniowe na ciepło, jajaka na twardo i na mięko, 3 rodzaje sera, 2 rodzaje wędzli na zimno, 3 rodzaje drzemów, 4 rodzaje sałatek, pomidory ogórki, zawsze coś na ciepło makaron lub inne regionalne potrawy nawet nie wiem jak sie nazywają, do picia kawa , soki mleko , chrupki do mleko lub kako w proszku herbata cytryny, soki, zawsze świerze owoce, ciasta wiecej nie pamietam i tak nie dałem rady wszystkiego spróbować. W hotelu PANORAMA podają śniadanie 6..10 i kolacje 18..21.Oraz Na 7 piętrze w godzinach 10.. do 23 napoje i alkohole. Jeśli chodzi o napoje to fanta, cola , 2 soki , piwo , białe i czerwone wino. Wina i piwa są lokalne, cóż piwo jest słabsze niż w Polskie chyba 2% i mnie osobiście nie smakowało tak jak LECH, ale schłodzone super gasiło pragnienie. Czerowne wino jest wytrawne i piłem tylko do obiadu, białe takie sobie ale super smakowało pół na pół ze spritem - polecam. Obiad można zjeść miedzy 13.. a 14:30 w Hotelu Samara - 5 minut piechotą z hotelu PANORAMA w kierunku plaży. Obiad podają również w bufecie na plaży. Menu obiadowe bardzo urozmaicone: Lokalne miesa, ziemniaki, pizza, makarony ful surówek,ryż,(kilka razy były również ryby, małże, ostrygi) zawsze na deser ciasta i owoce, do obiadu oczywiscie napoje piwo wino soki sprite cola. Bar przy plaży czynny 11..17to samo co w barze w tym piwo i wina róznież obiad miedzy 12..13 tą. Materace płatne 2 DT na cały dzień (zabrać pokwitowanie jeśli ktoś opuszcza plaże w ciągu dnia. Basen w PANORAMIE to w ciagu dnia UKROP !!!! tylko dzieci były zadowolone, ale wieczorem po zachodzie słońca mozna się schłodzić i wyjśc na taras przy basenie na drinka. Obsługa bardzo miła i życzliwa, może inne osoby trafiły na inne rezydentki, ale nasza była bardzo uczynna, profesionalnie przygotowana i w wyznaczonych godzinach zawsze na miejscu. Windy rzeczywiście często się psuły :) ale jedna zawsze była czynna. Sejf kosztował 10DT na tydzień, po przeliczeniu opłaca się wypłacać kasę z bankonatów 1,84zł za DINARA, wymiana dolarów - 1,14 dinara za dolara. Z wycieczek polecam 2 dniową na sacharę. koniecznie z opcja wielbłądów i jazdą ekstremalną na pustyni ze zwiedzaniem miasteczka zbudowanego przez amerykanów na pustyni dla potrzeb filmu "Gwiezdne wojny". Darmowej wycieczki Wieczór beduiński nie polecam - uważam ten wieczór za zmarnowany chyba ze ktoś lubi oglądać grube baby krecące biodrami i gościa który niemilosiernie daje po uszach przez 3 godziny na trabce do zaklinania węży w rytm bębna i jeszcze jakiego dziwnego instrumentu:) Ale dla dzieci niewątpliwie jest to atrakcja gdyż sa pokazy fakira , tańce ludowe, cyrkowa jazda na koniu, mozna robić zdjecia z wielbładem i potańczyć na scenie. ZAKUPY. Na bazarze koszmar :) bardzo nachalni i trzeba się dobrze targować, jeśli chodzi o drobne pamiątki to najlepiej kupić w sklepikach dla turystów cena od razu znana i nie trzeba się targować. Jeśli chodzi o torebki lub droższe rzeczy warto wiedzieć ile taka sama kosztuje w sklepie, warto tez kupić u jednego sprzedawcy razem np kilka sztuk, nam się udało kupić 4 ładne torebki damskie po 18 dinarów za sztukę. Jak kupowałem skorpiona w pudełku cena na dzień dobry była 45DT. Po targach zszedł na 10DT gdy chciałem zrezygnować zszedł do 6ciu, jak już kupiłem to w sklepie dla turystów ten sam był za 3,5DT :)nie wspomne ze stracilem 20 minut bo za wszelką cene chciał mi sprzedać sziszę za 120DT która w sklepie kosztuje 20 :) Ogólnie wyjazd uważam za bardzo udany a hotel warty tej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matys Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.gprs.plus.pl 17.07.08, 18:45 Do kolegi powyzej:) Moglbys opisac jeszcze tylko hotel Samara, czy jest tak jak wczesniej pisali ze przy basenie w ciagu dnia ALL nie obowiazuje mieszkanicow Panoramy(poza obiadem). Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaca Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.man.bydgoszcz.pl 17.07.08, 19:04 Nie korzystałem z basenu przy hotelu SAMARA, ale podobno tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasturcja_en Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.07.08, 20:49 Mam pytanko. Jaka jest cena tej wycieczki na Saharę i z jakiego biura jechałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
yelow220379 Re: Hotel Panorama Sousse 17.07.08, 23:43 Czy moze ktos wyslac zdjecia z hotelu Panorama na mejla yelow@op.pl Z gory wielkie dzieki bo chce wiedziec czego sie spodzieac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Hotel Panorama Sousse IP: 213.25.166.* 18.07.08, 07:08 Dodałbym tylko, że pieniądze lepiej wymieniać w Samarze, tam nie odcinają sobie automatycznie napiwków i dają pokwitowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasturcja_en Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.07.08, 09:53 Ja także prosiłabym o zdjęcia na adres nasturcja_en@wp.pl Z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.08, 20:05 Ponawiam prośbę o przesłanie zdjęć na adres renigma1974@o2.pl dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.08, 20:08 Chodzi oczywiście o zdjęcia z hotelu panorama tj. pokoju łazienki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 23:44 Witam, mam pytanko, czy z udogodnien sportowych ( korty, fitness, sauny itd. ) przy hotelu samara mozna korzystac bezplatnie przy pakiecie all inclusive czy jest to odplatne..i czy z alkoholi tylko piwo i wino czy rowniez podawane sa drinki? Prosze o odpowiedz! pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saymon Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 06:54 Witam wszystkich.tak sobie czytam te opinie i nie wyglada to tak kolorowo jak myslalem :/ niby mam wykupiona opcje all inclusive ale z tego co czytam to napije sie jedynie niedobrego piwa lub wina na plazy :/ tak czy siak mam nadzieje ze nie bede zalowal :) p.s leci ktos 30.07 ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lyba075 Re: Hotel Panorama Sousse IP: 195.187.84.* 22.07.08, 09:00 Cześć ja lecę 31 lipca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saymon Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 12:12 heeh to luz skad jestes?masz olka czy hb? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lyba075 Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 20:53 z warszawki i ma all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 22:27 witam my lecimy 30 lipca doa samary. ale wiem ze goscie panoramy moga korzystac z hotelu samara wiec napewno sie spotkamy:) a skad wylatujecie? ile macie lat? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lyba075 Re: Hotel Panorama Sousse IP: 195.187.84.* 23.07.08, 08:59 lecę z warszawy i mam trzy latka trzy i pół sięgam głową ponad stół hehe żacik mam 26 wiosenek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saymon Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 11:35 ja mam 22 :p to mowicie ze miażdżymy tunezje ostro :) h.. z tego olka jak leja tylko marne piwo i jakies winiacze:/ dawajcie na gadulca to zgadamy sie w sprawie wyjazdu:) 2607495 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wioletaaa Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.chello.pl 21.02.10, 18:40 oo tutaj napisze :) bo napisalam w innym i nikt mi nie odpisal :D A czy jedzie ktos moze 26 sierpnia z gdanska?? :) Jedziemy sami z chlopakiem i fajnie byloby poznac kogos:) w kupie razniej hehe :) mamy po 23 lata :) .. wogole to jest nasza piersza taka wycieczka, tzn wykupiona przez biuro bo tak to zawsze na wlasna reke :) nie moge sie doczekac:) akurat w czerwcu mam obrone, a w sieprniu sobie odbije za te cale 3 lata :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
eliza_sil Re: Hotel Panorama Sousse 15.08.08, 11:22 witam poproszę kilka fotek z Panoramy na maila" osrodekszkoleniowy@o2.pl Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyleta Re: Hotel Panorama Sousse IP: 94.254.185.* 04.01.09, 10:23 Witam Mam prośbę. W czerwcu 2009 wybieram się do Panoramy na 2 tygodnie (ALL) i proszę o przesłanie pomocnych informacji i fotek, gdyż chciałbym zobaczyć jakieś zdjęcia tego hotelu po za tymi z broszur. Ta opinia na forum jest profesjonalna i pełna, więc bardzo proszę o przesłanie na adres: zyleta01@o2.pl Pozdrawiam i najlepsze życzenia w 2009 roku Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
sobiechowska Re: Hotel Panorama Sousse 07.01.09, 09:31 Jak tam wygladaja bary , restauracje( jezeli takowe sa w hotelu) jest cos takiego, ?? chodzi o to że fajnie byloby tam wypic drinka w 'all-u' w spokoju w hotelu ... jest tam gdzie posiedziec czy tylko pokoj?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klimza Re: Hotel Panorama Sousse IP: 78.8.107.* 31.03.09, 14:43 picasaweb.google.com/klimza/Tunezja2008?feat=directlink Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klimza Re: Hotel Panorama Sousse IP: 78.8.107.* 31.03.09, 14:45 Prawdopodobnie w tym roku pojadę jeszcze raz, ale w sierpniu :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 12:18 A jak wygląda kwestia basenu w hotelu Samara? Czy klienci hotelu Panorama moga korzystac z basenu i zjeżdżalni bez problemów? i co z leżakami przy basenie są udostępnione dla wszystkich czy tylko dla mieszkańców Samary? Wybieram się do Panoramy 3 września i mam mnóstwo pytań!;) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liliana1972 Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 20:27 Witam serdecznie jejku wszystko ok ale ale przy podpisaniu umowy byla cisza na temat barku przy basenie w samarze i jestem zaskoczona że trzeba tam placic za napoje jak sie jest z hotelu panorama .Jade z corką 11 lat jeżdziłysmy przedtem troche ale takich jaj nie bylo że w wersji all trzeba placic za napoje troche szkoda bo wiadomo dzieci kochaja baseny a mam pytanie czy moge zabrac swoje npoje na basen prosze o odpowiwdz jak to wygląda bardzo dziekuje Liliana1972@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mai Re: Hotel Panorama Sousse IP: 193.238.200.* 24.07.08, 00:55 elo all kto leci do panoramy 3 wrzesnia do 17 opcja all jak cos prosze o kontakt zawsze to razniej mai@wp.pl pozdrawiam ciao!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tunnn Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.intermedia.net.pl 25.07.08, 00:03 jeszcze raz wazna podpowiedz dla tych ktorzy nie lubia slabych lokalnych trunkow: kupcie koniecznie zapas alko na strefie tuz przed wylotem :) to jedyna moja rada :) sami zobaczycie ze docenicie ja na miejscu :) udanych wakacji ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
joannag_2 Re: Hotel Panorama Sousse 25.07.08, 08:44 ja wylatuję 3 weześnia do 17 opcja all tylko że do Samary.Skąd lecisz? pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saymon Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 17:46 my lecimy do Panoramy z Pyrzowic ale pewnie sie spotkamy w Samarze...dawaj na gg 2607495 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 20:11 hej 6 sierpnia wybieramy sie Panoramy prosilabym bardzo o jakies fotki pokoju i hotelu bo w internecie prawie na kazdej stronie te same sa:) moj mail asia.n.k@wp.pl z gory slicznie dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.el2.ftnet.pl 08.03.09, 12:25 hej. jesli masz jakies zdjecia z tego hotelu to moglbys podeslac kilka bo chcem tam pojechac a nie wiem jak to wszystko wyglada:) z gory dzieki moj mail: magdallenka@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 20:30 mam jeszcze pytanie:) czy ktos byl na wycieczce Noc Beduinska??:) jesli tak to jakie wrazenia?:) Odpowiedz Link Zgłoś
sobiechowska Re: Hotel Panorama Sousse 12.01.09, 09:50 noc beduinska. ich tance ich muzyka ich folklor, jezeli ktos lubi to polecam... bardzo przyjemny wieczor... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwiaaaa20 Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.telpol.net.pl 18.01.09, 21:47 rowniez bylabym bardzo wdzieczna za kilka fotek z hotelu,z pokoi,z plazy :) wybieramy sie 2.07.2009 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwiaaaa20 Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.telpol.net.pl 18.01.09, 21:48 zapomnialam o mailu... :D sylwunia_g@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.chello.pl 18.01.09, 22:28 jedziesz z Oasis czy w jakiego biura?wiem ze oni maja ciekawa oferte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 21:50 ja jade z Oasis:) jeszcze raz bardzo prosze o kilka fotek z panoramy:) asia.n.k@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sindi Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 17:21 Proszę o radę.Oasis ma tanią ofertę do Panoramy tzn.1200+360od dorosłego i 600+360od dziecka(11.06.09-24.06.09)czy to możliwe?Czy warto tam jechać?Nie jestem wymagająca.Czy faktycznie na plaży jest bar i czy daleko do hotelu Samara czy nie jest uciążliwe korzystanie z basenu w Samarze.Dziękuje za wszystkie odpowiedzi.Proszę o fotki na maila siudofony@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.chello.pl 26.01.09, 18:37 Tak jest to możliwe,gdyż jak zdązyłam zauważyć jest to jeszcze cena promocyjna do końca stycznia(first minute),potem pewnie wzrośnie.Sami się na nią zdecydowaliśmy gdyż uważam że cena jest bardzo atrakcyjna i myśle że dla mało wymagających hotel jest ok.Przecież nie jedziemy ścian oglądać:)A do tego można korzystać z rekreacji Samary(oddalona ok.250-300m)w kierunku drogi na plaże.Obiady są w Samarze jak i bywają na plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sindi Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 20:53 Bardzo dziękuje chyba się zdecyduje jak będą jeszcze miejsca z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetadaro Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 23:00 anetakj@vp.pl Z góry dziękujemy za zdjęcia, a czy ktoś był na wycieczce dookoła wyspy DJERBA? Muzeum, twierdza piracka, fajnie brzmi, ale czy warto? Na safari nie mamy ochoty, ale coś ciekawego możemy zobaczyć...poradźcie jakieś fajne wycieczki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sindi Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 16:33 Jeśli ktoś może przysłać kilka zdjęć to proszę mail siudofony@wp.pl.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 21:32 Ja wybieram się do Panoramy od 27 sierpnia 2009 :) proszę o kilka fotek pokoi, plaży i samego hotelu :) z góry dzięki. To mój mail kwaku@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetadaro Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 22:54 Ja też bardzo proszę o jakieś fotki np.pokoju, wybieramy się chyba 17.06. Z waszych opisów hotelik ok, nastawiamy się na zwiedzanie i prawdziwe PLUSKANIE w błękicie, pozdrawiamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
flaczynska1 Re: Hotel Panorama Sousse 03.04.10, 20:57 czytam właśnie opinie o hotelu Panorama wylatuje w sierpniu z dwójką dzieci w w wieku 8 i 10 lat czy mogę prosić o zdjęcia z tego hotelu i z samary i o jakieś cenne informacje co pomoże mi w przetrwaniu 2 tygodni z all chodzi o dzieci dziękuje za nadesłane zdjęcia lece z Pyrzowic na początku sierpnia 2010 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzida Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.149.246.26.zdnet.com.pl 28.02.09, 13:18 Ja bylam na tej wycieczce w tamtym roku. Mielismy ja gratis. Ja osobiscie troche sie wynudzilam, takze w tym roku na pewno na nia nie pojedziemy. My najpierw pojechalismy na godzinke do mediny, pozniej jechalismy chyba jakas godzinke za Sousse do jakiejs maly wioski. Zjechaly sie tam chyba wszystkie hotele z Sousse na ta sama godzine bo bylo ze 20 autokarow:) Na poczatku jest przywitanie....spiewaja, graja...Pozniej idzie sie do takiego wielkiego namiot, w ktorym bedzie sie odbywac glowna czesc wieczoru. Po drodze sa takie male stanowiska, przy ktorych mozna ogladac zycie codzienne Tunezyczykow: jakies tam garncarstwo, piecznie chleba, robienie dywanow...Dla dzieciakow to niezla frajda bo mozna wszystkiego dotknac, zrobic sobie tatuaz, zjesc pieczony chleb, pocalowac wielblada:)...I na tym schodzi chyba z godzinka. Pozniej odbywa sie czesc glowna w namiocie. Podany zostaje obiad i napoje. A pozniej juz tylko wystepy artystyczne: taniec brzucha, wystep hakira, noszenie dzbankow na glowie...Do hotelu wrocilismy kolo polnocy. Ogolnie bardzo przyjemna impreza, ale osobiscie gdybysmy nie dostali jej jako gratis to wolalabym za te pieniadze wykupic jakas inna wycieczke. Wszystko zalezy od tego co kto lubi. Wysle Ci kilka fotek na maila z tej wycieczki. Pozdrawiam i zycze udanego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 13:47 Samara to straszny syf i aroganccy kelnerzy.PANORAMA GÓRĄ kameralnie , miła obsługa , jedzonko niebiańskie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Hotel Panorama Sousse IP: 83.1.100.* 02.10.09, 09:45 Witam Dziś wróciłem z Panoramy i jeżeli ktoś ma pytania niech pisze na djkiller666@gmail.com Ogólnie wrażenia pozytywne: Śniadania i kolacje dobre, obiady w Samarze takie sobie ale do syta. Obsługa miła i wesoła. Pokoje czyste codziennie sprzątane ze świeżymi ręcznikami ale można zastać niespodzianki np. słaby odpływ z wanny, kołyszący się sedes, wyciekająca woda z odpływu wanny ale na szczęście w moim pokoju nie było takich atrakcji :) Jedyna niemiła rzecz na koniec pobytu to były kradzieże z przechowalni bagażu więc trzeba mieć wartościowe rzeczy przy sobie i będzie ok. Podsumowując Gdybym miał jeszcze raz tam sie wybrać to jak najbardziej. Cena tygodniowego pobytu w opcji all inclusive to ok 300zł!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.08, 10:31 Bardzo proszę o zdjęcia hotelu na mejla, wybieram sie 07.08 i chcialabym zobaczyc czego sie moge spodziewac, bede wdzieczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.08, 10:32 aha! zapomnialam podac mejla ;) poczta_marty@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Hotel Panorama Sousse pomogę IP: *.icpnet.pl 26.07.08, 17:48 Jesli ktos ma jakies pytania dotyczace Sousse, Panoramy lub czego kolwiek .. Smialo pisac na GG 632200. Poniewaz w Panoramie Byłam 4 razy[w tym sezonie]. a w samym sousse więcej . poniewaz mam tam rodzinke :) . pozdrawiam i smialo pisać . Odpowiedz Link Zgłoś
joannag_2 Re: Hotel Panorama Sousse pomogę 28.07.08, 15:05 Droga Joanno czy możesz napisać co ciekawego jest do zwiedzania w Soussa, tego co nie znajdziemy w przewodniku, co warto zobaczyc , na jakie wycieczki sie wybrać? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaplichta Re: Hotel Panorama Sousse pomogę 28.07.08, 15:42 joannag_2 napisała: > Droga Joanno czy możesz napisać co ciekawego jest do zwiedzania w > Soussa, tego co nie znajdziemy w przewodniku, co warto zobaczyc , na > jakie wycieczki sie wybrać? > Pozdrawiam :) Polecam wycieczkę carawana 3 h po pustyni, bierzcie wycieczki popołudniowe zczynające się od 16, było super innym sie nie podobało bo za goraco jechali od 10 do 14 czyli samo południe katamaran kupcie od tunezyjczyków w porcie my za 4 osoby płaciliśmy 25 dt, anie 105 od rezydenta statek tez 25 dt bezposrednio w porcie, nie dajcię się nabijać rezydentom w butelke ceny przynajmniej 3 razy wyższe za to samo na światło dźwięk też warto wybrać się samemu taxi 6 dt do Port el Kantoi pokaz zaczyna sie po 21 popróbować jedzenia w knajpkach jest tam bardzo tanio jechać lub iść do mediny taxi 3 dt z pod Panoramy, ogólnie świetnie jest targowanie mi sie podobało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Hotel Panorama Sousse pomogę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.08, 12:16 Witam, mogłabym poprosić fotki hotelu na maila??? karolinat9@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Hotel Panorama Sousse pomogę IP: *.icpnet.pl 28.07.08, 16:24 dokladnie pani mnie wyprzedzila.. i warto pojsc w głęb mediny na sam koniec.. mozna sobie porobic super zdjecia .. ! i przygotowac sie psychicznie na ttarg w medinie.. :) aha .. i jeszcze warto isc w Niedziele poniewaz jest tam tego najwiecej i jest dla tutejszych rowniez wiec mozna zobaczyc wiele fajnych rzeczy .. lecz w niedziele trzymaja ceny .. a w dni robocze spadaja :) .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saymon Re: Hotel Panorama Sousse pomogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 23:26 najwazniejsze jest towarzystwo a nie pustynia i camele :p 30.07 pyrzowice i lota na maxa :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
joannag_2 Re: Hotel Panorama Sousse pomogę 29.07.08, 08:31 dziękuję kobietki za informacje.jestem pewna że się przydadzą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G! Re: Hotel Panorama Sousse pomogę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 14:08 Ja polecam wycieczkę do Tunisu i Kartaginy;) kosztuje 74dinary od osoby ale warto :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swifft Re: Hotel Panorama Sousse pomogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 15:12 Lecę do Hotelu Panorama 15.08 proszę o kilka zdjęć na maila. Jestem ciekawa czego magę sie tam spodziewać. swifft@o.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzanetka2108 Re: Hotel Panorama Sousse pomogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 19:03 Witam! Ja do Tunezji wybieram się z początkiem lipca, wciąż wacham się między Samarą a Panoramą. BARDZO PROSZĘ O KILKA ZDJĘĆ POKOI W PANORAMIE. mój mail: aneta.zaremba@gmail.com Z GÓRY DZIĘKUJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyczny Re: Hotel Panorama Sousse pomogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 21:34 wybieraj SAMARĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Hotel Panorama Sousse pomogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 22:37 A ja uważam, że Panorama jest lepsza...mniejsza masówka jest w Panoramie, jedzenie pyszne...a jedyna różnica to napoje na basenie, którego w ofercie dla Panoramowiczów nie ma...ale biorąc pod uwagę ceny jakie są w Tunezji uważam, że nie warto dopłacać z tego powodu do oferty Samary ( osoby z Panoramy mogą na basenie w Samarze korzystać bezpłatnie z dystrybutora z wodą mineralną). Zresztą basen jest mały i trudno trafić na wolny leżak. Poza tym Samara jest dość dużym obiektem (rozległym), dużo pokoi...i ludzie trafiają na różne pokoje. W Panoramie napoje są w barze w restauracji, można spokojnie dojechać windą i wziąć do pokoju kubek z piwem, lub winem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Hotel Panorama Sousse pomogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 22:27 pokoje są standardowo wyposażone, dwa łóżka, codziennie sprzątane, jest łazienka (wanna, umywalka +sedes), klima w pokoju sterowana indywidualnie, jest aneks kuchenny i naczynia w szafkach, każdy pokój ma balkon, jest czysto, nie ma owadów ani szczurów, jedyny mankament tego hotelu to hałas, znajduje się on przy ruchliwej ulicy, non stop auta, mam wrażenie, ze całą noc jeżża. Część pokoi ma widok na morze od 3 piętra wzwyż numery od 306 do bodajże 312, także 4, 5 i 6 i 7 piętro. Kasę wymieniaj w Samarze dają całą kwotę i pokwitowanie.Pytaj jakby co...Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swifft zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 15:14 Lecę do Hotelu Panorama 15.08 proszę o kilka zdjęć na maila. Jestem ciekawa czego magę sie tam spodziewać. swifft@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anoola Re: zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.08, 21:29 proszę o przesłanie kilku fotek z Panoramy , szczególnie pokoi. Wylatujemy 14 sierpnia z KRakowa :) annabandura@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: zdjęcia IP: *.trzebinia.mm.pl 03.08.09, 18:55 Ja też 14 sierpnia z Krakowa :) 00:05 :D Osobiście myślę , że komentarze ile na ile coś nam mówią o tym Hotelu, to myślę , że każdy stwarza sobie swój klimat, jadę ze znajomymi i myślę ze nic nie jest w stanie nam zepsuć humoru i zabawy , bo pozytywnie jesteśmy nastawieni :) Byłem już w Tunezji i zwiedzałem , tym razem zabawa i odpoczynek :D PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Hotel Panorama Sousse pomogę IP: *.icpnet.pl 29.07.08, 17:26 Ja pomoge zawsze pisac podalam juz gg [632200] jak by sie chcialo zasiegnac info.. ja lece poraz setny 14Sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziulka Re: Hotel Panorama Sousse pomogę IP: *.acn.waw.pl 30.07.08, 13:47 Ja polecam te wycieczkę również ale na własna rękę. wyniosło mnie to 30 DT łącznie z pysznym obiadkiem. PZDR do iwonaplichta!!! Byłyśmy w tym samym czasie w Panoramie, w którym pokoju mieszkałaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonaplichta Re: Hotel Panorama Sousse pomogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 09:44 Cześć Madzilka w 204, na pewno trudno nie było zauważyć mojej córki 3 letniej, której było wszędzie pełni i syna który okupywał cały czas stół bilardowy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Hotel Panorama Sousse pomogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 19:20 hej:) ja z chłopakiem lece do Panoramy 06.08. Też chętnie dowiem się jak tam jest gdzie warto zajrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Hotel Panorama Sousse pomogę IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.09, 12:34 asia ja tez lecę 06.08 heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liliana1972 Re: Hotel Panorama Sousse pomogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 20:40 Witam co warto zobaczyc i pokazac 11letniej corce???pozdrawiam i dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzanetka2108 Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 19:07 Mogłbyś/Mogłabyś przesłac kilka fotek hotelu PANORAMA? Szczególnie chodzi mi o pokoje. Mój mail: aneta.zaremba@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
nadia_3 Re: Hotel Panorama Sousse 29.07.08, 19:12 Ja również proszę o kilka zdjęć z Panoramy na adres nadia_3@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.toya.net.pl 10.08.08, 23:31 czy możesz mi przesłać kilka zdjęć z hotelu panorama bo ja lecę we wrześniu mój mail gosiapopek1@wp.pl dziękuję i czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina 20 Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.08, 21:30 WITAM CZY WIESZ MOZE ILE KOSZTUJĄ TAM PAPIEROSY?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 09:47 Malboro 2dt, oczywiście od handlarzy na plaży, w sklepie 4dt Odpowiedz Link Zgłoś
beba008 Re: Hotel Panorama Sousse 31.07.08, 21:33 Gość portalu: JA napisał(a): > wlasnie wczoraj wrocilismy z hotelu Panorama - jesli ktos z Was ma jakies > pytania dot. tego hotelu albo samego miasta, piszcie smialo :) > czy wiesz moze ile kosztuja papierosy???? dzięki z góry :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Hotel Panorama Sousse pomogę IP: *.icpnet.pl 03.08.08, 19:14 papierosy od 3dniarow. te orginalne :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaplichta Re: Hotel Panorama Sousse pomogę 03.08.08, 20:03 kupowałam Marlboro i L&M po 2dt- kwestia targowania jak sadzę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Hotel Panorama Sousse pomogę IP: *.icpnet.pl 03.08.08, 21:38 ale mysle ze te z plazy? ktore nie sa orginalne?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: Hotel Panorama Sousse IP: 78.152.29.* 04.08.08, 15:34 i jak wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś
marna123 Re: Hotel Panorama Sousse 05.08.08, 21:17 Napisz proszę coś na temat Panoramy. Jakie jedzonko, pokój, łazienka, czy warto zatrzymać się w ty hotelu? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
marna123 Re: Hotel Panorama Sousse 05.08.08, 21:52 Proszę o jakieś foti pokoi(o ile to możliwe), łazienki, wc. z góry dzięki!adres : marna123@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gibonskc Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.08, 19:01 wlasnie wrocilismy po 7dniowym pobycie w tym hotelu. naszym zdaniem cena jest adekwatna do warunkow i nie ma co narzekac. reczniki wymieniane codziennie,pokoje sprzatane codziennie i nic nie ginelo z pokoi.warto zostawiac pokojowka napiwek 1dinar(okolo 2zl).najwiekszy plus to ludzie w hotelu(oczywiscie nie wszyscy bo zdarzaja sie zamulency:).Hotel zdecydowanie dla mlodych(przeciwienstwo od samary-rodzinkowo i parkowo:). poza tym kelnerzy bardzo w poarzadku,otwarci,kontaktowi.polecamy panorame i cale sousse!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.toya.net.pl 10.08.08, 23:27 mam gorącą prośbę czy możesz mi wysłać kilka zdjęć hotelu panorama bo chcę zobaczyć jak jest na prawdę ja się wybieram we wrześniu z mężem i 2-letnim dzieckiem i się boje rozczarowania. mój adres to gosiapopek1@wp.pl dziękuje i czekam Odpowiedz Link Zgłoś
marna123 Re: Hotel Panorama Sousse 08.08.08, 11:37 Witam! Jestem bardzo ciekawa jakie warunki są w tym hotelu? Przede wszystkim stan łazienki. Czy mieliście pakiet A.L.? Czy dobre jedzonko? Ja z mężem wylatuje 20-08-2008.Plaża jest wspólna z hotelem Samara? Proszę o info. Pozdrawiam!Marna Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaplichta Re: Hotel Panorama Sousse 08.08.08, 12:57 marna123 napisała: > Witam! Jestem bardzo ciekawa jakie warunki są w tym hotelu? Przede > wszystkim stan łazienki. Czy mieliście pakiet A.L.? Czy dobre > jedzonko? Ja z mężem wylatuje 20-08-2008.Plaża jest wspólna z > hotelem Samara? Proszę o info. Pozdrawiam!Marna łazienki są ok wanna prysznicem, duża umywalka, sedes. W tym hotelu jest tylko all, przynajmniej w sezonie. Jedzenie dobre i spory wybór. Plaża wspólna z Samarą leżaki 2dt. W Samrze leżaki bepłatnie przy basenie ale do 6 rano już wszystkie zajęte, nie można też brać napoi z baru przy basenie.Jeżeli znudzi się wam jedzenie w hotelu w knajpach jest bardzo tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
patianiolek Re: Hotel Panorama Sousse 22.08.08, 17:27 Witam Czy ktoś może będzie od 4-18 września w Panoramie? Ja się tam wybieram z mężem (nasz wiek to do 30 lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasss Re: Hotel Panorama Sousse IP: 62.111.245.* 24.08.08, 20:37 witam ja lece z dziewczyna i znajomymi 04,09 z krakowa . pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
patianiolek Re: Hotel Panorama Sousse 25.08.08, 07:11 Witam My też 4.09 wylatujemy, ale z Warszawy. W takim razie możliwe, że spotkamy się na miejscu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tomfix1 Re: Hotel Panorama Sousse 25.08.08, 07:57 ja lecę tam 27.08. Będzie ktoś z was w tym terminie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajka Re: Hotel Panorama Sousse IP: 93.157.75.* 26.08.08, 01:37 my bedziemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
anmaja76 Re: Hotel Panorama Sousse 25.08.08, 08:55 Ja tez poprosze o zdjecia anmaja76@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
joannag_2 Re: Hotel Panorama Sousse 26.08.08, 12:04 czy ktoś leci 3.09 do Samary?? Odpowiedz Link Zgłoś
tomfix1 Re: Hotel Panorama Sousse 06.11.08, 10:08 witam. czy ktoś kto był w panoramie kojarzy kelnera o imieniu aymen. nie wiem jak się o pisze. Ma ktoś do niego namiary?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.icpnet.pl 17.11.08, 22:18 znam wszystkich z panoramy.. ale po twej pisowni nie zabardzo. jak wyglada? mnie wiecej. moze Mehdi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.icpnet.pl 18.11.08, 17:45 albo o jama? Odpowiedz Link Zgłoś
tomfix1 Re: Hotel Panorama Sousse 19.11.08, 10:20 Już mam kontakt z nim. Dzięki za chęć pomocy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.chello.pl 29.01.09, 20:52 czy ktos leci do samary do hotelu panorama 02.09.2009??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.chello.pl 29.01.09, 21:27 To Panorama czy Samara, bo to 2 rozne hotele :P Chyba raczej Sousse a nie Samara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aco Nieprawda. Niby dwa hotele .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.09, 15:49 ... ale bliźniacze. W Panoramie masz śniadanie i kolacje a obiady w Samarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eDaniel Re: Hotel Panorama Sousse IP: 212.106.130.* 22.01.09, 20:17 możesz mi przesłąć fotki i krótki opis hotelu wraz z twoją opinię i jak to dokładnie wygląda w samarze, czyli czy do obiadu są napoje... na mojego maila daniel.sal@Op.pl Z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mARZENA Re: Hotel Panorama Sousse IP: *.chello.pl 29.01.09, 20:25 hEJO.wŁASNIE WYBIERAMY SIE ZANIEDŁUGO DO TEGO HOTELU.I jak jestescie zadowoleni z tego hotelu??A co warto jest tam co zwiedzac i wogule. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERT Re: Hotel Panorama Sousse- LATO 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 11:20 WITAM! WYBIERAMY SIE Z ZONKA I CORKAMI DO PANORAMY 12.06.2009. WYLOT Z POZNANIA, LECI KTOS W TYM CZASIE? MY W WIEKU OK 40 LAT, CORKI: ANKA 19 I KAROLINA 17. MOZE SIE Z KIM Z WAS TAM SPOTKAMY. POZDRO I MILYCH WAKACJI. P.S. WEZCIE Z POLSKI PROCENTY, BO TAM SA SIKACZE. HEJKA ROBERT. ( robert_2002@o2.pl ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Hotel Panorama Sousse- LATO 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 19:05 a ja chcialam wiedziec czy ktos wybiera sie do panoramy 6 sierpnia ??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cond Re: Hotel Panorama Sousse- LATO 2009 IP: *.ec.zgora.pl 13.02.09, 09:02 czy może ktoś z Was podesłać zdjęcia z hotelu Panorama z góry wielkie dzięki condition@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Hotel Panorama Sousse- LATO 2009 IP: 87.204.99.* 21.02.09, 14:45 też prosze o zdjęcia achulec82@wp.pl Lecimy 26.06.2009 do Panoramy Odpowiedz Link Zgłoś
kur44 Re: Hotel Panorama Sousse- LATO 2009 24.02.09, 21:09 Witam ja również lece do panoramy z 4 znajomych 18 czerwca na 2 tyg widzimy sie w Tunezji :) Odpowiedz Link Zgłoś
zane-cia Re: Hotel Panorama Sousse- LATO 2009 25.02.09, 20:47 leci ktoś 18 czerwca 2009 do Panoramy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlodysc Re: Hotel Panorama Sousse- LATO 2009 IP: 193.151.50.* 26.02.09, 23:26 Hejka.My lecimy 22/08/09 na 2 tyg. do Panoramy(wersja ALL).Proszę osoby,które były w tym hotelu o kilka fotek oraz o propozycje na wycieczki fakultatywne.Będziemy wdzięczni za wszystkie info.Kontakt GG 3521719 lub mail: mlodysc@wp.pl Jeżeli leci ktoś w tym terminie (my lecimy z Katowic) to proszę o kontakt-im nas więcej tym lepiej:) -nasz wiek to 25-27 lat.Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert do kur44-Hotel Panorama Sousse- LATO 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 09:53 czesc. podaj maila. przedstaw sie . skad lecicie? moze akurat sie sobie przypodobamy jako znajomi i bedziemy paczka. pozdrawiam i dozo w PANORAMIE. Robert Odpowiedz Link Zgłoś
kur44 Re: do kur44-Hotel Panorama Sousse- LATO 2009 28.02.09, 17:48 kura_boss@o2.pl mamy 19 lat i lecimy z nastawienie pelnej zabawy pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomex Re: Hotel Panorama Sousse- LATO 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 19:27 Witam ja wylatuje z rodzinka 19.07.09 z Poznania Bedę wdzięczny za fotki z hotelu i z plaży.na adres tomek555@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomex555 Re: Hotel Panorama Sousse- LATO 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 19:29 małe sprostowanie 19.06.09 pozdrawiam tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: Hotel Panorama Sousse- LATO 2009 IP: *.chello.pl 12.03.09, 13:01 Witam,czy moglabym prosic rowniez o pare fotek hotelu Panorama na maila katia42@onet.eu zastanawiam sie nad tym hotelem wiec jesli komus kto byl nie sprawiloby to klopotu bede wdzieczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
kur44 Re: Hotel Panorama Sousse- LATO 2009 16.03.09, 19:51 www.traveligo.pl/e4u.php/1,ModGoogle/ShowMap/622 tutaj jest pokazane a basenu raczej nie dojrzysz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robbie Hotel Panorama Sousse- LATO 2009- 12 czerwca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 00:50 WITAM! WYBIERAMY SIE Z ZONKA I CORKAMI, ORAZ PARA ZNAJOMYCH DO PANORAMY 12.06.2009. WYLOT Z POZNANIA, LECI KTOS W TYM CZASIE? MY W WIEKU OK 40 LAT, CORKI: ANKA 19 I KAROLINA 17. MOZE SIE Z KIM Z WAS TAM SPOTKAMY. POZDRO I MILYCH WAKACJI. P.S. WEZCIE Z POLSKI PROCENTY, BO TAM SA SIKACZE. HEJKA ROBERT. ( robert_2002@o2.pl ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Hotel Panorama Sousse- LATO-12 czerwca 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 00:52 WITAM! WYBIERAMY SIE Z ZONKA I CORKAMI, ORAZ PARA ZNAJOMYCH DO PANORAMY 12.06.2009. WYLOT Z POZNANIA, LECI KTOS W TYM CZASIE? MY W WIEKU OK 40 LAT, CORKI: ANKA 19 I KAROLINA 17. MOZE SIE Z KIM Z WAS TAM SPOTKAMY. POZDRO I MILYCH WAKACJI. P.S. WEZCIE Z POLSKI PROCENTY, BO TAM SA SIKACZE. HEJKA ROBERT. ( robert_2002@o2.pl ) Odpowiedz Link Zgłoś