Dodaj do ulubionych

Serenity Fun City

29.12.13, 01:08
Moi Drodzy

Proszę o opinie n/t hotelu Serenity Fun City.
Proszę o info, jak wygląda kwestia wstępu do lunaparku.
Czy jest możliwość korzystania z karuzeli bez wykupienia wcześniej w biurze podróży takiej opcji? (np. płacąc na miejscu)

Z góry dzięki za wszelkie informacje.
Obserwuj wątek
    • kartonik30 Re: Serenity Fun City 29.12.13, 15:34
      Cześć sama nie hylam w tym hotelu ale koleżanka tak i odradza. Lunapark trzeba wykupić w Polsce . Narzekala na kiepska obsługę, jedzenie i bród.
    • olciamik Re: Serenity Fun City 04.02.14, 17:21
      Witam serdecznie odradzam wyjazd do Serenity Fun City byłam z rodziną w zeszłym roku w maju obiekt naprawdę robi wrażenie tyle że strasznie BRUDNO! i nie mam bynajmniej obsesji na punkcie sprzątania :) mam porównanie z titanic resort także pisanie, że brudno bo Egipt mnie nie przekonuje tam naprawdę był syf , jedzenie takie sobie i po za sezonem przynajmniej jak my byliśmy ,wieczorami nie było animacji straszne nudy po zachodzie słońca , co do luna parku to nie prawda ,że trzeba wykupić w biurze u nas a wręcz odradzam bo z lunaparkiem rok temu wychodziło chyba jakieś 1000zł drożej od osoby , nie wiem jak teraz a tam za karnet 8 wejsć na karuzele kosztował chyba 11$, karuzele przeważnie dla maluszków bo dla starszych chyba tylko 2 karuzele , naszemu 3 letniemu synowi karnet starczał na 3 dni :) I jeszcze jedna ważna rzecz to o h 12 trzeba było ze zdaniem pokoju oddać opaski i nie wolno było korzystać z jedzenie i picia :/ masakra bo wylot mieliśmy późno w nocy , w titanicu nam nie zabrali ,w tym roku wybieramy sie w maju do jungle aqua park mam nadzieje że mnie nie zawiedzie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka